|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
7.11.2011 9:59:29   
mariola
Jutro draga. A jel mu daješ sirup od dr. Theissa? On je super. T mi je prestao kašljati nakon dan-dva. i mazala sam ga njihovom nasti za lakše dišanje i brzo smo riješili prehladu i kašalj.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 551
7.11.2011 10:02:59   
cuba
Popio je bocu sirupa od dr. Theissa -Trputac- i ništa. Ne znam jeli to taj? Tu mast za prsa nemam. Danas ću uzeti uputnicu za bris grla i nosa. Ma nikad mu ovako nije bilo pa sam baš u komiuser posted image
Jesu tvoji otišli? Jeste se izguštali za vikend?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 552
7.11.2011 10:08:25   
mariola
Da, na taj sam mislila. A jadničak, nije mu pomoglouser posted image
Isto od dr. Theissa mast, za lakše disanje. T se stalno tracka po prsima s njimuser posted image
A sirup popije bez pobune pa se onda pol ure gadi i govori kako je ružanuser posted image
Mi smo se naguštali a i umorili. Ja sinoć kad su svi otišli uhvatila se generalke i sve lipo sredila i otišla u sobu donijet male jastučiće za boravak, i dok sam ih uzimala s 1,5m visine mi padne na nožni palac ona starinska pegla željezna.Zvjezde sam sve prebrojala, pod noktom mi je sve plavo i još uvijek boli.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 553
7.11.2011 10:13:25   
cuba
Ma pedica nam je prošli put rekla da može biti da je nešto na alergijskoj bazi al da mu prvo dam Aerius sirup pa ako ne prođe da dođem vaditi bris grla i nosa. Da, nažalost ni dr.Theiss mu nije pomogao, drugu bocu sam kupila, sinoć sam mu dala ali više neću, nema smisla.
Ajoj, mogu misliti kako boli user posted image  dobro si i prošla.
A zašto imaš starinsku željeznu pegluuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 554
7.11.2011 10:16:12   
Tanjica Tanja
Jutro cure! Cuba, vidim da ti R. kašlje jadničak, znam kako ti je....meni isto dr. Theiss nije puno pomogao, nažalost jedino joj je pomogla inhalacija s Ventolinom i kupka od dr.Theissa.
Mariola, kako si trudnice, jel raste uzbuđenje?user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 555
7.11.2011 10:20:22   
andydea
jutro cure!!!Vidim da vam je veselo...i ja sam preumorna od jučerašnjeg dana....do sad sam ležala u krevetu...cuba svakako odi na bris grla,jer ako taj sirup ne pomaže,a njemu je sve gore...to nije dobro...Meni je dobar sirup Panatus...on je za kašalj(suhi) i bronhe...ja ga uvijek imam doma...za dva dana su moje curke zdrave..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 556
7.11.2011 10:22:30   
Tanjica Tanja
Ja isto koristim Panatus, ali tablete za sebe kad kašljem i stvarno su dobre!user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 557
7.11.2011 10:23:30   
anaxx
jutro....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 558
7.11.2011 10:33:16   
mariola
A i A jutro i vamauser posted image
Kako ste provele vikend?
Tanjice dobro sam. Uzbuđenje raste i pomalo postajem nestrpljiva. Bila mi je seka za vikend, ima bebu od 3 mjeseca i moj T je oko njega toliko brižan i pažljiv da ga jedva čekam vidit takvog oko sekiceuser posted image
Cuba, sretno onda na brisevima, neka nam mišić što prije ozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A starinska pegla se tu našla jer mi je nešto zablokala ona s parnom postajom pa sam zadnji put tu željeznu koristila. Na momente me tako boli da bi vrištalauser posted image
Da usput pohvalim i mm-a koji mi je popravio moju peglu pa sam ovu odmah nakon incidenta gurnula doboko u ormar na najdonju policuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 559
7.11.2011 10:39:09   
andydea
Mariola nadam se da ćeš pratiti ovaj tjedan u odbrojavanju???haaauser posted image user posted image ...jućer sam se naradila po kući,pa me navećer bolilo dole,a danas mi je super...toliko sam već nestrpljiva i ne mogu se doćekati još malo da napravim testić...kako teku tvoje pripreme???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 560
7.11.2011 10:51:40   
cuba
Jutro ostatku ekipeuser posted image
TT, kako tvoja mala curka napreduje? Hoće biti kakvih slikica uskorouser posted image
mariola, jesi već krenila u shoping za sekicuuser posted image  Jel imaš koliko toga kupiti?
andydea, nisam znala da i vi radite na bebiciuser posted image user posted image
Onda držim fige da testić bude pozitivanuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio cuba -- 7.11.2011 10:52:35 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 561
7.11.2011 10:54:39   
mariola
Redovno pratim odbrojavanjeuser posted image
I iskreno se nadam da ćete sve ugledati user posted image
Ja baš i nemam priprema. Za T smo se toliko nakupovali jer je bio prvi tako da mi praktički ništa ne treba. Ali svejedno ću morat malo rozoga kupiti čisto za guštuser posted image
Moram samo nazvati kbc Rebro da mi pošalju ugovore i uplatnicu za krv iz pupkovine. 

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 562
7.11.2011 10:57:30   
mariola
IZVORNA PORUKA: cuba

mariola, jesi već krenila u shoping za sekicuuser posted image  Jel imaš koliko toga kupiti?

hehe,baš napisah.Znaš da neću moći odoliti svim tim slatkim rozim stvarima iako mi u principu ništa ne treba. Skoro sve mi je u neutralnim bojama.
Kupit ću novu onu podlogu za presvlačenje što je na komodi jer je ova svaki dan u sve većem raspadu.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 563
7.11.2011 10:59:43   
cuba
Kad vas čitam kako ste sve u bebicama i mene na momente uhvati želja za još jednim malimuser posted image  Nekidan sam bila u prijateljice na babine, ima malenu od 2,5mj, jao rastopila sam seuser posted image
Al kako me brzo uhvati želja istom brzinom me i prođeuser posted image  Ne još, definitivno.

Da, i meni se ta podloga raspala tj dio sa strane je iskidan pa ona spužva izlazi. Imaš kupiti posebno taj dio u Adaxa (ovo ljeto sam gledala), mislim za 125kn. Ja ti imam i kao mekani frotirski ručnik na gumicu koji se stavi na tu podlogu. I njega imaš u adaxa iako mi je tamo dosta tanak pa sam ga kupila u baby media centru, 80kn je. A stvarno je praktičan.

< Poruku je uredio cuba -- 7.11.2011 11:02:42 >

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 564
7.11.2011 11:10:40   
mariola
I mislila sam da u adaxu ima. Past će neki rozi uzorakuser posted image
Imam dosta tih pamučnih podloga i to debljih pa ih uvijek držim preko onog najlonauser posted image
Ful su mi praktične jer uvijek i u torbi imam. Nikad ne presvlačim T a da mu ispod ne stavim tu podlogicu, bilo to doma, u gostima, autu, kolicima...
Ma cuba ti lipo odmah jednu bebicu rodi pa si mirna poslijeuser posted image
Jučer smo se i ja i šogi guštirale na Mateuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 565
7.11.2011 11:15:34   
cuba
Ajme, je će ti sad biti roze boje u kućiuser posted image  i meni fali iskreno kraj dva muškauser posted image
Iš, iš, ništa još od bebiceuser posted image . Za godinu dana imam u planu. Ma šta mirna, mislim ih ja troje imati, čeka mene još poslauser posted image
Šogi ti ima jedno jel? On je stariji od T?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 566
7.11.2011 11:17:32   
andydea
ja već sad imam u ormaru plavi body,vesticu i jednu majčicu....aaa jesam luda,ali to je meni za gušt.Do sad mi je cijeli svijet bio u rozom....vrijeme je za plavo...haahauser posted image Mariola samo ti kupi rozo...nema ti ljepšeg osjećaja...Cuba da rdimo na bebici i stvarno se nadamo ovaj mjesec...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 567
7.11.2011 11:32:13   
cuba
Cure, gibam. Imam sat vožnje za 15min. Došla mi je mama pričuvati R.
Guštajte i pišemo se kasnijeuser posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 568
7.11.2011 13:03:15   
mamino zlateko
bok cure,jel ima koja user posted image ?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 569
7.11.2011 14:46:35   
mamino zlateko
nema nikoga?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 570
8.11.2011 7:49:15   
anonno17
dobro jutro ima li koga za kofi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 571
8.11.2011 8:05:48   
mariola
Jutrouser posted image
Evo mene. Pijem kavicu ali mi jutros nešto ne ideuser posted image  a baš mi treba.
Spava mi se i imam žgaravicu. U rano jutro je počelauser posted image
Kako si? Šta ima? Dečki?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 572
8.11.2011 8:15:59   
anonno17
evo veliki u vrtiću a mali u krilu tipka, tek se probudio. A vidim ročkas super prošao T je zadovoljan, znači cilj je ostvaren. joj ja sam ti u cijeloj trudnoći imala tu glupu žgaravicu, joj znam kako ti je.
Ništa jučer kupila evo p. bambi papučice i mm ci tene -cipele kupio. i tako idem u drugu raditi. a vi šta ćete danas raditi?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 573
8.11.2011 8:26:43   
BUMBI
Jutro cure,evo i meneuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 574
8.11.2011 8:39:54   
mariola
Je roćkas je prošao super.user posted image user posted image
Mm i ja bili jučer u Zd. Kupili T nove tenisice i lego kockice i bili u kazalištu.Gledali Tarika i Renea Spektakluk. Pošteno se ismijali. Bilo je i suza,od smjeha naravno.
Popodne ćemo doma, imam srediti ljetnu kuhinju, malo kod sveki,moždapeglati ako mi sew bude dalo.
Bumbi jutrouser posted image
Di si ti? Jučer te nije bilo.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!