|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Ljeto nam se vratilo"
7.10.2011 21:43:31   
pepeljuga
Mariola uzivajte sutrauser posted image user posted image user posted image
nema bas nista posebno,usaltavamo se svi na Zg,vrtic i sve pomalouser posted image
Ma ja sad i nisam imala bas neku zgaravicu tako da mislim da to i nema bas neke vezeuser posted image
Kako je T? Vidim d vam je bilo lipo na Rabuuser posted image user posted image user posted image
Ja gledala onu seriju Capri i odusevio me taj otok,rekla sam mm da me mora vodituser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1801
7.10.2011 21:50:41   
mariola
Je baš smo uživali na Rabuuser posted image user posted image user posted image
A i sutra ćemouser posted image
Toni je super. Stvarno je dobar da se nemam na šta požalit. al evo danas me je naljutio: uzeo pun ttanjur svog ručka i okrenuo ga i sve na pod. E poludila sam. Bio je u kazni po dana. Ja njega stavim u kaznu kao u sobu, on se zaigra i ostane u sobi dvi ureuser posted image
A pepi ne znam za žgaravicu, s Tonijem me isto ubijala doslovno do zadnjeg truda a imao je kose znaš i sama koliko.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1802
7.10.2011 21:54:09   
pepeljuga
I ja sam moje prije stavljala u kaznu u sobu pa bi se zaigraliuser posted image user posted image user posted image vise nema takve kazne sad stoje u kutuuser posted image user posted image user posted image
Vidim da je potraga za cubom,cule smo se sms prije dva dana,u guzvi je oko voznje ,prve pomoci,al sve je okuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1803
7.10.2011 21:54:47   
danery
curw,ja vas napuštam,prepospana sam i jedva gledam user posted image gibam u krevetac dok mi se još spavauser posted image  user posted image
lkn,puda vama i klincima user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1804
7.10.2011 21:59:10   
mariola
Ma bitno da je ok. Juče se nije javljala ni na sms pa je počela ozbiljno zabrinjavati.
Jel tvoji dečki spavaju? Slušaju?
Danery, ajde ln, lijepo se odmoriuser posted image
Ajme ja prštim od energije. Ko neki manijak, po cijele dane sam u nekom muvinguuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1805
7.10.2011 21:59:35   
pepeljuga
Danery ln,puse

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1806
7.10.2011 22:01:16   
pepeljuga
Je,je spavaju,mm gleda nogomet a ja gustam u miruuser posted image user posted image user posted image
Pa bolje da si puna energije nego da si cila komauser posted image user posted image
Kako ti je svekiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1807
7.10.2011 22:07:53   
mariola
Sveki je dobro. U ponedjeljak ide na zadnju kemoterapiji. Ali je bila neki dan na kontroli i nalazi su joj super. Ali svejedno planira poć po drugo mišljenje u Italiju.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1808
7.10.2011 22:10:30   
pepeljuga
A super za nalazeuser posted image user posted image user posted image
Jel zahladilo kod vas,ja se smrzla danas,vec mi fali litouser posted image
Jeste pricali sto o imenima za curku?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1809
7.10.2011 22:16:15   
mariola
Danas je bio tek prvi pravi jesenjski dan. Mala kiše, malo vjetra, 22 stupnja.
Meni paše. U kući se još uvijek može kratkih rukava sjedit. Bez grijanja naravnouser posted image
Ma nismo ništa, kad nam potvrdi da je cura, ako potvrdiuser posted image

Moraš tickeriće malo poreditiuser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 7.10.2011 22:17:17 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1810
7.10.2011 22:19:02   
pepeljuga
I ja u kuci kratkih rukava,zima mi je al mi se neda oblacit dugeuser posted image user posted image user posted image
Ma moram sredit ticker al nikako,rekla cuba da ce ona al je nestalauser posted image user posted image user posted image
Sestra i maleni dobrouser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1811
7.10.2011 22:23:05   
mariola
Ma vidi ti nju. obećala pa zbrisalauser posted image
Dobro su. Ne doji više. 29. je krštenje i pir.
Znaš li ima li u Zare još uvik onih malih odjelaca da kupim Toniju?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1812
7.10.2011 22:27:45   
pepeljuga
A znaci duplo slavlje superuser posted image user posted image user posted image
A mislim da bi trebalo biti odjelca,ako ne nadjes doli javi pa ti ja pogledam ovdi negdiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1813
7.10.2011 22:35:58   
pepeljuga
draga gibam pomalo,idem se izvaliti i malo citat knjiguuser posted image
LN,puse i lip provod sutrauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1814
7.10.2011 22:38:10   
mariola
Barem da mu košulju i kravatu nađemuser posted image  Javim ti, hvalauser posted image
Trebale smo juče u zd, mama, L, ona i ja ali je seki onda nešto iskrnulo pa nismo. Drugi tjedan ćemo.
Baš se veselim slavlju. Rodbina mi je cijela raštrkana pa se rijetko vidimo. Ova rodica kojoj sam bila u sedmom mjesecu na piru je u u osmom mjesecu trudnoće. Nadam se da ćemo se uspit izgrliti nas dviuser posted image
Vi ste na kraju u Zadru krstili F?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1815
7.10.2011 22:39:36   
mariola
E ja se začitala nešto i zaboravila na rr.
LN i tebi, odmori se, ljubi dečke :-***

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1816
8.10.2011 9:09:23   
anonno17
jutro,di ste danas, ste sve malo duže odspavale u ovo predivno jesensko jutro. jeste za kavicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1817
8.10.2011 11:58:17   
mamino zlateko
hallo,ima koga za kavu?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1818
8.10.2011 21:15:36   
danery
oj,ima koga?
ajme kako je kod nas zahladilo,počeo neki vjetar puhati user posted image
al nema veze,nama je toplo user posted image
e da,bejb prohodala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vas počastim,drukčije mi neće user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1819
8.10.2011 21:50:41   
mamica29
Večer cureuser posted image . Ima li koga? Kako ste provele današnji dan? Ja sam spremala premale Janove stvari i ormare. A sad sam upravo završila sa pečenjem palačinki. Mljac 

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1820
9.10.2011 8:40:15   
anonno17
jutro evo kavica za sve koji se nistu naspavaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daney ma bravo za tvoju bejbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1821
9.10.2011 9:58:50   
mariola
Dobro jutrouser posted image
Evo kavica i palačinke.
Mi ih se upravo najeli.

user posted image

user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1822
9.10.2011 10:21:02   
danery
jutro/dan user posted image
kod nas hladno,a bejb na takvo vrijeme pravi puh,evo zaspala user posted image
noćas se u 1 probudila i do 2 njurgala,kvakala,kreštala iako ju je mm išao uspavati....ujutro je već u 7 cvrkutala i ofkors da je sad koma....

mariola,vi tako rano po palačinkama user posted image ja sam tek kavu popila....

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1823
9.10.2011 10:23:57   
modesty blaise
jutro žene!
vidim dosta nas je već odavno na nogama...d kad čitam kak ste se noćas provodili koda si i nas opisala i kod nas bilo slično s tom razlikom da je moj još uvijek budan...

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1824
9.10.2011 10:31:53   
danery
ej mb....
ma....lako meni za nju,naspavat će se preko dana,al ja sam kooooomaaaa user posted image
kad je počela dernjava,ode meni spavanje....a sad da mi platiš ne bi zaspala....
bah....mrzim jesen i hladno vrijeme....samo lajsamo po kući jer kad tu u os zapuše,dosta da vrata otvorim i da mi se koščice smrzeknu....
šta vi,šta radi s?

....mini gospa....

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!