Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 12:48:55
|
|
|
|
Riza
|
jaooooo....Winkice....znaš kakav osmijeh na lice si mi izmamila....velik ko kuća.... riječi ti se pozlatile..... Nego...kako si ti?? Ima li kakvih simptomčića??
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 12:50:38
|
|
|
|
andydea
|
Riza nisam baš najbolje,imam stalno bolove i grčeve...pa se malo bojim...ali pazim ,mirujem...i jedva čekam sljedeći tjedan da idem na uzv i da mi kaže da je sve uredu....bitno je da ne krvarim,jer toga se najviše bojim....inače puno spavam i jedem...nemam nikakve mučnine...
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 12:53:06
|
|
|
|
winkica
|
Andy draga kako nam se osjećaš...osim što moraš mirovati..???
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 12:53:14
|
|
|
|
andydea
|
Riza i ja se nadam da si .....želim ti to od
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 12:55:13
|
|
|
|
Riza
|
joooj..draga! Samo odmaraj što više možeš i budi bez straha.....tvoja mrvica je super.... .... Želim ti mirnu i školsku trudnoću i šaljem vam puno pusica..
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 12:56:01
|
|
|
|
winkica
|
Naša Andy puno papa...njami...što se fino kuha kod Andy??'Andy puno povrća i voća i juhice i fino meso.... Draga Riza jutros sam muža probudila da se keksamo i još jedan dan imam fore...prekosutra a onda ću i ja ko ti čekati...joj nadam se da ćeš biti tu da se smirujemo...hehehe
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:04:12
|
|
|
|
Riza
|
ha ha....a Winkice..sad si me nasmijala..... samo tako..... uživajte ti i dragi kad god i kolko god možete i samo bez stresa.... Ja ću uvijek biti tu...i stalno ćemo se podržavati i smirivati...
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:04:22
|
|
|
|
Anni_
|
Oj Winkice i ja imam još danas i eventualno sutra fore! Budemo skupa čekale a Riza će nas prije tog razveseliti
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:17:11
|
|
|
|
Riza
|
. Ajmo svi...hehe Baby boom totalni... . Jako sam uzbuđena....iako još ništ ne znam....znam samo da nema ni P od PMS-a....koji bi inače već trebao doći... Samo opušteno... Anni, Winkice, Jess, Pokoyo, Amarnat...i sve sve naše trudilice..... sretnoooooo!!!! Puno pozitivnih vibrica šaljem
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:17:44
|
|
|
|
winkica
|
Mene je već Riza uvjerila...čim je spomenula gusti bijeli iscjedak...savjet draga...ako ti temperatura i na dan kad (ne) trebaš dobiti ostane visoka i ne spusti se onda znaj da je to to...ali ja znam da je to to tako da...eto TO je TO... Anni kad ju ti (ne) trebaš dobiti??Ja bi kao ne trebala 29.12 ali već ću ja 27.12 "napastovati" test..
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:20:07
|
|
|
|
winkica
|
Hm...draga mariola morat ćemo izmisliti puno veće smeške jer ovi nisu dovoljno veliki da izrazimo svoje uzbuđenje..
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:21:27
|
|
|
|
Anni_
|
Ne treba mi 28.12. Ne znam za test! Jedan mi stoji od prošlog mjeseca (tj. ovog, došla mi je 1.12.)! Tko zna koliko ću izdržati sad kad imam test doma, možda ga i ja napravim 27.12. Navijamo za puno novih u 2012.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:23:14
|
|
|
|
Riza
|
Winkice...uljepšala si mi dan.... iako ja nažalost nisam tolko pozitivna kad sam ja u pitanju...nekako mi je teško povjerovati...ali evo nadamo se svi skupa... i ja se nadam za tebe i za Anni i za sve nas da nećemo vidjeti sljedećih 9 pa i više mjeseci...
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:26:56
|
|
|
|
winkica
|
Ja volim svakome uljepšati dan....još da se mi trudilice upoznamo...uf što bi to bilo...ne bi bilo ni S od stresa... ajmo sad jedan veeeeeeeeeeliki smajl na svoje lice i ponosno u novi dan...uz pozitivu, pozitivu i samo pozitivu...ajmo jedan grupni OSMJEH...
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:28:03
|
|
|
|
Riza
|
Winkice...super si ti!!! Puno pusica i zagrljaja za lijepi dan svima šaljem..
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:28:03
|
|
|
|
winkica
|
grli, grli....
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:31:05
|
|
|
|
winkica
|
Anni mi ćemo napravit testić isti dan....možda nam to donese sreću..heheheheh
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:37:11
|
|
|
|
Anni_
|
Može, bit će sigurno super! Riza, nemoj sad pasti u depru!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 13:40:00
|
|
|
|
winkica
|
Riza je cura za 10...još malo draga Riza pa testić...koliko smo se zbrojile trebala bi ga napraviti u nedjelju....
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 14:07:56
|
|
|
|
Riza
|
pa da..... je bila 18.11. pa bi tu negdje trebala raditi testić AKO uopće bude vještica kasnila... ko zna..možda neće ni kasniti....a možda i ne dođe 9 sljedećih mjeseci...tako da ću ja morati sigurno još tjedan dana čekati da počne vještica kasniti..... Uffff...načekat ću se...
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 15:05:48
|
|
|
|
winkica
|
Riza samo mi se čuvaj i znam da je teško ali i ti i ja znamo da se čekati mora...e tako je to...i ja ću od prekosutra samo čekati to je jedino što nam preostaje...samo mi ostani vesela i čekanje će proletit...
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 19:10:15
|
|
|
|
Larisa37
|
Drage cure, DIVNE STE Dosla sam doma sva uplakana i odmah se spojila da vas nesto pitam a l prije sam procitala sve kaj ste danas napisale i tolko pozitivne vibre odmah me skuliralo!! Evo kaj se dogodilo: za pocetak da vam se svima ispričam jer cu bit ful iskrena, nekoj mozda i smiješna al zabrinuta sam. Setam sa frendicom po shopping centru i naravno, po ne znam koji put danas moram piskit. I odjurim u wc a znate kakvi su ti zahodi pa sam pipi sa poprilicne visine da slucajno kaj ne taknem i odjednom- imam feeling da komadi lete iz mene ko kad imam m! Pogledam a kad ono sve neke mlijecne, bijele flekice plivaju!! Jel moguce da se tu radi o tom bijelom iscjetku kojeg imam pa da je sad izletilo ili bi trebala ic ginicu? Molim vas za savjet!!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 19:25:26
|
|
|
|
jess
|
Draga Larisa ja nemam iskustva sa iscjetkom u trudnoći, ali sam čula da je to normalno, osim ako nije neka upala ali to bi sigurno osjetila. Sigurna sam da će ti neka trudnica koja je to prošla znati dati savjet i pojasniti o čemu se radi. Uživaj u trudnoći i čuvaj sebe i
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 19:46:11
|
|
|
|
Larisa37
|
Draga jess hvala ti! Jos se "borim" sa simptomima i jos ne znam da li sam T, molim Boga da je to-to! Zato sam tak zabrinuta jer i ja mislim da nije upala al ovo mi nije bas normalno
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 14.12.2011 19:55:53
|
|
|
|
jess
|
Ma ja sam danas totalno zbunjena , al držim ti fige da je u pitanju i da je taj iscjedak zbog nje. Ja sam po svim simptomima bila uvjerena da se moja ovaj put uhvatila, a kad danas popodne eto počinje , ne jako al svjetlo crveno, obično sam par dana prije imala smeđi iscjedak kao najavu, a sad ništa i temp. mi je i dalje visoka ujutro, a obično mi dan prije padne
|
|
|
Anketa
dali me vara?!suza30kada bi slučajno našle u muževom autu žensku tuđu naušnicu,a on se kune da nema pojma čija je,da mu je neko smjestio itd. dali bi mu vjerovale?DA (
42%)
NE (
58%)
Broj svih glasova: 117Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!