Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 18:04:38
|
|
|
|
mišica 666
|
ja ni neznam da se otvorila ta grupa na faceboku.
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 18:10:31
|
|
|
|
marijola
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise Evo.....pitam dal mi neko može objasniti čemu otvaranje grupe "ringerajke" na facebooku? Nije mi jasno kaj se to tamo može više nego se tu moglo Nisam protiv ničega , al mi fakat nije jasna ta potreba i sad bi kakti tamo trebali svi mi odavde razglabati o koječemu kao da tu to nismo mogle...ili ne kužim u čemu je poanta Čini mi se u zadnje vrijeme ovdje neka pustoš baš zbog toga a tamo aaaaaaaaaaaaa.... Ma ne bum i tamo sada brijala u duplo....dost mi i ovo a baš.... fala!
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 18:19:46
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 ja ni neznam da se otvorila ta grupa na faceboku. mene su tamo učlanili i zato znam mišice.....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 18:49:27
|
|
|
|
mišica 666
|
ma ne želim se ponašat ko dite ali ponekad se osjećam totalno ko da ne postojim na ovoj raji.
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 19:30:03
|
|
|
|
lidac0605
|
A kaj je s nama onda kaj nismo opće na fejsu?Ne spadamo pod ringerajke???
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 19:47:01
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 ma ne želim se ponašat ko dite ali ponekad se osjećam totalno ko da ne postojim na ovoj raji. daj mi na pp ime i prezime na fejsu da te dodam z prijateljicu i postojiš, ja znam a što vam smeta što se otvorila grupa?? isčlanite se i točka..čemu ova tema?
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 19:58:08
|
|
|
|
mišica 666
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: mišica 666 ma ne želim se ponašat ko dite ali ponekad se osjećam totalno ko da ne postojim na ovoj raji. daj mi na pp ime i prezime na fejsu da te dodam z prijateljicu i postojiš, ja znam a što vam smeta što se otvorila grupa?? isčlanite se i točka..čemu ova tema?
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 21:49:11
|
|
|
|
maryann01
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 A kaj je s nama onda kaj nismo opće na fejsu?Ne spadamo pod ringerajke???
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 22:05:28
|
|
|
|
Wukovarka
|
Modesti...tebi ako se ta ideja ne sviđa, ti izađi iz grupe pa se nečeš morati s tim zamarati. Mislim....kao u školi! Zašto ovo i zašto ono!! Nitko nikoga ne sili...pa tako ni tebe. Zbog ovakvih plitkih tema i pitanja puno starih članica nema
< Poruku je uredio Wukovarka -- 10.10.2011 22:13:37 >
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 22:16:42
|
|
|
|
berny
|
ljudi se vole držati grupe. grupe daju sigurnost pojedincu. pojedinac se osjeća jače, bolje... pripada grupi. onda postoje ono koji ne pripadaju i oni se razlikuju. oni nisu u grupi. neke grupa ne zanima a neki su tužni jer bi i oni htjeli biti u grupi. onda oni koji ne pripadaju grupi rade svoju grupu jer tako i oni mogu pripadati. uglavnom, tko želi neka pripada. tko ne želi neka ne pripada. a oni koji bi htjeli pripadati a ne pripadaju vama .
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 22:22:08
|
|
|
|
mamacita
|
Priznam, za takvo sto jos nemam vremena, i ovako dodjem i virnem nakon sto djeca odu spavati. Ovdje imam kakvu takvu anonimnost, a ako je tamo potrebno ime i prezime, onda clanice te grupe znaju puno vise o clanicama po naosob nego ovdje. Tko voli nek izvoli.
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 22:28:29
|
|
|
|
mala99
|
Ma jedva imam vremena za ovo.. Čula sam za tu grupu, ali nisam ništa gledala, ali ako je tako onda raja gubi pravi smisao. A na fejsu moji prijatelji su oni koje jako dobro poznam, pa tako ovdje ipak imamo anonimost. A u zadnje vrijeme kakve informacije daju o fejsu sve sam više razumišljam da ga ugasim i maknem slike.
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 22:30:13
|
|
|
|
maja
|
ajme jeste se uskokodakale Ko voli nek izvoli, tko ne voli neka se obriše i ajd bok! Očito se puno ljudi osjeća bolje tamo nego ovdje, ovdje vječno neka napadanja, a tamo prijateljska atmosfera!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 22:33:40
|
|
|
|
lilia
|
Nisam na fejsu pa niti ne razumijem dali tamo određene forumašice raspravljaju o nekim drugim temama ili otvaraju ove iste kao ovdje? Nemam ništa protiv, meni je i ovdje dobro, šta me zanima, pitam i dobijem odgovor, veselim se nekim ljudima kad ih sretnem, nekad se malo raspravljam, nekad naljutim ali ne bih sa istim ljudima razglabala ovdje i tamo. To mi je dupli posao a nemam toliko vremena.
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 22:38:43
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: lilia Nisam na fejsu pa niti ne razumijem dali tamo određene forumašice raspravljaju o nekim drugim temama ili otvaraju ove iste kao ovdje? Nemam ništa protiv, meni je i ovdje dobro, šta me zanima, pitam i dobijem odgovor, veselim se nekim ljudima kad ih sretnem, nekad se malo raspravljam, nekad naljutim ali ne bih sa istim ljudima razglabala ovdje i tamo. To mi je dupli posao a nemam toliko vremena.
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 22:50:11
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 ma ne želim se ponašat ko dite ali ponekad se osjećam totalno ko da ne postojim na ovoj raji. Eto meni tvoji postovi puno znace pa ako tebi to sta znaci , nemoj se tako osijecati
< Poruku je uredio njanja -- 10.10.2011 22:52:23 >
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 22:56:44
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: maja ajme jeste se uskokodakale Ko voli nek izvoli, tko ne voli neka se obriše i ajd bok! Očito se puno ljudi osjeća bolje tamo nego ovdje, ovdje vječno neka napadanja, a tamo prijateljska atmosfera! Sto se mene tice, za mene fejs ne postoji pa se ne opterecujem ni rajomna fejsu. Sto se tice majine konstatAcije o prijateljskoj atmosferi, sijecam se tAkve i davno na raji. Kad je manja koncentracija ljudi, manje je i mogucnosti svadja, prepirki i slicnog.
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 22:58:46
|
|
|
|
lilia
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 ma ne želim se ponašat ko dite ali ponekad se osjećam totalno ko da ne postojim na ovoj raji. I ja volim kad si tu.
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 23:06:45
|
|
|
|
mayathebee
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise IZVORNA PORUKA: mišica 666 ja ni neznam da se otvorila ta grupa na faceboku. Mišice, bila je tema tu o toj grupi na face-u! Sve rajke su tamo dobrodošle, samo je grupa tajna (ne postoji) za druge, pa moraš tražiti da te dodaju. Neke su cure više na face-u, ili idu preko mob-a, pa im je jednostavnije na face-u zatražiti neki brzi odgovor. Nije tak dobro kao ovdje, ništa ne može zamijeniti našu pravu Raju!!! mene su tamo učlanili i zato znam mišice..... Sorry Modesty, nisam razmišljala, ja sam te dodala, jer sam vidjela da si i tamo u rr šopiću.....trebala sam te pitati prvo
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 23:09:55
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: lilia IZVORNA PORUKA: mišica 666 ma ne želim se ponašat ko dite ali ponekad se osjećam totalno ko da ne postojim na ovoj raji. I ja volim kad si tu. I ja!
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 23:21:06
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Modesti...tebi ako se ta ideja ne sviđa, ti izađi iz grupe pa se nečeš morati s tim zamarati. Mislim....kao u školi! Zašto ovo i zašto ono!! Nitko nikoga ne sili...pa tako ni tebe. Zbog ovakvih plitkih tema i pitanja puno starih članica nema oprosti Wukovarka al baš me zanima koju si ti to neplitku temu pokrenula a koja već nije bila viđena i obrađena na ovom forumu....samo toliko o tvom postu koji je šupalj ko cjediljka za tijesto..... i da lilia, baš to kaj si ti tak fino sročila to sam i ja mislila ...al ja čim zinem odma mi uskoče redovne dušebrižnice ...ah nema tamo ničeg novog niti drugačijeg od ovoga lilia samo kaj je forma fejs a ne forum RR... valjda im je guba kaj je to neko"novo mjesto" na kojem mogu ponovit 100put postavljeno pitanje.... al kak su već higijeničarke rekle...ko voli nek izvoli Mayo ti se ne osjećaj odgovornom kaj si me ubacila jer sam sigurna da niš loše nisi s tim mislila , a niti ja mislim da je loše kaj si ti mene ubacila...čak sam tamo i par rečenica nažvrljala dok si fakat nisam idiotski zgledala radeći 2x istu stvar..malo tu razglabam onda isto tam s istim osobama....ha? kužim da se otvoril šopić...Ok, tu se nemre dilat i prodavat a tam može...stoji! to je nekaj novo za razliku od ovoga ... ja samo pitam jer me fakat zanima čemu pokretanje nečeg kaj već postoji ...maltene identično... pa tam se i birc otvorio....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 23:29:10
|
|
|
|
pticica
|
aj sad meni objasnite kako mene nema u toj grupi
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 23:39:22
|
|
|
|
modesty blaise
|
pa ne znam...evo, ja te probala ugurat
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 10.10.2011 23:45:51
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise pa ne znam...evo, ja te probala ugurat gurni jos jednom, da i ja vidim sta se tamo desava
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!