Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 20:08:57
|
|
|
|
Pokoyo
|
Jess pa onda ima još nada,možda jesi možda se taman ugnjezdio nadam se da jest.... a Larisa i ja sam dobila jutros taj neki gadni iscjedak,bijeli gusti ljepljivi,pravila test i nakon 10 min jedva vidljiva crtica,moja predpostavka da ta crta bude bila trudna ili ne,tako da sam revala jedno uru vremena,a okus u ustima pregadaaan,kao da mi se sve iz želuca vraća a cice nateknute full...ma nemam pojma koji mi je k... možda sam se previše nadala,ali opet koliko je moguće da umislimo simptome kod mene su full realni....
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 20:09:33
|
|
|
|
Larisa37
|
Jess ne daj se obeshrabrit!! Ko zna, mozda je implamtacijsko kad je tak malo! Držim fige da je i da je bebac na putu
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 20:14:58
|
|
|
|
Larisa37
|
Draga Pokoyo, pa ti imas sve simptome za razliku od mene!! Ja vise ne smijem dragom nis ni spomenut, vec je luuuud od mene i mojih simptoma! Sad mi je narucio i neke goste samo da mislim na nest drugo :) Pusa curke, cim gosti odu ja vam se vracam!!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 20:18:58
|
|
|
|
Pokoyo
|
Imam larisa ali test kaže da nisam Tako je najbolje samo da ne razmišljaš,ovako kad nemaš nekog velikog posla samo se opterećuješ osluškivanjem tijela i simptomima....lijepo se provedi
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 20:24:56
|
|
|
|
jess
|
Djevojke ne znam što da si mislim jel implatacijsko ili . Obično me prate i jaki al baš jaki grčevi dok stiže, a sad tih grčeva nemam nego imam leptiriće i sve mi je čudno dolje. Ma i ja si mislim možda si od prevelike želje umišljam sve te simptome, al oni su tu prisutni su. Vidjet ću do sutra dal će krenuti jače i ak ne krene za par dana ponoviti test
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 20:32:12
|
|
|
|
jess
|
Larisa onda ti lijepo ugosti goste i barem na par trenutaka nećeš razmišljati o ovom, ipak je nekad dobro misli staviti u prazan hod!! Kad bi barem ja mogla, čak se ni na posao ne mogu više iskoncentrirati koliko sam se prije.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 21:20:37
|
|
|
|
Pokoyo
|
jess čitala sam da se implatacijsko krvarenjem jako često poklopi s datumom menstruacije tako da je jako moguće,a bude svijetlo roze boje i traje jako kratko..... JOOOj nadam se da jesii
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 21:56:08
|
|
|
|
Pokoyo
|
Sad sam pročitala sve poruke na ovoj temi da vidim vaša iskustva i simptome i jesam li toliko luda ...skontala sam da sam uvjeravala winkicu kad je imala slabu crtu da je trudna 100%....samo me zanima nakon koliko se pojavila... Winkiceeee jesi tuuu
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 22:01:21
|
|
|
|
winkica
|
evo me...kad sam napravila testić i vidjela tu slabu crticu koja je meni bila vidljiva...stavila sam testić u kutijicu i pozvala svoju kumu i pitala dali išta vidi...ona je rekla da ne...očito sam od tolike želje za tom drugom crticom počela umišljati...(ista vrsta)testić nakon toga pokazao je - ništa...to me slomilo...ali draga pokoyo ako je slaba ali ako se vidi onda je to to...ja sam očito svoju od želje vidjela...
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 22:09:37
|
|
|
|
Pokoyo
|
ma winkice jeli vidiš ti koliko sam ja zamantrana,mislila sam na Andy,ona je na početku vidila jako slabu crticu pa tek nakon dan kašnjenja bila je jako vidljiva ,još joj ja rekla da ako je bar malo vidi to je to ,a sad sam na iglama uffff,sad ću izać ispred zgrade dobro se izvrištat i bit ću koooo nova
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 22:19:09
|
|
|
|
winkica
|
izaći ću i ja pa ću ti pomoći vrištati....može...???
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 22:20:46
|
|
|
|
Pokoyo
|
Može,hvala na suosjećanju,dosta glasna ali efikasna terapija
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 22:24:51
|
|
|
|
winkica
|
nemaš pojma...heheh itekako efikasna... narednih 9 mjeseci predmet efikasnog rješavanja napetosti i loše energije će biti naši dragi muškarci...tako da cure ako ste ikad željle imati alibi zašto se izvikavati na njih to je idealan period u kojem nam ne mogu ništa..jupiiiiiiiiiiiiiiiii tako da draga pokoyo navali...
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 9:00:19
|
|
|
|
andydea
|
Pokoyo,sad si me baš nasmijala.... ....draga moja,ne gubi nadu....ja sam na dan neočekivane vještice radila test i imala jedva vidljivu crticu....nisam gajila nikakve nade....ali menge niotkuda...pa sam ponovila nakon 3 dana i crta je skočila u sekundi....intimplus meni je najbolji....ponovi ga obavezno....i nadam se da ćeš mi se pridružiti...
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 9:15:53
|
|
|
|
Bubu
|
Evo da vam pruzim malo nade... Ja sam svoju trudnocu ustanovila trakicama za ovulaciju! Naime, ostalo mi par komada a citala sam da mogu dosta rano pokazat trudnocu. I kad je jedan pokazao dve crtice, drugi dan jos jace, treci dan sam Kupila test i pokazala se blijeda,blijeda crtica. Nakon dva dana bila je sasvim jasna
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 9:26:11
|
|
|
|
Larisa37
|
Jutro curke! Moji gosti su bili do ponoci, jedva sam se držala budnom! A kad su otisli dragi i ja se bacili u akciju :))) Rezultat? Ujutro vise nisam napuhnuta, cice ne bole, a ni leđa... Bit će da je darling ipak bio u pravu, nazalost :(( Izgleda da sam opet umislila simptome. Mozda će mi ipak dobro doci to planinarenje koje smo jucer dogovarali sa ekipicom. Iako, iskreno, dok su oni pricali meni se samo motalo po glavi kako ja necu ici jer je to za mj dana, al eto.. I? I? Ima kakvih novosti kod vas? Wimkica? Jess? Pokoyo? Andydea cuvaj nam malo blago. Grlim vas sve!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 9:29:25
|
|
|
|
Larisa37
|
Bubu, hvala da si ovo podijelila sa nama. Pojma nisam imala da bi trakice mogle pokazati T!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 19:18:34
|
|
|
|
jess
|
Drage moje evo javljam vam da je moja stigla,tempica je pala i tak da ništa ni od ovog pokušaja. Osjećam se ko ovo vrijeme vani, sva sam pokisla i teško mi se nasmijati. Pročitala sam sve što ste pisale i to mi je dalo snagu da ne odustanem, pune ste pozitive i hvala vam na tome! Želim vam svima čim prije velike pluseke!!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 19:31:28
|
|
|
|
winkica
|
Jess draga..tako je i meni bilo taj dan kad je stigla... ali vjeruj mi sad znaš od prilike kako ste prošli ciklus...sad možeš usavršiti tehniku...nemoj se žalostiti jer ubrzo će proći vještica i opet će doći plodni dani i opet ćeš ti i mužić krenuti u pohod...sadd se fino ušuškaj kraj njeg i pusti si neku opuštajuću muzikicu, nemo da te to obeshrabri...vjeruj mi sve ćemo ubrzo biti mame...nakon kiše dolazi sunce...mi ćemo biti to sunce koje ti je potrebno..samo se opusti sad sebi priušti nešto..ljubim te..
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 19:38:01
|
|
|
|
jess
|
Ma kod mene ti je sve zbrčkano, bila sam ova tri mejseca na klomifenima i uz njih sam jedva imala ovulacije, a bez njih ko će ga znati kad će opet. Eto i sad mi graf na FF kaže da sam imala ovulaciju, temp. bila visoka, a ovulacijsku trakicu nisam imala pozitivnu. Ja više ništ ne znam i ne razumijem. Baš sam umorna od ovog začaranog kruga, svaki mjesec iznova u nove borbe, ne znam da li imam snage više se boriti, eto već je dvije godine prošlo,a ja nikak da ugledam taj
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 19:42:30
|
|
|
|
jess
|
...i još nešto, da vas nisam upoznala ne znam dal bih ovo mogla više podnositi, vjerojatno bih odustala od svega, al s vama je sve lakše, dajete mi snagu i motivaciju da ne odustajem i da se i dalje borim za ono što najviše želim na svijetu, baš sam ko ovaj dan vani suze stalno teku... hvala vam...volim vas sve
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 19:59:23
|
|
|
|
winkica
|
moji su ciklusi redoviti...draga samo polako...vjerujem da si već na rubu snaga...mislim da čovjek samo treba osluškivati tijelo...
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 21:51:22
|
|
|
|
Pokoyo
|
Andy taj tvoj primjer mi još uvijek daje nadu... netreba doći danas,nadam se da neće Larisa baš tako,možda će ti dobro doći planinski zrak,priroda...pa se uhvati a možda se i uhvatila,jeli došla ?
|
|
RE: Razlika u simptomima 15.12.2011 22:08:09
|
|
|
|
winkica
|
ČUJTE MUCICE moje...jel to opet tu neko sivilo....A JOK, ja to ne dozvoljavam.....od danas samo PINKY razmišljanje...pinky pinky ...nosi mi se roza boja...te je boje radost moja....moje lice duša tijelo sve je rozo rozo... Rozo ko naši slonići ŽELIM DA VAS OVA SLONČAD ORASPOLOŽI
|
|
RE: Razlika u simptomima 16.12.2011 9:41:38
|
|
|
|
Anni_
|
Oj Jess baš mi je žao što je došla Provjeri si, ali mislim da kad si na klomifenima ovulacijska trakica ti ne pomaže. Nešto s hormonima. Pa ako ćeš ih još ikad piti provjeri za trakicu da možeš pronaći i druge načine za utvrđivanje ovulacije! A sad samo hrabro dalje. Sigurna sam de će ovulacije biti Samo se smiri i imaj nade! Negdje sam pročitala da je najčešće problem u našoj glavi!!! Pa zamisli, želiš li da te psiha zezne?!? Sad uživaj u danima koji dolazi, osluškuj svoje tijelo (povremeno) i opusti se ... Bit će i nama jednom
|
|
|
Anketa
volite li svoj posaoNIKy volite si svoj posao (ako ste u radnom odnosu)?da, volim (
41%)
ne,bez volje idem na posao (
30%)
svejedno,glavno da radim (
8%)
moglo bi i bolje (
21%)
Broj svih glasova: 66Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!