Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:14:25
|
|
|
|
danery
|
ideš papati,zvrk? ajde dobar tek i lijepo se provedite danas baš u inat svekiju
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:17:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Mz bok i tebi,Kako je T?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:18:55
|
|
|
|
danery
|
bok mz bumbi,ok sam,soliram i guštam,bejb spavala kod sveki,a sad su vani u šetnji havaji totalni malo me neka šmrkavica uhvatila,samo mi još prehlada fali valjda će proći.... e jel ti d voli ono tijesto za modeliranje?meni to bolje nego plastelin....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:19:47
|
|
|
|
mamino zlateko
|
aa jos ima temp,al sad vec poceo sirup djelovat,pa je odma bolje volje,ovu noc cak nije imala temp,al proslu smo skoro na hitni zavrsile,tak je bila vruca da je nisam mogla cuvat...i ovu noc je cak i spavala,a prosle 4 smo pola noci sjedile na krevetu i ja sam glumila bolesnog majmuna kolko sam se glupirala da je oraspolozim...kako d?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:21:07
|
|
|
|
mamino zlateko
|
teta d zar i tebi,i meni nest steka,nos mi zastopan,pa nemogu disat,grlo nesto pecka,a jos me i alergija muci,i koljeno...ma sve mene napada...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:21:32
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,mišica mala,nadam se da će joj biti bolje Danery ti znači uživaš,super Mi imamo onaj play dooh plastelin i super je,još ima puno ostalih rekvizita za to
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:22:52
|
|
|
|
danery
|
,mz,tebi treba jedan dobar sex da te pročepi da viš kako ćeš odmah lakše dihat šta ti nas tamo pitaš,ha
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:24:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Nadam se da nećete biti bolesne...meni nos curi od alergije,izluđuje me više...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:24:54
|
|
|
|
mamino zlateko
|
da to i ja mislim,al sad dok mi t bolesna,nemam volje za nist,nakon cijelog dana i noci,provedenih u glupiranju,vozanju s biciklom i u kolicima,i trcanja s njom,jer bi stalno bila dole,stajala,pa hodala a kad krene,jaaaaaao pomozi boze,sva sam mokra...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:29:23
|
|
|
|
danery
|
hehehehe,zato ja bejb u šake kišobran kolica,i navali mala,guraj ak ćeš do plodina i natrag sad nas ganja da se veremo po stepenicama gore dolje kod nas.....em strmo,em klizavo,em ih dosta ima,pa onda bolje van.... ajme,šta tebi t tako zeza da i po noći moraš izvodit? iiiiii,kako je moje dijete dobroooooooooo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:33:12
|
|
|
|
mamino zlateko
|
da pred dvije noci,bili budni od 12 do pla 3 u noci,da vidis kak sam paradirala,i pjevala i fuckala i plesala,i sve igracke izvadila i dala piti i jesti,i presvlacila pelene,pa bodije jer sve povracala...tako je bilo veselo da vise nisam mogla zaspat,kolko smo se ja i mm razbudili..bila prava veselica..u nocnim satima...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:34:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Mi prešli u dvorište na pirenje balončića
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:38:41
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a mi prelazimo na spremanje pa na rucak i druzenje kod sveki....uziwajte..papa..t vam salje cmokicee....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:44:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Gotovo i to ,malo vjetar piri pa nemožemo praviti velike balončiće MZ uživajte
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.9.2011 10:57:00
|
|
|
|
danery
|
ajme bumbi,pa šta vi sve ne radite u toku pola sata ja maloj upalim sintisajzer i pustim da nabada,mir bar 20-30 min a tek kroksice kad nađe-eeeee,to je terapija
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 8:30:13
|
|
|
|
mamino zlateko
|
jel ima koga za ?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 8:39:48
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Evo mene, kavu sam popila, sad jedem fornete. Drago mi je da T nema temperaturu više
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 8:43:12
|
|
|
|
mamino zlateko
|
i meni,hvala bogu,moj misic maleni preslatki....a tek kad je jucer pocela zvat tatu,kako sam tek onda bila ponosna....a mm da ne pricam,samo je krenulo,i jedan sat se nije zaustavljala,pa se je smijala,pa cvilila...kako tvoj t? kako se ti osjecas? kako je vrijeme kod vas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 8:50:17
|
|
|
|
mariola
|
A duša mala Mi smo ti super. Bili jučercijeli dan kod prijatelja. U np Krka, na Roškom slapu, na Visovcu, išetali se. Toni je vidio prvi put uživo kokoši, tuke, patke, kornjače, paune. Bio je oduševljen. Hranio je kornjače salatom, onda im je bananu davao a kornjače navalile na bananu, ismijali smo se s njim Bili i kumovi, njihova cura ima 14 mjeseci pa su se izigrali. Stvarno nam je prelipi dan bio.On je zaspaokko top kad smo sjeli u auto, doma ga samo prebacili u kinderbet. Ja mu odmah bila obukla pidžamu još u autu jer sam znala da se neće buditi Jutros malo vjetrovito, kao jugo i grmi ali vruće i nema kiše.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 8:57:33
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a misic je izgustao, za njega..kod nas hladno,puse hladan vjetar,malo padala kisa,sad opet sunce..a ja moram ic,idem pospremit sobu,pa spremit t i idemo kod sveki a ona nas vozi kod doktora..uziwajte..pozdrav
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 9:00:57
|
|
|
|
mariola
|
Ajde sretno još jednom
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 10:40:52
|
|
|
|
mariola
|
Hej bumbi, vidim da si tu? Šta ima? jesi dobila drugu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 13:24:56
|
|
|
|
mariola
|
šta je ovo danas, nigdje nikoga
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 13:55:56
|
|
|
|
danery
|
pozz mariola,ja bi tu malo tipkala,al bejb ne surađuje,pa se tipkamo kasnije
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:10:16
|
|
|
|
cuba
|
Hej curke, ima koga Ja sam samo malo svratila, stalno smo u nekom poslu. Umorila me više ova potraga za prozorima i opremom za kupatilo, predavanja za vozački pa doma kuhaj, peglaj, spremaj nikad kraja. Evo upravo sam popeglala svu moguću robu, složila sve pa sam mirna par dana. Idem sad ručak staviti, danas je laganini, blitva sa krompirima i lubin. Taman stavila R leći.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!