|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
25.11.2011 10:57:17   
mamica29
Bok cure evo i mene malo tuuser posted image

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1526
25.11.2011 10:58:16   
mariola
A souser posted image
Ma lako za biro, samo da vještica ne dođeuser posted image
Ja se spremam pa ću na kavicu, sunce me mamiuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1527
25.11.2011 10:59:47   
cuba
Jutro cure i od mene ili bolje rečeno sad već dobar danuser posted image
Jutros odvela R u jaslice a ja u shopinguser posted image user posted image  popila kavicu i evo maloprije stigla kući. Nemam puno za pospremati, jučer sam sredila sve, čak sam i mašinu robe ispeglala. Sad sam opet u fazi da čim jednu turu operem odmah je i peglam. Koliko će me držati, to ćemo vidjetiuser posted image
Kako ste mi vi?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1528
25.11.2011 11:00:38   
BUMBI
i to što kažešuser posted image
Aaaaa,kod vas sunce,superuser posted image user posted image user posted image
i ja idem još malo ručak završavati,pa po D i dolazim opet kad on zaspeuser posted image ,a i ti češ se dotada vratiti a kavice.
Mamice bok i tebi,kako si ti?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1529
25.11.2011 11:01:40   
BUMBI
Hej draga bok i tebiuser posted image
Šta si dobrog šopingirala?
user posted image za peglanje.
ja si sad skuhala čaj,baš me grlo zeza,pecka me dostauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1530
25.11.2011 11:05:14   
cuba
A svašta neštouser posted image
Kupila smeđe čizme, tajica 2 para, tuniku, kućne papuče i 2 grudnjakauser posted image user posted image
A zapravo sam tražila đempereuser posted image  I kupila sve osim njihuser posted image  Ma slab izbor onih malo dužih đempera koje možeš nositi na tajiceuser posted image
Kakva je situacija sa vješticom, jel je još nisi dobilauser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1531
25.11.2011 11:08:03   
BUMBI
Super,pročitala sam na temi da si dobar šoping imalauser posted image user posted image a nemožeš uvijek kupiti ono što zamislišuser posted image .I ja bi tako nešta,ali nisam vidjela nigdje.
Nisam još dobila,izluđujem sad više to iščekivanjeuser posted image
Vidjla sam da si rekla da si kupila sve na Jurića,super.Nema ni kod nas ništa od toga na Tomicu.A torta jel Tomica ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1532
25.11.2011 11:14:00   
cuba
Ma zapravo uopće nisam izbirljiva, bilo koja boja bi mi odgovarala samo da je malo dužiuser posted image  al to šta kažeš kad imaš nešto konkretno u glavi nećeš naći. Jutros ja u Zare i puf ugledam jednu haljinicu, onako za svadbu. Odmah mi se svidila, da imam koju svadbu sada, kupila bi je bez razmišljanja. A ovo ljeto (ako se sjećaš) sam izludila dok sam je našla. Ah, to je uvik takouser posted image
Je, torta je na Tomicuuser posted image  tu nije bilo dileme. Ali na Tomicu više ništa ne možeš naćiuser posted image  nema ni dvd-a, nikakvih ukrasa za rođendane, niti ikakvih igračaka.
Super za vješticu, nek i ne dolazi bar narednih godinu danauser posted image user posted image user posted image  aaa jedva čekam nevistuuser posted image
Šta ti je sa grlomuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1533
25.11.2011 11:16:46   
BUMBI
Da,da sječam se da si se mučila s haljinom,ali to je uvijek tako....
Pa da nema baš nešta Tomice,a ustvari inače je bio u Tl,a oni su malo propali pa možda zato,Jedino možda u Mulleru ima.
Super za totu.Sigurno će se R obradovati,jedva čekam slikiceuser posted image user posted image user posted image
Ma jutros se probudila i malo pe peče u grlu,nemam pojma..nadam se d aće brzo proći.
Joj,draga hvala ti na lijepim željama,ali ja još uvijek mislim kako  će stići svaki časuser posted image
Idem ja polako,moram po D još malo

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1534
25.11.2011 11:20:09   
cuba
Do Mullera ću kad položim vozačkiuser posted image user posted image
Držim fige da ti grlo šta brže prođeuser posted image user posted image user posted image
Idem i ja pospremiti spavaće sobe i usisati. Pišemo se kad mi R zaspe.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1535
25.11.2011 12:42:24   
mariola
Hej cure, ima vas? Gušterica se vratilauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1536
25.11.2011 12:50:25   
andydea
ima jedna koja jedva gledauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1537
25.11.2011 13:00:55   
andydea
pa gdje ste sad?????sad bi vam poslala malo torte i palačinke...ako ste za??? Mariola jesi popila kavicu??

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1538
25.11.2011 13:42:28   
cuba
Hej cure, ima koga?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1539
25.11.2011 13:58:18   
danery
oj cuba,eto mene u prolazu....
skuhala ručak i sad vilenjam,bejb je dolje kod sveki (na godišnjem je)....izluđuje me to dijete,živjela bi samo na bananama u zadnjih par dana user posted image ja se trudim da bar malo skuhanog jede,mesa,juhice....juhu ne voli baš,više nešto konkretno što može sama jesti....kruh ne voli,namažem ja koječim,al ma kakvi....mislim da bi ju morala cijeli dan ostavit bez jela da bi bar pola šnite pojela user posted image
jel ti r imao takve faze?
eeeeeeee,da,postala je gospođica neću user posted image danas bila ona susjeda sa malom,ajme,niš joj nije dala-a stoje 2 kolica za lutke,e jel nije bejb ko kobac oboja hapila i viče NENE,NEĆEEEEEEEEE user posted image user posted image
a kad sam njenu malu sjela sebi u krilo,a susjeda bejb....ajme dreke i mrštenja user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1540
25.11.2011 14:11:51   
cuba
user posted image user posted image user posted image  u tebe teško ludilouser posted image
Fazu -neću/neće- smo imali, trajala je više se ni ne sjećam koliko dugo al ko i sve ostalo prođe i to i onda ko i ja se u magli sjećašuser posted image  e jesam ga zapetljala sadauser posted image
E, vidiš, za jelo mi R nikad nije zanovijetao. Baš je oduvik dobro jeo, samo šta je dosta dugo to trebalo sve biti smiksano. Ma biće joj je i to faza. Nemoj se puno opterećivati, ima bejb zaliha, kad joj dođe pojest će.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1541
25.11.2011 14:14:09   
mariola
Hej curke, evo me natrag. Imala sam tehničkih problema, nisam se mogla spojiti na net...
Kavica br. 2 popijena davno, marenda obavljena isto davno, vać sam i ponovo ogladnilauser posted image
Cuba imaš u benettonu baš jedan lipi sivi dugi džemper-tunika-haljina.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1542
25.11.2011 14:18:32   
cuba
Jesi ga to sebi pikirala pticouser posted image user posted image
Ajme i ja sam jutros dva puta jela i sad jedva čekam ručak. Ti si mariola trudna pa je tebi oprošteno a jauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1543
25.11.2011 14:26:33   
pepeljuga
Di ste šopinholicarkeuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1544
25.11.2011 14:27:39   
cuba
Ojla Pepeuser posted image
Ajde, ajde i ti si u našoj grupi shopingoholičarkiuser posted image
Šta ima? Jesu hahari u vrtiću? F spava?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1545
25.11.2011 14:28:11   
mariola
Prolazim svaki dan minimalno dva puta kraj benettona a on u izlogu.Prvo je bio crni, sad siviuser posted image
A ja ovako okrugla i debela i još da nabacim nešto deblje od pamuka od sebe, ne znam na šta bi ličilauser posted image
Jedino da ga kupim za sljedeću sezonu. Morat ću bude li provocirao s izloga ostatak zimeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1546
25.11.2011 14:30:21   
mariola
Vidi nje, ona kao ne voli kupovatuser posted image
Cuba to ona sad ne kupuje jer će joj kad završi sa silnim tretmanima trebat sve xs brojeviuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1547
25.11.2011 14:32:34   
pepeljuga
Ne ja uopce ne volim šopinguser posted image user posted image user posted image
F spava a T igra neku igricu,mm otisao sa R u Zadar a T nije htio iciuser posted image ,zazelilo se dite mameuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1548
25.11.2011 14:33:15   
cuba
Ma da, još koji tjedan u onoj kapsuli i moć će se sakrit iza rasvjetnog stupauser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1549
25.11.2011 14:34:37   
mariola
Maloprije sam se čula sa šeficom. Odabrala je žensku koja mi se nimalo ne sviđa. Ne znam zašto ali mi je odbojna. Uvijek je nešto negativna, milijun primjedbi na sve ima. Nikad je nisam vidila nasmijanu. Baš stvorena za ovaj posaouser posted image  Kaže šefika da joj je ona bila najbolja, a nije ni čudo, dosta joj je sličnauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!