|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Aj nek meni neko objasni......
11.10.2011 16:06:54   
modesty blaise
ajmo Ružo, van s tom tavom!
Brijem da je postala prijeko potrebna ....pa makar i mene trefilauser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 101
11.10.2011 16:06:58   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

ali Wukovarka tvoje otuđenje zbog plitkoće tema i nametanja mišljenja...aaaaaaaaaaaaaaa...to valjda samo ti kužiš

daj nekaj dubokoumno da i nas plitke prosvjetliš i nečem podučiš...ja sam uvijek za proširenje znanjauser posted image

Zašto se pjeniš kad si sama tražila takve odgovore sa naslovom?
Zar se tebi netko mora pravdati što i gdje radi?

Ako se ne znaš nositi sa kritikama nemoj ih ni tražiti

Iako sam slabo u grupi na fejsu, vidila sam da se i tamo kao i ovdje priča o djeci i obiteljskim stvarima, a oni koji misle da je klan nek misle i dalje.
Toliko od mene....svoja duboka razmišljanja zadržat ću za sebe.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 102
11.10.2011 16:09:03   
jagodicabobica

Brijem da je postala prijeko potrebna ....pa makar i mene trefilauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 103
11.10.2011 16:14:09   
lilia
Modesty molim te mir, ne svađaj se sa curama.
Šta te briga za neki tamo fejs, nek cure čavrljaju gdjegod žele.
Glavno da se druže. Dali me netko tamo ogovara ili ne, nije me briga. Imam bitnijih stvari u životu.
Zadovoljna sam sa ekipom ovdje i ne mislim ju mijenjati.
Volim vas sve baš takve kakve jeste.user posted image

Wuki, ne ljuti se i navrati češće, volim kad si tu.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 104
11.10.2011 16:16:55   
modesty blaise
lilia ja se ne svađam s curkama...user posted image user posted image
mene je samo zanimalo čemu nekaj već postojeće...that''s all!

Wukovarka ne pjenim se, ni najmanje....ja pitam...a kritika je uvijek dobrodošla, tak da ni s tim nemam problema
ne znam gdje si ti to sve polovila...
čini mi se da ima više pjene sa strane onih kojima se moja tema nije svidjela a na njoj su se dobrano zadržaleuser posted image user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 11.10.2011 16:20:46 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 105
11.10.2011 16:18:08   
njanja
Sad će ispasti da sam odvjetnica, ali prvenstveno mislim da je Modesti postavila u startu najobičnije pitanje, a da ste vi pretjerano reagirali (tj neki od vas)....

Hebate, manje kritika je dobila ona koja bi hranila 3mjesečno dijete s keksima od modesti s ovim pitanjem...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 106
11.10.2011 16:19:56   
ribica1
Cure moje drage meni ovo sve skupa postaje prejadno i pretužno, mogu primjetit da se tu u zadnje vrijeme sve manje priča o dijeci, obitelji i ostalim temama koje bi trebale bit svrha ovog foruma, a sve više se svađa i pametuje, jer koja god tema da se otvori to tako završi i ja znam privatno dosta cura koje se iz navedenog razloga više baš ne uključuju u rasprave i čak sve manje i manje posjećuju raju!
šta se tiče grupe na fejsu pa mislim u čemu je problem ako cure žele i tamo se družit ili to smeta samo onima koje nemaju fejs!
mislim ko sam ja ili mi da sad nekome moram ograničit i reć čuj smiješ bit samo na raji ili samo na fejsu!
btw čemu anketa o raji i fejsu, mislim šta nemamo o čemu pametnijemuser posted image
al u zadnje vrijeme svi bi se samo svađali ili bi svi svoja uvjerenja gurali kao jedina ispravna, pa čemu sve touser posted image
osim raje koristim i rodin forum i mame i bebe jer sam tamo u grupi Anđeli (roditelji koji su izgubili djecu) al tamo se takve stvari ne događaju!
ja ču i dalje bit i na fejsu i na raji i na rodi i na mame i bebe al mi je jedino žao šta se raja pretvorila u ovakva prepucavanja a ona mi je bila vrlo bitna i od velike pomoći kad sam krenula u svoju bitku za bebu, i još se rado sjetim drage mi Tikice koja mi je svojim savijetima puno pomogla s kojom se na sreću i dalje družim na fejsu!
eto toliko od mene, malo sam sve ovo zbrda zdola nabacala al eto...nek se niko ne nađe uvrijeđen il napadnut!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

Neposredna veza do poruke: 107
11.10.2011 16:21:14   
Ruža

Neće prasica više da se zalijepi. Ajme meni i tavu ste mi poplašile.user posted image user posted image user posted image
Evo link
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=4&ziel=boese

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 108
11.10.2011 16:25:00   
Ruža

IZVORNA PORUKA: ribica1

Cure moje drage meni ovo sve skupa postaje prejadno i pretužno, mogu primjetit da se tu u zadnje vrijeme sve manje priča o dijeci, obitelji i ostalim temama koje bi trebale bit svrha ovog foruma, a sve više se svađa i pametuje, jer koja god tema da se otvori to tako završi i ja znam privatno dosta cura koje se iz navedenog razloga više baš ne uključuju u rasprave i čak sve manje i manje posjećuju raju!
šta se tiče grupe na fejsu pa mislim u čemu je problem ako cure žele i tamo se družit ili to smeta samo onima koje nemaju fejs!
mislim ko sam ja ili mi da sad nekome moram ograničit i reć čuj smiješ bit samo na raji ili samo na fejsu!
btw čemu anketa o raji i fejsu, mislim šta nemamo o čemu pametnijemuser posted image
al u zadnje vrijeme svi bi se samo svađali ili bi svi svoja uvjerenja gurali kao jedina ispravna, pa čemu sve touser posted image
osim raje koristim i rodin forum i mame i bebe jer sam tamo u grupi Anđeli (roditelji koji su izgubili djecu) al tamo se takve stvari ne događaju!
ja ču i dalje bit i na fejsu i na raji i na rodi i na mame i bebe al mi je jedino žao šta se raja pretvorila u ovakva prepucavanja a ona mi je bila vrlo bitna i od velike pomoći kad sam krenula u svoju bitku za bebu, i još se rado sjetim drage mi Tikice koja mi je svojim savijetima puno pomogla s kojom se na sreću i dalje družim na fejsu!
eto toliko od mene, malo sam sve ovo zbrda zdola nabacala al eto...nek se niko ne nađe uvrijeđen il napadnut!

Ribice slažem se s tobom!user posted image
Na toleranciji bi trebalo poraditi.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 109
11.10.2011 16:25:48   
njanja
Ribice, uz svo dužno poštovanje, ali razumjet ćeš me za koju godinu, ali meni je zaista već dosadno pisati o jedno te istim stvarima, dojenju, dohrani, sirupu za kašalj, pelenama i sličnome... Kada onda pak otvorim neku temu, npr kopiram članak s jutarnjeg i slično, opet ne valja jer ispada da provociram....Dođem ovdje malo odmorit, ljudi uzmu 2 min zapalit cigaru, ja dođem škicnut raju i fakat ne vidim zašto se ne bi otvarale teme koje NEMAJU veze s djecom....
Na kraju krajeva, gdje mislim da mogu pomoć, ne izbjegavam dati savijet...

BTW, kako sam prvotno napisala, briga me za fejs grupu, danas sam se baš otvoreno zezala s ovime i mislim da smo se dobro zabavili....I ja se čujem s dragim curama preko maila, gtalka pa čak i telefonom tako da briga me tko se kako i kamo druži....

-Tagore-

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 110
11.10.2011 16:33:34   
ribica1
IZVORNA PORUKA: njanja

Ribice, uz svo dužno poštovanje, ali razumjet ćeš me za koju godinu, ali meni je zaista već dosadno pisati o jedno te istim stvarima, dojenju, dohrani, sirupu za kašalj, pelenama i sličnome... Kada onda pak otvorim neku temu, npr kopiram članak s jutarnjeg i slično, opet ne valja jer ispada da provociram....Dođem ovdje malo odmorit, ljudi uzmu 2 min zapalit cigaru, ja dođem škicnut raju i fakat ne vidim zašto se ne bi otvarale teme koje NEMAJU veze s djecom....
Na kraju krajeva, gdje mislim da mogu pomoć, ne izbjegavam dati savijet...

BTW, kako sam prvotno napisala, briga me za fejs grupu, danas sam se baš otvoreno zezala s ovime i mislim da smo se dobro zabavili....I ja se čujem s dragim curama preko maila, gtalka pa čak i telefonom tako da briga me tko se kako i kamo druži....

sve ti to stoji al možda si ti onda sve ovo "prerasla" i glupo će zvučat al kreni dalje jer fakat ispada da di god je neka svađa na raji si i ti!
ni mene ne zanimaju sve teme tu al neke definitivno da al za sve ostalo imam druga mjesta, a vjerovatno tako i druge cure pa su možda iz tog razloga si i otvorile grupu na fejsu da mogu neobavezno čavrljat i ne zamarat druge s nekim temama koje se ponavljaju za koje ti kažeš da ti je već dosadno pisat!
a šta se tiče dragih cura šta ne primjećuješ da nama nekih dragih cura baš na raji i nema!a sve je to zato jer se tu stalno netko s nekim prepucava!
no nema veze ja definitivno više ne sudjelujem u ovakvim temama i raspravama!
cure moje pa pa!!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 111
11.10.2011 16:39:50   
njanja
o pa hvala ti Ribice što aludiraš da netko odlazi jer se baš ja prepucavam...
Nikad nikome nisam napisala da su dosadni jer su otvorili xy temu o djeci, dapače, nitko ne može reći da ne odgovaram na pitanja i ne pomažem vlastitim savijetima...zato ohladi malo....

-Tagore-

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 112
11.10.2011 16:42:33   
ribica1
rekla sam da neću i neću....al ja samo kažem šta znam...
ni meni se ponekad istina ne sviđa al živim s njom!
sori al ovo je forum pa smijem reć svoje mišljenje ko šta i ti kažeš svoje!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 113
11.10.2011 16:43:09   
njanja
BTW, sad ću ja počet cmeljit kako sam ja povrijeđena
Jel bi tako bilo lakše, a ja draža???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 114
11.10.2011 16:47:17   
ribica1
pa-pa!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 115
11.10.2011 16:47:31   
modesty blaise
evo njanja hahiiiiiiiiiiiiiiiić user posted image user posted image user posted image
i da...sad si mi MALO draža
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 11.10.2011 16:48:13 >

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 116
11.10.2011 16:56:50   
mišica 666
molim cure da me prime u grupu SVOJE TUPIMO, TUĐE LUPIMO ili u onu na fejsubda ne budem totalni autsajder user posted image user posted image user posted image user posted image . može i u obe imam dovoljno veliko dupe da sjedim na dvi stolice user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 117
11.10.2011 17:08:09   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mišica 666

ja ni neznam da se otvorila ta grupa na faceboku. user posted image

mene su tamo učlanili i zato znam mišice.....

ako sam dobro skužila tebe su tamo učlanile bez tvoga znanja (samo mi nije jasno kako neko to može ako ti ne posaljes zahtjev) i nisi bila oduševljena sa tim,onda su te tako isto isčlanile iz grupe - pa mi sad nije jasno pošto mi se čini da ni to nije drago sto su te isčlanile user posted image ...ja sam zbunjena user posted image

Neposredna veza do poruke: 118
11.10.2011 17:27:40   
modesty blaise
joj mala pčelice...ne znam zakaj nekim ljudima treba crtat da skuže...al dobro
očito ne znaš kak se može nekoga učlanit u grupu pa ču ti to pojasnit
kada si s nekim frend na fejsu (a ja jesam s nekolicinom s RR) onda te neko od njih može ubaciti bez da ti sam pošalješ zahtjev a pogotovo kada je grupa tajnaaaaaaaaaaaaaa...tako je mene mayathebee učlanila a to možeš i pročitati na 2ili 3 stranici moje teme gdje maya piše

a kaj se tiče moga nezadovoljstva , e to je samo ono kaj ti misliš i niš više...niti sam bila nezadovoljna zbog učlanjenja niti zbog izbacivanja....samo sam se čudila i pitala (bome to već 100ti put ponavljam) ČEMU SVE TO?

a čini mi se da je baš moje pitanje postalo problem...a i otkrivanje postojanja "tajne grupe"...user posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 119
11.10.2011 17:47:10   
mala pcelica
ja sam u tu grupu ušla taj dan lijepo im poslala zahtjev i primile me...ušla vidila sta ima i izasla ...znaci preko nikog nisam usla user posted image mozda su cure nesto poslje mjenjale,ne znam...al kontam ja to kako ide preko fejsa ipak sam ja inventar na fb user posted image

Neposredna veza do poruke: 120
11.10.2011 18:00:42   
Anoniman
Dekle, dekle,
mačke za rep vlekle!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK
RR kao forum je mjesto gdje smo se povezale...
Osobno sam nastavila druženje s curama:

-uživo
-preko pp
-preko e-maila
-preko Fb,
-preko blogera
-preko googla+

-ak sam šta zaboravila, dodajte...

jedna grupa na fejsu više ili manje - majko mila, vrlo važno!

ako se s nekim u društvu osjećaš dobro, sredstvo komunikacije nije bitno.

Let's communicate and enjoy it - stop make war everywhere!

Peace!

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 121
11.10.2011 18:05:56   
Bebys
 user posted image  

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 122
11.10.2011 18:08:49   
Anoniman
Bebys, ke si to mene umlatila? Upssss, begam ja s ove teme - kidam nalijevo! tako mi mlijeka u prahu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 123
11.10.2011 18:21:17   
maja
Onaj dan kad je ona cura/žena rekla da otvara grupu, došla sam i rekla da to već tamo postoji, no ipak je otvorena, jedna više ili manje, ne smeta mi, kad poludim izbrišem ih sve! Mene samo zanima zašto se tada tu ženu nije pitalo zašto i koja je svrha tog otvaranja, a ne sada par dana kasnije otvarati temu sa tim pitanjem! Drugo, tamo se ne ponavljaju teme koje su ovdje, zapravo strašno se i malo piše, ja sam više u RR šopiću da vidim ili prodam nešto. Ovo što je nekolicina napisala da se ogovaramo :0 nemojte cure izmišljati, jer nitko nikoga nije ogovarao, nit vas tko i spomenuo, mislim da je više ogovaranja išlo danas preko pp, pa nemojte zato nas koji smo na fejsu trpati u jedan smrdljivi koš, dok vi ostale ostajete svetice!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 124
11.10.2011 18:45:40   
mariwa
maja.. u potpunosti se slažem s tobom...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!