Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:19:36
|
|
|
|
mariola
|
Hej koka Baš sam mislila pitat jeste počeli mijenjat prozore? Ja iskreno danas liječarim na poslu, ne da mi se ništa, umorna od jučer a još je i takvo vrijeme vani. Kako spremaš lubena?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:23:16
|
|
|
|
BUMBI
|
Hj komadi Ja u prolazu dok se D ne probudi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:25:52
|
|
|
|
cuba
|
Ajme i kod nas neko vrijeme. Malo sunčano, pa red oblaka, stalno u isčekivanju kiše. Ma nek pljusne više i spasi me ove sparine Nismo još. Čekamo još 2 ponude, valjda će kroz ova dva dana biti definirano sve pa ćemo onda naručiti. A čeka se jedno 2 - 3 tjedna sama montaža. U međuvremenu bi kupatilo trebali renovirati. Nego mm zapeo za neki moderni dizajn lavandina pa me ubija više s tim Vidim vi se jučer naguštali Mi smo bili ujutro na kavi, popodne se otišli kupati a navečer kod mojih, tati mi je rođendan bio Lubina će mm spremati, mislim na gradele. Inače svu ribu tako spremamo, nekako sam navikla s gradela cili život.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:32:04
|
|
|
|
mariola
|
Ja sam ga neki dan pekla u foliji, odličan je bio, polizali smo i prste i tanjure Nije ni vama bilo loše jučer Kad polažeš testove? Bumbi, bok, šta ima kod vas? Ja ću danas neko varivo, baš mi paše na ovu kišu. Kod nas kiša a ja uživam što pada, baš mi paše.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:32:16
|
|
|
|
BUMBI
|
Cuba vidim vi još u kupovanju prozora ,nadam se da ćete uskoro se odlučiti za jedne. Kako napreduje predavanje? Ovdje isto sad neki vjetar počeo piriti,ali kiše još nema,al čini mi se da će biti gadno kad padne
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:33:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Mariola kod nas ništa novoga,a vidim vi ste uživali Nego hoću te pitati nešta.Prvu mengu nakon kiretaže sam dobila 14.8 i sad drugu još nisam dobila?Pa me zanima jel i tebi tako bilo ili ti je bila odmah točna
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:35:37
|
|
|
|
mariola
|
Ajme već sam zaboravila, mislim da druga čak i nije ali treća je sigurno bila točna.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:39:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Ok,ajde vidjet ću hoće li doći uskoro.. Evo D se probudio i hoće igrati igrice
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:43:05
|
|
|
|
cuba
|
Predavanja idu odlično, još 2 dana pa smo gotovi ali je rekao da ćemo doći još jednom u petak da sve ponovimo i da nam na usb stick prebaci pitanja i odgovore da možemo preko vikenda učiti pa u ponedjeljak polažemo. Super nam je predavač, baš sam zadovoljna. Malo sam nestala išla sam staviti blitvu i krompire da se kuhaju. Bumbi hej draga, kako si mi ti? Ma da, znaš koliko ima tih firmi za prozore, milijon. I svi ti naravno kažu da su naj, top klasa Sva sreća, jedan prijatelj radi te montaže prozora pa mi je on održao školicu za sve šta trebamo pitati i obratiti pažnju da dobijemo kvalitetan proizvod. Jer svi oni izgledaju isto a bome su cijene razlike i po par 10ka tisuća kuna. mariola, vidiš nisam nikad lubina u foliji. Mogla bi i to probati
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:45:43
|
|
|
|
anaxx
|
Ej cure... kod nas lijeva od sinoć, bljak, ali bar je vručina i sparina iza nas... Za vikend smo se kupali na Mrežnici, (Zvečaj, kod Karlovca),prvi puta sam se kupala u rijeci, bilo nam je super plivati s riječnim ribicama...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:47:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
EVo me vratila sam se u civilizaciju Falile ste
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:47:30
|
|
|
|
mariola
|
Ma moraš probati, stvarno je sočno jer stavim limuna,mas.ulja, peršina, češnjaka i ruzmarina, kad to sve pusti svoje sokove i mirise, stvarno bude ukusno. ja ću zaspat na poslu idem po Tonija, skuhat ručak i što prije se izvalit na kauč Uživajte mi, pozz
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:49:04
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga EVo me vratila sam se u civilizaciju Falile ste jeeeeeeeee anax pozz jurim sad
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:51:45
|
|
|
|
cuba
|
mariola poz, ljubac T :-*** Hej anaxx i Pepe Jeste žive? anaxx kako klinci, jesu prošle sve silne temperature koje su vas pratile zadnje vrijeme? Aaaa meni je prehladno za kupanje u rijeci. Jesam prije često ali više ne, hvala Pepe kako mališani? Koliko si sad još u Zd, oćemo se uspit vidit u Zg?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:52:30
|
|
|
|
Rebeka
|
hello svijete... Evo i mene... Kako ste mi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:56:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej cuba vidimo se obavezno u Zg,ja sam 7-8 dana u Zd i picimo gore,u nedilju krstimo Franu Rebeka kako se snalazis
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 14:56:34
|
|
|
|
anaxx
|
mariola pozzzz... pepe kako tvoj trio? cuba klinci su mi konačno dobro, malo je T došao natrag na svoje, papa ko velik... ja sam ti inače zimogrozna jako što se tiće kupanja, ali ovdje je bilo super toplo i baš smo se naguštali, zaroštiljali... sve 5 Rebeka kako tvoja mrvica, brzo je već prošlo mjesec dana?!
< Poruku je uredio anaxx -- 19.9.2011 15:00:10 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 15:02:23
|
|
|
|
cuba
|
Hej Rebeka Kako tvoj mališan? Jel se snalazite? Pepe, odlično ajde još malo pa ćemo na kofi Oho, znači feštat ćete u Zd za vikend , puse malom F za krštenje :-** Kako su T i R sa njim, jel ga doživljavaju ili? anaxx, super, neka su klinci ozdravili to je najvažnije Znači i vi ste guštali u prirodi za vikend
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 15:02:48
|
|
|
|
Rebeka
|
Vrijeme leti, bude mi tako žao da počnem plakati-nisam normalna. Super se snalazimo. Istinski uživamo, a on strašno brzo raste. Već mu pričam kako će uskoro puzati, pa pričati i hodati, pa u jaslice, vrtić, školu i onda počnem cmizdriti-jadno moje dijete, istraumatizirat ću ga
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 15:06:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej anax tri super,veliki pravi decki a mali za sad dobrica ne mogu se pozaliti. Cekamo drugi tjedan da odemo u Zg i onda polako vracanje u kolotecinu,vrtic i druge obaveze. Sto su ti decki bili bolesni
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 15:08:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cuba R ga obozava,stalno ga ljubi i pita a di je tvoj Joko,umirem od smiha,ime ce Frane traume od njega A za T se vidi da je veci pa je cili brizan. Pita me neki dan mama kad ga ja smijem drzati,drzim ga jedino kad se slikamo,umrla sam od smiha O da kofi ce obavezno pasti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 15:13:02
|
|
|
|
cuba
|
Ajme jesi me sad Pepe nasmijala da ga drži jedino kad se slika s njim famozni su Ma super, glavno da nema ljubomore, neka ga lipo paze i maze ko prava braća
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 15:14:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
Stvarno nema ljubomora i to mi je super,jedino se i njih dvojica malo vise maze,al kad pogledas i oni su jos mali
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 15:16:23
|
|
|
|
anaxx
|
pepe mogu si misliti kako uživaš u svojim dečkima... moji su dobro, bili smo pred deset_ak dana navukli neku virozu, zapravo ja i T smo to odbolovali, proljev i temp. nije htio ništa jesti pa ga je dosta odnjelo, smršavio je da su se i tete u vrtiću začudile.... mami je dobro došla koja kila dole... sad se vračamo na staro, a vidim i vi ćete uskoro natrag u ZG... "Stvarno nema ljubomora i to mi je super,jedino se i njih dvojica malo vise maze,al kad pogledas i oni su jos mali " ovo je normalno, i G se voli pomaziti sa mnom, ili da odemo prošetati samo on i ja... da me ima malo samo za sebe...
< Poruku je uredio anaxx -- 19.9.2011 15:18:31 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 19.9.2011 15:18:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme i meni bi dobro dosla jedna viroza samo jedem,al i ful sam gladna ,ne sicam se bas da sam ovoliko jela kad sam njih dojila,bas se osjecam kao slonica A misic mali,to njih bas zna iscrpiti,al bitno da je sad ok Rebeka gustajte u svakim minutama jer stvarno brzo rastu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!