|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Ljeto nam se vratilo"
29.8.2011 14:08:59   
cuba
Hej ribice i tebi, kako siuser posted image
Jel se bebica mala javlja?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 301
29.8.2011 14:10:45   
ribica1
Pa šta ne vičeš kad su u Fužinama, malu šetnjicu bi za tebe napravilauser posted image
bitno da ste vi uživali!

evo guram ja koji dan bolje koji lošije al sve mi to ide u stažuser posted image
bembolino lupka, malo sam luda kad ga osijetim dole nisko imam osijećaj ko da kopa put za van, a koji put lupa gore visoko, bit će to neko ludo dijeteuser posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 302
29.8.2011 14:13:32   
lilia
Aaaa i ti imaš fini ručak, mi polpete zovemo kad je meso onako kao pljeskavica samo staviš jaje, krušne mrvice i začine. Onda su to polpete.
A ovo što ti radiš, mi kažemo ćufte.user posted image
Ćufte u pomidor šugu i pire, moje omiljeno vrtićko jelo.
8 dana do mužića, pa to je stvarno proletilouser posted image

Za krštenje sestra i muž čekaju jednog prijatelja koji živi u Londonu, on bi malenome trebao biti kum na krštenju pa ne znaju kad će on točno doći.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 303
29.8.2011 14:14:15   
cuba
ribice, uživaj u maloj bebici, neka ona lupkauser posted image
Cure ja vas napuštam, idem u horizontalu dok mi Rokić spava.
Pišemo se :-**

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 304
29.8.2011 14:14:59   
lilia
Ma bit će to super dijete, samo neka lupka. Ti uživaj.
A mužić neka skakuće oko tebe.user posted image

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 305
29.8.2011 14:15:26   
ribica1
neka lupka neka samo ne znam jel ok da koji put tako dole lupkauser posted image

laku noć cubauser posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 306
29.8.2011 14:19:31   
lilia
Lupka di stigne, još je maleni pa se može slobodno okretati i plivati, mahati nogama i rukama. Uživa dijete, opusti se samo.
Zadnjih tjedana kad se zavali pa pritisne mjehur vidjet ćeš šta je neugoda, s jedne strane pritišće mjehur pa malo pod rebra. Grrrrr.
Jesi odlučila kakav ćeš porod izabrati?

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 307
29.8.2011 14:22:26   
ribica1
a čuj ovisi kako sve bude išlo, mislim da vodu neću jer onda moram ić prije na briseve a ne da mi se da stalno čačkaju po meni radi tog cerviksa a i baš me ne privlači, običan stol sam na žalost probala i nije bilo biranja, pa bi ja volila stolčić, al ima jo vremena!
ma kako bude, bude bitno da ja što duže izdržim 2u1, ovaj put ni ne razmišljam tolko o porodu a nije me ni strah!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 308
29.8.2011 14:27:22   
lilia
Ma da, lako za porod, dok dođeš do poroda, ti si na konju.user posted image
Kad imaš opet pregled i utz?

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 309
29.8.2011 14:30:29   
ribica1
sad u subotu 3.9. nisam bila već od 4.8. pa mi sad već nekako dugo al i bolje jer stvarno ne želim da me čačka stalno ko prošli put!
sad će mi radit 4d uzv pa možda napokon doznam i spol, iako mi uopće nije bitno možda jedino iz praktičnih razloga radi pripreme stvari!
ma porod, pif nije to niš išla bi ja rađe sto puta rodit umjesto ovog ležanja i isčekivanja i straha hoće li sve bit ok!

kako tvoj drekavac?

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 310
29.8.2011 14:35:22   
ribica1
nestala moja lilia, odo i jauser posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 311
29.8.2011 15:00:52   
lilia
Ej Ribice, oprosti zvala me prijateljica koja je rodila prije 10 dana pa znaš kako to ide, nikad kraja.
Evo idem i ja pripremit sve što mi treba za M, za kod mame.
Cure uživjte.
Pusa.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 312
29.8.2011 20:55:03   
BUMBI
Večer,ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 313
29.8.2011 21:34:23   
cuba
Hej draga, večer!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 314
29.8.2011 21:35:08   
BUMBI
Hj draga i tebi..već sam htjela otići kad nema nikoga
kako si ti?Šta ste radili danas?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 315
29.8.2011 21:46:13   
cuba
Ma ušli smo u kuću skoro je bilo 21h pa dok sam R dala večeru, okupala ga, stavila leći i otuširala se. Taman legla, evo pijuckam jogurtuser posted image

Jutros bili na plaži, izguštali se, popodne kući, R mi lipo odspavao, ja skuhala ručak, pojela, počistila kući i još se stigla malo odmoritiuser posted image
Poslije je išao na druženje kod sveki ali je to neslavno završilo pa ga je moja mama preuzela. Ja sam bila na kavici sa kumom i još jednom prijateljicom.

Kako ste mi vi? Jeste bili di danas?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 316
29.8.2011 21:49:09   
BUMBI
A šta je bilo sa sveki?
Mi bili kod kuće popodne,pa kasnije došli moji i išli do portanove i D bio nemoguć da sam ga tako istukla kad smo došli kući da je plakao pola sata i onda mi se kasnije ispričavao što je bio tako zločest.
neznam šta mu bude,u zadnje vrijeme kad god odemo negdje u trgovinu bude nemoguć(kupi mu ovo,pa ono..)da ja uvijek moram tamo urlikati ko ludauser posted image
Našla sam mu neke hlače i donji dio trenerke u Zari,a gospodin nije htio probavati pa nisam ni kupilauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 317
29.8.2011 22:00:26   
cuba
user posted image user posted image user posted image  ajme jesi me nasmijala a vjerujem da tebi u tom trenutku nije nimalo smješno. A tko će uvijek znati što je njima, jel im vruće, dosadno, neda im se ma...i kažeš ispričavao se poslije jeli user posted image

Ma sveki vodila R na jedan rođendan i išli su sa autobusom. I valjda se on prepao busa (nije se nikada vozio) i udri plakati. Po njenoj priči (nisam se ja čula s njom to mi je mama ispričala) histerično plakati, vrištati toliko da je ona (citiram) doživjela živčani slomuser posted image user posted image user posted image , prepala se i nije znala kako smiriti unuka (žena koja je btw odgojila svoja tri sinauser posted image ) i onda je zamolila vozača da zaustavi autobus da izađe s njim i pješke se uputila kući. A on je valjda i dalje nastavio plakati, zvao mene stalno, čak se i upiškio u gaće od straha i od plača. I kad je došla doma je zvala moju mamu na telefon (jer gđa ne nosi ili nema mobitel a na kućnom telefonu joj je isključena nula tako da ne može zvati nikoga na mobitel) pa je moja mama došla po Roka i odvela ga kod sebe. Onda se smirio, mama me nazvala pa sam ja došla kod njih.
Ma nemam riječi. Više joj ga definitivno ne ostavljam. Već sam joj i prošli put rekla da ne želim da je bez mobitela kad ga čuva jer želim znati da je sve u redu. A šta da mojih nije bilo doma??? To se gđa nije ni zapitala?? Šta bi onda s njim?? Ja bi je opet u 21h čekala kući ko kakva glupača i brinula se di su?
Ma toliko sam se ižvcirala da ti ne mogu ni opisati. Nije me ni nazvala na kućni. Sutra ću s njom porazgovarati.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 318
29.8.2011 22:06:25   
BUMBI
ma užas,poludim  kad bude takav..to inače zna kad mu se neda ići i kad ga prislim,to mi onda bude jasno,ali sad je baš on htio ići,li evo nisam mu dala kune za neke igrice(a dala mu 2 medvjeda prije nego smo krenuli)...ko će njih znatiuser posted image
Sa dga moram nagovorit da sutra ujutro odemo da proba,pa bi mu to moja mama uzela za rođendan
Ajme,nemogu vjerovati da ga nije mogla smiritiuser posted image ,sigurno je ona se naživcirala i ko zna šta već,pa je on to osjetio...a nemogu vjerovati da te nije i nazvala kasnije,strašno...
E,jesi bila u H&M?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 319
29.8.2011 22:12:57   
cuba
Ajde valjda ćete sutra uspjeti u miru to isprobati i kupitiuser posted image
Ma da, nemogu ni ja vjerovatiuser posted image  totalno me iznenadila...
Da, otvorio se još prošli tjedan ali nisam još bila jer su sad na otvorenju gužve. Bila mi je prijateljica (s kojom sam danas bila na kavi) i kaže da ima dosta stvari, da joj je njena kolegica sa posla u Zg-u i u Austriji kupovala njihove stvari i da su jako kvalitetne. Da ima komada robe još od prije 4-5god koji su kao novi. Neznam baš kad ću stići do tamo, u četvrtak mi Roko kreće u jaslice, idući tjedan mi počinje vozački (baš me danas zvao instruktor) i mm se vraća. Tako da neću sigurno još 10ak dana. A i prevruće mi je za kupovinu jesensko / zimskih krpicauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 320
29.8.2011 22:16:46   
BUMBI
Nadam se i ja,ali znam da neću ići ako nebude htio jer onda opet ništa od probavanjauser posted image
A nisi još bila.i kod nas će se u portanovi otvoriti,ali neznma još kada,bit će na 2 katauser posted image user posted image
Jel te hvata panika pred vrtić?Jel misliš da će biti sve ok?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 321
29.8.2011 22:21:20   
cuba
Aha, stiže i u Os user posted image user posted image  bit će shopinga dragauser posted image
Ma ja uopće nemam frku od jaslica. Dapače, valjda sam jedini roditelj koji se tim jaslicama toliko veseliuser posted image  Ma vrtić mi je super, tete sam upoznala, čine mi se baš dobre i simpatične onako na prvu, to ćemo još vidjeti tijekom godine.
A šta ja znam, u igraonicu obožava ići, druži se sa djecom mene zove jedino ako nešto ne može napraviti sam, tipa popeti se na ljuljačku i nedam mu da sam ide na jedan veliki tobogan već sam mu rekla da me zove kad hoće ići pa ću ja stati kraj njega. Inače se baš lipo zaigra i zaboravi da sam ja tu. E sad hoće li tako biti i u jaslicama, ne znam zasigurno. Mislim da bi čak i moglo biti suza jer je 21mj svaki dan s menom, zbilja ga rijetko, rijetko itko pričuva i navikao je na mamu. A vidit ćemo sve kroz par danauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 322
29.8.2011 22:24:20   
BUMBI
ma znam da je to sve super,ali mislim da ako bude malo plakao da i neće biti svejednouser posted image
Iskreno se nadam da neće,ni na početku a ni kasnije.
I nas čeka nova prilagodba ako počnem raditi,sve me strah kako ćemo to izvestiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 323
29.8.2011 22:28:26   
cuba
Joj da, tebe sad i posao čeka. Jesi zadovoljna, kakvo bi ti radno vrijeme bilo? Vidjela sam da je samo jutarnja smjena i vikendi slobodni, ajme to ti je superuser posted image user posted image user posted image  Ma bit će i D šok u početku jer je isto više manje sa tobom ali priviknu se oni jako brzo na novonastalu situaciju. Za mjesec dana će te još tjerati da ideš raditiuser posted image
Oće onda trebati ostajati i na spavanju?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 324
29.8.2011 22:32:40   
BUMBI
Vidjet ću u srijedu sve,nisam danas ništa puno saznala niti smo razgovarali nešta previše,kao sve ćemo kad vidi kako se snalazim.Radno vrijeme je od 7-15,ma super mi je to,nisam bolje radno vrijeme mogla naćiuser posted image user posted image
D,da trebao bi ostati na spavanju,zato će i biti problema
Jučer sam mu rekla da će mama malo raditi,pa ćemo onda imati bebu i da nam trebaju novci da bebi možemo sve kupitiuser posted image ,pa je to ajmo reći dosta dobro prihvatio i pričao o tome šta će sve kupitiuser posted image
Ništa mu neću govoriti do srijede kad se vratim,danas je mislio da sam bila kod doktroa,a to ću mu reć i i u srijedu,samo onda neznam koliko ću se zadržati..
Evo ,sad te polako napuštam,LNuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!