|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
10.11.2011 14:32:15   
mamino zlateko
ma da znam to,al nekad bi stvarno mogla poludjeti,kolko me zivcira...user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 826
10.11.2011 14:58:16   
mariola
Curke pozdravljam vas za danas.Bajuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 827
10.11.2011 15:13:37   
danery
ehej cure,eto mene malo....otpremila bejb u šetnju sa bakom,a sad pauza user posted image
sveki na godišnjem,pa se poželjela guranja kolica....
mz,znam kako ti je.....samo meni ne prigovaraju KOLIKO trošim,nego ZAŠTO neke stvari radim sama kad ne moram.....tipa kuhanje i sl....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 828
10.11.2011 15:33:04   
cuba
Ohoj naletušice, guštaš ti navelikouser posted image user posted image
Sorry šta sam neku večer onako nestala na chatu, mm me bio zvao, raspričala se s njim i voilauser posted image
Šta ima kod vas, kako ste?

Ja upravo ručala, poslala mi dr. nalaz iz laboratorija od R na mail. Bris grla mu je uredan a u nosu su mu našli bakteriju stafilokokauser posted image  Sad zovem pedicu da vidim šta dalje. Ali kaže mi dr. da nije ništa opasno.
R mi spava već 2,5h pa baš odmaram.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 829
10.11.2011 16:17:55   
danery
ehej vjetropirko user posted image ostavi ti i mene i sve radi mužića user posted image user posted image user posted image neka,i treba tako....
ja još solo user posted image mada mi i niije naj jer će bejb  garant zaćorit u kolicima,a onda smo kefali ježa mekom četkom user posted image user posted image
al nema veze....oprala kosu,popila kofi sa mm i tetom,a kasnije ćemo do frendice da se bejb poigra sa njenom malom....doslovno malom,hebate,cura ima 2 god uskoro,a bejb ju šiša za par kila i kojh 10 cm user posted image
jučer ju vagala,ajme....ima 13 kg i 800 g.....a ja se čudim što su mi noge i tur ko konjski user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 830
11.11.2011 8:18:42   
mamicaa
Cure dobro jutro, i evo nam i petak došao, malac je u vrtiću, a ja evo opet u knjižnici, koze već sam izgonila na pašu, a vrijeme nam je neko ludo, tmurno, strahota.
Pospana sam baš strašno...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 831
11.11.2011 8:25:43   
mamino zlateko
evo i mene malo...evo vruce user posted image za sve

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 832
11.11.2011 8:32:05   
mariola
Jutro i od meneuser posted image
Tek sam si sad skuhala kavu i došla na posao. Bila sam vadit krv.
Curke kako ste danas?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 833
11.11.2011 8:34:56   
mamino zlateko
A ja evo dobro,malo tuzna jer nam i danas tajo radi cijeli dan,al zato ce bit cijeli vikend s nama,a i u ponedjeljak je doma,jer ja idem na testiranje za alergije...ti?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 834
11.11.2011 8:46:44   
Tanjica Tanja
Jutro cure, vidim vi već aktivne naveliko....evo pridružujem se na kaviciuser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

Neposredna veza do poruke: 835
11.11.2011 8:47:09   
mamicaa
Jeste gledale jučer provjereno? Ja sam htjela pa sam djecu stavila spavati u 20 sati i namjestila si u dnevnom boravku, jastuk,legla se i pokrila i ni sama neznam kako zaspala istog trena.....

Neposredna veza do poruke: 836
11.11.2011 8:53:16   
mariola
Jutro Tanjice, kako ste vas dvi?
Mamice ja nisam gledala, mi gledali neki film na HBO.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 837
11.11.2011 9:05:46   
Tanjica Tanja
Jutro Mariola...evo H. je super, danas joj je 6 mjeseci! Ja nisam super, uklještilo me u križima, jedva se krećem, ali bit će bolje. Kako si ti?

Mamica, kako si?user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 838
11.11.2011 9:10:47   
cuba
Jutro cure i od meneuser posted image
Kako ste mi jutros?
Mi smo super, naspavali se jutros do 8h. Puna sam neke energije jutros (od silnog spavanja valjdauser posted image ) pa sam već mijenjala svu posteljinu, jednu turu sam stavila na pranje, drugu pokupila sa žice, sve ispeglano od sinoć posložila, raspremila suđericu, skoro i kavu popila a tek je 9huser posted image

TT, od čega te ukliještilo?
mariola, jel sve ok kad si krv vadila? Neka obvezna pretraga ili?
mz, znači guštanje cijeli vikend sa tajom, zavidim vamuser posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 839
11.11.2011 9:15:19   
Tanjica Tanja
Jutro Cuba, joj zavidim ti na spavanju...meni H. već 2 mjeseca tulumari po noći, žudim za snomuser posted image
Uklještilo me valjda od dizanja, sustiglo me sve fizički što sam radila valjda, grozno je to, treba se uvijek paziti. Samo da me prođe jer boli užasno....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 840
11.11.2011 9:18:28   
mariola
TT vidila sam da ima tema o uklještenju ali nisam još uspjela zvirit, nisam znala da je tvojauser posted image
A od čega?
Mz imat ćete onda lijepi vikenduser posted image
Cuba jutrouser posted image
Vadila sam krv prvo pa će mi dr. po nalazima vidit da li da me šalje na onu pretragu za šećer. S obzirom da sam i prvi put rodila veliku bebu a i sad bi se moglo desiti isto.Bumo vidili, rađe još jedna velika beba po prirodi nego da je zbog šećera. U prvoj trudnoći ga nisam imala.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 841
11.11.2011 9:19:50   
cuba
TT, prošla sam i ja mjeseci nespavanja sa R dok su mu zubići izlazili, tako da je ovo itekako zasluženi sanuser posted image  Joj, nadam se da vam neće to nespavanje potrajatiuser posted image user posted image
Evo sam sad vidila na temi, meni ti je uvijek pomagao Voltaren gel, Voltaren tablete i kao što ti je troubi napisala te injekcije u bolnici te spase. Držim fige da te što prije pusti, vjerujem da je teško još pogotovo sa malom bebomuser posted image user posted image user posted image

Kako vam ide dohrana? Jel sve ok?

Neposredna veza do poruke: 842
11.11.2011 9:21:23   
anaxx
jutro svima...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 843
11.11.2011 9:23:32   
cuba
Aha. Mene je ginić dva tjedna prije poroda slao na oggt da vidim jel šećer u pitanju jer mi je R tada dobio jako puno na kilaži a i ja bome. Na svu sreću nije šećer bio. Jednostavno kraj trudnoće, natekla sam jako a i on je bio velika beba pa sve skupa. Držim fige da ti nije šećeruser posted image user posted image user posted image

Jesi i ti peglala sinoć? Ajme, ja dok sam i peglu uključivala sam se premišljala dal da peglam ili neuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 844
11.11.2011 9:26:16   
mariola
tt točno znam kako ti je. Mene je jedne godine dok sam kitila bor, toliko uklještilo da sam bila paralizirana dobrih sat vremena. Nekako sam uspila leć na kauč i nisam sat vremena mogla se niti malo pomaketuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 845
11.11.2011 9:27:57   
mamicaa
Jutro anaxx. Kako si? Vidila sam te na temi Mali Zmaj i forumašice u akciji, ma nema veze ne treba se nitko javljati.... Znam da se još jedna forumašica pridružila ali je željela ostati anonimna, a vidjeti ćemo što će Mali Zmaj reći.... Nažalost u 12 mj. nećemo moći nastaviti s radnom terapijom i logopedijom je smo već dužni za dva mjeseca oko 500 kn pa dok ne platimo STOP s radom terapeuta.....

IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

Mamica, kako si?

Evo kako vidiš guramo, zabrinuta samo zbog sve te situacije ali nedam se.... nakako ću već.....

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 846
11.11.2011 9:28:55   
Tanjica Tanja
Valjda će me pustiti bol, problem je u tome što mi nema tko pričuvati malu dok odem do ljekarne, a s njom ne mogu jer ju ne mogu nositi...sto muka. user posted image Ma proći će i to.
Dohrana ide ok, osim one bananeuser posted image Napravila sam joj kašicu od buče (turkinje) i sve je smazala. Jučer sam joj pravila špinat i isto je sve smazala...žderonjicauser posted image Bilo je špinata po svudauser posted image Sada sam u muci za svaku novu namirnicu jer se bojim alergija, ali nasreću zasada je sve dobro. Već si umišljam osipe, pa me mm smiruje.user posted image Ne mogu vjerovati da je već prošlo pola godine...brzo mi proletjelo.
Mariola, kažu da su curice sitnije, pa valjda neće biti opet tako velika bebauser posted image , a i ako bude, izdržat ćeš, ionako ne možeš na to utjecatiuser posted image   Super za pretrage, treba uvijek biti preventivan ako se može.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 847
11.11.2011 9:30:57   
Tanjica Tanja
Mamica, čitam tvoje muke i ne mogu smiliti ništa pametno da ti napišem osim drži se, bit će bolje....Žao mije što moraš kroz sve to prolaziti, ali tvoj optimizam i snaga su jednostavno predivni...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 848
11.11.2011 9:33:15   
mamino zlateko
ja vas sve napustam,pisemo se kasnije,t mi zaspala,pa idem za poslom...vec sam oprala suđe i prostrala ves,sad moram sve usisat i oribat kupaonu...uzivajte,nadam se da ces tanjice biti bolje...

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 849
11.11.2011 9:33:42   
mariola
Ma kakvo peglanje, šta je tebiuser posted image
Ne mogu nikako prije vikenda. Ne radim ja ovdje ništa fizički ali i buljit cijeli dan u dva kompjutera(radni i ovaj svoj laptop koji je tu radi rruser posted image ), dođem kući prebita. I još ručak i ostale svakodnevne obveze pa mi je peglanje baš velika tlaka. Tako da dok ne ostanemo bez i jedne krpice pegla nek čekauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!