|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
8.12.2011 21:50:23   
cuba
IZVORNA PORUKA: andydea

većer cure...samo da vas pozdravim....Cuba prekrasne su ti slikiceuser posted image user posted image user posted image

Hvala ti dragauser posted image
Nego, nisam u toku šta si user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2351
8.12.2011 21:50:53   
pepeljuga
Cuba svi spavajuuser posted image user posted image
Praline stizu,samo da ih ja ne moram pojestiuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 8.12.2011 21:58:52 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2352
8.12.2011 21:56:12   
cuba
Pepe, nisi normalna. Ti na dijeti i praviš kolačeuser posted image user posted image  kako samo izdržiš da tepsiju ne pojedeš, bar ja nebi moglauser posted image
Ajme cure, rr mi tako sporo otvara poruke da mi se neda više čekati. Idem pod tuš i u krevet. Pišemo se sutrauser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2353
8.12.2011 22:00:58   
andydea
Cuba danas sam radila ujutro test i druga crtica se jedva vidjela....menge još nema....cice bole ko lude,malo imam bijeli iscjedak....i ponoviti ću test u nedjelju...makar mi već svi čestitaju...ja nekako još nisam sigurna...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2354
8.12.2011 22:10:05   
pepeljuga
Gibam i ja,ln svimauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2355
9.12.2011 9:26:17   
mariola
Jutrouser posted image
Ima koga?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2356
9.12.2011 9:33:12   
sarah_zg
jutro

evo mene nakon 100 godina, napisala sam tamo na odbrojavanju sve novosti. Baš sam mislila otvorit neku temu da znate s čim se gnjavim, ali eto, ispovjedih se tamo

Kako si ti?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2357
9.12.2011 9:36:49   
mariola
ja sam super. Mi smo ovih dana stalno u nekoj akciji. Ne znam nisama kakosve stižem  s obzirom na malo dijete i veliki trbuhuser posted image
Idem ja vidit šta si pisala pa se vratim.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 2358
9.12.2011 20:53:10   
BUMBI
Večeruser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2359
9.12.2011 21:10:41   
cuba
Ej draga, večeruser posted image
Kako si mi, šta ima?
Meni R ima 2 dana počeo kašljucati, nosić slini. Popodne se probudio, temp 38,5user posted image  Dala sam mu čepić i ibuprofen, spala mu je i nema je više nikako. Bili kod pedice a opet prehlada. Eno ga spava večeras sa mnom da mi je kraj mene ako bi dobio temp. Ja se otuširala i baš sam nekako koma, umornauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2360
9.12.2011 21:15:19   
BUMBI
Hej dragauser posted image
Pa šta mi je opet sa zetom,mišić maliuser posted image user posted image user posted image
Nadam se da mu neće rasti temp..
d isto spava i još uvijek dosta kašlje(ali ne ko prije par dana),nikako da mu ventolin i Sinecod sirup pomognuuser posted image
Bili smo danas napokon na šišanju,baš mu je narasla kosa bilauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2361
9.12.2011 21:23:19   
cuba
user posted image user posted image user posted image  za šišanje, jel voli ići u frizera?
To ste neki novi sirup dobili jel? Pa jel mu sad doba nekih alergija ili? Svakako držim fige da što prije bude bolje i da mu kašalj prođeuser posted image user posted image
Moram ti reći da ti je zet postao pravi haharuser posted image  Očito da jaslice djeluju na njega. Naučio se izboriti za svoju igračku, mišljenje i prostor. Od mog mališa koji je sve mazio, ljubio i grlio sad samo prođe kraj nekog i tup gurne ga,viče: "maaaaki seeee", to je (R)Okovouser posted image user posted image  Rekle su mi i tete u vrtiću da se naučio izboriti za sebe al to je njima valjda super, kao napreduje. A meni i nije bašuser posted image
Kakvo je stanje vama sa vrtićem, jel hoće ići?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2362
9.12.2011 21:31:01   
BUMBI
Ma imamo mi uvijek taj sirup,to nije antibiotik,kad ga čuješ kako kašlje zgroziš,a nije bolestanuser posted image .Ma nemam pojma,to odkada je zatoplilo mu nije baš dobro.
A vidi ti zeta mog kako se on bori za svojeuser posted image ..šta te još sve čeka,ovo je superuser posted image
Nama je mislim ok,iako kumić stalno radi probleme,više me to izluđujeuser posted image ..nije sad govorio da ne želi,ali puno je bolji kad kumića nema u vrtiću.Počeo je i njegove fore kupiti i razgovor,pa me još i to muči..nemogu vjerovati da jedno dijete može tako na nekoga utjecati,ali šta da radim,pokušavam ja s njim razgovarati,ali ne kuži on baš to...
Vidjela danas neku reklamu u Konzumu za lego,ali nisam sve vidjela,samo da je neki popust,i sad nikako da bude opet,jesi ti vidjela=?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2363
9.12.2011 21:35:47   
ikica84
vecer cure!
ja u prolazu,A je zaspao a V se jos vrti u krevecu...
vidim da je R u fazi kao i moj A sada,postao je i ovaj moj malisa zlocest...sve mora da bude po njegovom,srecom sa bracom jos nemamo problema sa njim se fino slaze user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2364
9.12.2011 21:40:19   
cuba
Bumbi jesi me utješilauser posted image user posted image user posted image
ikice i tvoj je u toj fazi, ajde dobro bar nisam jedinauser posted image
Nisam ti vidila nikakvu reklamu, zapravo nisam ni išla za tim. To mu za Božić planiraš kupiti legiće ili?
Ja ne znam šta bi R. Možda onaj laptop šta ste spominjale nedavno. Jel njega isto ima u Super Konzuma kupiti ili sam nešto pobrkala?
ikice, kako ti je sada sa njih dvoje? Jel ti puno teže nego što si mislila?

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2365
9.12.2011 21:46:50   
BUMBI
Hej ikiceuser posted image
Vidim i ti imaš neke faze s A,al proći će i to ,bitno da s enjih dvojica dobro slažuuser posted image
Ma dobio je sad onu ploču za legiće i to mu je baš super,pa bi još kockica htio,iako bi on i drugo ld lego htiouser posted image ,pa sam mu mislila onda još uzweti,a vidjela sam da imam neka akcija i u šparu 25 %,ali ni to nisam skužilauser posted image .A valjda bude još koja reklama na tv za Konzum.
Mama moja mu je kupila taj laptop dinosaur,iako je on ljut na Nikolu što mu ga nije doniouser posted image
na je kupila u Mulleru,a vidjela sam i u One2 playuuser posted image
Imam ja i onu Chugginghton postaju,što sam još u 10 mj kupilauser posted image
Joj,mene već par dana glava boli,to vjerovatno od vremena,baš me opet uhvatilouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2366
9.12.2011 21:49:46   
cuba
Ajme jesi luda, dobit će poklona za tri naredna Božićauser posted image user posted image
Ma nek dijete gušta jel tako user posted image user posted image user posted image
Koja je cijena tog laptopa ako se sjećaš da sad ne tražim temu? To mi se baš svidilouser posted image
Jesi bila ikako u svoje doktorice za te glavobolje? Jel ti to na promjenu vremena ili?

< Poruku je uredio cuba -- 9.12.2011 21:50:15 >

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2367
9.12.2011 21:54:12   
BUMBI
user posted image user posted image joj,pa šta ću kad volim da se veseliuser posted image
250 kn je laptop,možda ti je on još malo mali za to,neznam....
Ma nisam bila,to me sad uhvatilo nešta,prije mi to nije bilo,iako bi trebala otići možda i kod neurologa na kontrolu jer sam prije dosta godina često padala u nesvjest,pa mi je utvrdila neki jako blagi oblik epilepsije,ali mi je to prošlo s nekim ljekovima,koje sam do trudnoće pila i onda morala prestati,iako mi je bilo dobro,samo se nisu smjele naglo prestati piti a ja na kraju morala zbog trudnoće....
Jel mu se sviđa plastelin?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2368
9.12.2011 21:57:34   
ikica84
ja malo nestala,V samo morala da dignem jer je krenuo da place i evo zaspao je user posted image
cuba nije mi tesko,cak mi je mnogooo lakse nego sto sam mislila user posted image V je dobra bebica,po noci mi fino spava sto mi je najbitnije jer se naspavam i onda mogu po danu da ih sluzim obojicu,mm mi pomaze uvece oko kupanja,ja mladjeg a on starijeg kupa,podelili smo obaveze i ok nam je.user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2369
9.12.2011 22:00:03   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ikice
E,ja idem pod tuš i na spavanje
LN

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2370
9.12.2011 22:00:44   
pepeljuga
Vecer evo i mene malouser posted image
Cuba pa sto je Ruser posted image
Ja kupila lap R sa popustom iz DM za nekih 170 kn,ako imas njihovu karticu za nekih 10 bodova si mogao uzeti kuponuser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2371
9.12.2011 22:03:43   
ikica84
bumbi ln!pepe vecer!
kako je F?sta ti radis?

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 2372
9.12.2011 22:04:27   
cuba
ikice superuser posted image user posted image user posted image  baš mi je drago, lipo je kad mužić pomažeuser posted image
Bumbi zato i pitam, neznam jel još mali za taj poklon. Vidit ću još a nešto ću mu sigurno kupitiuser posted image
Plastelin obožava, pun pogodak je poklonuser posted image user posted image  Melja ga u svih 16user posted image  Mama mi je dala neku tekućinu za čišćenje tepiha jer mi ga je već umeljaouser posted image
Idem i ja na spavanje, nemam snage za ništa.
Cure ln vam želim, pišemo se sutra :-**user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2373
9.12.2011 22:06:51   
pepeljuga
F ok ,danas smo napokon malo bili vani i bas mu je pasalo jer se posli cili dan uspavao,decki isto spavaju a mm otisao do mog brata jer mu je rođendn.
Vidim vi ste superuser posted image user posted image user posted image
Cuba i bumbi ln.:-**

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2374
9.12.2011 22:15:03   
ikica84
pozz i od mene,odoh spavati!user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!