|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
19.11.2011 10:31:05   
danery
ohoj,dobar jutar user posted image jesu to one tvoje kiflice user posted image
šta se radi,kako ste?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1201
19.11.2011 10:35:45   
mariola
jesu jesu,još mirišeuser posted image
šta radim? jedem  ih user posted image

Šta vi? Šta ćete danas?

< Poruku je uredio mariola -- 19.11.2011 10:36:23 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1202
19.11.2011 10:38:33   
danery
nemam pojma što ćemo....bejb vani sa sveki,otišle prije 10 min....deda i bejban sr user posted image nešto prave,montiraju....sve me strah kakvu će mudroliju sklepati....
ja bi trebala raskrčit neku hrpicu iz ormara,al mi taaaako lijeno user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1203
19.11.2011 11:12:42   
mariola
Joj evo mene. Ljuta samuser posted image
mm i ja pijemo kavu kad eto ti šogi i malolg.
Ma nemamja ništa protivv nje nego brate mili mogu ja valjda sa svojim mužem i polugola ujutro šetat po kući ipiti kavu namiru. Ko da smo svaki dan pocijeli dan samidoma a ne samo dva dana u tjednu. I onda mi još njen mali rasturi cijelu kuću. Sad se popiša u T sobi i ona uvrijeđeno ajmo mi ća. mm poludio i svašta joj izgovorio. tako da sam ja upravo prala tepih.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1204
19.11.2011 11:53:39   
danery
ajoj....užas user posted image
valjda će ti ostatak dana biti bolji....gibam ja uspavat bejb,pa kasnije pravit lanč...

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1205
19.11.2011 12:48:08   
BUMBI
Ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1206
19.11.2011 13:34:22   
mamino zlateko
evo mene malo..peglam i tu virim,mmm otiso stavit t spavati i on ce odrijemati malo...cekam ujaka da dodje,idem s mamom u shoping...kako si ti bumbi?kako d?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1207
19.11.2011 15:07:53   
danery
ehej upaljena moja user posted image jesi ti bolje? mora da jesi čim šoping planiraš user posted image
ja solo,bejb vani,kavica skuhana.....hoće tko? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1208
19.11.2011 20:54:10   
pticica
veceruser posted image

ima li koga?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1209
19.11.2011 21:00:20   
danery
večer ptičice,izgleda da danas nas 2 samujemo u bircu user posted image gdje su nam cure user posted image
šta se radi dobroga? ja papam sladoled user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1210
19.11.2011 21:02:21   
pticica
ocigledno je, a mora neko i dezurati da se roba ne pokvariuser posted image

nista posebno, malo da se iskljucim iz svakodnevnice, mm i D se igraju, napravili sator, ne mozes sobom hodati

kako bejb? zaspala?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1211
19.11.2011 21:09:20   
danery
user posted image user posted image a znači dežurstvo je bitno user posted image user posted image
ajde,kod vas još igranac? uff,ja bi pošizila da mi bejb još hopsa po glavi user posted image ona je u 8 gotova,spava ko hrčak user posted image inače je ok,samo je postala malo cendrava i reve na sve što joj nije po volji i kmeči NEĆU!!!user posted image prduljka mala user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1212
19.11.2011 21:11:32   
pticica
mogu misliti kako je slatkauser posted image

a i moja ce uskoro u krevet, vec 10 min govori samo jos malo, i nikad to malo da prodjeuser posted image ,a ja jedva cekam da uzivam u miru i tisini

gdje li su cuba i bambiuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1213
19.11.2011 21:14:46   
danery
ne znam....možda im dečki opet imaju turu,pisale su da su na sirupićima...
a valjda će brzo ozdraviti....

....mini gospa....

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1214
19.11.2011 21:17:20   
pticica
a nadam se da nije to, a i ako je onda da sto prije ozdravim, ja stvarno mrzim temperaturu

evo mi se sada pocela na glavu peti, hajd sto dijete, al i mm, ne daju mi mira, oboje trebaju pod hitno u krevetuser posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1215
19.11.2011 21:18:35   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image strpaj ih skupa i bjež' iz sobe user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1216
19.11.2011 21:20:59   
pticica
nek jedno drugom knjigu citaju dok se ne uspavaju, veceras ih oboje neka luda uhvatilauser posted image user posted image , a mene kao da je neko dobro namlatio pa mi nije nidocega, mijesa mi se pospanost,umor i malaksalost, tak da svoje stanje ne mogu desifrovatiuser posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1217
19.11.2011 21:21:11   
cuba
Večer cureuser posted image
Vidim da sam prozvana za večernju smjenu u bircu pa rekoh da se javimuser posted image
R mi zaspao ima 10ak minuta, hvala Bogu temperature više nemauser posted image user posted image user posted image  prošlu noć isto nije imao, jutros nešto sitno i više nikako pa sam odma happyuser posted image  Samo je danas slabo jeo a valjda ga sve skupa iscrpilo pa zato.
Ja pojela bananu, moram još pod tuš i čekam da mi mašina robu opere da je stavim sušiti.
Šta ima kod vas?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1218
19.11.2011 21:22:35   
danery
ehej cuba user posted image
kod mene repriza od sinoć user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image da je tura prošla user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1219
19.11.2011 21:22:49   
pticica
ej cuba bas mi je drago da maleni nema tureuser posted image

sutra ce on vec jesti, dok se dobro odmori

idem spremiti dijete za kreveta pa se vracam, valjda budete tuuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1220
19.11.2011 21:25:51   
cuba
Ja ću svakako bit, moram robu staviti na sušenjeuser posted image
naletušice šta dobroga jedeš? Ja sam sinoć na kraju smazala burek i jogurt, ajme sjeo mi je ko budali šamaruser posted image
pticice, vidim tvoji večernji show imajuuser posted image  ajde spremi ih u krpe oboje i vraćaj se na trač partijuuser posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1221
19.11.2011 21:30:43   
danery
cuba,papali smo sladoled sa čokoladnim cornflakesima user posted image user posted image mm se začudio pa kaže kakvi su to fini keksi user posted image user posted image
ma nije mi se dalo topit milku u mikrovalnoj jer mi je jučer zagorilo user posted image ,pa je cijela kuća smrdila još dugo user posted image ....
e jesam se danas nasmijala.....bejb kod sveki i ona ode u wc.....mm u sobi sa bejb,izlazi sveki iz wc-a i kaže maloj (koja se sakrila iza kindača-a tako napravi svaki put kad se ukenja) DOĐI VIDI BAKA SE UKAKILA....AAAAAAAAAAA.....OVAAAAAAAAJ,DOĐI DA BAKA VIDI JESI SE UKAKILAAAA user posted image user posted image user posted image
a ja i mm.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1222
19.11.2011 21:31:07   
pepeljuga
Ja sam tu i nema nistauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1223
19.11.2011 21:34:37   
cuba
aaaaaauser posted image user posted image user posted image  baba je svjetskauser posted image user posted image
ajme sladoled sa cornićima mmmmmm šalji malouser posted image
Pepeeeee jes' živa? Kako nam je imenjak, kako je prošlo skidanje madeža?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1224
19.11.2011 21:39:34   
danery
a di si dok je slaje bilo,sad se moš slikat user posted image user posted image user posted image
više sreće drugi put user posted image ionak bi ti bilo previše na onaj burek od sinoć,pa sad i na tu bananu od danas user posted image user posted image
uff,cure,gibam pod tuš,pospana sam,sinoć smo se nas dvoje bejbana poganjali user posted image user posted image i kasno zaspali,sad mi fali....sna user posted image user posted image user posted image
pep,večer,i noć,da te ne promašim....user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!