Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 9:39:58
|
|
|
|
danery
|
oj bebys kako si,kako pupo? vidim ti i dalje vjerna liberu mora da su jaaako dobre.... ja sam vidjela u konzumu i dalje neka pakovanja,al iskreno,nisam baš zagledala slikice na omotima,tako da ti ne znam reći jesu li nama stigle te nove.... ali ne bi se čudila uopće da nisu.... a što je tvoja svekrva blizu broda ona mi onda susjeda kod mame
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 10:03:48
|
|
|
|
Bebys
|
evo me na sekundu..samo da ti odgovorim... moj suprug je kupio prije vise puno godina...iza domovinskog rata..kucu u slavonskom brodu...i tamo mu zivi mama i jedan brat koji nije ozenjen... moja beba je za sada fala ti boze dobro...idem 5 . rujna na drugi uzv tada cu valjda znati i spoll...nadam se... inace sam ok nisam se udebljala FALA TI BOZE... kako ti i bebac...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 12:34:35
|
|
|
|
danery
|
eh,sad da ja tebi odgovorim mi smo ok,bejb spava....narasla je,šetucka pomalo za jednu ruku,dobra je... ajd super da tvoja dobro napreduje,i za kilice...ako i dođe koja,to je sve sa razlogom,a i otići će
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 12:37:15
|
|
|
|
cuba
|
Hej naletušice, eto i mene na trač partiju Šta ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 12:37:27
|
|
|
|
Bebys
|
ma iza poroda ako oopet nebudem imala mlijeka..ode ja na jako jako veliku dijetu i velike vjezbice...u teretanu..jer sada imam blizu 100kg...znas sta je to na moju malu visinu u zivotu nisam izgledala ovako debelo i odvratno....sve moram vratiti kako je bilo max tezina mi mora biti 70 to je moja idealna volim kada me ima ali ne debelo..fuj
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 12:37:56
|
|
|
|
Bebys
|
cuba bog vidi stranicu ispred... dali ima tih novih libero u hr...ili jos nema..znas li mozda
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 12:42:09
|
|
|
|
danery
|
oj cuba,šuljaš se šta ima? bebys ma ja živčanim sa 78 kila jer sam prije trudnoće bila na 75...te me 3 toliko smetaju jer mi je ostao pupo,ne veliki,ali mekani a vježbanje mi kazna najgore vrsteeeeeee bar ono tipa teretana,fitnes,aerobic....bljak.... eh da imam vremena svaki dan i nekoga da mi bejb dopodne pričuva,išla bi ja na konjički i za mjesec dana da viš kako bi se učvrstila....al trenutno ništa od toga
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 12:48:33
|
|
|
|
ikica84
|
ojla cure i od mene! ja sad tek stavila A da spava jer mi se kasno probudio sta ima kod vas? cuba kako maleni,ima li temp?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 12:53:06
|
|
|
|
danery
|
aaaaaaaaa,dok se skupite meni bejb budnaaaaaaa odoh vidjet kaj je za lanč,hoću li kuhati njoj nešto ili je babin ručak prolazan.... baaaaaaaaaaj,uživajte
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 12:55:05
|
|
|
|
cuba
|
Bebys mi ti više nismo u pelenama, Roko mi se ostavio prije mjesec dana tako da o pelenama više uopće ne razmišljam niti ih gledam u dm-a ikice, nema temperature, to je jučer ujutro imao nekih pola sata 37,2. Nemam pojma od čega je to bilo? Jutros smo bili na plaži, iskupali se. More je odlično, napokon da nas je malo osvježilo. Skuhala ručak, stavila R spavati i sad guštam u miru Kako ste mi vi cure?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 12:59:44
|
|
|
|
ikica84
|
danery aj aj samo ti idi ruckaj! cuba i mi smo juce isli na plazu,i danas cemo bogami jer je bas vruce,da iskoristimo ove vrele dane.A se juce toliko iskupao da je sinoc spavao od 9.30 do 8.30h nije se mrdnuo u krevetu a danas cekam i prijateljicu na kavu tj nas dvije cemo na kavicu a tata sa A na kupanje.to je ona sto je ranije rodila,pa dosla da pripremi stvari za maloga jer bi trebao izaci za 2 tjedna,ima vec oko 2kg i dobar je.bas sam sretna zbog nje
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 14:25:36
|
|
|
|
danery
|
oj,ima li još koga tu? kod mene repriza dadiljanja bejb našetava baKu na stepennice,ak ta ne rikne,neće nitko večeras idemo u cinestar pogledati 2 filma,a mala će prespavati kod baKe....baš me zanima kako će se snaći
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 15:00:54
|
|
|
|
cuba
|
Hej mala, ja sam tu ali sam te samo došla pozdraviti. Evo čujem R na baby alarmu nešto priča sam sa sobom taman se probudio pa ga idem dignuti.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.8.2011 21:40:39
|
|
|
|
mariola
|
Večer Ima koga za druženje?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.8.2011 7:25:49
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Ajmo spavalice na nogice
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.8.2011 8:17:39
|
|
|
|
ikica84
|
dobro jutro i od mene!! moze odmah jedna kavica,nesto me glava boli valjda od ovog vjetra,,, spavali smo ok,nadam se da ce danas biti malo hladnije za razliku od ovih dana,barem najavljuju tako... sta vi imate u planu za danas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.8.2011 9:19:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.8.2011 16:49:52
|
|
|
|
danery
|
oj,kakva pustoš vikend ili?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 29.8.2011 13:26:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme,nikoga u bircu od jučer popodne
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 29.8.2011 13:48:41
|
|
|
|
lilia
|
Ej Bumbi ja sam tu, kako je bilo na razgovoru?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 29.8.2011 13:52:47
|
|
|
|
cuba
|
Hej cure i ja sam tu Šta ima kod vas? Bumbi kako je prošao razgovor za posao??? Lilia, šta drekavac radi? Mi smo jučer cili dan proveli na plaži, Roko se izguštao ko veliki, u 20h po mraku sam ga morala izvlačiti iz mora a njemu je baš tada bilo najzanimljivije, naravno Jutros opet bili na plaži. Ja skuhala ručak, pojela, sredila kuću. R spava ima sat i po, moga bi još toliko Popodne ide sa sveki na jedan dječji rođendan a mama će na plažu i kavicu sa prijateljicama aaaaaa jedva čekam
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 29.8.2011 14:00:56
|
|
|
|
lilia
|
Ajme Cuba ti baš uživaš i tako treba. Moj drekavac spava a ni meni nije loše, mama kuha punjene paprike meni i seki a drekavcu špinat, krumpir i oslića. Tako da sam free od kuhanja, kad se probudi dižemo sidro i do mame. I mužić će dobiti papriku. Kod nas je jučer puhala bura i bili su valovi pa nismo išli na kupanje, prekjučer smo proveli prekrasan dan uz roštilj sa prijateljima koji imaju dečkića starijeg 10 dana od M. Bili smo u Gorskom K. Brojiš sitno dok ne stigne mužić?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 29.8.2011 14:04:41
|
|
|
|
ribica1
|
da vas i ja malo pozdravim!! kako ste mi? lilia ti se po mom kraju skićeš, di ste to bili?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 29.8.2011 14:05:36
|
|
|
|
cuba
|
Pa ni tebi nije loše a blažene naše mame što žive blizu, stvarno pomognu za lipo proveden dan, ja se isto zaželila malo prirode. Da, da mužić stiže iduću srijedu, još 8 dana i tu je, ajme jedva čekam Ovaj put su mi tako brzo proletila 2mj, ni sama ne znam kako Ja sam danas radila mesne okruglice/polpete i pire krumpir. R će uživati ko praščić Jel seka odlučila kada će krštenje biti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 29.8.2011 14:07:39
|
|
|
|
lilia
|
Ej Ribice, prije 20-ak dana smo bili u Fužinama i u onom restoranu u centru na ručku, obišli cijelo jezero u krug. Bilo je prekrasno. U subotu smo bili u Straom Lazu, prijatelji imaju kućicu i prekrasnu travicu za naše puzavce. I hladoovinaaa. Kako si mi ti, kako bebica?
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!