Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 22:26:21
|
|
|
|
mariola
|
vidit ću koliko budem mogla i koliko mi se bude dalo. Ja sam se ve navikla da je T uvijek gladan i da uvijek žica okolo U pekari ga već znaju i kad uđemo cure mu prvo daju fornet jer se on uvijek ponaša kao da je iz gladnih došao. Mi ti ručamo ok 15, 15:30 i onda idemo na plažu. On se redovno najede pošteno i neki dan mi došli na plažu a kuma vadi pohano na štapićima, on kao da nije tri dana ništa stavio usta, uzeo jedan i pojeo ga prije nego blizanci od 7 godina a njima je to bila užina jer su ručali u podne.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 22:36:02
|
|
|
|
cuba
|
Mislim da bi se T i R dobro skompali u pogledu svega, posebno spize Draga idem, upravo sam nalakirala noktiće pa nek se suše dok gledam tv Ln ti želim, puse tvom slatkišu :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 24.8.2011 22:38:53
|
|
|
|
mariola
|
Oni su ko sijamski blizanci a ja čekam prijatelje i sister na fejs. aj odmaraj, ln, kiss :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 7:55:55
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Jutro, ima nekoga za kofi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 8:25:16
|
|
|
|
mariola
|
Jutro. Ja sam tu sam par minuta dok popijem kofi i idem na posao. Kako je ljuba zuba?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 8:46:43
|
|
|
|
mamica29
|
Jutro Mariola. Kako ste? Ja danas idem s mužićem na koncert TBF na Starom gradu, a u nedjelju na koncert od Nene Belana. jedva čekam . Na špancirfestu
< Poruku je uredio mamica29 -- 25.8.2011 8:47:06 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 13:11:08
|
|
|
|
cuba
|
Kakva je ovo pustoš u bircu Ima koga za kavicu?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 13:24:23
|
|
|
|
mariola
|
Evo mene al brzinski. Tebala bi ići malo kuću porediti. Šta ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 13:29:24
|
|
|
|
cuba
|
Evo napokon sjela, malo mira i tišine mi treba Jutros smo bili u igraonici, nas 5 prijateljica sa djecom se okupilo na kavi. A to je bila avantura Došli kući prije uru, stavila R leći u 13h, ručak se kuha. Jesi ti odradila jutros? Jel ti T spava?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 13:40:54
|
|
|
|
mariola
|
T još ne spava, pustit ću ga još malo da gleda crtani da ja barem pola posla obavim dok je budan da se uspijem i ja pol ure odmorit Obavila sam posao za danas i dnevnicu odmah ostavila u benettonu kupila sam si jednu haljinu sad za jesen/zimu i remen Popodne ćemo na kupanje,vi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 13:49:32
|
|
|
|
cuba
|
Ajde neka si shopingirala Meni je još prevruće za uopće razmišljat o zimskoj garderobi Popodne mu idem kupiti papučice za u jaslice i do mojih. Moram odnit robu na pranje/sušenje/peglanje
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 13:53:11
|
|
|
|
mariola
|
A ja se baš mislim ići peglati A imam još i oprat pod,kupaonu i suđe sredit. uf, puno mi je ovo i zapisati
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 13:58:38
|
|
|
|
danery
|
ojla bejbs,evo i mene....ja kao napenalila popeglati bejbovu obleku,al khm....prašna mi tipkovnica ma i sveko na go,pa ju uzela dolje dok malo prođe ovaj pakao vani,a ionak nemam previše posla,pa mogu nabadat malo... šta ima novo sa malim izjelicama
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:04:22
|
|
|
|
cuba
|
Ja sam kupatilo odgodila za večeras, nemam volje trenutno za ništa raditi. Dobro sam i ručak napravila Hej naletušice Sveki znači dadilja, lako li je tako
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:06:12
|
|
|
|
danery
|
pa je,cuba,lako kad se dijete samo zabavi i kad ju ne mora hraniti,previjati i presvlačiti tko joj kriv,mala jela,a ona odmah IDEŠ MALO KOD BAKE.... a ja tut! na! drž! i bris gore
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:09:46
|
|
|
|
cuba
|
Aha, hoćeš reći sveki samo pazi da mala u njenoj nadležnosti ostane čitava Ma dobro bolje i to nego ništa
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:10:17
|
|
|
|
lilia
|
Helouuu, evo i mene. Kava mi stoji od jutros pa evo sad ću je popiti na miru. Drekavac spava, nama je ručak gotov a njemu se kuha. Kako ste mi vi curke? Kuhate se?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:11:48
|
|
|
|
danery
|
e jes cuba,baš tako lilia bok....ja super,ne kuham se klima radi....al i pegla me mrko gleda,pa ću ju malo pogurat po robi.... šta ti,kako drekavac?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:14:35
|
|
|
|
lilia
|
Drekavac spava a ja malo sjela, peglu sam jučer gurala do 2 ujutro. Cuba sinoć sam te sanjala.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:15:20
|
|
|
|
mariola
|
Evo i mene. Sredila sobu, oprala podove, našricala kupaonu cilit bangom i sad čekam pet minuta da djelujem pa idem izribat to Mm i Toni u horizontali. Toni je ručao u vrtiću a meni i mm-u će biti jaja i hrenovke
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:17:41
|
|
|
|
cuba
|
Hej lilia Šta si sanjala dobroga Vidim smajlića, onda mora da je nešto dobro Kako tvoj mali slatkiš? Jel ti seka tu ili je u St?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:26:00
|
|
|
|
lilia
|
Seka je još tu, šetamo svaki dan sa djecom. Ovako san: Došli ti i mužić kod mene u Opt bez Rokića i krenuli smo u jedan kafić na plaži a do njega se dolazi prolazeći pored frizerskog salona i ti mi govoriš: ej zaposlila sam se u jednom frizerskom salonu a ja te gledam i kažem ti: baš imaš super frizuru. Bila si ošišana na bob. Poslije nam je bilo super u tom kafiću, čak smo se i kupali ali kao da uopće nemamo djecu. Eto, sve u svemu super nam je bilo.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:29:35
|
|
|
|
mariola
|
Aj neka ste se vi zabavile u snu Ja sredila kuhinju, odoh sad izribat dva wc-a dva lavandina i onaj jacuzzi od kade
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:31:57
|
|
|
|
lilia
|
Mariola nemoj toliko radit, pričuvaj se malo. Neka netko preuzme malo tvog posla. Čuvaj bebu.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 25.8.2011 14:35:39
|
|
|
|
cuba
|
mariola nemoj se umoriti, pomalo sa poslom lilia jesi me sad nasmijala Meni je samo čudna pomisao da sjednem na kavu i odem na kupanje bez Roka a kamoli to i napraviti Mislim da sam sve skupa 5 puta bez njega popila kavu. Al dobro bar smo se u snu odmorile od djece ako nikako drukčije
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!