Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:10:53
|
|
|
|
cuba
|
Ne Bumbi, nije me zvala niti ja namjeravam nju. Još kad se sjetim da je svekar izjavio da R treba po guzici za takvo ponašanje sam dodatno po_pizdila Šta ne mlati svoje dijete smeće jedno. Ma, never mind, neću se više živcirati. Sinoć sam se javila mm na skype a ne moram ti reći ni njegovu reakciju. Lud je bio. Evo mi je R zaspao pa idem srediti papigice i oprati pod. Vraćam se za 15ak minuta ako još koga bude u bircu.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:13:49
|
|
|
|
ikica84
|
uhh te babe zvonio mi telefon pa dok sam se ispricala sa sestrom iz Rijeke a sveki samo cuti i nece da me pogleda kao ljuta je... cuba imas li neki kolac da me posluzis da se smirim
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:14:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,mogu misliti da si poludila... D nastavio spavati,ja došla u sobu da ću leći pokraj nega,a on spava koda ništa nije ni bilo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:15:48
|
|
|
|
ikica84
|
cuba i tvoja sveki je luda kao i moja a danas im je godisnjica braka pa mora da se svekar nije setio pa je dodatno ljuta,a sta cu im ja to je njihov problem.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:18:29
|
|
|
|
BUMBI
|
ma idi im čestitati godišnjicu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:22:31
|
|
|
|
ikica84
|
jesi luda,bas me briga nisu ni oni meni.sama je kriva sto ga nije vaspitala da joj kupi nesto ili da je odvede na veceru nego sad se na nama iskaljuje sad sede u dnevnoj sobi i gledaju tv i cute... ma bas me briga za njih,dosla sam malo da se opustim jede mi se nesto slatko a sve mi je tamo gde oni sede....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:23:27
|
|
|
|
BUMBI
|
ništa izgleda da češ ipak morati kod njih kad ti se već jede nešta slatko
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:28:03
|
|
|
|
ikica84
|
mozda odu u svoju sobu pa cu onda ja da se usunjam i friz da uzmem cokoladu...ovih dana mi se strasno jede nesto slatko,do sad sam bila ok sa kilazom a ima sad da natucem kg kod tebe mir u kuci.D spava.ti uzivas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:29:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma nečeš sad u ovom malo što ti je ostalo baš toliko kg natući da,da spava,imam mira i tišine malo Kad se probudi ćemo praviti čokoladni liker šta ćete vi popodne?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:35:23
|
|
|
|
ikica84
|
nemam pojma,ja bi rado isla do rive malo u setnju dok jos mogu da hodam ,kasnije kad dodje beba nema mi izlaska barem neko vreme...a mm verovatno nece biti odusevljen idejom ne ostaje mi se kuci sa sveki. ovih dana mi je bas nekako dosadno pravila bi neke kolace al bi onda samo jela,bas se fuj osjecam,to valjda me pucaju hormoni pred kraj.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:37:18
|
|
|
|
BUMBI
|
Nadam se da će ipak pristati i da ćete otići Mene malo hvata panika za sutra,za taj posao..kako ću se snaći,dali ću znati šta napraviti i još hrpa pitanja mi se mota po glavi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:38:56
|
|
|
|
ikica84
|
joj mogu misliti koja ti je frka.al kad stignes tamo i kad pocne razgovor zaboravices na frku i ima sve da ide svojim tokom znam ja kad sam izlazila na ispite dok ne udjem u salu mi je frka a poslije sve zaboravim i laganini.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:40:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma nadam se ,drugo je to na faksu,ovo moram sjesti s njim i raditi na kompu Nadam se da ja neću blokirati i zaboraviti i ono malo što znam Jel ti sada sve spremno?Šta A kaže,jel on kuži šta?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:43:49
|
|
|
|
cuba
|
Eto i mene natrag, sve sam sredila, sad sam u miru Vi se bome raspisale dok me nije bilo, ne mogu vas pohvatati samo vidim da bi ikica nešto slatko a nesmiješ trudnicu odbiti jeli
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:45:46
|
|
|
|
BUMBI
|
Brza si cuba,svaka čast Ovaj kolač izgleda odličnoooo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:46:11
|
|
|
|
ikica84
|
ma bice ok,samo hrabro i pokazi im sta znas! sve je spremno,A zna da je braco u stomaku i da ima svoj krevetic i posteljinu i gdje mu stvari stoje a sad koliko je on svjestan beba da dolazi ne vjerujem mada mislim da ce biti sve ok,bice stalno oko mene i sve ce morati da vidi i pipne al nema veze,malen je on jos iskreno jedva cekam da vidim njegovu reakciju kad me vidi sa bebom. meni je najveca frka sto njega ostavljam a nikad se nismo razdvajali,al prezivecu.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:47:51
|
|
|
|
ikica84
|
auuuu cuba al si me ubola sa kolacem mmmmmmmmmm
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:48:30
|
|
|
|
BUMBI
|
I ja se nadam da će to dobro prihavitit i da neće biti ljubomoran,a i preživjet ćete tih par dana razdvojenosti Ja vas polako napuštam,idem se malo izvaliti dok imam vremena
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:50:36
|
|
|
|
ikica84
|
i ja planiram da odem u friz i da uzmem cokolade jer su mi svekijevci legli,cula sam ih pa sad odoh da se izvalim na kauc i da jedem cokoladu cuba idi i ti odmori malo,hvala za kolac.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 13:52:52
|
|
|
|
cuba
|
Ajde cure moje uživajte idem i ja ručati svoju salaticu pa se izvaliti u horizontalu dok mi Roko spava
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 21:01:25
|
|
|
|
danery
|
večer cure....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 21:06:35
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer i tebi Šta ima,nismo se dugo srele
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 21:07:13
|
|
|
|
cuba
|
Hej naletušice, šta ima? Ja ću te samo brzinski pozdraviti, R sam upravo stavila leći pa moram malo srediti kuću i okupati se. Prije 20ak min smo se tek vratili sa mora. Nemojte pobjeći, brzo ću ja
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 21:08:19
|
|
|
|
BUMBI
|
O ,evo i Cube ,a vidim i da se Ikica šulja..ista ekipa od podne
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 30.8.2011 21:14:05
|
|
|
|
danery
|
bumbi,baš se dugo nismo tipkale cuba,tek sad ideš pod tuš meni bejb zakomirala prije 8 jer popodne nije spavala,pa sam ja od 8 fraj,oprana,čista,mirišljavaaa e bumbi,za onaj posao što sam zvala.....priča mi danas ona cura da je totalno drugo nego iz oglasa... trebalo biti u udruzi,sa djecom,a ispalo da je terenski posao sa vremenom kako te zovu,ide se po kućama i radi sa odraslima,mentalno zaostalima.... ma užas,dobro da nisam išla... ikice,jesi smazala čoksu,jel sveki bar večerala
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!