|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
27.10.2011 9:23:51   
mariola
Cure jutrouser posted image
Mamacita, ja sliku otvorim, copiram i zaljepim u post. Ne prebacujem je nigdje.
Mala, i ti radiš? Ma i ja sam kao na poslu ali baš i nema nekog posla.
Razlika će bit 25 mjeseciuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 251
27.10.2011 9:27:56   
mala99
Da, da radim imamo svoju privatnu firmu, pa moram raditi još i više. A radila sam stalno i trudnoću i nakon poroda i još nađem vremena za rajuuser posted image

Tebi će biti razlika 2 god., ja i da odmah krenem bila bi razlika 3 godine, to mi se čini ok. Samo uz ovaj posao i dvoje djece, hmmm, ne znam bašuser posted image

Ej, mariola dobar ti je taj posao ako baš nemaš poslauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 252
27.10.2011 9:32:55   
mariola
Mala, koliko para toliko muzikeuser posted image
Modesty, pa di si ti' nije ni tebe u bircu odavno bilo. Šta je novoga?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 253
27.10.2011 9:34:27   
modesty blaise
ojla cure....dj svima

Cubice dobro sam...thanks
Sama sam ko i ti. Mm trenutno u St Petersburgu al nadam se da će se vratiti do ponedeljka....

S je dobro, svakodnevno učimo nekaj novo,najviše su to neke vratolomije od kojih mi se kosa diže na glavi...al bože moj,sve to u rok službe...
Kako vi? Rokić? Čitam da se veseli jaslicama...baš lijepo, nek uživa švrčo mali...a i ti kolko vidim napreduješ sa satovima....nek, nek pa ćeš slijedeći put autom u Zg.....user posted image

Mariola baš mi je drago da tak lijepo podnosiš user posted image  i da si u elementu na svim poljima...user posted image
i naravno čuvaj tu malicu u buši....to će bit princeza - samo takouser posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 27.10.2011 9:36:00 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 254
27.10.2011 9:39:48   
cuba
Mb ajme sad je ona faza penjanja na kauč, krevet i sl jeluser posted image  umirala sam u toj fazi, samo sam gledala kako će glavom na poduser posted image
Dobro smo, Rokić mi je malo prehlađen, baš je noćas dosta kašljaouser posted image  nekako mi se razvukla ta prehlada, već 10 dana. Ako ne prođe do idućeg tjedna idemo raditi bris grla i nosa.
Mm otišao ima 2 dana. Ma odmah se ja priviknem ali mi je kuća prazna nekako.
Da, da vozikam svaki dan. Ajme jedva čekam položiti. Stižem u Zg autom kako smo se i dogovorileuser posted image
Koliko će ti tm sad biti kući? Jel ima sad koji turnir?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 255
27.10.2011 9:43:02   
mariola
Modesty to je samo da ne bi slučajno opušteno sjedila i tipkala s nama user posted image
Cuba koliko još imaš sati za odvoziti?
Baš vam se otegla ta prehladauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 256
27.10.2011 9:45:14   
modesty blaise
Mislim da bi sad mogao ostati doma jedno mjesec dana...bar se nadam
je, je ..u toj smo fazi koju si opisala
da samo vidiš na kaj mi stan liči...haha...sve sam neke barikade postavila na mjestima "opasnim po život"user posted image user posted image
grozno!

e da, i user posted image  za to kaj ste bili tak vrijedni i preuredili skoro cijeli stan...baš ste vrijedniuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 257
27.10.2011 9:46:00   
cuba
Ma da mariola, za vikend je bio bolje i opet od ponedjeljka kašalj. Nosić više ne curi, samo kašljeuser posted image  valjda će mu proći i prije nego dođe red na briseve.
Odvozila sam 15 sati, još 20. To bi do kraja 11 mjeseca trebala odvoziti i onda ispit. Jučer me odveo na jedan dio brze ceste, vozila sam 70-80km/h činilo mi se ko da letimuser posted image user posted image  

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 258
27.10.2011 9:48:11   
mala99
Haha, barikade da, kad se sjetim. Meni su još dan danas barikade ispred TV-a i kućnog kina, jer bi si frajer sam upalio crtićuser posted image .

Ajde cuba i još malo češ biti pravi vozačuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 259
27.10.2011 9:55:33   
cuba
Mb, hvala tiuser posted image user posted image  da baš smo se pošteno naradili al isplatilo seuser posted image
Ma nećeš se ni okrenuti a S će ti već ko veliki po kauču lajsatiuser posted image  
mala nadam se i ja da ću uskoro imati šoferskuuser posted image

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 260
27.10.2011 10:07:18   
mariola
Vozačice jesam ti rekla da sam te nedavno sanjala? Penjem se ja uz velebit, poslije maslenice, prije tunela kad ono mačka cuba u nekom velikom crnom đipu me prstiglauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 261
27.10.2011 10:10:00   
pticica
hej cure evo i mene, s posla, tuzna da ne mogu biti tuznija, a ujedno i ljuta da bih ujedala

sta ima kod vas?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 262
27.10.2011 10:10:42   
pticica
IZVORNA PORUKA: mariola

Vozačice jesam ti rekla da sam te nedavno sanjala? Penjem se ja uz velebit, poslije maslenice, prije tunela kad ono mačka cuba u nekom velikom crnom đipu me prstiglauser posted image

user posted image user posted image user posted image svasta i ti sanjas, bas me nasmija iako mi nije do smjeha

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 263
27.10.2011 10:13:16   
mariola
Ptičice tko nam te ljutiouser posted image  user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 264
27.10.2011 10:15:31   
cuba

E jesi me nasmijala sada user posted image user posted image user posted image user posted image
Još mi samo fali vozačka i crni đipuser posted image

Cure gibam, idem se igrati sa svojim haharomuser posted image  Zove me da mu "popavim" stazu za autićeuser posted image
Pišemo se poslijeuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 265
27.10.2011 10:25:30   
pticica

Ptičice tko nam te ljutiouser posted image  user posted image user posted image

svekrva me naljutilauser posted image , danas je trebala doci cuvati D jer moja mama radi, al ne ona zove kako ce oni doci po nju i voditi je kod sebe
jutros probudim D, lijepo joj sve ispricam, pocnem je spremati,dijete place i govori mama ja ne zelim ici, hocu da budem kod svoje kuce, mama molim te ne daj da me odvedu, ja cu biti tuzna,itd., ma kad nisam poludila,a drugog izbora nisam imala
i evo cijelo vrijeme mi te njene rijeci odzvanjaju u usima i place mi se da se jedva suzdrzavam

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 266
27.10.2011 10:34:30   
mariola
A joj baš mi je žao user posted image user posted image
Ali ne brini se, ona je to sad vjerojatno već zaboravila i zaigrala se.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 267
27.10.2011 10:36:10   
lilia
Curke hellooo,
Ptičice ajde pa nije tako strašno, zabavit će je oni već nekako kod sebe. Ne budi tužna tako zbog toga.
Šta joj nije lijepo kod bake?

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 268
27.10.2011 10:40:21   
sarah_zg
Hej, ptičice, ne biti tužna. Imaju djeca takvih dana. Ponekad i G. kaže da ne želi ići u vrtić, oće bit s mamom i onda sam ja jadna cijeli dan, a kad dođem po njega teta mi kaže da je bio sav sretan i veseo. So, no sikiriki, no no !

E cure, ja jučer primljena na stalno na posao, nakon 3 godine honorarčenja i 3 godine na određeno - od jučer sam primljena na neodređeno!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 27.10.2011 10:42:36 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 269
27.10.2011 10:42:16   
koka24
Čestitam na poslu! ! ! user posted image user posted image user posted image

30.09.2009 - Paula
28.08.2011 - Dario

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 270
27.10.2011 10:45:18   
andydea
Dobro jutro cure....ja sam danas i sutra slobodna....user posted image user posted image user posted image barem malo odmora.....ptičica,to je samo faza ,proći će i meni je tak bilo...moja mama je uvijek htjela da djeca idu kod nje,a i svekrva....jer je njima tako lakše...a djeca prebrode brzo...za pet minuta kad otiđeš već se smiju...vjeruj mi

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 271
27.10.2011 10:54:20   
mamino zlateko
jutroo..evo i mene malo..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 272
27.10.2011 10:55:46   
pticica
ovo joj je prvi put da ide negdje vam kuce, moja mama dolazi i tu je cuva, jer ipak sam ja pocela nedavno raditi, nije jos ni to kako treba prihvatila,al bar ne place kad idem, ostane ili spavajuci ili je budna pa me vesela isprati i meni bude super
lilia, ma mislim da joj je dobro,ucinili bi oni sve da je zabave, u to ne sumnjam, ali nije morala to napraviti, nije je morala voditi sebi kad je lijepo receno,tj. dogovoreno,ako zatreba da zamjeni mamu da dolazi kod nas,a ne da vodi dijete sebi, pa moze li se postovati ono na sta pristanesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 273
27.10.2011 11:01:08   
lilia
Pa trebali bi se držati dogovora ali šta ćeš, babama uvijek nešto "šune" a mi mlađi se kao lakše prilagodimo.user posted image
Nazovi malo i pitaj jel sve u redu a popodne kad je uzmeš joj kao na fino reci da bi radije da se D čuva u vašoj kući jer se ona tako bolje osjeća i tako nešto.
A možda se malenoj i svidi pa sutra pita da bi opet kod bake.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 274
27.10.2011 11:04:46   
pticica
cekam da budem sigurna da cu lijepo reagovati kad cujem svekrvin glas pa cu onda nazvati, trenutno nisam sigurna sta bih bila u stanju da joj kazem koliko me cijela situacija pogodila

nadam se samo da joj je lijepo i da ce htjeti jesti

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!