Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 8:44:03
|
|
|
|
anaxx
|
jutro... vidim da ima još sličnih primjera u Zari... katastrofa... kad odem tamo s klincima sigurno će imati sokiće...obečajem! kako ste mi jutros? meni nekako lijepo jutro svanulo, dobre sam volje (još mi nema šefa ... )
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 8:50:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro cure vidima imate ružnih iskustava u Zari.strašno.... Ja pijem kavicu,pa idem spremati malo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:10:21
|
|
|
|
modesty blaise
|
Jutro, jutro svima..... baš super kaj ti je tak lijepo jutro osvanulo anaxx, uživaj što dulje u njemu i ja bi se trebala baciti na spremanje stana al mi se nekak NEDAAAAAA btw poslala sam mail u Zaru zbog nedavnog incidenta ...haha...u najmanju ruku tražim ispriku na TVu....haha mogla bi i danas u šetnju po njihovim dućkasima...onak dobro naoružana s mezom.....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:12:44
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej MZ Super što si im poslala,baš me zanima hoće ti šta odgovoriti. Evo ja ogulila krompir za ručak,sad idem razvrstati opeglanu robu,pa malo ovdje i onda mi ide lakše Kako je S?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:16:05
|
|
|
|
modesty blaise
|
S je odlično....lud ko puška....brz ko munja ....i opasan ko tornado jedino kaj mi je noćas kašljucal pa se nadam da se to ne bude u nekaj razvilo kako ti? kako D? ima kod vas kaj za prijaviti
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:24:06
|
|
|
|
BUMBI
|
za S,znači vama je onda lijepo,a i veselooo nadam se da neće biti bolestan,meni D je isto malo počea,ali nema nikakvih drugih simptoma,pa pripisujem to alergiji,bar zasada. Inače je ok,mene je malo sad menga zezala,dugo je nije bilo,a prvu nakon kiretaže dobila 14.8,a sad drugu jučer .Kaže gin da je to ok,ali da ne smije biti jako obilna,a meni zasada je,nadam se da će stati(a i prva mi bila jakooo obilna),pa da možemo u akciju krenuti kako ti po tom pitanju?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:36:21
|
|
|
|
modesty blaise
|
meni je nakon kiretaže došla redovno ali je bila dosta duga i obilna ...skoro 10 dana trajala sada se unormalila (ova zadnja) jedino kaj nisam otišla na pregled a trebala sam ne znam kad ćemo i dal ćemo ponovo u akciju, nekak ni sama više ne znam kaj bi ....
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:43:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma bolje odi na pregled.Ja sam bila kad sam prvu dobila(neki 6 dan sam morala doći),meni je bila oko 7 dana prva,a sada ćemo vidjeti.Koliko si ih ti već imala,tj kad si ti točno bila na kiretaži? Ja želim,ali me je malo i strah,sad neznam dali da počnemo odmah nakon ove ili da još čekamo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:47:35
|
|
|
|
anaxx
|
cure čitam vaš razgovor i držim da je sve ok. za nove početke i nove pobjede... mi jućer upisali G u Gimnastički klub Rijeka... bili smo na kraj njihovog treninga, da malo vidimo kako rade i na razgovor... G se raspametio na onim slinim strunjačama i spravama, trčao, skakao... super su dečki/treneri (čitaj: mladi, zgodni, ), igraju se s klincima, trče i vježbaju... više kao gimnastička igraonica , baš sam zadovoljna...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:47:43
|
|
|
|
modesty blaise
|
01.08. mi je bila kiretaža...budem otišla slijedeći tjedan na pregled, evo baš dogovorila termin ako se osjećaš spremnom samo navalite u akciju....mlada si, nemaš razloga za neku preveliku brigu a i imate hrpu vremena anaxx super da ti je G krenuo na gimnastiku...to je jedan od baznih sportova i samim time odličan za klinca te dobi....moja M je s 4 godine bila krenula na Judo i zadržala se na njemu 5 godina (i to je jedan od baznih sportova)...ne moram ti ni reči da joj je to jako pomoglo i u fizičkom ali i u psihičkom razvoju...i mi smo u to vrijeme živjeli u Ri ...išla je u dvoranu mladosti na trening
< Poruku je uredio modesty blaise -- 28.9.2011 9:51:55 >
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:49:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Anaxx za G i što mu se sviđa Mb za pregled Evo ja razvrstala i veš i stavila ručak
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:52:48
|
|
|
|
modesty blaise
|
Bumbi ti si brza ko raketa ...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 9:55:16
|
|
|
|
BUMBI
|
Jesi vidjela Ajde i ti tako,malo nešta radiš,pa malo tipkaš
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 10:19:24
|
|
|
|
mariola
|
Hej curke. evo i mene malo Jutros sam si nešto baš vrijedna, radim punom parom. Sutra mi već počinje vikend pa mi ništa nije teško Bravo za malog gimnastičara, a i mama bi mogla biti češće na treningu i škicati trenere Curke i meni su dvi -tri menge nakon kiretaže bile obilne poslije normalne, tako da se ne brinete, to je sve ok. Moja bebačica je danas živahna, cijelo jutro me lupka nogicama Doma nam je nasred boravka bauštela, mm štema neki zid, zagradio se on u najlon ali isto ta prašina pobigne pa nam je pola stana bijelo danas ćemo morati to porediti, prat i peglat mi je cijeli dan pa da se sutra na miru otisnemo put Raba. uf, jedva čekam, 4 dana ne kuhanja,ne pranja ne peglanja, samo čista uživancija
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 10:34:43
|
|
|
|
mamino zlateko
|
drustvance evo i mene na jutarnju trac partiju....kako ste mi danas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 10:44:49
|
|
|
|
mariola
|
mz jutro, evo svi su već pobjegli. šta ti? ja sam svoj izvještaj napisala
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 10:47:13
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ma ja sam u razmisljanju sta pokloniti mm za godisnjicu braka,t spava,cekam da se probudi pa cemo u setnju nekamo...vidim vi opet putujete...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 10:57:09
|
|
|
|
mariola
|
Nama je godišnjica drugi tjedan. Možda nećemo ništa s obzirom da sad idemo 4 dana u hotel. A ako nam sveki bude na raspolaganju onda ćemo u kino i na večeru. To nam je najdraže. Pun kufer mi je parfema i nakita
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 10:59:10
|
|
|
|
mamino zlateko
|
i nasa,drugu nedjelju,idemo na veceru i u kino,a t ostaje spavati kod sveki...ali htjela bi nesto posebno,mali znak paznje...nadam se da cu nesto smisliti vec..
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 11:47:46
|
|
|
|
danery
|
oj,samo da vas pozdravim....bejb ranije zaspala,izmorila se kod susjede u dvorištu,pa sam malo popeglala,stavila ručak kuhat i taman da ću k vama,a ona budna malo sad škica neke slikice,pa dok ne drekne,škicam i ja postove šta je to bilo u zari,mb bi im ja lijepo idući put ponijela onu cubinu krofnu filanu čoksom,pa nek si misle ja sam jučer pop la,obišla sve i jednu trgovinu u portanovi u potrazi za riflama i nijedne nisam našla da mi pašu sve plitko da mi lijevi jajnik viri van,a ostatak opreme možete mislit....i nađem kroj,al nema broja....nađem broj,nema dužine....nađem dužinu,previše širine..... aaaaaaaaaaaaaaaaa osjećala sam se ko i onda ispred mene prođe cura od minimum 120 kila u riflama koje joj stoje kao salivene
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 12:36:27
|
|
|
|
mariola
|
juhuuuuu evo i mene opet, ima koga danery nasmijala sam se ovoj zadnjoj rečenici ne mogu zamisliti da netko ima120kg i da mu traperice dobro stoje
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 12:37:22
|
|
|
|
modesty blaise
|
ahahaha d, tak se meni 100x dogodilo....pa sad fino kad krenem tražit traperice(to brijem da je najzahtjevniji shoping) mrknem prvo pol praxitena i onda se ne naživciram tolko čim počmemo s krafnama , bez brige - idu s nama u zaru!
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 14:59:20
|
|
|
|
danery
|
hahahhahhahahha,mariola,i ja sam se smijala,al od muke....al činjenica je da nju rifle nit zatezale,nit visile s nje,nit bile preduge i prekratkeeeeeee ajme....bejb je neumorna....oblajsala je bar kilometar pješke prije podne,i to odjednom....pa kod susjede po dvorištu hodala,puzala,ljuljala se,gurala kolica,klackala se....sad opet lajs za ruku na dobroj relaciji,i opet joj vrag ne da mira,tumara ko luda mara gore i ne bi se igrala s nečim,samo da joj je van i samo da po meni visi....a ja više neeeeeeemreeeeeeeem zasad.....samo 10 min da sjednem,al njet katastrofa....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 15:01:34
|
|
|
|
mamino zlateko
|
hellou,jel ima koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 21:09:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer,ima li koga?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!