Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 10:21:03
|
|
|
|
troubled
|
tako je... ja predlažem, da odredite dežurnu s fejsa koja će jednom dnevno...ili tjedno...ovdje dati pregled zbivanja na fejsu, da i mi ostale budemo u tijeku događaja... primjer: na fejsu je ovaj tjedan bilo vrlo živo...raspravljalo se o...i o.....jer nas tu bar nitko neće cenzurirati... osim toga, ogovarale smo i **** i ***** jer su više nas prilično razljutile...a ne smijemo o tome javno na forumu jer ćemo dobiti opomenu... voljela bih biti prosvjetljena ukoliko postoji bilo koji treći ili četvrti razlog za postojanje iste grupe... unaprijed hvala
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 10:37:05
|
|
|
|
njanja
|
tko će samnom na twitter u tajnu RR grupu??? ili još bolje google + šta niste čuli da otkad je google + došao, da fejs umire... p.s. vezano za 1. moju rečenicu, za sve koji me ne poznaju, ŠALIM SE, nisam na twiteru
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 11:00:20
|
|
|
|
Bebys
|
i sama sam rijetko i rijetko komentiram vise na rr.hr ....CITAJUCI TEMU ONU STO JE ZAKLJUCANA o dohrani bebe sa 3 mj. NISTA SE NIJE PROMIJENILO JER JEDNI TE ISTI OSTAJU ISTI I TUPE BRATE MILI UZASNO...tupe isto uvijek posto ja sve to znam i sve ovdje dobro poznam vise me nista nemoze naljutiti...a to preporucam i ostalima... i ujedno da sazmem sve skupa SHVACAM ZASTO JE OTVORENA TEMA NA FEJSU..i slazem se i treba da bude..jer NAMETANJE MISLJENJA I KRITIZIRANJE a ne pomaganje je zatucano i tvrdoglavo kao i ostali stavovi koji tupe svoje...ma da ne duljim...briga me uostalom ali ova grupica na fejsu mi je ok... i dobro da ste se sjetile...nesta tako napraviti...
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 11:53:10
|
|
|
|
mala99
|
Babys ne razumijem zašto misliš da na raji samo tupe i nameću svoja razmišljanja?? Mislim da nema razlike da se i na raji i na fejsu mogu iznijeti svoja razmišljanja, stavovi i razgovarati na određene teme. Ili si htjela reći da tamo nema starih članova raje koji su nameću svoje stavove i "tupe"?
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 11:55:37
|
|
|
|
Bebys
|
da dobro si me skuzila..jako dobro..
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 12:13:15
|
|
|
|
njanja
|
mala, tamo ti nema mene da TUPIM svoja mišljenja to ti je babys htjela reći
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 12:21:37
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: njanja mala, tamo ti nema mene da TUPIM svoja mišljenja to ti je babys htjela reći PA onda ne tupiiiii....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 12:27:26
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja mislim da neki stvarno nemaju pametnijeg posla nego se prepucavati i potpirivati vatru. Ja sam ovdje i u valjda deset grupa koje imaju veze s Ringerajom i djecom i i prodajom stvari i neznam čime sve ne, neznam tko ih je sve otvorio i nije me baš ni puno briga tko me je u njih dodao. Kad imam vremena pogledam i ovdje i tamo kaj ima i to je to. a sad neke stvari da se tamo trača i neznam kaj sve ne nisam baš primjetila. A uostalom tko voli nek izvoli, ja prek moba na raju ne mogu nikako ući,a nekad mi se i po dva dana javlja da je greška i ne mogu otvarati teme. A uostalom ovdje na nekim temama nema ni dva komentara pa očito cure i dalje moraju tražiti savjet dok ga ne dobiju.
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 12:40:45
|
|
|
|
Krky
|
Ajmeeeee Odoh!
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 12:57:38
|
|
|
|
Wukovarka
|
Moram ići na krpanje....curi iz mene Cvrči...što tebi bi? Mislim ono...tema je pun pogodak!! "Nek meni netko objasni?!!" lol....ajmo dežurna-tko god je otvorio fejs grupu, zatvaraj grupu i prvo traži dozvolu
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:08:53
|
|
|
|
ribica1
|
neću ulazit u rasprave al vidim da cure koje ne koriste fejs najviše muči oznaka "tajna" grupa, svi koji se koriste fejsom nemaju s tim problema jer znaju da je to samo jedna od postavki radi zaštite, a ne neka oznaka posebnog klana!
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:11:43
|
|
|
|
Wukovarka
|
Baš tako ribice! Što se tu ima objašnjavati? Cure koje su na fejsu žele i tamo družiti i dopisivati....zar je to zločin?
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:26:48
|
|
|
|
njanja
|
nego, zašto nitko ne želi samnom u tajnu grupu na google + ja se osijećam nevidljivom
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2011 13:27:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:30:28
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ja se taman vratila, a ono neki fajt. Kaj se događa?
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:31:21
|
|
|
|
njanja
|
ma niš sarah.... otkrila se "TAJNA GRUPA" na fejsu koja ima veze s RR pa se malo zezamo...makar ja...
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:39:38
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: njanja tko će samnom na twitter u tajnu RR grupu??? ili još bolje google + šta niste čuli da otkad je google + došao, da fejs umire... imal momaka?
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 11.10.2011 13:43:06 >
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:40:52
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: njanja tko će samnom na twitter u tajnu RR grupu??? ili još bolje google + šta niste čuli da otkad je google + došao, da fejs umire... imal momaka? 2 puta isti post...kao da sam desperatna
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 11.10.2011 13:44:14 >
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:42:06
|
|
|
|
mamacita
|
... i navodno, tamo zene koje ovdje glume dobrice otkriju svoje pravo lice i obratno. Otkrivaju svoje tajne, ogovaraju sve ostale zene ovdje s rr koje su im ikada "stale" na zulj svojim bajnim savjetima. Ok, netko nesto i proda, ili kupi... ali u biti tamo su same tajne koje se ne mogu otkriti ovako "Javno" na rr. Zapravo, odlicna ideja za one koji non-stop vise na fejsu, pa kad se izlogiraju od tamo dodju ovdje da vide da li su nesto propustile. To je jednostavno nemoguce ugurati u moj raspored dnevnih obveza, pa se eto, "izivljavam" na ovaj nacin .
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:44:32
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ah, so... Ništa nova pod suncem. Ja sam uhvatila malo vremena da vam se javim, ali naći ću neku vedriju temu
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:45:02
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: njanja tko će samnom na twitter u tajnu RR grupu??? ili još bolje google + šta niste čuli da otkad je google + došao, da fejs umire... imal momaka? naći ćemo momke, neke onako bezveze samo da ih imamo
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:45:36
|
|
|
|
jagodicabobica
|
mamacita da ti nisi pappacita? :)) nema sta njanja ...ja sam vec pocela i po ringeraji traziti
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 11.10.2011 13:48:40 >
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:48:00
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ja neam fejs,nemam ja za to vremena,a one nek tamo samo razgovaraju,meni je ovdje jako jako super...
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 13:58:58
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Pa ja nisam primjetila da tamo neko nekoga ogovara ...Možda sam propustila nešto,ne znam...Meni osobno nije problem ni ta grupa,ni rr.hr,budem i ovdje i ondje kad stignem i mogu,ok mi je oboje...U biti,svejedno mi je
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 14:01:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mamino zlateko ja neam fejs,nemam ja za to vremena,a one nek tamo samo razgovaraju,meni je ovdje jako jako super... potpisujem
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!