|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Aj nek meni neko objasni......
11.10.2011 19:38:02   
Thea

IZVORNA PORUKA:maja
Onaj dan kad je ona cura/žena rekla da otvara grupu, došla sam i rekla da to već tamo postoji, no ipak je otvorena, jedna više ili manje, ne smeta mi, kad poludim izbrišem ih sve! Mene samo zanima zašto se tada tu ženu nije pitalo zašto i koja je svrha tog otvaranja, a ne sada par dana kasnije otvarati temu sa tim pitanjem! Drugo, tamo se ne ponavljaju teme koje su ovdje, zapravo strašno se i malo piše, ja sam više u RR šopiću da vidim ili prodam nešto. Ovo što je nekolicina napisala da se ogovaramo :0 nemojte cure izmišljati, jer nitko nikoga nije ogovarao, nit vas tko i spomenuo, mislim da je više ogovaranja išlo danas preko pp, pa nemojte zato nas koji smo na fejsu trpati u jedan smrdljivi koš, dok vi ostale ostajete svetice!

Evo i mene nakon dužeg vremena na rr da vidim šta se događa i naravno opet rasprava o fejsu i " tajnim" grupama... Kao prvo grupa je označena kao "tajna" da nitko osim njenih članica koje su sve tu sa RR ne vidi o čemu se piše,što ovdje nije moguće jer ovdje može svatko doći i ćitati šta se piše.Kao drugo tamo nitko ne ogovara nikoga sa rr . Mislim da je sina napisala da joj je "žao da se ovo ovdje razvodni i raspada zbog onog tamo".E pa draga ne raspada se rr zbog grupe na fejsu nego zbog stalnih svađa i zato članice provode sve manje vremena ovdje.Istina teme se ponavljaju,ali smatram da je to normalno jer stalno nam dolaze nove Članice i postavljaju pitanja koja ih muče i traže savjete iskusnih mama kao i ne tako davno kad smo mi tražile iste te savjete.
I samo ću potpisati majin tekst na kraju....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 126
11.10.2011 19:54:12   
Suzn
IZVORNA PORUKA: maja

Onaj dan kad je ona cura/žena rekla da otvara grupu, došla sam i rekla da to već tamo postoji, no ipak je otvorena, jedna više ili manje, ne smeta mi, kad poludim izbrišem ih sve! Mene samo zanima zašto se tada tu ženu nije pitalo zašto i koja je svrha tog otvaranja, a ne sada par dana kasnije otvarati temu sa tim pitanjem! Drugo, tamo se ne ponavljaju teme koje su ovdje, zapravo strašno se i malo piše, ja sam više u RR šopiću da vidim ili prodam nešto. Ovo što je nekolicina napisala da se ogovaramo :0 nemojte cure izmišljati, jer nitko nikoga nije ogovarao, nit vas tko i spomenuo, mislim da je više ogovaranja išlo danas preko pp, pa nemojte zato nas koji smo na fejsu trpati u jedan smrdljivi koš, dok vi ostale ostajete svetice!

Jel'da? Pa ja čitam i mislim kako sam prvo pitala sve vas šta mislite o tome! Ja sam otovrila grupu, evo, mene napadajte ako želite. Ne zato jer je tajna, ili grupa za određene, jer ja ne POZNAM NIKOGA sa RR! Vjerovale il ne...

Nego jer mi je u par navrata trebao odgovor pod hitno, recimo kad mi je pukao vodenjak user posted image user posted image a nisam znala jel je, il nije! user posted image
Ili zato jer mi bezbroj puta padne na pamet neko pitanje na koje ne mogu naći odgovor a bezveze mi je zbog sitnice otvarat novu temu stalno tu. user posted image
A pošto ne živim u HR, ne mogu sjest na telefon i nazvat neku frendicu... user posted image user posted image pa imam tu vas...

SVE! I nemam protiv nikoga ništa...
Iako i na FB ima svega, i u toj NAŠOJ grupi... i SVAKOGA.... i svakakvih cura... al takve smo.. različite... so? user posted image user posted image

Ko da meni paše kad me se pljuje, i ogovara... al kaj, zatvorim, i ne otvaram više. Pa nismo sestre...

Al sam se zato lijepo i od srca nasmijala prvo večer grupe user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto... tu sam, recite dalje,,,, jel nekoga još nešto zanima?

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 127
11.10.2011 20:25:47   
pincirotvajler
suzn baš si lijepo napisala user posted image
ja sam svugdje user posted image
i baš mi je nekad žao kaj i ostalih vas nema na fejsu,pogotovo cvrči i njanje user posted image
e da npr njanja kaj si rekla da budu ti dosadile teme neke kaj su stalno,al mislim da ti budu opet zanimljive kad buš user posted image i kad bu mala bebica došla user posted image

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 11.10.2011 20:26:14 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 128
11.10.2011 21:50:36   
mamacita

IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

mamacita da ti nisi pappacita? :))

nema sta njanja ...ja sam vec pocela i po ringeraji trazitiuser posted image

Jok draga moja, ja sam ti zensko, sa svim svojim manama i vrlinama... samo predobro poznam zenski um, tako da sam svoju viziju fejsove tajne grupe samo prepustila svojoj pokvarenoj mastiuser posted image .

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 129
12.10.2011 8:09:23   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: mamacita

IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

mamacita da ti nisi pappacita? :))

nema sta njanja ...ja sam vec pocela i po ringeraji trazitiuser posted image

Jok draga moja, ja sam ti zensko, sa svim svojim manama i vrlinama... samo predobro poznam zenski um, tako da sam svoju viziju fejsove tajne grupe samo prepustila svojoj pokvarenoj mastiuser posted image .

interesantan odgovor!user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 130
12.10.2011 8:17:44   
jagodicabobica
ja nisam nesto ljubitelj facebooka...
ne volim svoje vrijeme trositi na dvje strane...
facebook mi je jedino bio otvoren radi familije...
radoznala jesam pa mozda "virnem" i tamo ali mislim da bi to sve bilo kratkotrajno..
volim anonimnost...znam da je ovo internet..dostupan citavom svjetu..
ako necu sresti neke ljude u svom zivotu onda mislim da nemam ni potrebe pokazivati svoje slike i moje najmilije svakome..
to je moja privatnost i moja svetinja:)

a naravno da imam zelju sresti i neke od vas pa ako bi mi se ukazala prilika uzela bi je...

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 12.10.2011 8:35:07 >

Neposredna veza do poruke: 131
12.10.2011 16:20:43   
emab
Evo i mene na ovoj veseloj temi user posted image , tu sam jednom u x vremena i ne mogu se sigurno uspoređivati sa curama koje su tu svakodnevno. Ono što znam je da sam cijelu prošlu trudnoću visila na raji,pred sam kraj pisala o svojim simptomima, sa puno mama dijelila svoje probleme, uzbuđenost, savjete...meni je raja i danas zakon!!! Puno hvala svima koji su me bodrili u trenutcima kad su mi trebali, što su me razveseljavali kad sam bila tužna,svašta sam naučila od iskusnijih (pa i to da ima onih koji samo čekaju da te negdje bocnu, ali takvih se u životu uvijek nađe)...kome paše nek je tu, a onaj tko je raju prerastao nek se makne, pa ne treba oko toga dizati nikakvu frku. Da imam više vremena, sigurno bi i više na bila na raji...na facu se dopisujem s rodbinom koja nije u RH a i to rijetko stignem pa ...ali vjerujem da još uvijek ima trudnca, mama s malim bebama i djecom koje su zainteresirane za neke teme koje su druge prošle pa su im dosadne. Onima kojima su dosadne iskoristila bi pa-pa od Ribice user posted image

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

Neposredna veza do poruke: 132
12.10.2011 19:50:13   
mišica 666
šalu na stranu jučer sam suzn poslala pp da me ubaci na tu facebook grupu jer je navodno za sve dostupna pa me zanima zašto me još nije ubacila. ili grupa ipak nije za sve user posted image user posted image user posted image user posted image .

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu emab)
Neposredna veza do poruke: 133
12.10.2011 20:08:21   
zara13
a i ja čekam odgovor pa ništa još??user posted image user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 134
12.10.2011 20:27:49   
mišica 666
evo dobila sam odgovor da me samo prijatelj s facea može ubaciti u grupu. ne znam ko je sve u grupi pa molim cure s kojima sam na faceu da me ubace ako su i one u grupi

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 135
12.10.2011 20:31:21   
mišica 666
rješeno :D

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Neposredna veza do poruke: 136
12.10.2011 21:07:11   
Joanna
https://www.facebook.com/#!/groups/168552836564111/   zatražite dodavanje i admini će odobriti.. grupa je zatvorena i nije više tajna tako da ne morate misliti da nešto skrivamo... otvoriti ju nećemo jer ja a vjerujem ni ostale cure ne želimo da netko čita što pišemo a pod netko mislim na svoje prijatelje koji nemaju veze sa RR...

sve koje žele dobro su došle a one koje ne žele bolje da ni ne dođu jer samo stvaraju nervozu di ne treba a i ne treba nam policajac koji će kontrolirati i prenašati sve okolo user posted image user posted image user posted image

Toliko od mene! user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

Neposredna veza do poruke: 137
12.10.2011 21:09:07   
mišica 666
tako je puno bolje jer ovo prije je stvarno bilo malo komplicirano i rekla bi  pretajno.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 138
12.10.2011 22:51:55   
dami
Čitanjem vaših postova, imala sam potrebu malo se javiti. Međutim Suzn je sve ljepo objasnila
Ja sam jedna od "starijih" ringerajki i žao mi je da se po njoj baca drvlje i kamenje.
Na fejsu sam i slučajno preko druge forumašice upala u "tajni klub" ,kako se ovdje zove i uopće se ne blati po temama sa raje i neznam zašto i odkuda te izjave.
Družimo se isto kao i na raji , na koncu sve mi činimo raju, dalui ovdje ili ondje, to uopće nije bitno.
Vi, koje ste samo na forumu,družite se volite i dalje.
Nemojte stvarati razliku. Nepotrebno izazivate tenzije.
Svi smo mi jedno !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

Neposredna veza do poruke: 139
14.10.2011 20:53:57   
zg_cinik
komadi...mislim da ste u banani...
većina kaj je tu pisala...

nebum komentiral...al bilo bi mi drago da same sebi odgovorite...
onda možda i skukate moj zaključak...

1. face je in... zato moramo imat tam grupu... (točno-netočno?)
2. sam ženske mogu razglabat o RR temama... (kaj ovih par muških se u to ima mješat?)
3. sve ste dobrodošle...(je da treba malo prek PP nagovarat, ali...)
4...5...

mislim da same možete nastaviti niz...

da nebi neko pomislil da je meni krivo kaj i mene niste pozvali...nemam face profil..
imam i velku i malu djecu... ne ovisim o RR... volim škicnut... malo se zafrkavat tu... il dat koristan savjet...(imam i nekog iskustva)...
sam... ovo mi ne djeluje ko nadopuna druženja na RR... nego više ko: idemo stvorit über-RR...društvo odabranih...jer zakaj gubit vrijeme na luzere i nove...(nove bumo prihvatile ak prođeju inicijalizaciju {ovo si same protumačite}...)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 140
14.10.2011 22:50:55   
mayathebee
Gotovo sam sigurna da bi cure koje su krenule otvoriti grupu, da su znale koliko će ih se krivo shvatiti, odustale od toga isti čas!
Nisu ni pojma imale zbog kojih će se stvari neki ovdje uvrijediti. Cure s raje su se poželjele družiti na face-u, i to je sve, ne stvoriti novu raju. Ta stranica čisto izgleda onako kako izgleda birc ovdjena raji!
I da su mogle i znale bolji način, pozvale bi sve članove i članice da se pridruže. No tema je bila otvorena, tko je na nju naišao pridružio se, a tko nije tih dana bio na raji, promaklo mu je i sad se osjeća ne pozvanim, što nije istina.
Možda je malo šlampavo napravljeno, ali sto puta su napisale......Svi sa Raje su pozvani!
Grupa je tajna, jer se na brzi način pokušalo pomoći jednoj našoj članici, a tema je bila i je dosta škakljiva.
Meni osobno je žao kaj se sve to tak izdešavalo, zaista mislim da je na ovoj temi puno puno pokvarenog telefona.
Mislim da uz ovu temu, opčenito na raji nastaje hrpa burnih rasprava, no problem i nije toliko ne uvažavanje tuđih mišljenja, već hrpa, hrpa predrasuda, niskih pragova tolerancije, i upiranja prstom bez osnove, već iz neke puste želje za svađom. Cure i dečki, nije to bit foruma i rasprava. Rasprave mogu biti žustre, ali moraju biti i argumentirane. Meni to sve više lići na kokošinjac.
No to je samo moje mišljenje, a bit ovog mog predugog posta je da mi je žao što su napadnute osobe koje nisu mislile ništa loše i nikoga nisu htjele uvrijediti. Moj dojam je da su njihove namjere bile isključivo pozitivne i dobre!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 141
15.10.2011 9:35:50   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: zg_cinik

2. sam ženske mogu razglabat o RR temama... (kaj ovih par muških se u to ima mješat?)
4...5...

da nebi neko pomislil da je meni krivo kaj i mene niste pozvali...nemam face profil..
imam i velku i malu djecu... ne ovisim o RR... volim škicnut... malo se zafrkavat tu... il dat koristan savjet...(imam i nekog iskustva)...
sam... ovo mi ne djeluje ko nadopuna druženja na RR... nego više ko: idemo stvorit über-RR...društvo odabranih...jer zakaj gubit vrijeme na luzere i nove...(nove bumo prihvatile ak prođeju inicijalizaciju {ovo si same protumačite}...)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 142
15.10.2011 10:04:46   
modesty blaise
Zg_cinik ti uvijek kratko i jasno sažmeš -al pogodiš "sridu" !user posted image .... tu stranu muškog mozga obožavam user posted image

Draga Mayo, znaš da si mi super ali puno toga što si tu napisala ne drži vodu....Kao prvo pokvareni telefon krenuo je od onog trenutka kada je moja tema pokrenula toliko lavine a bezrazložno. Očito da se nikome ne da niti pročitati kaj napišem nego je dovoljno vidit da to JA pišem pa da odma krene frcanje i frktanje....daj još jednom molim te pročitaj kaj sam ja prvo napisala...jesam li igdje rekla da imam nekaj protiv(još sam to i naglasila)? NISAM !!!!!! lijepo sam pitala ( na moj kajkavski način) ZAŠTO i nek mi neko objasni user posted image .....dakle nije trebalo uopće biti tenzija, ali čini mi se da ovoforumske "dobrice" jedva čekaju da imaju na koga isiktati svoju "dobrotu"....

o tome da su svi dobrodošli...AJME Mayo....
daj mi pliz onda reci zakaj je mene neko obrisao ako su svi dobrodošli...mislim stvarno me to ne smeta ali me zanima.....
ne znam jel me obrisala administratorica nova mama ili je to bilo po direktivi nekoga????neko je dodao da vam tamo ne treba policajac koji će sve prenositi na RR, čini mi se....
šteta kaj ta osoba nije imala tri čiste bar napisati -sorry al nepoželjna si i potpisati se ..a ne ovak kukavički ...
al naravno- svi su dobrodošli....

i da cinik ono tamo stvarno nije nadopuna za RR- u to sam ziher!!!!

< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.10.2011 10:08:14 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 143
15.10.2011 10:43:17   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Mislim da uz ovu temu, opčenito na raji nastaje hrpa burnih rasprava, no problem i nije toliko ne uvažavanje tuđih mišljenja, već hrpa, hrpa predrasuda, niskih pragova tolerancije, i upiranja prstom bez osnove, već iz neke puste želje za svađom. Cure i dečki, nije to bit foruma i rasprava. Rasprave mogu biti žustre, ali moraju biti i argumentirane. Meni to sve više lići na kokošinjac.

No, no !!!!!
Oprosti ,ali ko je kompetentan za reč kaj je to argumentirana rasprava? mislim da ovdje svi imaju argumente- pametne il glupave - al imaju ih!
i zato i nastaju rasprave...a kaj si mislila da na forumu gdje je hrpa baba neće biti iskra? i gdje su sve u pravu?
pa ovakva forma nikada nemre proči bez prepucavanja...možda bi kad bi se ovdje svi ulogiravali napušeni ili bar nacuganiuser posted image user posted image

ali kako to nije praksa ovo će i dalje kak ti veliš ličiti na kokošinjac kao i ringerajke na fejsu

< Poruku je uredio modesty blaise -- 15.10.2011 10:52:45 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 144
15.10.2011 10:53:16   
sina

IZVORNA PORUKA: zg_cinik

4...5...

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 145
15.10.2011 12:51:10   
mayathebee
Modesty, probem i je u tome što nitko nije shvatio da je otvaranje tvoje teme bilo pitanje na koje nitko nije krenuo odgovoriti, nego Modesty sa naslovom "Aj nek meni neko objasni..." očito napada, ajmo i mi.
I tu još naglašavam da je dotična Suzn koja je otvorila grupu, prije svega sve na raji pitala da li da ju otvori, i objasnila zakaj ju otvara.
Pričam o tome da će se svaki naslov, tema, riječ i rečenica radije shvatiti kao "ajmo se svađat" prije nego se dobro pročita i protumači, i pokuša odgovoriti na postavljeno pitanje.
Ali to je očito  pre dosadan postupak, pa ajmo odmah bacat iskre na sve strane, makar još ni neznamo oko ćega se svađamo.
Ok, svi mi imamo argumente, i svi mi držimo da smo u pravu kad iznašamo svoja mišljenja, no ja sam samo htjela naglasiti da je ovdje sve češći argument samo svađa i niš' drugo.

Tko je tebe izbrisao iz grupe neznam, pretpostavljam da je to bilo zato kaj si se požalila na to da je grupa bezveze. Da li je to ispravno, nije, nije ni to kaj sam te ja hitila tamo automatski. A sve bi to bilo ok da nije nastala tolika pompa oko grupe koja je toliko jednostavna, bezopasna i bezvezna.

Ali kao i hrpa stvari na raji i okolo sve ode u neku drugu dimenziju, zakomplicira se bez nekog posebnog razloga, pa dostigne nedogled. 
Zato i  postoji ona zašto bi bilo jednostavno, kad može biti komplicirano.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 146
15.10.2011 12:54:56   
mamacita
"neko je dodao da vam tamo ne treba policajac koji će sve prenositi na RR, čini mi se...."

Modesty :

Ne mogu vjerovati da su te makli sa fejs grupe?! To je samo jos jedno sto ti dokazuje da to sto se tamo zbiva nema veze s vezom. A posebno to sto ti se nitko nije javio da te tamo vise ne zeli. Takvi su mi najjadniji. Licemjerni, gnusni i bezobrazni. Ako nekome nesto smeta, ili netko u ovom slucaju, onda budite osobe sa stavom i javno se izjasnite protiv toga necega. Skrivati se iza anonimnosti moze svaka spodoba, no samo pravi karakter ima obraz javno istupiti na tako jasan nacin. Uistinu?!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 147
15.10.2011 12:59:02   
mala pcelica
modesty vjerovatno su te izčlanile jer je tebi ta grupa bezveze,što je i logično,šta ćeš u njoj onda...kako su te ubacile tako su te i izbacile user posted image salu na stranu...koliko se ja sjecam suzn ili neko vec drugi u prvim postovima je rekao da se grupa otvara da se ovde ne ponavljaju teme koje su ionako po hiljaditi put ponovljene,a i tamo ce se vjerovatno brze dobiti odgovor pogotovo ako je nekome nesto hitno...i stvarno nevidim nastavak ove rasprave jer je gore sve rečeno,ne znem šta tu nije jasno kad ti je sve fino objašnjeno user posted image user posted image

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 148
15.10.2011 13:16:11   
kanader
drage cure , žene, majke, forumašice.....stvarno sam iznenađen, neugodno , koliko od male muhe možete napraviti slona....ne generaliziram, i nemojte odmah na mene drvlje i kamenje, ali čemu ovolika polemika oko nečeg tako banalnog kao što je otvaranje neke grupe na faceu???user posted image user posted image tko hoće nek se učlani, tko neće ne mora.ovo je forum i svi imaju pravo raspravljati, čak i ako nam se te teme i stavovi ne sviđajuuser posted image i sam se ponekad osjećam kao da sam proziran i kao da je ovo neko zatvoreno društvo....ali ne smeta, uvijek sam na pitanje dobio odgovor...e sad nema zg cinika da pomogne(vidim njemu to bolje ide),ali zar stvarno od svega treba raditi dramu.žena je pitala čemu, dali ste joj odgovor, izbacili je iz grupe i ajmo sad na neku drugu temu...toliko toga ima za prodiskutirat,,,a ja jedva čekam da pročitam vaša razmišljanjauser posted image

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 149
15.10.2011 13:24:43   
mayathebee
IZVORNA PORUKA: kanader

drage cure , žene, majke, forumašice.....stvarno sam iznenađen, neugodno , koliko od male muhe možete napraviti slona....ne generaliziram, i nemojte odmah na mene drvlje i kamenje, ali čemu ovolika polemika oko nečeg tako banalnog kao što je otvaranje neke grupe na faceu???user posted image user posted image

user posted image

E upavo o tome pričam, samo kaj meni treba 1000 rečenica da to kažem!user posted image

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!