Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 15.10.2011 15:37:56
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: mayathebee IZVORNA PORUKA: kanader drage cure , žene, majke, forumašice.....stvarno sam iznenađen, neugodno , koliko od male muhe možete napraviti slona....ne generaliziram, i nemojte odmah na mene drvlje i kamenje, ali čemu ovolika polemika oko nečeg tako banalnog kao što je otvaranje neke grupe na faceu??? E upavo o tome pričam, samo kaj meni treba 1000 rečenica da to kažem! Aaaamiiiin!
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 15.10.2011 16:56:46
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Ne mogu vjerovati da su te makli sa fejs grupe?! To je samo jos jedno sto ti dokazuje da to sto se tamo zbiva nema veze s vezom. A posebno to sto ti se nitko nije javio da te tamo vise ne zeli. Takvi su mi najjadniji. Licemjerni, gnusni i bezobrazni. Ako nekome nesto smeta, ili netko u ovom slucaju, onda budite osobe sa stavom i javno se izjasnite protiv toga necega. Skrivati se iza anonimnosti moze svaka spodoba, no samo pravi karakter ima obraz javno istupiti na tako jasan nacin. Uistinu?! E moja mamcita, bar si ti žena sa stavom i razumiješ......i nije ti potrebna grupa da bi se dokazala.......hvala
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 16.10.2011 14:09:06
|
|
|
|
Joanna
|
IZVORNA PORUKA: mamacita ... i navodno, tamo zene koje ovdje glume dobrice otkriju svoje pravo lice i obratno. Otkrivaju svoje tajne, ogovaraju sve ostale zene ovdje s rr koje su im ikada "stale" na zulj svojim bajnim savjetima. Ok, netko nesto i proda, ili kupi... ali u biti tamo su same tajne koje se ne mogu otkriti ovako "Javno" na rr. Zapravo, odlicna ideja za one koji non-stop vise na fejsu, pa kad se izlogiraju od tamo dodju ovdje da vide da li su nesto propustile. To je jednostavno nemoguce ugurati u moj raspored dnevnih obveza, pa se eto, "izivljavam" na ovaj nacin . Ja sam napisala da nam ne treba policajac u grupi zbog ovog komentara jer očito da je netko prenašao LAŽI!!! Tamo se nijednom nikog nije ogovaralo sa RR, NIKOG, ni onog ko ima fejs ni onog ko nema... jedina tajna koja je otkrivena je prvo otkrivena ovdje pa smo o njoj i tamo pričale.... Nešto ste zabrijale što nije istina i od toga napravile probleme di ih nije trebalo. Modesty ja te nisam obrisala iz grupe a ne znam ni tko je ako uopće netko je... možda si se i sama a nećeš priznati Da sam te ja obrisala iz grupe onda bi te obrisala i iz popisa prijatelja na svom privat fejsu a nisam. Suzn je prije nego je otvorila grupu pitala dal da otvori i mi smo se složile i nije mi jasno šta je trebalo još dodatno objašnjavat zašto grupa na fejsu. Mogla si to i tamo pitati ak ti nije bilo jasno ili pročitati temu od suzn. citiram: mamacita "Modesty : Ne mogu vjerovati da su te makli sa fejs grupe?! To je samo jos jedno sto ti dokazuje da to sto se tamo zbiva nema veze s vezom. A posebno to sto ti se nitko nije javio da te tamo vise ne zeli. Takvi su mi najjadniji. Licemjerni, gnusni i bezobrazni. Ako nekome nesto smeta, ili netko u ovom slucaju, onda budite osobe sa stavom i javno se izjasnite protiv toga necega. Skrivati se iza anonimnosti moze svaka spodoba, no samo pravi karakter ima obraz javno istupiti na tako jasan nacin. Uistinu?! " Ovo je stvarno bezobrazno i nisko... ne znam tko bi se skrivao... ništa ne tajimo i svatko u grupi može vidjeti naše ime i prezime... ako i je obrisan netko to je pravo admina kao što je to i ovdje pravo da se nekog blokira ili opomene ili šta već... modesty: Ma ne bum i tamo sada brijala u duplo....dost mi i ovo fala! to si napisala u objavi i nije mi jasno što si se nakraju naljutila što nisi više u grupi.
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 17.10.2011 18:06:27
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: Joanna Ma ne bum i tamo sada brijala u duplo....dost mi i ovo fala! to si napisala u objavi i nije mi jasno što si se nakraju naljutila što nisi više u grupi. očito tebi niš nije jasno i više mi se ne da stalno pojašnjavat jedno te isto....ko da ste (da prostiš) glupave....držite se stalno jednog te istog objašnjenja (jer za drugo se ionak nemate di uhvatit) ma kaj se uopće javljate tu i nama ostalima nekaj pojašnjavate imate tamo na ringerajkama kokošinjac i svakojutarnju prozivku pa nek vas to zadovoljava..... i kaj bi se pametan čovjek furio da ga izbace od nekud di mu se ne sviđa ha?...pa SRETAN je zbog toga!
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 17.10.2011 19:56:56
|
|
|
|
jagodicabobica
|
modesty ja se samo smijem tvojim postovima...pravo si duhovita zena i cool
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 17.10.2011 19:57:39 >
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 18.10.2011 9:07:10
|
|
|
|
modesty blaise
|
thank you strawberr......aj neka sam nekom i simpatična .....
< Poruku je uredio modesty blaise -- 18.10.2011 9:08:25 >
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 18.10.2011 14:33:42
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise thank you strawberr......aj neka sam nekom i simpatična .....
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!