Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:43:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mariola uzivajte sutra nema bas nista posebno,usaltavamo se svi na Zg,vrtic i sve pomalo Ma ja sad i nisam imala bas neku zgaravicu tako da mislim da to i nema bas neke veze Kako je T? Vidim d vam je bilo lipo na Rabu Ja gledala onu seriju Capri i odusevio me taj otok,rekla sam mm da me mora vodit
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:50:41
|
|
|
|
mariola
|
Je baš smo uživali na Rabu A i sutra ćemo Toni je super. Stvarno je dobar da se nemam na šta požalit. al evo danas me je naljutio: uzeo pun ttanjur svog ručka i okrenuo ga i sve na pod. E poludila sam. Bio je u kazni po dana. Ja njega stavim u kaznu kao u sobu, on se zaigra i ostane u sobi dvi ure A pepi ne znam za žgaravicu, s Tonijem me isto ubijala doslovno do zadnjeg truda a imao je kose znaš i sama koliko.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:54:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
I ja sam moje prije stavljala u kaznu u sobu pa bi se zaigrali vise nema takve kazne sad stoje u kutu Vidim da je potraga za cubom,cule smo se sms prije dva dana,u guzvi je oko voznje ,prve pomoci,al sve je ok
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:54:47
|
|
|
|
danery
|
curw,ja vas napuštam,prepospana sam i jedva gledam gibam u krevetac dok mi se još spava lkn,puda vama i klincima
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:59:10
|
|
|
|
mariola
|
Ma bitno da je ok. Juče se nije javljala ni na sms pa je počela ozbiljno zabrinjavati. Jel tvoji dečki spavaju? Slušaju? Danery, ajde ln, lijepo se odmori Ajme ja prštim od energije. Ko neki manijak, po cijele dane sam u nekom muvingu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 21:59:35
|
|
|
|
pepeljuga
|
Danery ln,puse
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 22:01:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
Je,je spavaju,mm gleda nogomet a ja gustam u miru Pa bolje da si puna energije nego da si cila koma Kako ti je sveki
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 22:07:53
|
|
|
|
mariola
|
Sveki je dobro. U ponedjeljak ide na zadnju kemoterapiji. Ali je bila neki dan na kontroli i nalazi su joj super. Ali svejedno planira poć po drugo mišljenje u Italiju.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 22:10:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
A super za nalaze Jel zahladilo kod vas,ja se smrzla danas,vec mi fali lito Jeste pricali sto o imenima za curku?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 22:16:15
|
|
|
|
mariola
|
Danas je bio tek prvi pravi jesenjski dan. Mala kiše, malo vjetra, 22 stupnja. Meni paše. U kući se još uvijek može kratkih rukava sjedit. Bez grijanja naravno Ma nismo ništa, kad nam potvrdi da je cura, ako potvrdi Moraš tickeriće malo porediti
< Poruku je uredio mariola -- 7.10.2011 22:17:17 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 22:19:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
I ja u kuci kratkih rukava,zima mi je al mi se neda oblacit duge Ma moram sredit ticker al nikako,rekla cuba da ce ona al je nestala Sestra i maleni dobro
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 22:23:05
|
|
|
|
mariola
|
Ma vidi ti nju. obećala pa zbrisala Dobro su. Ne doji više. 29. je krštenje i pir. Znaš li ima li u Zare još uvik onih malih odjelaca da kupim Toniju?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 22:27:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
A znaci duplo slavlje super A mislim da bi trebalo biti odjelca,ako ne nadjes doli javi pa ti ja pogledam ovdi negdi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 22:35:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
draga gibam pomalo,idem se izvaliti i malo citat knjigu LN,puse i lip provod sutra
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 22:38:10
|
|
|
|
mariola
|
Barem da mu košulju i kravatu nađem Javim ti, hvala Trebale smo juče u zd, mama, L, ona i ja ali je seki onda nešto iskrnulo pa nismo. Drugi tjedan ćemo. Baš se veselim slavlju. Rodbina mi je cijela raštrkana pa se rijetko vidimo. Ova rodica kojoj sam bila u sedmom mjesecu na piru je u u osmom mjesecu trudnoće. Nadam se da ćemo se uspit izgrliti nas dvi Vi ste na kraju u Zadru krstili F?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 7.10.2011 22:39:36
|
|
|
|
mariola
|
E ja se začitala nešto i zaboravila na rr. LN i tebi, odmori se, ljubi dečke :-***
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 8.10.2011 9:09:23
|
|
|
|
anonno17
|
jutro,di ste danas, ste sve malo duže odspavale u ovo predivno jesensko jutro. jeste za kavicu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 8.10.2011 11:58:17
|
|
|
|
mamino zlateko
|
hallo,ima koga za kavu?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 8.10.2011 21:15:36
|
|
|
|
danery
|
oj,ima koga? ajme kako je kod nas zahladilo,počeo neki vjetar puhati al nema veze,nama je toplo e da,bejb prohodala..... da vas počastim,drukčije mi neće
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 8.10.2011 21:50:41
|
|
|
|
mamica29
|
Večer cure . Ima li koga? Kako ste provele današnji dan? Ja sam spremala premale Janove stvari i ormare. A sad sam upravo završila sa pečenjem palačinki. Mljac
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 9.10.2011 8:40:15
|
|
|
|
anonno17
|
jutro evo kavica za sve koji se nistu naspavali daney ma bravo za tvoju bejb !!!!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 9.10.2011 9:58:50
|
|
|
|
mariola
|
Dobro jutro Evo kavica i palačinke. Mi ih se upravo najeli.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 9.10.2011 10:21:02
|
|
|
|
danery
|
jutro/dan kod nas hladno,a bejb na takvo vrijeme pravi puh,evo zaspala noćas se u 1 probudila i do 2 njurgala,kvakala,kreštala iako ju je mm išao uspavati....ujutro je već u 7 cvrkutala i ofkors da je sad koma.... mariola,vi tako rano po palačinkama ja sam tek kavu popila....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 9.10.2011 10:23:57
|
|
|
|
modesty blaise
|
jutro žene! vidim dosta nas je već odavno na nogama...d kad čitam kak ste se noćas provodili koda si i nas opisala i kod nas bilo slično s tom razlikom da je moj još uvijek budan...
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 9.10.2011 10:31:53
|
|
|
|
danery
|
ej mb.... ma....lako meni za nju,naspavat će se preko dana,al ja sam kooooomaaaa kad je počela dernjava,ode meni spavanje....a sad da mi platiš ne bi zaspala.... bah....mrzim jesen i hladno vrijeme....samo lajsamo po kući jer kad tu u os zapuše,dosta da vrata otvorim i da mi se koščice smrzeknu.... šta vi,šta radi s?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!