Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 9:47:36
|
|
|
|
ikica84
|
jutro cure i od mene!! ja evo pijem kavicu i cekam mm da dodje s posla pa da idem na ctg...a tako mi se ne ide po ovoj vrucini,jos treba da se slikam za osobnu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 9:47:48
|
|
|
|
mariola
|
Ajoj nadam se da je prolazno. A ništa, pijem kavu i opet gledam šta bi pravila za rođendan Doće rođendan a ja se i dalje mislim
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 9:49:46
|
|
|
|
cuba
|
To ćeš praviti neke kolače? Jel velika fešta za okrugli 30-ti ili ikice, jutro i tebi ajme mogu misliti kako ti je vruće, svima nam je ali tebi posebno pred sam kraj trudnoće. Drži se, još samo malo. Kako je A, šta radi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 9:53:51
|
|
|
|
ikica84
|
A je vani sa babom,a ja u miru pijem kavu pa cu polako da se spremam za dr. izdrzacu jos malo,samo malo da padne kisa da nas osvjezi mariola i mom mm je ove godine 30ti rockas cuba jel si krenula na predavanja za vozacki,kako ti je?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 9:57:09
|
|
|
|
cuba
|
Ajde guštaj onda dok baka čuva A Nisam još krenula, evo taman mi je došla sekica čuvati R a ja idem napraviti liječnički pa te papire odnijeti u autoškolu. Mislim da 30.08 u utorak počinju predavanja. Cure gibam, idem to obaviti pa se pišemo kasnije :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 9:59:45
|
|
|
|
mariola
|
Jutro ikice. Ni meni se ništa ne da. Vruće je. Trebal bi prošetat ošišat Tonija, ali stvarno nemam volje a ne da mi se više ni sjedit i pit kavu Ma da mislim se šta od kolača napraviti. Napravit ću tiramisu, jedan sam naručila ali još mi fali... A bit će standardno, par prijateljica s dječicom. T kumovi će doć tutto completo, vjenčani kum i mm brat pa nas opet bude puno. Od slanog obično napravim kiflice i kanapee, pršut i sir. Ove godine mislim da se kanapeima neću zafrkavat nego ću pizza rolat i rolat od sira...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 10:01:24
|
|
|
|
ikica84
|
pozz cuba! odoh i ja evo mm dosao!!
< Poruku je uredio ikica84 -- 26.8.2011 10:05:58 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 10:07:23
|
|
|
|
mariola
|
Idem i ja ipak do grada...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 12:09:15
|
|
|
|
danery
|
juuuuuuhuuuuuuuuu,ima li koogaaaaaa?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 12:55:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo mene Šta ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 12:59:53
|
|
|
|
danery
|
ej bumbi ma evo čekam da se bejb probudi.... uskoro će ručak,pa da malo prođe ova vrućina pa ćemo van.... šta vi? ako nestanem,budna je...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 13:00:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo D spava,a ja pijem kavicu Sve zamračila i upalila klimu pa mi je dobro.Popodne idemo kod mojih na kupanje Jel ti bejb kupaš vani?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 13:53:18
|
|
|
|
cuba
|
Cure, jeste još tu?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 13:55:04
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja nestala jer je D zvao,ali je nastavio,ali baš i nevjerujem da ć još dugo.. Šta vi ?jesi ti sve obavila što si morala?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:01:07
|
|
|
|
lilia
|
Bok curke, idem si skuhati kavicu pa ću malo s vama ako ne zbrišete.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:02:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Lilia kako si ti?Šta drekavac radi? Cuba di si sad ti nestala?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:12:11
|
|
|
|
lilia
|
Evo taman je zaspao pa imam malo mira, zamijesila sam tijesto za pizzu pa ćemo poslije kod mame ispeći jer seka voli kad ga ja napravim a mama živi blizu pa nije problem. A usput malo zabavljaju drekavca jer meni se stvarno na glavu popne. Šta ima novog, jel kuha u Slavoniji? Cuba jel pala R temperatura?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:13:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super,znači imaš i ti malo mira kad spava..D neće još dugo,pa idemo kad mm dođe s posla kod mojih na kupanje Pakleno je vrućeovih dana. Cuba i ja sad vidjela da si rekla da je jutros R imao malo temp
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:16:10
|
|
|
|
lilia
|
Zašto kod tvojih na kupanje, na bazen ili je u njihovoj blizini kupalište? I ja volim kad vikendom idemo svi troje na kupanje, sa mojim mužem se sve lakše. Nekako sam opuštenija kad je sa nama.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:17:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Imaju bazen u dvorištu A na bazene idemo prijepodne,danas nismo,ima manje ljudi i bolje mi onda zbog D kako je kod vas vrijeme,jel isto tako jako vruće?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:17:45
|
|
|
|
danery
|
evo me natrag.....taman se probudila čim sam post natipkala napucalo se dijete sad ajgemant juhe kak naša baba veli,i začinila slasnim popečkom od jabuka....sad pravac babi,a ja da nastavim.... cuba,jel pala temp.r?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:19:42
|
|
|
|
BUMBI
|
A vidi ove,bejb se nije maltene ni probudila,a ona ju odmah babi poslala
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:21:12
|
|
|
|
lilia
|
Da Bumbi i kod nas je vruće, nesnosno. A gdje onda D peca ako idete kod tvojih? Danery šta ti je to ajgemont i kakvi su to popečci od jabuka, udjeli koji recept već mi je dosta povrća i mesa. Ajde danas ima za promjenu fažol, ječam i palentu.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:22:24
|
|
|
|
BUMBI
|
Idu tamo blizu njihove kuće je Drava,ali to tek predvečer idu po ovim vrućinama,iako bi on odmah sada išao da može ja vas napuštam,idem spremiti stvari...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.8.2011 14:22:43
|
|
|
|
danery
|
pa naravno baba je već u 7 ujutro bila spremna ko zapeta puška kraj kolica da ju na pampas odšlepa,al mi spavale do pola 8,pa smo bile u parku....pa crkle bi obje na pampasu po ovoj sunjari,+ to što se baba zaboravi pa bi do 1 sat lajsala... više mi pomogne da mi taj jedan sat iza ručka pričuva dok ne dođe mm...
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!