|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Aj nek meni neko objasni......
10.10.2011 17:31:39   
modesty blaise
Evo.....pitam dal mi neko može objasniti čemu otvaranje grupe "ringerajke" na facebooku?
Nije mi jasno kaj se to tamo može više nego se tu moglouser posted image user posted image
Nisam protiv ničega , al mi fakat nije jasna ta potreba i sad bi kakti tamo trebali svi mi odavde razglabati o koječemu kao da tu to nismo mogle...ili ne kužim u čemu je poanta

Čini mi se u zadnje vrijeme ovdje neka pustoš baš zbog toga a tamo aaaaaaaaaaaaa....
Ma ne bum i tamo sada brijala u duplo....dost mi i ovo

fala!

< Poruku je uredio modesty blaise -- 10.10.2011 17:32:39 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Aj nek meni neko objasni......
10.10.2011 18:04:38   
mišica 666
ja ni neznam da se otvorila ta grupa na faceboku. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 2
10.10.2011 18:10:31   
marijola
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

Evo.....pitam dal mi neko može objasniti čemu otvaranje grupe "ringerajke" na facebooku?
Nije mi jasno kaj se to tamo može više nego se tu moglouser posted image user posted image
Nisam protiv ničega , al mi fakat nije jasna ta potreba i sad bi kakti tamo trebali svi mi odavde razglabati o koječemu kao da tu to nismo mogle...ili ne kužim u čemu je poanta

Čini mi se u zadnje vrijeme ovdje neka pustoš baš zbog toga a tamo aaaaaaaaaaaaa....
Ma ne bum i tamo sada brijala u duplo....dost mi i ovo

a baš....user posted image

fala!

Neposredna veza do poruke: 3
10.10.2011 18:19:46   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: mišica 666

mene su tamo učlanili i zato znam mišice.....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 4
10.10.2011 18:49:27   
mišica 666
ma ne želim se ponašat ko dite ali ponekad se osjećam totalno ko da ne postojim na ovoj raji. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 5
10.10.2011 19:30:03   
lidac0605
A kaj je s nama onda kaj nismo opće na fejsu?Ne spadamo pod ringerajke???user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 6
10.10.2011 19:47:01   
m600

ma ne želim se ponašat ko dite ali ponekad se osjećam totalno ko da ne postojim na ovoj raji. user posted image

daj mi na pp ime i prezime na fejsu da te dodam z prijateljicu
i postojiš, ja znam user posted image

a što vam smeta što se otvorila grupa?? isčlanite se i točka..čemu ova tema?

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 7
10.10.2011 19:58:08   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: m600

daj mi na pp ime i prezime na fejsu da te dodam z prijateljicu
i postojiš, ja znam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a što vam smeta što se otvorila grupa?? isčlanite se i točka..čemu ova tema?

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 8
10.10.2011 21:49:11   
maryann01

IZVORNA PORUKA: lidac0605

A kaj je s nama onda kaj nismo opće na fejsu?Ne spadamo pod ringerajke???user posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 9
10.10.2011 22:05:28   
Wukovarka
Modesti...tebi ako se ta ideja ne sviđa, ti izađi iz grupe pa se nečeš morati s tim zamarati.

Mislim....kao u školi! Zašto ovo i zašto ono!!

Nitko nikoga ne sili...pa tako ni tebe.

Zbog ovakvih plitkih tema i pitanja puno starih članica nema

< Poruku je uredio Wukovarka -- 10.10.2011 22:13:37 >

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 10
10.10.2011 22:16:42   
berny
ljudi se vole držati grupe. grupe daju sigurnost pojedincu. pojedinac se osjeća jače, bolje... pripada grupi.
onda postoje ono koji ne pripadaju i oni se razlikuju. oni nisu u grupi. neke grupa ne zanima a neki su tužni jer bi i oni htjeli biti u grupi. onda oni koji ne pripadaju grupi rade svoju grupu jer tako i oni mogu pripadati.
uglavnom, tko želi neka pripada. tko ne želi neka ne pripada. a oni koji bi htjeli pripadati a ne pripadaju vama user posted image .

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 11
10.10.2011 22:22:08   
mamacita
Priznam, za takvo sto jos nemam vremena, i ovako dodjem i virnem nakon sto djeca odu spavati. Ovdje imam kakvu takvu anonimnost, a ako je tamo potrebno ime i prezime, onda clanice te grupe znaju puno vise o clanicama po naosob nego ovdje. Tko voli nek izvoli.

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 12
10.10.2011 22:28:29   
mala99
Ma jedva imam vremena za ovo.. Čula sam za tu grupu, ali nisam ništa gledala, ali ako je tako onda raja gubi pravi smisao. A na fejsu moji prijatelji su oni koje jako dobro poznam, pa tako ovdje ipak imamo anonimost. A u zadnje vrijeme kakve informacije daju o fejsu sve sam više razumišljam da ga ugasim i maknem slike.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 13
10.10.2011 22:30:13   
maja
ajme jeste se uskokodakale user posted image Ko voli nek izvoli, tko ne voli neka se obriše i ajd bok! Očito se puno ljudi osjeća bolje tamo nego ovdje, ovdje vječno neka napadanja, a tamo prijateljska atmosfera!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 14
10.10.2011 22:33:40   
lilia
Nisam na fejsu pa niti ne razumijem user posted image dali tamo određene forumašice raspravljaju o nekim drugim temama ili otvaraju ove iste kao ovdje?

Nemam ništa protiv, meni je i ovdje dobro, šta me zanima, pitam i dobijem odgovor, veselim se nekim ljudima kad ih sretnem, nekad se malo raspravljam, nekad naljutim ali ne bih sa istim ljudima razglabala ovdje i tamo.user posted image
To mi je dupli posao a nemam toliko vremena.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 15
10.10.2011 22:38:43   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: lilia

Nisam na fejsu pa niti ne razumijem user posted image dali tamo određene forumašice raspravljaju o nekim drugim temama ili otvaraju ove iste kao ovdje?

Nemam ništa protiv, meni je i ovdje dobro, šta me zanima, pitam i dobijem odgovor, veselim se nekim ljudima kad ih sretnem, nekad se malo raspravljam, nekad naljutim ali ne bih sa istim ljudima razglabala ovdje i tamo.user posted image
To mi je dupli posao a nemam toliko vremena.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 16
10.10.2011 22:50:11   
njanja

Eto meni tvoji postovi puno znace pa ako tebi to sta znaci , nemoj se tako osijecati

< Poruku je uredio njanja -- 10.10.2011 22:52:23 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 17
10.10.2011 22:56:44   
njanja

IZVORNA PORUKA: maja

ajme jeste se uskokodakale user posted image Ko voli nek izvoli, tko ne voli neka se obriše i ajd bok! Očito se puno ljudi osjeća bolje tamo nego ovdje, ovdje vječno neka napadanja, a tamo prijateljska atmosfera!

Sto se mene tice, za mene fejs ne postoji pa se ne opterecujem ni rajomna fejsu.
Sto se tice majine konstatAcije o prijateljskoj atmosferi, sijecam se tAkve i davno na raji. Kad je manja koncentracija ljudi, manje je i mogucnosti svadja, prepirki i slicnog.

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 18
10.10.2011 22:58:46   
lilia

I ja volim kad si tu.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 19
10.10.2011 23:06:45   
mayathebee

Mišice, bila je tema tu o toj grupi na face-u! Sve rajke su tamo dobrodošle, samo je grupa tajna (ne postoji) za druge, pa moraš tražiti da te dodaju. Neke su cure više na face-u, ili idu preko mob-a, pa im je jednostavnije na face-u zatražiti neki brzi odgovor. Nije tak dobro kao ovdje, ništa ne može zamijeniti našu pravu Raju!!!user posted image

mene su tamo učlanili i zato znam mišice..... 

Sorry Modesty, nisam razmišljala, ja sam te dodala, jer sam vidjela da si i tamo u rr šopiću.....trebala sam te pitati prvouser posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

Neposredna veza do poruke: 20
10.10.2011 23:09:55   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: lilia

I ja volim kad si tu.user posted image

I ja! user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 21
10.10.2011 23:21:06   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Modesti...tebi ako se ta ideja ne sviđa, ti izađi iz grupe pa se nečeš morati s tim zamarati.

Mislim....kao u školi! Zašto ovo i zašto ono!!

Nitko nikoga ne sili...pa tako ni tebe.

Zbog ovakvih plitkih tema i pitanja puno starih članica nema

oprosti Wukovarka al baš me zanima koju si ti to neplitku temu pokrenula a koja već nije bila viđena i obrađena na ovom forumu....samo toliko o tvom postu koji je šupalj ko cjediljka za tijesto.....

i da lilia, baš to kaj si ti tak fino sročila to sam i ja mislila ...al ja čim zinem odma mi uskoče redovne dušebrižnice ...ah
nema tamo ničeg novog niti drugačijeg od ovoga lilia samo kaj je forma fejs a ne forum RR...
valjda im je guba kaj je to neko"novo mjesto" na kojem mogu ponovit 100put postavljeno pitanje....

al kak su već higijeničarke rekle...ko voli nek izvoli

Mayo ti se ne osjećaj odgovornom kaj si me ubacila jer sam sigurna da niš loše nisi s tim mislila , a niti ja mislim da je loše kaj si ti mene ubacila...čak sam tamo i par rečenica nažvrljala dok si fakat nisam idiotski zgledala radeći 2x istu stvar..malo tu razglabam onda isto tam s istim osobama....ha?user posted image
kužim da se otvoril šopić...Ok, tu se nemre dilat i prodavat a tam može...stoji! to je nekaj novo za razliku od ovoga ...
ja samo pitam jer me fakat zanima čemu pokretanje nečeg kaj već postoji ...maltene identično...user posted image
user posted image

pa tam se i birc otvorio....

user posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 22
10.10.2011 23:29:10   
pticica
aj sad meni objasnite kako mene nema u toj grupiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 23
10.10.2011 23:39:22   
modesty blaise
pa ne znam...evo, ja te probala ugurat

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 24
10.10.2011 23:45:51   
pticica

pa ne znam...evo, ja te probala ugurat

gurni jos jednom, da i ja vidim sta se tamo desava

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!