Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 29.8.2011 22:41:04
|
|
|
|
cuba
|
Ma bit će sve ok draga, bez brige Držim fige da sve prođe u redu sa D Idem i ja pomalo, gledam neku seriju o vampirima, sad će prijatelji ako ih budna dočekam Ln i tebi, pišemo se sutra :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 29.8.2011 22:45:45
|
|
|
|
mariola
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 11:30:38
|
|
|
|
mamino zlateko
|
haloooo ima koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 11:57:47
|
|
|
|
ema55
|
halo, evo mene, cura mi ima neku virozu 24 sata je imala veliku febru koju smo nekako uspjevali držati pod kontrolom. i sad ima oko 37,8 u guzi. dobre je volje sada.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:21:28
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:23:58
|
|
|
|
danery
|
ojla girls.....što ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:25:27
|
|
|
|
cuba
|
Hej draga, eto mene Kako si mi? Jesi uspjela jutros nagovoriti D da idete isprobati one hlače u Zare? Mi smo bili na plaži cijelo jutro, ovaj moj hahar nije stao. Stalno je bio u nekoj zuji i akciji cijela plaža zna kako se zove to ti sve govori Stigli kući malo prije 12h, otuširala njega i sebe, sredila ručnike i kostime, oprala suđe i napravila krevet. R trenutno gleda crtić, kad mu završi ga stavljam na spavanje. Za ručak je meni danas salata koju sam već napravila i hladi se u frižideru a za R je palenta sa jogurtom. Dakle minimum kuhanja
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:27:35
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej vas dvije Cuba vidim kod tebe aktivno od ranog jutra,super Ma nismo bili,išli smo na igralište igrati košarku Ma rekla sam mami da mu kupi,pa ćemo vidjeti ako mu nebude nešta odgovaralo ići ću u pon zamjeniti. Danery šta ima kod tebe?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:32:31
|
|
|
|
cuba
|
Jel i ti igraš košarku za D Ajme jedva čekam da moj malo poraste pa da mogu sa njim svugdje ići tipa u kino, da imamo nekakve zajedničke aktivnosti. Trenutno je o svom poslu, ja se zaigram s njim i budem mu zanimljiva punih 10min onda me uredno otkanta Hej naletušice, šta ima kod tebe? Di je bejb, jel ćori?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:32:51
|
|
|
|
danery
|
bumbi,niš nema....vidim samo se svi na poslove prijavljuju,pa sam i ja stala malo škicati.... rekla mi danas cura u parku da traže učiteljicu za djecu sa posebnim potrebama,po uvjetima tu spadam,pa....a opet,glupo mi se javit i bit njoj konkurencija,al jbg,ne mogu na to baš tako gledati... čula sam da i u moltonku traže,pa ću probati nazvati... od struke ni natječaja ni posla u dogledno vrijeme,pa....bah....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:34:00
|
|
|
|
BUMBI
|
E to on sam igra,ja malo samo moram,inače neće ništa sam sve ja moram s njim Jel sve spremno za vrtić?Jesi mu kupila papučice ili one crocse?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:37:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma šta te briga,samo se ti javi,a mislim da ona nije htjela da se javiš da ti nebi ni rekla...samo ti šalji i za Moltonko
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:43:56
|
|
|
|
cuba
|
Ma danery danas ti ionako svak gleda da prostiš svoju guzicu, prema tome javi se na natječaj/oglas, šta te boli za druge. Nažalost takva su vremena došla. Bumbi, nisam još ništa kupila. Gledala jučer u Cicibana, Frodda i Bambija. Kućne papučice 190kn u svakom. Ma daj, nisu normalni. Pa radije ću mu za te novce kupiti nove Croccsice. Em su mi ljepše, em ih obožava i znam da su mu udobne. A onaj je model kao što si ti kupila za D i stavila sliku neki dan.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:46:05
|
|
|
|
BUMBI
|
Aha,onda mu kupi njih ako ih voli toliko Ja sam za D platila 164 kn,a manji brojevi su još jeftiniji Ja gledam nove kataloge Otto i 3suisses,ima svega
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:47:00
|
|
|
|
danery
|
aaaaaaaarghhhhhhhh,evo baš nazvala,razgovori su danas,nek sad odmah dođem,a nemam kud sa beeeeeeeejb bah.....a nju da šlepam,ajme....ufff....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:48:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Aaaa,daj pa do kada možeš doći? Kad će netko od tvojih doći kući?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:50:33
|
|
|
|
danery
|
do 2 primaju kandidate,a moji tek u 4 dolaze.... not gonna happen ah,da....bit će....vidjet ću za par dana ima li kakvih novih opcija.... no ajmo mi na drugu temu.... ima'l kafe
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:52:05
|
|
|
|
BUMBI
|
A dobro onda.... Evo od mene samo ovakve
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:53:39
|
|
|
|
danery
|
i ta je dobra....diže tlak bez wow dok moji dođu kući,bit će u sekundi na 505 sa crtom evo moje dijete budno,stoji u kindaču i gleda slikice na zidu....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:55:19
|
|
|
|
ikica84
|
dobar dan cure!! evo i mene,A spava i mm a ja odmaram mozak od svih ukucana!! poludela sam malo prije kad su dosli sveki i svekar iz polja,ja taman dala A da jede jabuku i keksa i sve pojeo i sveki vadi slaninu da doruckuje u podne jer je bila u polju i nije mogla nista poneti tamo da jede...i naravno A seda za sto i hoce slanine a tako mi je prije neki dan jeo i probudio se za sat vremena zedan od slane slanine i ja ga uzela za ruke i reko ne moze da jede nije gladan i naravno A uzeo da place i ja popizdim i unesem ga u sobu da spava a sveki uzme i sve skloni sa stola i baci u sudoper i nije ni jela nego izasla vani... svaki put ista prica kad oni jedu,svasta mu daju da jede i on samo mulja,sav se zamasti i nista pametno on ne pojede e pa dosta mi je vise... i sad se osjecam kao posrana jer nije jela zbog mene jer sam vikala...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 12:55:31
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma pusti ju onda nek uživa u slikama
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:01:27
|
|
|
|
danery
|
ikice.... te babe treba tuć i ne dat im plakat meni sveki tovari bejb između obroka da mi bude zlo kad vidim koliko joj daje-svakih pola sata nešto....i onda kad treba jesti,a jede svaka 3 sata otprilike,onda neće,pa ja bacam napravljeno.... napizdila se jučer jer sam joj rekla da malu ne trpa koječim i da će jesti kad bude vrijeme jelu,a baba veli PA GLADNA JE (a dijete ujutro pojelo šnitu kruha i sirnog namaza i popilo 2 deci mlijeka sa čpkolinom-jel ju nije za pola sata trpala prvo smokijem,pa onda kroasanom s čokoladom...) ak te babe od menopauze jedu svako malo,ne mora i dijete žderati....bljak....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:01:45
|
|
|
|
cuba
|
Pa Bumbi i mene čudi jer sam mu prošlu zimu kupila papučice u Cicibana, bile su što kažeš i jeftinije od 150kn a sad taj isti model 200kn - da su baš toliko podigli cijene mi nije jasno Naletušice, ajoooj baš mi je krivo zbog posla. Nevjerojatno kako se to u životu namjesti. Nemaš nijednu frendicu koja bi ti mogla pričuvati bejb na sat vremena? ikice, ne se osjećati posrano u pravu si što nisi dopustila sveki da šopa A sa sranjima. Šta će mu slanina pobogu? Lipo se opusti s nama u birtiji
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:04:37
|
|
|
|
danery
|
cuba,nemam baš nijednu tu,ova preko puta je otišla na more jučer....a šogi da ju čuva-neeeeeeeeeka hvala....ili još bolje,baba koja prži slaninu za ručak ostajem nezaposlena dok ne dođe tko od mojih tenkju šnjoff....njuušššš.... AAAAAAA ETO MI POSLA,BEJB SE UTOLJALA DO UŠIJU,SMRDI PREKO CIJELE SOBEEEEEEEEE baaaaaaaaj
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:07:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ikice Nemoj se nervirati,dobro si napravila Cuba jel tebe zvala sveki? Evo ovaj moj se čuje
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!