|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
25.11.2011 14:36:13   
cuba
Ajme tribala bi kupit i traperice. A u svim izgledamuser posted image  ma biće nevaljaju ona ogledala u kabinamauser posted image
Ja vam cure imam najbolje ogledalo na svijetu u hodnikuuser posted image  Nismo to uopće skužili kad smo ga kupovali a ja tada još bila trudna a mm se debljao skupa s menom pa tada nije dolazilo do izražajauser posted image  Uglavnom, jedno dobrih 5kg izgledaš mršavijeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1551
25.11.2011 14:39:01   
danery
uff,vi sve navalile na šoping,grozne ste user posted image user posted image
mene glava pomalo pilucka user posted image vrijeme je bljak i ne ide mi se van....al pozitiva u svemu je da su mi kiflice ispale super dobro,pa se sad liječim tu pred kompom i žnjapam user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1552
25.11.2011 14:39:14   
pepeljuga
Da,da prijavit cu se na izbor za naj gospođuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Šefica je skuzila da je ista kao i onauser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1553
25.11.2011 14:41:33   
pepeljuga
Cuba di ima kupiti takvih ogledala,meni bi trebalo par komadauser posted image user posted image user posted image

Danery salji kiflice,otvorila sam prozoruser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1554
25.11.2011 14:43:15   
mariola
Mi u hodniku imamo ogledalo u kojem mi moja pozadina uvijek izgleda ajme majko pa kad si gleda mtaj dio odem u sobu jer mi je tamo 2 broja manjauser posted image
A mm muku muči samnom. Frajer je nabacio koje kilo poslije ljeta i sad je na dijeti. Kaže barem do blagdana jer će se za blagdane opet opustiti. I sad ja stalno nešto žvaćem, a inače slasno jedem pa mu je jadnom baš teško. I onda svaki dan govori, ne ne smim, ti kad rodiš vratiti ćeš se na staro ja meni će drob ostatuser posted image  Zna čovjek iz iskustvauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1555
25.11.2011 14:43:55   
cuba
mariola do kada si onda na poslu? Kad starta ta nova look a like šefikauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1556
25.11.2011 14:44:47   
mariola
danaery, najbolje ti je glavobolju riješit šopingomuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1557
25.11.2011 14:46:51   
mariola
IZVORNA PORUKA: cuba

mariola do kada si onda na poslu? Kad starta ta nova look a like šefikauser posted image

6.12. valjda ću je brzo naučit posao kad je već tako briljirala na testovima. Samo nisam sigurna kako ću joj osmjeh namamituser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1558
25.11.2011 14:47:50   
mamino zlateko
evo i mene na trac partiju,vi sve nesto kupujete,ja trenutno nemoram nista,al kad pocne 12ti mjesec onda mi ne gine oko 1000 kn,sve puno rodjendana,imendana,bozic...ah...kako ste vi cure? jA sva neka cudna,tuzna...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1559
25.11.2011 14:49:06   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: mariola

6.12. valjda ću je brzo naučit posao kad je već tako briljirala na testovima. Samo nisam sigurna kako ću joj osmjeh namamituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tko je vidio biti nasmijanuser posted image user posted image user posted image

mz zasto si tuzna,ja sam superuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1560
25.11.2011 14:51:52   
danery
IZVORNA PORUKA: mariola

mariola,pa jednostavno,tutni joj bananu u labrte popreko,ima da se user posted image user posted image user posted image sve u 16 user posted image user posted image user posted image

pepe,valjda ih neće vrapci pozobat dok do tebe dolete user posted image user posted image ja lansirala,a sad kak ti bude user posted image user posted image
jeje,šoping lijek...mogla bi,baš mm-u stigla neka lovica poštom user posted image a nijedan muž ne želi da mu se dragana razboli,pogotovo kad je ispekla dobre kifle (inače su bile za vola ubit tvrde user posted image user posted image user posted image ),pa bi mogla ponovi to koji put user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1561
25.11.2011 14:53:33   
pepeljuga
Danery srce siuser posted image
Ja gibam pomalo,idem malo pospremit dok mi F spavauser posted image
Cure uzivajte popodne,puse kikacima..:-**

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1562
25.11.2011 14:55:02   
mariola
Gibam doma. Tipkamo se večerasuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1563
25.11.2011 14:57:35   
cuba
Idem i ja pripremit stol, dolaze nam prijateljica i njena curka na ručakuser posted image  Poslije gibamo na rođendan u igraonicuuser posted image user posted image
Pišemo se večeras :-**

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1564
25.11.2011 14:58:35   
danery
ajde bok vas dvije....
nego,tko je uopće ostao user posted image mz,si tu? što te pere,kakva depra?

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1565
25.11.2011 15:08:09   
mamino zlateko
ma tu sam..ma tuzna sam zbog svekrve,sva jadna radi cijele dane,a svekar je budala,koja nema pojma o nicem,on vec mjesec dana na bolovanju i boli ga k.... za sve,njemu nist nije bitno,glavno da on pusi i sjedi i spava..budala 

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1566
25.11.2011 20:39:22   
cuba
Večer cure user posted image

user posted image
user posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1567
25.11.2011 20:51:19   
danery
iiiiiiiiiiiii,cuba,šta mi raaaaadiiiiiiiiiiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image njaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image
kako je bilo popodne?

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1568
25.11.2011 20:56:01   
cuba
Iiiisssss komšinice, nismo se odavno tipkaleuser posted image
Jesam dobru večericu poslužila auser posted image
Popodne bilo odlično, klinci se izmorili na roćkasu, nisu stali plesati. Imali animatoricu, igrali igre a ja ostala iznenađena da je i R aktivno sudjelovaouser posted image
Razbacao se na Rozgu i Sevku, umirala sam od smijauser posted image
Evo ga blaženo spava ima pola sata, ja sredila kuću a imala sam šta i sređivati jer su mi popodne na ručku bile prijateljica i njena mala. Dar maruser posted image
Jeste vi di bile popodne?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1569
25.11.2011 20:57:39   
danery
aha,znači dobar provod bio user posted image user posted image
mi smo bili svi troje kod prijatelja,bejb odljepila na njihovu papigu user posted image e kad smo kod papiga,jesu tvoje još na životu ili si kakve ražnjiće od njih napravila user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1570
25.11.2011 20:58:31   
pepeljuga
Vecer komadiuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1571
25.11.2011 21:01:53   
cuba
Heh, papigeuser posted image  Dok je mm bio na brodu cvilila sam mu kako su mi nepodnošljive, konstantno su se mlatile i vrištaleuser posted image  a on meni ma daj, pa nije tako strašno sigurno. I onda je došao kući s broda, pa mi je nakon par dana reka da bi ih možda mogli pokloniti nekomeuser posted image user posted image  I bi tako. Kuma ih je odnila očevom prijatelju kojem je taman jedna uginila pa je baš bia sritan kad je dobia nove. Tako da, ipak nisam tako nehumana kao što misliš iako su mi i puno gore stvari padale na pamet da budem iskrenauser posted image
Pepe večeruser posted image
Jel tvoji mališani spavaju? To ti tm išao na sprovod?

Neposredna veza do poruke: 1572
25.11.2011 21:04:22   
danery
ejla pepe....vidjela sam da ti je umro netko....user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste vi danas,jel bilo ture?

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1573
25.11.2011 21:08:18   
pepeljuga
Decki spavaju,F se i popodne uspavao pa nismo nigdi ni isli,a i bez auta sam.
Da,da mm isao na sprovod ,sutra je.
Evo ja gledam malo tv a sve mi se cini da cu i ja veceras ranije na spavanjacuser posted image
Danery umro je od mm barba,stariji ali iznenadauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1574
25.11.2011 21:13:28   
cuba
Mislim da ću i ja uskoro pod tuš pa na spavanje. Sutra ujutro sam naručena u frizera u 8h. A ko me natira tako rano da se naručimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!