|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
30.11.2011 14:38:26   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ma i moji imaju bas dosta robe,sad u svakom ducanu gledam nesto za F al stvarno mu nista ne treba,a kako odolitiuser posted image user posted image user posted image bas smo mi mama cudneuser posted image

Cuba ja cekam,prozor sirom otvoren,samo nek brzo dođe jel je vani zima pa da mi se kuca ne rashladiuser posted image user posted image

Kod mene su ti Zepter lonci, jutros mi je ručak bio gotov u 10.30h a još je vrućeuser posted image  tako bez straha, nećeš tribat ni podgrijavatuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1826
30.11.2011 14:41:11   
pepeljuga
Ma ovih prvih miseci stvarno brzo rastu da je i bez veze kupovati kad sam imala sve,jos je dobio dosta i za krstenje al da ne bude da mu nista nisam kupila,kupila sam mu novu zimsku kapuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1827
30.11.2011 14:42:19   
mariola
Curke ja idem po T pa po mm, dok ih svih skupim izgladnit ću pa ću ulovit taj lonac dok bude letio prema Zagrebuuser posted image
Uživajte, baj user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1828
30.11.2011 14:43:38   
pepeljuga
E cuba takve lonce volimuser posted image user posted image user posted image

Mariola baj,uzivajte popodne..:-*

< Poruku je uredio pepeljuga -- 30.11.2011 14:44:21 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1829
30.11.2011 14:43:57   
cuba
Nisam vam pohvalila mmuser posted image
Baš nas je lipo iznenadia, R pogotovo za rođendan. Naručio mu je preko e-baya Chiccov motor. Baš sam jučer išla na carinu predignit ga. R se oduševiouser posted image user posted image
Ima i pomoćna kola ali mu ne trebaju, nešto je kao ona Ride-a-bike bicikla di se odguruje sa nogama, može ga voziti do 4 godine. Odličan poklonuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1830
30.11.2011 14:45:39   
pepeljuga
Super za mm,svaka cas_t i poklon je stvarno predivanuser posted image user posted image user posted image
Jel se R odusevio,mogu mislitiuser posted image

Aj ako ima negdi stavi slikicu!

< Poruku je uredio pepeljuga -- 30.11.2011 14:48:20 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1831
30.11.2011 14:48:40   
cuba
Ma znaš kako se oduševiouser posted image
Od jučer stalno govori: "tata kupio botoooor Koku svome" ja umirem od smijauser posted image
Nije nijednu drugu igračku pogleda, smo motorić vozi po kući.

Neposredna veza do poruke: 1832
30.11.2011 14:50:43   
cuba
Pepe evo ga:
user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1833
30.11.2011 14:51:05   
pepeljuga
Ajme i on sebe zove koko,tako i R sebe i sad nam je to ostalo pa ga svi zovemo Kokouser posted image user posted image user posted image

Ma super su mi kad im se tako nesto svidi,to njihovo odusevljenjeuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1834
30.11.2011 14:54:19   
pepeljuga
Ajme takav slican sam ti ja bila kupila T isto negdi za drugi rođendan,bio na nekoj akciji u interspara za nekih 100 kn,rekla sam da je to stvar koja mi se naj vise isplatila. I T i R ga obozavaju vozizi,odnila sam ga na Ist,da vidis sto rade sa njimuser posted image user posted image user posted image ima jedna nizbrdica i T bi se spustao po njoj a posli i R ja bi zamo zatvorila oci da ih negledamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1835
30.11.2011 14:56:52   
cuba
Ajme mogu misliti šta radeuser posted image
Govori meni mm jučer da pustim R niz ulicu da se vozi (a nizbrdica je), ja njemu, ma jesi ti lud, nebi mu još dala ni priko Rive koja je ravna a ne na nizbrdicuuser posted image
Je, je Koko ti on sebe zoveuser posted image  čini mi se da će i njemu taj nadimak ostatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1836
30.11.2011 14:59:43   
pepeljuga
Ne pustaj ni za zivu glavuuser posted image user posted image user posted image Al uglavnom super igrackauser posted image user posted image

R je zvao T Noni,pa je i to ostalo,a F zove Pane,pa kad ja kazem sto radi Pane,on vice ma ne Pane nego Pane,kao Frane ( on misli da drugacije kaze)user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 30.11.2011 15:00:25 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1837
30.11.2011 15:01:02   
cuba
Ahahaha, tako i R prijateljica Ema. Pita nju mama, di ti je Koko a ona njoj nije Koko nego Koooko. Kao drugačije je reklauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1838
30.11.2011 15:03:28   
pepeljuga
Zaboravila sam ti reci da napokon idemo u vrtic bez problema,pao mi je kamen sa srcauser posted image ,bas me to zamaralo.

Ma ful su smisni kad misle da drugacije kazuuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1839
30.11.2011 15:05:07   
pepeljuga
Kupila sam ti bila nedavno na ponudi dana kao neku sliku foto print,uglavnom sam dala nasu sliku sa F krstenja i sad sam dobila poster,danas sam isla po njega,predivan je,samo je malo prevelik,nisam mislila da ce biti toliko,skoro metar puta metar,sad nemam pojma di cu sa njimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1840
30.11.2011 15:08:10   
cuba
Ajme superuser posted image user posted image user posted image  znači sad ostaju bez problema user posted image  Ma to mu je vjerojatno bila samo neka faza. Joj stalno neke faze s njimauser posted image  Jel ti spavaju u vrtiću? Jel R oće ručati? Moj ne jede u jaslicama jer je njemu rano ručati u 11.15h kad u 8h pojede doma zdjelicu čokolina i još zna koji put marendati sa dicom kad dođe u vrtić.
Joj, danas nas je prijatelj (tata od Eme) vozio iz vrtića doma. I sad R zada u E autosjedalici i na radiju pisma od Adele, ona poznata, i R počne pivatiuser posted image user posted image  E, mi smo se udavili od smija, kad neku rič malo bolje razumi dok ona piva onda je on ponovi i onako zavija zada youuuuuuser posted image user posted image  dobro se nismo sudarili koliko smo se smijaliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1841
30.11.2011 15:09:30   
cuba
Wow, pa jel taj poster možeš uokvirit? U dnevni boravak ili u vašu sobu ga staviš na ziduser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1842
30.11.2011 15:10:06   
pepeljuga
Ma i spavaju i jedu bez problemauser posted image user posted image user posted image jedu sve,cak i ono sto doma kazu da ne voleuser posted image
A mogu misliti kako je pivaouser posted image user posted image user posted image

A tih faza mi je lagano puna kapauser posted image ,kad ce se ozenitiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1843
30.11.2011 15:11:41   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Wow, pa jel taj poster možeš uokvirit? U dnevni boravak ili u vašu sobu ga staviš na ziduser posted image

Ma bas i je za uokviriti,al je stvarno veli a stan maliuser posted image user posted image user posted image ,nemam pojma di bi ga obisila al vjerojatno ce i ici u nasu sobu ili cu ga spremiti za novi stanuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1844
30.11.2011 15:20:27   
cuba
user posted image user posted image  dobra si. Možeš ga i na Ist poniti pa tamo uokviritiuser posted image
Draga, gibam i ja, evo mi se R probudio pa mu idem dat ručak.
Pišemo se večerasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1845
30.11.2011 15:21:21   
pepeljuga
Ma i to za Ist mi je palo na pamet,ma vidit cu josuser posted image
Ajde uzivajte mi..:-***

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1846
30.11.2011 16:49:16   
mamino zlateko
jel ima koga?

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1847
30.11.2011 17:08:45   
danery
ohoj mz,evo mene malo user posted image
kako si mi? kako tvoja hodačica? moja se davi od bala i kašljucanja....namazala ju mucoplant balzamom pa joj malo lakše....neće baš jesti,al pije,ajd bar nešto....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1848
30.11.2011 20:54:04   
BUMBI
Večeruser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1849
30.11.2011 20:56:39   
cuba
Hej draga, večeruser posted image
Ja sam ti samo u prolazu, svratila da te pozdravim. Upravo se spremila, idem u kino sa kumomuser posted image  R mi spava, mama je kod mene pa će ga ona čuvati.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!