|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Ljeto nam se vratilo"
26.8.2011 14:23:26   
lilia
Idem i ja premijesiti tijesto..

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 251
26.8.2011 14:25:55   
danery
haha,lilia,neš se baš puno onda ni sa ajgemantom okoristit user posted image
juha obična,samo nagusto kuhana,mrkva,grašak,cvjetača i griz noklice...
a popečci od jabuka ajme jednostavni....naribaš par jabuka onak na rezance,pošećeriš malo i umutiš u smjesu za palačinke,pa žlicom lijevaš i pečeš u ulju...isto tako i od tikvica pravimo...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 252
26.8.2011 14:36:01   
lilia
Ah ništa onda od ajgemonta a ja se ponadala...

A popečci, ček ček malo, znači napraviš na gušće malo tu smjesu sa jabukama i ne pečeš kao palačinke nego kao griz njoke kad stavljaš u juhu onako sa žlicom? user posted image  Ili je ta smjesa jako tekuća?
Šta bejb jede palačinke bez obzira na jaja?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 253
26.8.2011 14:39:30   
cuba
Evo me natrag. A vidila sam da ste sve odsutne pa sam išla složiti čisto suđe, oprati novu turu i stavila kuhati ručak. Sad sam u miru iako još imam za rediti po kući ali mi se trenutno nedauser posted image
R je spala temperatura, nemam pojma šta je bilo iako je sad pred spavanje bio užasno nervozan. Došla sam iz vanka i kad je vidio da nosim kesu iz dućana stao vikati mama kafna, kafna (krafna) a ja je nisam kupila pa udri u plač. Zaspao u suzamauser posted image
Čitavo jutro sam izgubila na rješavanje liječničkog a trebalo sve biti gotovo kroz max sat vremena. Riješila psihotest, provjerila mi vid i samo je još doktorica trebala izmjeriti tlak, poslušati disanje i viditi kakav mi je balans olitiga ravnoteža. A i doktorica i psihologica (koja je trebala pregledati psihotest) kasnile uru i po vrimena, pukla sam user posted image
Onda još u autoškolu odnijeti liječnički pa do dućana kupiti sve za ručak došla sam kući tek u 13.40h.

< Poruku je uredio cuba -- 26.8.2011 14:40:19 >

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 254
26.8.2011 14:40:32   
danery
je,na gušće,pa samo žlicom vadiš i pečeš....
a da,bejb već jede cijelo jaje,probala sam joj dati da vidim za reakciju na bjelanjak zbog onog cjepiva sa godinu dana....sve 5,pa madam tako rado smlati kajganu sa špinatom,pohani kruh i slično...
jesi ti drekavcu dala žumanjak,kuhaš mu još posebno ili?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 255
26.8.2011 14:55:11   
lilia
Da, još mu kuham posebno, ili juhicu sa povrćem na gusto ili polpete od purećeg mesa sa povrćem, rižoto kakav sa mesom da nije uvijek juhasto.
Jaja još nismo počeli, ima 9 i pol mjeseci. Ne jede još ni svo meso, jede piletinu, puretinu i teletinu. Ne znam kad možemo početi sa junetinom, da može jesti sa nama gulaš ili meso u saftu.
Ma pusti još mu voće meljem jer je dosta tvrdo pa samo brlja po ustima, nikad prožvakat.
A povrće i meso bude mekše pa samo malo zdrobim sa vilicom i to super tako jede.
Ali kad mu dam komadić breskve ili bilo kakvog voća, gricka i siše bez problema ali kao voćnu salatu neće.
Poćeo je i bočicu sa mlijekom gurat od sebe, jedva popije.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 256
26.8.2011 14:56:55   
lilia
Ej Cuba, ti si sigurna skuhala obavljajući sve to.
A mišić mali zaspao plačući pa kako mu nisi krafnu kupila?user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 257
26.8.2011 15:02:38   
cuba
Pa nemam pojma, inače u ovu uru spava i kad se probudi jede ručak. Tako da na krafnu nisam ni računala jer je jutros obilato doručkovao.
Ma 5min od kuće su mi i poliklinika i autoškola pa se i nisam skuhala ali mi dosadilo toliko čekati. Al ajd sve sam riješila pa nema veze.

Lilia meni ti je R isto jako dugo jeo sve miksano iako sam se ja trudila i pokušavala mu davati npr zgnječeno samo sa vilicom. Ma kakvi. Kad bi osjetio mrvicu u ustima počeo bi se gušiti. A uredno bi znao pojesti kruha, čokoladu, bombone, kekse i sl stvari. I doslovce mu je sa 1,5god jedan dan došlo samo od sebe da jede sve ko i mi i od tada nisam štapni mikser izvadila. Samo polako, bitno je da jede a kako nema veze.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 258
26.8.2011 15:25:30   
lilia
Misliš da mu miksam? Pa meni nije teško smiksat mu, dva tri puta prođem štapnim po tome i gotovo a pojede puno bolje.
Nego mi govore da je zdravije kad žvače zbog zubi i desni. Ima 6 zubića pa sam mislila nek se trudi malo.
Vidjet ću još, da mu barem voće miksam a povrće jede i komadiće jer su mekši valjda.
A šta ću s mlijekom i to gura, na jedvite jade popije i to skoro u snu. Ovako stisne usta i gura rukama bocu. A vodu hoće.
Baš je lopuža.
Ajde nek si ti sve obavila pa si sada mirna a poslije Rokiću po krafnu.user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 259
26.8.2011 15:28:29   
danery
ajme vama sa dečkima user posted image
naša bejb melje ko mlin,samo daj....počela sa 7 mj.,a babe skakale da će se udavit i sl....user posted image i dan danas ako jede vani,baba mm kaže svima nemojte pričat maloj dok jede da se ne zagrca...user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 260
26.8.2011 15:42:40   
lilia
Danery ti si svoju super naučila tako rano a ja ko tvoje babe stalno mljela jer imam paničan strah od gušenja i zagrcavanja.
Eto mi sada, mljet ću do 2 godine.
Drage moje ja odoh, drekavac se probudio i idemo do mojih jer će mi popit krva na slamku. Ponijet ću mu ručak i već znam da će mi mama reći neka sjednem da će ga ona nahraniti. user posted image
Pusa svima.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 261
26.8.2011 15:46:36   
danery
lilia,niš ja nju pretjerano nisam privikavala ni učila,sama je uzela jabuku u komadu pa glocala,i tako se nastavilo....
samo polako,dobro i vama ide ako samo zgnječiš vilicom kako kažeš....ja sad sameljem tj.usitnim štapnim meso ako je junetina ili veći komad pa ne može sažvakati,ali uglavnom komadi su aktualni...
a za mlijeko....ni meni e neće čisto,tak da ja njoj sameljem kornflekse obične i neko voće ujutro i krknem sa mlijekom kao shake....smaže sve,najede se,a iza toga još voće u komadu ;)
odmori se kod mame i dobar tek user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 262
26.8.2011 17:03:56   
danery
ima koga? kod mene opet pauza user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 263
26.8.2011 22:51:35   
cuba
Večer, ima koga?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 264
26.8.2011 23:07:27   
mariola
A znaš tko je dežuran u ovu uruuser posted image
Šta ima nismo cijeli dan čakulale.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 265
26.8.2011 23:12:20   
cuba
user posted image user posted image  vidila sam da švrljaš po temama pa kažem idem se javitiuser posted image
A evo taman maloprije legla. Klima mi još radi, danas mi je specijalno vruć dan.
Ma jutros rješavala liječnički koji se dosta odužio jer su doktorica i psihologica kasnile al ok, sve sam obavila. Sad samo čekam da me idući tjedan instruktor zove i kaže mi kad počinju predavanja.
Tek smo u 19h izašli, napravili đir po gradu, R gledao kruzer i ostale brodove u luci, oduševio se, stalno mi govori tata bod, tata boduser posted image  vidim da mu fali tajo al još 10dana pa je opet s nama kući.
Pokupila čistu robu od mojih, mama mi ovu turu nije ispeglalauser posted image  baš je nekauser posted image
Došli kući u 21h, sredila R, stavila ga leći i ja ubacila u petu brzinu i sredila cilu kuću. Osim peglanja naravnouser posted image

Di ste vi danas bili?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 266
26.8.2011 23:29:43   
mariola
Mi bili jutros do grada,popili kavicu i išli na šišaje,T je plakako kao nikaduser posted image
Al ne boji se on šišanja,do sad su ga hvalile kakko je najbolja beba na šišanju. Nego ti neće onaj mantil i kad su mu se dlake počele ljepit za tijelo samo je govorio mama bljak o htio vani al ja nisam dala na pola ošišan da izađe pa je bilo plača. Onda je stajao nad bazenom i igrao se vodom i prao ruke i lice od dlaka i ondaje bilo sve ok pa ga je u miru ošišala do kraja. popodne smo spavali do 5 obojeuser posted image
nije nam se dalo na plažu pa smo bili doma.
user posted image user posted image user posted image  što tajo dolaziuser posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 267
26.8.2011 23:42:25   
cuba
A mrvica mala, biće mu bilo još i vrućeuser posted image
Joj moram i ja odvest R na šišanje, baš mu je brzo izrasla kosica, dosta mu je gusta i još se kovrđa plus ove vrućine, bude mu glava mokra za minutu koliko se oznoji.

Mi ćemo ujutro na plažu, nismo bili cili ovaj tjedan. Ić će i moja seka s nama pa ću moć i kavicu u miru popitiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 268
26.8.2011 23:48:33   
mariola
ma zaboravio je čim se opraouser posted image
Čak je i frizerki dao čokoladuuser posted image
Naručila sam pizzu za ručak da njega razveselimuser posted image
Mi ćemopopodne na plažu. A ja i kuma redovno odemo same na kavu a mužići s djecom ostanuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 269
26.8.2011 23:59:23   
cuba
Ma tako i treba, neka i oni malo dadiljajuuser posted image
Kad sam sama sa R na plaži onda uzmem onu Coffie 2go pa pijuckam na plaži jer njega ima svugdiuser posted image  a čim je netko s menom odma ukradem malo vremena za sebe pa u miru popijem kavicu.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 270
26.8.2011 23:59:46   
mariola
Idem draga,moram rano ustati. LNuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 271
27.8.2011 9:06:58   
Bebys
jeli ima koga...moze jedno pitanje...

DALI U HR. NESTIZU NOVE LIBERO PELENE...TANJE OD PAMPERSICA..ODLICNE SU....user posted image user posted image user posted image

vec ima vise od dva ili cak tri mjeseca kako idu nove...starih vise nema..samo je BR. 7 ostao malo deblji...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 272
27.8.2011 9:09:08   
Bebys
user posted image 7-14 kg user posted image 10-16 kg user posted image 12-22 kg user posted image 15-30 kg Up&Go user posted image 7-11 kg user posted image 10-14 kg user posted image 13-20 kg user posted image 16-26 kg user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 273
27.8.2011 9:09:42   
Bebys
vidite po slici koliko su tanke...user posted image user posted image user posted image samo 7 je ostala ista...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 274
27.8.2011 9:10:36   
Bebys
user posted image ovo vam je NOVI VELIKI BROJ...SUPER SU

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrr...
пеперутка16

Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!