|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
8.11.2011 8:48:26   
BUMBI
Hej dragauser posted image
Jučer sam u spremanju kuće bilauser posted image
vidim vi ste uživali i na rođendanu a i u Zduser posted image user posted image user posted image
Ti si u kopavnju nekoliko roza stvarčica ,vidimuser posted image ..neka,neka i trebauser posted image user posted image user posted image
Jel ti T voli kockice?D se voli s njima igrati,samo mu moram uzeti još onu ploču na koju se slažu,nije dobio u tim kojima ima,a ta ploča košta skoro ko jedna kutija kockicauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 576
8.11.2011 8:56:35   
mariola
Vidim, vidim, bila si vrijednauser posted image user posted image user posted image
Jel ti kuhinja u smeđim tonovima ili si mijenjala? Mislim da ćemo i mi na proljeće preć s narančaste na neku smeđu...sad se mm-u nije dalo nakon ovih silnih radova koje je na kraju sve sam radio pa je obećao na proljeće a ja do tad moram nać dobru bojuuser posted image
T obožava kockice.A lego su skupe ko vrag. I mi smo samo par tračnica platili 130kn i to s popustom. Te ploče su preko 100kn, vidila sam. U Muleru je sad popust na sve igračke 20%. Mi planiramo u subotu malo u šoping pa ćemo vjerojatno još kupiti.
Predstava je odlična.Ako budeš imala priliku svakako pogledajuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 577
8.11.2011 9:00:15   
BUMBI
Kuhinja mi je sivo crvena,a i zidovi su tako,samo smo sada te sive zidove prebojali,a crvene ne jer ih nema puno,a i čisti su.
Joj znam,ali ja poludim kad vidim šta sve ima od legića,a ne djeca.
Ja sam neki dan vidjela u One2playu tu veliku ploču za 80 kn,pa ću mu tu uzeti i spremiti za Božićuser posted image user posted image ,a u Mulleru su mislim preko 100 kn,a taj popust je mislim još samo do sutra.
Kakve si T patike kupila?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 578
8.11.2011 9:10:05   
cuba
Jutro cureuser posted image
Vidim vi već u renoviranju a ja ni oko nisam pošteno otvorilauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 579
8.11.2011 9:12:00   
mariola
Bili smo i u one2play. Ista cijena. U O2P imaju pojedine kutije popust, ne sve.
Kupila mu nikice kožne, crne. Nije bilo druge boje broj a nisam baš tila crnu ali ionako neće trajat duže od nove godineuser posted image  
A za legiće mi ništa ne govori, mm i ja smo više vremena proveli na njima nego u traženju patikauser posted image
Sinoć došli doma u 23h i ja se tuširam kad čujem Tomicu kako svira. Izađem vani a mm u T sobi sastavio i i gra se.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 580
8.11.2011 9:15:05   
BUMBI
user posted image user posted image ,dobar je tm....
Hej Cuba ti dosada spavala'Mi se već dobrano raspričaleuser posted image
Šta mi je sa zetom?Vidim da si govorila da čete ići na bris?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 581
8.11.2011 9:21:10   
cuba
Noćas je lipo spavao al oko 4h mu se valjda sve spustilo u grlo pa ga je stalo gušiti. Tako da smo bili budni do 5h dok sam mu očistila nosić, nakapala i sve izvukla, sirupić pa na tutu a on to sve polako, pospano. Tako da smo produžili skoro do 9h.
Idemo se sada obući pa vaditi bris grla i nosa. Ajme jesam se ismijala kad je noćas zaspao, onako kroz san počne vikati: "mama daj R(oku) kljoasan i sirauser posted image user posted image user posted image  gladnuš jedan i sanja hranuuser posted image

mariola jeste našli patikice?
Bumbi di si nam ti ova dva dana? Nikako te sresti a vidim teuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 582
8.11.2011 9:24:16   
mariola
Ahahaha gladuša mala, počeo je i sanjati hranuuser posted image
Našli smo patikiceuser posted image
Najviše su mi se svidile bijele s narančastim znakom ali nije bilo broja.
Ali rozih ima na izvozuser posted image user posted image  jedva čekamuser posted image
Sretno vam kod dr. Kad će biti nalazi?
A bumbi nam je vridnica, nema vremana ni kavu popit user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 583
8.11.2011 9:32:46   
BUMBI
A mišić mli,nadam se da će mu biti bolje user posted image user posted image
A dobar je,i dok spava bio jeouser posted image
Da,da bila sam malo vrijednauser posted image user posted image pa me zato nije bilo.
Kumić mu prošli tjedan nije bio u vrtiću i jučer dođe i odmah pomutnja.Stalno ide za njim,navlači ga i govori mu da će mu kupiti svakave igračke(samo da bude s njim i da ga ne govori teti kad ga udari ili nešta)user posted image i naravno još mu je opet rekao da mu to nisu prijatelji iz vrtića i da mu nitko nije nedostajao kad ga nije bilo i da će se ispisati iz vrtićauser posted image i naravno onda je i D to rekao,poludila sam....
Rekla sam mu da mu kaže da su to njegovi svi prijatelji  i da on voli ići u vrtić i da mu ne govori voše da će mu kupiti sve i svašta.Znam da ne vrijedi jer su oni još mali i to ne kuže,ali svejdno mu to kažem,a baš mi to smeta.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 584
8.11.2011 9:36:14   
cuba
Cure gibam, svekar će sada doći po nas.
mariola, vodim ga u privatnu kliniku jer su mi nalazi tu odmah gotovi pa popodne odmah mogu sa pedicom vidjeti šta dalje. A da ga vodim na higijenski (di smo dobili uputnicu) bi čekali nalaze 3 danauser posted image  nema šanse da mi se jadan ovako pati dok mi ti nalazi ne budu gotovi.

Pišemo se kasnije cureuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 585
8.11.2011 9:38:10   
BUMBI
Ajde draga sretno,javi se kad budete dobili nalazeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 586
8.11.2011 9:46:39   
mariola
Sretnouser posted image
Javi se kad se vratite.
Bumbi a jesi rekla kumi to? Neka ona svom malom isto to kaže.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 587
8.11.2011 9:51:28   
BUMBI
Ma nisam joj ništa rekla.Nisam ju dugo ni vidjela,a i nedavno se zakačila s mm baš zbog tog vrtića.Uglavno sve protiv vrtića govore i neznam zašto su ga onda i upisali i samo meni problem napravili.Kao on nikada do sada nije bio bolestana,a odkada je krenio u vrtić stalno kašlje i bla,blaaa.Iako još uvijek milsim da će ga ispisati čim prvi put se razboli(ovo dosada je ništa,malo samo kašljucanje,ne za antibioitk).Joj,ima još dosta toga u vezi vrtića,ali ovo je kao glavni problem,a ne volim ni tete stalno ispitivati jer znaju da smo kumovi,pa da nebi mislile da želim nešta loše.Štoviše,volim ja kumića,ali mi je zbog D teško

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 588
8.11.2011 9:54:16   
mariola
Ajoj baš nezgodno. Ali reci joj, zbog svog D.
A i već vidim kakva ti je kuma. Općenito me živciraju takve koje non-stop kontra vrtića i teta govore.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 589
8.11.2011 9:59:20   
andydea
dobro jutro cure!...moram vas malo zagnjaviti...od jučer navećer me jako boli donji dio trbuha i donja križa....mislila sam da kad prespavam da će biti bolje,kad ono danas ujutro opet isto,a sise ne smijem ni dotaknut...strpljiva sam i čekam za taj test....inače kad trebam dobiti...nikad nemam ništa,tek drugi dan menge me bole jajnici...nisam ni prehlađena...pazim se ...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 590
8.11.2011 9:59:22   
BUMBI
Ma nemam pojma,ona je malo teškog karaktera i vjerovatno nebi dobor završio taj razgovor.Ko zna šta njoj mali govori.
Ne kužim zašto su ga onda upisali,nitko njih nije tjerao.To kad su se oni zakačili s mm su mu rekli kao zašto D ide u vrtić kad ja ne radim????Poludila sam ,čuli bi me da sam bila tako kad su o tome razgovarali,ali mm im je svašta rekao,da su se na kraju odmah pokupili i ona od tada više nije bila kod nas u lokalu,a to već ima sigurno 2 tjedna...
Nadam se da će D sam shvatiti,iako sumnjam,on njega voli iako mu nekada i ide na žive što stalno ide za njima,li ovaj je prefrigan pa mu onda govori da će mu svašta kupiti,a znaš kakva su djeca kad im kažeš da češ im nešta kupitiuser posted image
Baš me zanima kako će danas biti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 591
8.11.2011 9:59:56   
lilia
Bok cure,
evo i mene, radim popodne, M zaspao natrag poslije boce a ja kradem malo mira.
Vas dvije u razgovoru?

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 592
8.11.2011 10:02:22   
mariola
Hej lili, bok. Kako je bilo jučer prvi dan na poslu?user posted image
Kakvih novčanika imaš?user posted image

Bumbi,baš bezveze. Ma šta se koga tiče jel tvoje dijete ide ili ne ide u vrtić? joj što me živciraju te dokone koje nemaju pametnijeg posla nego o drugima vodit brigu. Već vidim kako će i mene komentirati kako sam doma a T u vrtiću puno radno vrijeme.

< Poruku je uredio mariola -- 8.11.2011 10:03:59 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 593
8.11.2011 10:03:28   
BUMBI
Hej Lilia bokuser posted image
Kako je na poslu?Tko čuva M?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 594
8.11.2011 10:03:58   
andydea
Bumbi,ja mislim da ti trebaš s njom otvoreno razgovarati i reći u čemu je problem,a ne da se glumi lažno kumstvo,prijateljstvo....ja sam imala sliču priću,koja je sad riješena..više nismo kao prije,ali odemo tu i tamo na kavu...djeca nam se isto vide u prolazu nažalost...ali takav je život...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 595
8.11.2011 10:05:28   
lilia
Bilo je super Mariola, cijelo jutro sa curama čavrljala a danas sam sama popodne u smjeni pa ću raskopat sve.
Novčanika ima samo onako velikih, konobarskih.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 596
8.11.2011 10:05:39   
mariola
Andy sorry nisam te ni pozdravila. Nadam se da je to znak da user posted image  neće ni doći. Još koji dan pa ćemo biti sigurne. Sretnouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 597
8.11.2011 10:06:38   
mariola
IZVORNA PORUKA: lilia

Bilo je super Mariola, cijelo jutro sa curama čavrljala a danas sam sama popodne u smjeni pa ću raskopat sve.
Novčanika ima samo onako velikih, konobarskih.

Ma nema ni u zd baš nekih,user posted image a treba mi novi user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 598
8.11.2011 10:07:27   
lilia
Kakav ti treba, mali?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 599
8.11.2011 10:09:54   
BUMBI
Ma boli me briga što drugi govore,ja sam prezadovoljna s vrtićem,a i D voli ićiuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!