|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
26.10.2011 15:03:44   
mamino zlateko
ima koga za user posted image ?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 226
26.10.2011 21:09:42   
cuba
Večer, ima kogauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 227
26.10.2011 21:12:46   
BUMBI
Aaaaaa,jel to moje oči dobro vide???user posted image
Još si razmišljam dali da dođem vidjeti šta ima ili neuser posted image
Draga pa kako si mi?Kako R?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 228
26.10.2011 21:19:09   
cuba
Hej draga, falila si mi punooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odmah tebi i zetu šaljem veeeliki kiss, kako ste mi? Kakvo je stanje u vrtiću, jel hoće ići?
Mi smo dobro. Jutros sam se već javila na rr, imaš moj kilometarski post na prethodnoj straniciuser posted image
Mm je išao na brod jučer pa smo Rokić i ja opet sami. Od prošlog tjedna mi je prehlađen, danas popodne sam ponovno išla s njim u pedice na pregled jer je počeo kašljati u snu ali onako kao da se guši a nema šta iskašljati (suhi kašalj). Pluća i grlo su mu super, dala nam je novi sirup - Aerius- mislim da se tako zove pa ako ne prođe za tjedan dana onda ćemo raditi bris grla i nosa.
Inače je on super, to ga zadnja dva dana samo po noći uhvati, preko dana ne kašlje.
U jaslicama je svako jutro, baš gušta sa tetama, svaki dan dođe išaran od flomasterauser posted image  
Ja ti vozim svaki dan, prošli tjedan sam položila i prvu pomoćuser posted image
Po kući smo sve renovirali, još jedino čekam da mi mama porubi nove zavjese za u spavaću sobu i onda smo gotovi sa svime.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 229
26.10.2011 21:27:41   
BUMBI
I ti meniiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo pročitala post o jutros.A tm je otišao,nadam se da ćete se bro prilagoditi na to da ste opet malo samiuser posted image .
user posted image user posted image user posted image za toliko obavljenih radova u stanu, i super za vožnju što ti tako dobro ideuser posted image
Mi smo trenutno na bolovanju jer smo imali isto taj problem s kašljem tijekom noći,ali smo mi dobili  i antibiotik,a idemo cijeli tjedan na inhalacije s ventolinom i uveden mu je prvi put i sprej Ventolin.Aerius sirup i mi imamo i nama je dobar.
user posted image user posted image da mu je lijepo u jaslicama.
D se isto priviknuo sad(nadam se da ga neće pet uhvatiti faza da nebi išao),sad ovih dana traži da ide,boji se da nešta nebi propustiouser posted image
Sad je u fazi Chuggingtona,samo taj crtani gleda i s vlakićima se igra.
U kojoj ste vi fazi igračaka?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 230
26.10.2011 21:36:26   
cuba
Ma ja ti se nekako odmah priviknem da mm-a nema, već 7 godinu smo zajedno pa jako dobro znam što me čeka. Najgori mi je dan prije nego što ode, cila budem u nekom grču, znam da ide brzo a najrađe bi da ode odmah da me prođe taj ružni osjećajuser posted image  
Znači dobar je sirup kažeš? Ajde nadam se da će i R pomoći. Kako ti je D prihvatio inhaliranje? Jel protestira? Jel mu to povezano sa alergijama?
Super za vrtić što voli ićiuser posted image user posted image
Mi smo R baš u nedjelju u TL kupili romobil na Chuggingtoneuser posted image user posted image  Ajme ne odvaja se od njega, naučio ga je voziti u roku odmahuser posted image  još kad je na vlakiće, kud ćeš boljeuser posted image  I moj je trenutno u vlakićima, Tomicu i prijatelje ne propuštauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 231
26.10.2011 21:41:56   
BUMBI
Mi ga dugo već koristimo i zadovoljna sam.
Da,da to mu je zbog alergija i astme.Jadničak čim se malo zatrči,odmah počne kašljatiuser posted image
Išli smo mi već na inhaliranje,ali nikada s ventolinom i toliko dugo dana još to traje 25 min,moš misliti kad mu crvi proradeuser posted image ,nadam se da je sutra zadnji dan.
user posted image user posted image za romobil,D ga isto još uvijek voli voziti.
Znač i i on je u vlakićima.Sad sam mu u TL kupil neku stanicu od Chuggingtona i spremila mu za Božićuser posted image (ima akcija 30 % na njihove proizvode)
E,neki dan sam ti mail poslala,jesi dobila?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 232
26.10.2011 21:49:56   
cuba
A mrvica mala, onda ga taj kašalj baš pošteno izmučiuser posted image user posted image
Držim fige da vam ventolin pomogne i da ste od sutra slobodniuser posted image user posted image
A mogu misliti koliko bude miranuser posted image user posted image

Gledali smo i mi te vlakiće ali mi je R još premali za njih pa smo odustali i kupili romobil. Ajme dobra si, ti si već i Božićni poklon riješila user posted image user posted image  Nas za mjesec dana čeka proslava drugog rođendana pa moram pomalo početi pripremati sveuser posted image
E danas mu je napokon izašla donja trojka, sad svečano ima 16 zubićauser posted image user posted image
Ajme nisam ti mail otvorila ne znam otkada. Neki dan sam reinstalirala laptop, nisam ni gledala. Sad ću.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 233
26.10.2011 21:54:40   
BUMBI
Da,da vi još malo rođendan slaviteuser posted image user posted image
Šta si planirala za rođendan?
user posted image user posted image user posted image za zubić

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 234
26.10.2011 22:06:15   
cuba
Joj, ne mogu vjerovati da su prošle skoro pa dvije godine...baš mi brzo vrijeme leti... Rođendan ćemo slaviti kući, mislim dan ranije 27.11 u nedjelju tako da nam svi mogu doćiuser posted image
Bit će većinom mame sa klincima, možda se nađe i pokoji tatauser posted image  Torta će biti na Tomicu (sad je u vlakićima) pa da ga iznenadimuser posted image  Moram mami i svekrvi već najaviti da će biti zaposlene sa kolačimauser posted image  Neću štediti nikogauser posted image
A na sam rođendan u ponedjeljak će proslaviti i u jaslicamauser posted image  To se još sa tetama moram dogovoriti šta mogu donijeti da se počaste.

Kakvo je stanje na raji uvečer u zadnje vrijeme? Jel ima koga?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 235
26.10.2011 22:09:06   
BUMBI
Baš leti vrijeme...Znači bit će lijepo,a naravno da ih moraš zaposliti za pečenje kolačauser posted image
A ovdje je pusto navečer,većinom su ujutro svi tu,a i vidiš i samauser posted image
Ja idem sad pod tuš i još malo tv pogledati....LN i velika pusa zetu...user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 236
26.10.2011 22:13:13   
cuba
Aha, ma sad kad zahladi će se opet ekipica skupljati u bircuuser posted image
Ja sam tuširanje već obavila i u krevetu odavnouser posted image  vidi se da mi je muž na brodu, ko kokica sam.
Ajde draga, ln i tebi, pusa zetu pa se pišemo sutrauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 237
26.10.2011 22:13:18   
mariola
Večeruser posted image
Ne idite nigdje, evo mene na čakuluuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 238
26.10.2011 22:16:56   
cuba
Hej draga, večer i tebiuser posted image  Ja sam tu još malo.
Pa šta ima, di si danas nestala?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 239
26.10.2011 22:24:10   
mariola
Danas sam napislaa roman i onda me izbacilo,grrrruser posted image
Da se ponovim... Drago mi je da ste se nauživali s tm i nadam se da ćete se što prije naviknuti na scakodnevicu bez njega.
Super za peuređenje. I mi smo napokon završili radove po kući, sad nam je skroz drukčije i baš sam neki dan pisala kako smo mm i ja u subotu čistili do 2h noću, ko neka dva frika, nismo odustajali dok nismo napravili generalku u svakom kantuniću kuće. U ponedjeljak idemo naručiti tapet a stol i stolice nikako naći da nam pašu. Mi bi veliki stol, za osam osoba i još da se može raširiti za 12. Ko da tražimo ne znam šta.
U petak idemo kod mojih, u subotu je fešta. Imala sam veštu ali kako mi cice rastu ko lude tako mi je dekolte postao malo degutantanuser posted image  pa mi je šogi donjela jednu super haljinu. Stavit ću slike drugi tjedan.
Toni mi je dobrica prava,stvarno je dijete za poželit, nemam se na šta požalitiuser posted image
mm mi je išao u zagreb, treba doć za nekih pol ure, ja ga čekam s toplim muffinimauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 240
27.10.2011 8:10:54   
ema55
Jutrouser posted image

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 241
27.10.2011 8:22:13   
mariola
Jutro i od meneuser posted image
Kako ste? Šta je novoga? Još radiš?
user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 242
27.10.2011 8:23:51   
pticica
Jutro!
Samo da vas pozdravim prije odlaska na posaouser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 243
27.10.2011 9:06:44   
cuba
Jutro cure i od meneuser posted image
Kako ste mi, kako klinci?
mariola, sinoć sam nestala jer mi je laptop bio na bateriji a nije mi se dalo ići po kabel.
Znači i vi ste gotovi sa renoviranjem po kući, superuser posted image
Vidiš nisam ni ja vidila tako velike stolove. Naš je sa 6 osoba, razvuče se za 8 osoba. A zašto tražite baš toliki stol?

Mi se noćas i nismo baš naspavali. R mi je toliko jadan kašljao a sve u snu. Prebacila sam ga kod sebe u krevet i toliko se jadan mučio i vrtio po krevetu da je usred noći i pao s njegauser posted image  ajme kako sam se prepala. Nije mu ništa, odmah je nastavio spavati ali svejedno.
Jutros ga nisam vodila u jaslice, kiša nam je a i zbog tog kašlja. Sad sam mu dala novi sirup pa ćemo viditi oće šta pomoći.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 244
27.10.2011 9:06:46   
ema55
Dobro smo. Još sutra radim. Ja sam bila zamjena za porodiljni jednoj ženskoj koja se udala u Split. Nije tamo uspila naći posao pa se vraća raditi ode. Svejedno bi teško ostala i da se ne vraća jer se od prošle godine promija direktor a od ovih ljudi neman podršku. tako da nisam baš imala sriće. A sada gledam oglase katastrofa, traže bez radnog staža 5-6 Ok poslova a sve bez radnog staža, tako da mi je sve iskustvo za ništa. valda će biti bolje.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 245
27.10.2011 9:13:59   
mariola
Cuba mislila sam da si zakomirala dok sam ja odgovorilauser posted image
Ajme baš mi je žao mišićauser posted image  neka mu brzo prođe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad imamo za 6 i ne razvlači se. Kad nam netko dođe tijesno nam je. A sad kad smo preuredili ne dolazi u obzir manji stol jer je ogromna blagovaona pa ovaj za 6 osoba izgleda ko dječjiuser posted image
A tako veliki bi jer ima mjesta i kad nam dođu moji i njegovi na ručak da svi stanemo za jedan stol.
Emma nadam se da ćeš brzo naći neki posao, a znam da je dole kod vas posebno teška situacijauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 246
27.10.2011 9:16:07   
mamacita
Dobro jutro zene, pitam ja vas, kako i na koji nacin vi stavljate ove slikice u vasu poruku? Ja ih lijepo stavim u Word, pa od tamo ih kopiram, u nadi da ih mogu zalijepiti na rr, ali, kada dodjem na rr nestane mi opcija zalijepi?! Sta radim krivo? Voljela bih nekad nesto "zalijepiti". Please, help!

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 247
27.10.2011 9:18:11   
mala99
Jutro cure, evo i mene! Baš stigla na posao pa bacila pogled na raju, prije nego šta počnem s obračunom PDV-a. A baš mi se neda, šta se mora, mora se.

Inače ja sam skroz nenaspavana, mali spava,ali ne mogu. Stalno me budio godinu i pol i sada sam se tako navikla.

Mariola baš mi je drago za curicuuser posted image   I ja bi jednu...

Kolika če ti biti razlika između djece?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 248
27.10.2011 9:20:40   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: mamacita

Dobro jutro zene, pitam ja vas, kako i na koji nacin vi stavljate ove slikice u vasu poruku? Ja ih lijepo stavim u Word, pa od tamo ih kopiram, u nadi da ih mogu zalijepiti na rr, ali, kada dodjem na rr nestane mi opcija zalijepi?! Sta radim krivo? Voljela bih nekad nesto "zalijepiti". Please, help!

imaš pp

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 249
27.10.2011 9:23:11   
cuba
mariola, onda se nadam da ćete uskoro naći što tražiteuser posted image
Jutro ostatku ekipeuser posted image
mamacita, na google utipkaš npr. kava i izbaci ti sve o kavi. U gornjem lijevom kutu stisneš Slike i onda ti se pokažu sve slike od kave. Klikneš na jednu da se slika poveća, desnim klikom ponovno na nju da se otvori prozorčić, odabereš opciju Copy, klikneš na poruku na rr i klikneš Paste. Ne znam jesi skužilauser posted image

mala, koliki je tvoj maleniuser posted image
Hej, modesty draga, kako si mi? Sebač, M? Jel ti tm još tu ili?

< Poruku je uredio cuba -- 27.10.2011 9:24:14 >

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!