Suzn
|
IZVORNA PORUKA: maja Onaj dan kad je ona cura/žena rekla da otvara grupu, došla sam i rekla da to već tamo postoji, no ipak je otvorena, jedna više ili manje, ne smeta mi, kad poludim izbrišem ih sve! Mene samo zanima zašto se tada tu ženu nije pitalo zašto i koja je svrha tog otvaranja, a ne sada par dana kasnije otvarati temu sa tim pitanjem! Drugo, tamo se ne ponavljaju teme koje su ovdje, zapravo strašno se i malo piše, ja sam više u RR šopiću da vidim ili prodam nešto. Ovo što je nekolicina napisala da se ogovaramo :0 nemojte cure izmišljati, jer nitko nikoga nije ogovarao, nit vas tko i spomenuo, mislim da je više ogovaranja išlo danas preko pp, pa nemojte zato nas koji smo na fejsu trpati u jedan smrdljivi koš, dok vi ostale ostajete svetice! Jel'da? Pa ja čitam i mislim kako sam prvo pitala sve vas šta mislite o tome! Ja sam otovrila grupu, evo, mene napadajte ako želite. Ne zato jer je tajna, ili grupa za određene, jer ja ne POZNAM NIKOGA sa RR! Vjerovale il ne... Nego jer mi je u par navrata trebao odgovor pod hitno, recimo kad mi je pukao vodenjak a nisam znala jel je, il nije! Ili zato jer mi bezbroj puta padne na pamet neko pitanje na koje ne mogu naći odgovor a bezveze mi je zbog sitnice otvarat novu temu stalno tu. A pošto ne živim u HR, ne mogu sjest na telefon i nazvat neku frendicu... pa imam tu vas... SVE! I nemam protiv nikoga ništa... Iako i na FB ima svega, i u toj NAŠOJ grupi... i SVAKOGA.... i svakakvih cura... al takve smo.. različite... so? Ko da meni paše kad me se pljuje, i ogovara... al kaj, zatvorim, i ne otvaram više. Pa nismo sestre... Al sam se zato lijepo i od srca nasmijala prvo večer grupe Eto... tu sam, recite dalje,,,, jel nekoga još nešto zanima?
|