|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Ljeto nam se vratilo"
19.9.2011 14:19:36   
mariola
Hej kokauser posted image
Baš sam mislila pitat jeste počeli mijenjat prozore?
Ja iskreno danas liječarim na poslu, ne da mi se ništa, umorna od jučer a još je i takvo vrijeme vani.
Kako spremaš lubena?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1151
19.9.2011 14:23:16   
BUMBI
Hj komadiuser posted image
Ja u prolazu dok se D ne probudi

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1152
19.9.2011 14:25:52   
cuba
Ajme i kod nas neko user posted image  vrijeme. Malo sunčano, pa red oblaka, stalno u isčekivanju kiše. Ma nek pljusne više i spasi me ove sparineuser posted image
Nismo još. Čekamo još 2 ponude, valjda će kroz ova dva dana biti definirano sve pa ćemo onda naručiti. A čeka se jedno 2 - 3 tjedna sama montaža. U međuvremenu bi kupatilo trebali renovirati. Nego mm zapeo za neki moderni dizajn lavandina pa me ubija više s timuser posted image  
Vidim vi se jučer naguštaliuser posted image user posted image user posted image  
Mi smo bili ujutro na kavi, popodne se otišli kupati a navečer kod mojih, tati mi je rođendan biouser posted image
Lubina će mm spremati, mislim na gradele. Inače svu ribu tako spremamo, nekako sam navikla s gradela cili život.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1153
19.9.2011 14:32:04   
mariola
Ja sam ga neki dan pekla u foliji, odličan je bio, polizali smo i prste i tanjureuser posted image
Nije ni vama bilo loše jučeruser posted image
Kad polažeš testove?
Bumbi, bok, šta ima kod vas?
Ja ću danas neko varivo, baš mi paše na ovu kišu. Kod nas kiša a ja uživam što pada, baš mi paše.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1154
19.9.2011 14:32:16   
BUMBI
Cuba vidim vi još u kupovanju prozorauser posted image ,nadam se da ćete uskoro se odlučiti za jedne.
Kako napreduje predavanje?
Ovdje isto sad neki vjetar počeo piriti,ali kiše još nema,al čini mi se da će biti gadno kad padne

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1155
19.9.2011 14:33:39   
BUMBI
Mariola kod nas ništa novoga,a vidim vi ste uživaliuser posted image user posted image user posted image
Nego hoću te pitati nešta.Prvu mengu nakon kiretaže sam dobila 14.8 i sad drugu još nisam dobila?Pa me zanima jel i tebi tako bilo ili ti je bila odmah točna

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1156
19.9.2011 14:35:37   
mariola
Ajme već sam zaboravila, mislim da druga čak i nije ali treća je sigurno bila točna.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1157
19.9.2011 14:39:14   
BUMBI
Ok,ajde vidjet ću hoće li doći uskoro..
Evo D se probudio i hoće igrati igriceuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1158
19.9.2011 14:43:05   
cuba
Predavanja idu odlično, još 2 dana pa smo gotovi ali je rekao da ćemo doći još jednom u petak da sve ponovimo i da nam na usb stick prebaci pitanja i odgovore da možemo preko vikenda učiti pa u ponedjeljak polažemo.
Super nam je predavač, baš sam zadovoljna.
Malo sam nestala išla sam staviti blitvu i krompire da se kuhaju.
Bumbi hej draga, kako si mi ti?
Ma da, znaš koliko ima tih firmi za prozore, milijon. I svi ti naravno kažu da su naj, top klasauser posted image  Sva sreća, jedan prijatelj radi te montaže prozora pa mi je on održao školicu za sve šta trebamo pitati i obratiti pažnju da dobijemo kvalitetan proizvod. Jer svi oni izgledaju isto a bome su cijene razlike i po par 10ka tisuća kuna.

mariola, vidiš nisam nikad lubina u foliji. Mogla bi i to probatiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1159
19.9.2011 14:45:43   
anaxx
Ej cure... kod nas lijeva od sinoć, bljak, ali bar je vručina i sparina iza nas...
Za vikend smo se kupali na Mrežnici, (Zvečaj, kod Karlovca),prvi puta sam se kupala u rijeci, bilo nam je super plivati s riječnim ribicama...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1160
19.9.2011 14:47:00   
pepeljuga
EVo meuser posted image user posted image user posted image  vratila sam se u civilizacijuuser posted image user posted image

Falile steuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1161
19.9.2011 14:47:30   
mariola
Ma moraš probati, stvarno je sočno jer stavim limuna,mas.ulja, peršina, češnjaka i ruzmarina, kad to sve pusti svoje sokove i mirise, stvarno bude ukusno.
ja ću zaspat na posluuser posted image
idem po Tonija, skuhat ručak i što prije se izvalit na kaučuser posted image
Uživajte mi, pozzuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1162
19.9.2011 14:49:04   
mariola
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

EVo meuser posted image user posted image user posted image  vratila sam se u civilizacijuuser posted image user posted image

Falile steuser posted image user posted image

jeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
anax pozz jurim sad user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1163
19.9.2011 14:51:45   
cuba
mariola poz, ljubac T :-***
Hej anaxx i Pepeuser posted image
Jeste žive?
anaxx kako klinci, jesu prošle sve silne temperature koje su vas pratile zadnje vrijeme? Aaaa meni je prehladno za kupanje u rijeci. Jesam prije često ali više ne, hvalauser posted image
Pepe kako mališani? Koliko si sad još u Zd, oćemo se uspit vidit u Zg?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1164
19.9.2011 14:52:30   
Rebeka
hello svijete...
Evo i mene...
Kako ste mi?

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1165
19.9.2011 14:56:17   
pepeljuga
Ej cuba vidimo se obavezno u Zg,ja sam 7-8 dana u Zd i picimo gore,u nedilju krstimo Franuuser posted image

Rebeka kako se snalazisuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 1166
19.9.2011 14:56:34   
anaxx
mariola pozzzz...

pepe kako tvoj trio?

cuba klinci su mi konačno dobro, malo je T došao natrag na svoje, papa ko velik...
ja sam ti inače zimogrozna jako što se tiće kupanja, ali ovdje je bilo super toplo i baš smo se naguštali, zaroštiljali... sve 5

Rebeka kako tvoja mrvica, brzo je već prošlo mjesec dana?!

< Poruku je uredio anaxx -- 19.9.2011 15:00:10 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1167
19.9.2011 15:02:23   
cuba
Hej Rebekauser posted image
Kako tvoj mališan? Jel se snalazite?

Pepe, odlično ajde još malo pa ćemo na kofiuser posted image  Oho, znači feštat ćete u Zd za vikend user posted image user posted image user posted image , puse malom F za krštenje :-** Kako su T i R sa njim, jel ga doživljavaju ili?
anaxx, super, neka su klinci ozdravili to je najvažnijeuser posted image
Znači i vi ste guštali u prirodi za vikenduser posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1168
19.9.2011 15:02:48   
Rebeka
Vrijeme leti, bude mi tako žao da počnem plakati-nisam normalna. Super se snalazimo. Istinski uživamo, a on strašno brzo raste. Već mu pričam kako će uskoro puzati, pa pričati i hodati, pa u jaslice, vrtić, školu i onda počnem cmizdriti-jadno moje dijete, istraumatizirat ću gauser posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1169
19.9.2011 15:06:36   
pepeljuga
Ej anax tri super,veliki pravi decki a mali za sad dobricauser posted image ne mogu se pozaliti. Cekamo drugi tjedan da odemo u Zg i onda polako vracanje u kolotecinu,vrtic i druge obaveze.
Sto su ti decki bili bolesniuser posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1170
19.9.2011 15:08:59   
pepeljuga
Cuba R ga obozava,stalno ga ljubi i pita a di je tvoj Joko,umirem od smiha,ime ce Frane traume od njegauser posted image user posted image user posted image  A za T se vidi da je veci pa je cili brizan. Pita me neki dan mama kad ga ja smijem drzati,drzim ga jedino kad se slikamo,umrla sam od smihauser posted image user posted image user posted image

O da kofi ce obavezno pastiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1171
19.9.2011 15:13:02   
cuba
Ajme jesi me sad Pepe nasmijalauser posted image user posted image user posted image user posted image  da ga drži jedino kad se slika s njimuser posted image  famozni suuser posted image  Ma super, glavno da nema ljubomore, neka ga lipo paze i maze ko prava braćauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1172
19.9.2011 15:14:41   
pepeljuga
Stvarno nema ljubomora i to mi je super,jedino se i njih dvojica malo vise maze,al kad pogledas i oni su jos maliuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1173
19.9.2011 15:16:23   
anaxx
pepe mogu si misliti kako uživaš u svojim dečkima... moji su dobro, bili smo pred deset_ak dana navukli neku virozu, zapravo ja i T smo to odbolovali, proljev i temp. nije htio ništa jesti pa ga je dosta odnjelo, smršavio je da su se i tete u vrtiću začudile.... mami je dobro došla koja kila dole... user posted image
sad se vračamo na staro, a vidim i vi ćete uskoro natrag u ZG...

"Stvarno nema ljubomora i to mi je super,jedino se i njih dvojica malo vise maze,al kad pogledas i oni su jos maliuser posted image "

ovo je normalno, i G se voli pomaziti sa mnom, ili da odemo prošetati samo on i ja... da me ima malo samo za sebe...

< Poruku je uredio anaxx -- 19.9.2011 15:18:31 >

Neposredna veza do poruke: 1174
19.9.2011 15:18:29   
pepeljuga
Ajme i meni bi dobro dosla jedna virozauser posted image user posted image user posted image samo jedem,al i ful sam gladnauser posted image ,ne sicam se bas da sam ovoliko jela kad sam njih dojila,bas se osjecam kao slonicauser posted image user posted image user posted image

A misic mali,to njih bas zna iscrpiti,al bitno da je sad okuser posted image

Rebeka gustajte u svakim minutama jer stvarno brzo rastuuser posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!