|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razlika u simptomima
13.12.2011 22:45:10   
jess
Sutra ujutro Pokoyo, al javit ću vam tek popodne, jer moj poslodavac nam je zabranio pristup nekim stranicama na internet i tak da ja na RR nikak ne mogu dok ne dodjem s posla

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 201
13.12.2011 22:47:15   
jess
Super si mi, sad prek zime mokar ručnik zamotan na nogama zamisli samo, ajde daj bože da je ovo znak i da sutra imaš user posted image . Ak si to osjećala i prije, onda je garant

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 202
13.12.2011 22:48:07   
Pokoyo
može,može,i ja javljam oko 6 kad dođem na posao jer imam hrpu posla doma a ako sjednem za komp neću se odljepit pa ode vrijeme a kuća u kaosu user posted image

Čovjek koji nema puno želja, lako ostvaruje svoj cilj.

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 203
13.12.2011 22:48:47   
jess
A zamisli mene, ja stalno pohodavam s toplomjerom u ustima, ko da mi bude na toplomjeru pisalo "da trudna si", baš sam luda.

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 204
13.12.2011 22:52:01   
Pokoyo
Hahaha,koma,ja doma sve držim otvoreno,propuh piči kroz kuću,svima hladno,a meni baš taman user posted image  I naravo plačem na svaku glupost user posted image  koja smo mi čudna stvorenja,al full mi je čudno kako su mi sise napuhane već desetak dana i bradavice skroz izbočene,natekle full,a boliii za poludit....inače sam za prvu trudnoću saznala tek u 12 tjednu upravo zbog nateklih sisa a user posted image sam imala 3 mjeseca redovno

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 205
13.12.2011 22:58:44   
jess
To mi je fascinantno, baš smo mi žene sugestibilne, dođe menga i ne sumnjaš u trudnoću, a kad ono iznenadiš se. Pazi da se ne prehladiš i ja imam "valunge", čas mi vruće, čas mi zima.
I mene sise bole od 7dpo nemrem ih taknut, nikad me prije baš tak jako nisu boljele i osjećaj u njima ko da me peku žile u njima.

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 206
13.12.2011 23:02:56   
Pokoyo
Moram pazit a još sam na motoru stalno pa kad postanem svjesna da imam full simptoma,bole jajnici,leđa,piškim....nekako se "tješim" da sam se prehladila na motoru jer se nebi htjela razočarat ali isto,malo je previše ovih afana,naleta vručine,plakanja,smijanja....biće MM misli da sam šizofrenična user posted image  user posted image

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 207
13.12.2011 23:12:40   
jess
I ja se znam nahladit na motoru, pa često piškim i bole leđa, al sad je ovo drugačije, motor nisam ni pogledala otkad je hladno.
Ja sam inače pred user posted image strašno nervozna, stalno vičem, svađala bi se, a sad nikaj, smirena full, ma čudni neki simptomi.
Ja vas sad pozdravljam jer u 6,00 ujutro je dizanje za posao i vibram za nas dvije sutra ~~~~~~~user posted image user posted image navijam user posted image user posted image user posted image user posted image i za sve ostale koje će ugledati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 208
13.12.2011 23:27:09   
Pokoyo
Također vibrice šaljem i javi čim stigneš i ja ću...sretnooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image  
~~~~~~~~~~~~ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ADRIANO-17.03.2010

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 209
14.12.2011 9:29:25   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, držim fige i navijam za plusiće!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 210
14.12.2011 9:54:01   
Larisa37
Cure, držim fige za plusic!!
Čekamo.. user posted image user posted image

(Odgovor članu Pokoyo)
Neposredna veza do poruke: 211
14.12.2011 10:09:13   
Riza
Navijamo svi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Gdje ste?????? Želimo svi plusiće..... Ja čekam još par dana pa test...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svima puno vibrica... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 212
14.12.2011 10:34:10   
Larisa37
Drage moje, ipak mislim da je kod mene samo jači pms :(
Sad sam se sva ispregledala, bradavice nis, ko i u pmsu, normalne al cicke veeelike.
I ono sto sam skuzila a zaboravila jucer napisat to je problem sa.... Kak da se fino izrazim... "vjetrovima" user posted image user posted image nije ni cudo kak sam napuhnuta!
Moj dragi veli da nisam t, da sam si sve to umislila , jer u prošloj ( koja nije dobro zavrsila) nisam imala nikakve simpt osim kaj je kasnila!
Mozda ima pravo??
Inace, iscjedak i dalje...
A trebam dobit 17. Ili 18. Ajme koliko čekanja... Osim ak ne dobijem ranije...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 213
14.12.2011 10:36:18   
Riza
....a ja moram podijeliti sa vama da u zadnje vrijeme imam neke mučnine...hrana mi je tako odbojna... ne povraćam...samo mi s vremena na vrijeme dođe muka na npr.jelo koje sam 5 minuta prije jela...i više si ne mogu zamislit da bi ga opet mogla jesti ha hauser posted image user posted image user posted image ...i jučer sam primjetila taj neki gusti bijeli iscjedak....uopće ne znam kaj bi to bilo..... user posted image
ali...strpljiva sam....user posted image user posted image
Svima dobre vibre i lijepi dan želim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 214
14.12.2011 10:41:31   
Larisa37
Riza, a kad (ne)bi trebala dobit?

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 215
14.12.2011 10:44:14   
Riza
Larisa draga!! prije svega dobro nam došlauser posted image user posted image .
Nemoj se unaprijed žalostiti i odustajati....jer user posted image nema i dok god je nema, nada je tu! user posted image
Probaj se opustiti i izdržati još ovih par dana da ne misliš puno o tome...i bit će ti lakše... i ja ju ne želim 18.og...i također je za izluditi biti u neizvjesnosti...ali moramo se još malo strpiti i možda i mi dobijemo najljepše Božične pokloniće...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Riza -- 14.12.2011 10:45:39 >

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 216
14.12.2011 10:46:36   
Riza
...kaj i tebe muči taj neki iscjedak?? user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 217
14.12.2011 10:52:25   
Larisa37
Hvala na dobrodošlici! Lijepo je znati da postoji netko tko te razumije, HVALA!!
znaci skupa čekamo 18-ti?!
Isto kao i ti, nista na svijetu ne bi željela vise od plusica!
Imas pravo, moram biti strpljiva! Sad odoh malo raditi ( moram) i da skrenem misli!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 218
14.12.2011 10:59:33   
Riza
eto....znaš da nisi sama....tu uvijek možeš doći po čašicu podrške, lijepih riječi i razumijevanja... user posted image .
Znači...skupa ju ne želimo u nedjelju.... juhuhuhuhuhu...ma niti neće doći..znam jauser posted image user posted image !!
Do tada bi čovjek izgorio....ali ja sam puno bolja nego prošle mjesece.... skroz sam smirena i prođe dosta vremena da uopće ne razmišljam o tome kaj će biti...treba se zaokupirati dr.stvarima i da vidiš kak vrijeme leti....user posted image ....
Iako priznajem najiskrenije da me strah i da najradije niti ne bi radila test.... ali sve prepuštam dragom Bogu....
Pusice i zagrljaji....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 219
14.12.2011 11:47:21   
Larisa37
Sad sam tek vidla da si me pitala za iscjedak!
Prekjučer i jucer, jaako, imala sam osjećaj ko da piskim nekontrolirano ali danas- nista :((
Ne znam, inace pred manju imam tak nekaj sluzavo al prije dan i dva bas je bio bijeli- bijeli. I sad je stalo.
Mozda moj dragi ima pravo, mozda sam se prehladila, veli da se po noci stalno otkrivam kak mi je vruće i da se znojim po noci ko luda a inace sam zimogrozna i meni nikad nije vruće. Doduše od mjerenja temp sam odustala jer sam vec mislila da sam t prosli mj pa sam stalno hodala sa toplomjerom a na kraju- sipak!
Mozda su mi se zbrckali hormoncici pa sad brijem da bi to moglo biti to!!??
Ko će vise znati, vec godinu i vise sam opsjednuta simptomima i uvijek nađem neki ali kak sam i jucer napisala takvu bol u leđima nikad nisam imala, konstantno... A nije bas da radim neke fizičke poslove. Inace me leđa zabole dan prije Iuser posted image i to je znak da dolazi a ovo sad??? Ili me lovi neka prehlada ili ..., ko će znat!?
Cudno mi je jer nemam nekih simptoma koje većina vas ima zato i jesam sva zbunjena!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 220
14.12.2011 11:57:49   
Riza
Nemoj se opterećivati oko toga da nemaš simptoma....mislim da je tako i tako i meni i tebi prerano za neke jako vidljive simptome...a i mnoge trudnice nemaju nikakvih simptoma..svaka od nas je drugačija...tako da nedaj da te to zabrinjava i baca u bed....sve ćeš znati uskoro.. :) a do tada opusti se uz stvari koje voliš.... i sve će biti super...vidjet ćeš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ma da...pitala sam za taj iscjedak jer sam ga jučer primjetila...totalno bijeli, mliječni i bez ikakvog mirisa pa si ga nisam baš znala pojasniti...valjda nije ništ loše..... user posted image .
Znam da je par cura to primjećivalo kad su zatrudnile..a neke i u trudnoći imale...user posted image ....
Šaljem puno vibracija, dobrih vibracija...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 221
14.12.2011 12:06:47   
andydea
Larisa 37 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ....vidim da se mučite oko simptoma pa da i ja malo pomognem....moram priznati da sam svaki mjesec imala neakve simptome,ali ovaj mjesec je to bilo puno drugačije....nikada nisam prije imala gusto-kremasti bijeli iscjedak i dva-tri dana užasnu glavobolju....to je krenulo točno 2 dana prije neočekivane vještice....tek na dan vještice počele su me boliti sise i donji dio trbuha....to jutro test je pokzao user posted image ....htjela bi vam savjetovati da budete opuštene i pričekate dan vještice,pa onda dva tri dana opet iza ponovite test....nikako ranije...jer psihički se ubijate....oprostite na izrazima ali tek kad ostanete user posted image shvatite koliko ste bile opterećene s vremenom koje vam zapravo ništa nije donjelo osim razočaranje i tugu...zato cure moje glavu gore,opušteno i polako doći ćeuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 222
14.12.2011 12:23:11   
Riza
Andydea....trudnice naša..pa kako se osjećaš?? user posted image user posted image
Ja sam baš jučer primjetila taj neki bijeli gusti iscjedak koji fakat nisam nikad prije vidjela...znam da brdo simptoma umišljamo..ali ovo sam stvarno vidjelauser posted image ..... inače nemam nekih simptoma osim kaj mi je tu i tam zbilja muka....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 223
14.12.2011 12:45:47   
winkica
riza pa to je to...andy je isto imala gusti bijeli iscjedak....

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 224
14.12.2011 12:47:43   
winkica
Naša Riza će sigurno imati malu mrvicu......sigurno!!

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje je najboje ime za dečka?
ab12

Koje vam se ime najviše sviđa?

Kai (23%)

Maks (29%)

Ian (48%)

Broj svih glasova: 31

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!