|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razlika u simptomima
19.1.2012 16:35:37   
PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lol@ žao mi je! user posted image
Dal si radila test sa jutarnjim urinom?
Možda je još prerano? user posted image
Drži mi se i nemoj se žalostiti ... doći će bebica.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 301
19.1.2012 17:43:59   
Lol@
Hvala ti na podrsci user posted image
A valjda ce biti... ja se i dalje nadam user posted image pa kako bude...
A nisam jutarnji kad sam u masini od jutra ranog user posted image
Hvala od srca !!!

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 302
19.1.2012 17:52:32   
tascha
Hm..jel imala koja večernje mučnine...ajme..pušač sam ali na miris cigara se telim pola sata u wc-u

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 303
19.1.2012 17:56:10   
Lol@
E pa meni se to desava...dva najdraza artikla kava i cigare( nije pohvalno) al mi dizu zeludac do nebesa user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 304
19.1.2012 22:05:48   
Hladna
tascha ja sam u trudnoci imala mucnine samo jednom u jutro a sve ostale mucnine i povracanja bile su na vecer - to se samo kaze jutarnje mucnine a nema veze koje doba dana je

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 305
20.1.2012 9:17:54   
PinkyFunkyBirdy
IZVORNA PORUKA: Lol@

Hvala od srca !!!

Lol@, moraš test raditi s prvim jutarnjim urinom pogotovo ako ti menga tek kasni dan, dva jer se hormon trudnoće preko noći 'skupi' u urinu i često ga je samo ujutro moguće otkriti od strane testa. Preko dana tog hormona ima jako malo u urinu pa često test bude negativan (osim naravno ako ti menga kasni tjedan ili više). Molim te, ponovi test s prvim jutarnjim urinom.
Mislim da si trudna ... pogotovo zbog mučnina. user posted image
Navijam da ipak bude plusić još ovaj tjedan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 306
20.1.2012 10:37:41   
Lol@

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

IZVORNA PORUKA: Lol@

Hvala od srca !!!

Lol@, moraš test raditi s prvim jutarnjim urinom pogotovo ako ti menga tek kasni dan, dva jer se hormon trudnoće preko noći 'skupi' u urinu i često ga je samo ujutro moguće otkriti od strane testa. Preko dana tog hormona ima jako malo u urinu pa često test bude negativan (osim naravno ako ti menga kasni tjedan ili više). Molim te, ponovi test s prvim jutarnjim urinom.
Mislim da si trudna ... pogotovo zbog mučnina. user posted image
Navijam da ipak bude plusić još ovaj tjedan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a hvala na jos ohrabrenja...ipak cu sacekati jos koji dan... da budem sigurnija...a simptomi pucaju u 16 user posted image ...
Idemo danas samo optimisticno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

Neposredna veza do poruke: 307
20.1.2012 16:33:00   
tascha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  muka mi je samo ujutro i naveče preko dana sve ok,čak jedem kao mutava...malo imam pritisak u donjem dijelu trbuha i danas fakat imam osječaj da curim a nema ništa...hm...čekat ću da prođe još tjedan dana pa ako dođe radim test...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 308
20.1.2012 16:34:56   
tascha
e da prsa su mi bolna,bradavice osjetljive jako,poiskakale vene po sisama a teške suuuuu..inaće imam veća prsa...ne primjetim bitnu promjenu u veličini već u težiniiiiuser posted image user posted image

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 309
27.1.2012 18:09:28   
sanja_lica
BOK CURKE...nova sam ovdje...sada mi je 7dpo i ujutro sam osjetila kao da me nešto piknulo dolje,nakon čega je uslijedila čudna bol u maternici,nekakav pritisak....ima li nade da je to bila imlantacija??????user posted image

Neposredna veza do poruke: 310
27.1.2012 18:11:02   
sanja_lica
jesam blesava... IMPLANTACIJA,a ne imlnatacija!!

(Odgovor članu sanja_lica)
Neposredna veza do poruke: 311
27.1.2012 19:51:17   
jess
Sanja_lica mogla bi biti implatacija, ali mislim da se ne bi trebala opterećivati toliko sa simptomima jer mene je svaki puta nakon ovulacije nešto probadalo, pa sam gledala koji dan, osluškivala sam svaki simptom i svaki puta kad sam mislila to je to sigurno, toliko je bilo jače razočaranje kad je user posted image stigla. Ne kažem da ćeš ju dobiti, držim ti fige da ni ne dođe sljedećih 9 i više mjeseci, ali vjeruj mi nemoj se opterećivati simptomima tako rano jer to samo stvara nervozu.
Samo opušteno i držim ti fige da se user posted image ulovila!!

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu sanja_lica)
Neposredna veza do poruke: 312
24.2.2012 23:46:28   
Papalina
joj ljudi... mi radimo na user posted image ima 2 mjeseca...jer smo se 6 mj morali pazit zbog pobačaja user posted image
i sad se nadamo...nemam baš redovit ciklus,razlika je u 10 dana... ako je po starom...kasni mi već 1 dan user posted image user posted image user posted image
imam bolove u donjem djelu leđa, probada me na lijevoj strani di je slezena ( zaštoo??? )prdim ko živina i imam zatvor ( a pred mengu sam kao grlica-serem bez problemauser posted image user posted image user posted image ), bole me bradavice... imam iscjedak smeđi...samo mislim da je to sve samo stvar u mojoj glavi pa je zato tako...ni cigarete mi više ne idu ko prije,pa čak ni kava...neznam šta da mislim... :/ nekako samo mislim na najgore a nadam se user posted image user posted image
a najbolje mi je šta postoje ovakva mjesta di mogu otvoreno razgovarat sa dragim osobama istog spola...ljubim vaaas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Icecaffee)
Neposredna veza do poruke: 313
3.3.2012 20:15:48   
Spavalica
Pozdrav dame.. molim vas pomoć ...
ovdje svi o simptomima a ja imam jedno pitanjce... ne želim otvarati temu al jako me ovo muči ... naime user posted image je trebala po kalendaru stići tek danas no meni se pojavio smećkasto crvenkasti iscjedak već u srijedu što je tri dana prije i to se Nikada nije dogodilo prije- moram napomenuti kako pokušavamo user posted image već dvije godine ali bez sreće inače ve je super s obje strane...
14.02. sam bila kod ginića na UZV i sve je odlično čak mi je preporučio user posted image sljedeća tri dana jer sam pred O. Naravno sve obavljeno :d
Čitam po forumima i na sve strane o implantacijskom al koliko vidim ono traje puno kraće... meni je naime ovo kapanje još uvijek prisutno al totalno neprimjetno mogu proć s dnevnim ulošcima kroz dan ... kao sad već imam kao krvi ali jako čista krv ... ne razumijem bez grčeva i ikakvih osjetila a inače umirem od bolova prva dva dana prije sam išla na koktel cjepiva jer nemogu hodati al s godnama se valjda navikla pa sad uspijem podnijeti bol...kao da se ništa ne događa samo ostavlja trag ... što to može biti zašto ?? Ništa mi nije jasno ... Svi viču da se nebrinem ... jel tko imao sličnih problema? hvala puno ... user posted image

¦¦¦ Samo jednom živimo na ovome svijetu.
Sve ono dobro što ga možemo jedni drugima učiniti,ljubav koju možemo iskazati,učinimo odmah.
Ne odgađajmo to i ne zanemarujmo,jer ovim svijetom više nećemo proći drugi put...¦¦¦

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 314
28.6.2012 18:02:13   
winkica
evo malo pomoći...moji simptomi.....
ovulacija je bila 17.6, 23.6 sam osijetila bol kao da netko iglicom bocka velikom brzinom...idućih 7 dana me svaki dan bolilo, tupa bol. prvi dan cijeli dan pa se sve više smanjivala ali ostala prisutna. na poslu sam radila velike greške i nisam imala pojma zašto se osijećam, ne nervozno nego uznemireno (unutarnji nemir)..posljednjih dana (10 dpo) kao da osijećam kako mi krv teče kroz vene...bilo mi je stalno vruće. i počela me koža užasno svrbit ( danas pročitala da se to može dogoditi zbog hormona koji isušuju kožu) malo me žgaravica mučila i odmah poslije implantacije (23.6) me spavanje uhvatilo no to se povuklo. 11dpo lagana vrtoglavica prisutna svako malo...ali ne doslovna vrtoglavica nego kao da su mi oči lagano počele viđati 2 slike...trajanja kratkog no pojavljuje se svaki pola sata u trajanju od 2 - 3 minute.shvatila sam da je nešto drugačije ali nisam pomišljala da je trudnoća.. i ovi grčevi su slični bolovima mjesečnice ali opet malo drugačiji i specifični..no ne intenzivni kakave inače imam pred mengu. Velika žeđ i promjena mirisa i boje urina...boja skoro narančasta a miris intenzivan. kod mene iscjedak bijeli gusti no ne obilan ali osjećaj vlažnosti stalno prisutan...oprostite na detaljnom opisu ali možda će nekome pomoći..

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Spavalica)
Neposredna veza do poruke: 315
30.6.2012 19:17:01   
bebica77
Svaka trudnoca je drugacija cak i kod iste trudnice. Iza sebe imam 2 trudnoce i obje razlicite. 1 t menga dolazila 3,5 mj normalno na sekundu, bez simptoma bez icega i tako skroz do 1-2 tjedna prije poroda kad sam mpgla spavat samo sjedecki jer me zgaravica ubijala. Beba 2,650/51cm
2 trudnoca kasnila menga tjedan dana, cjela trudnoca bez ijednog simptoma. Beba 3,600/52cm, oba apgara 9/10 i oba sineka odma nakon dan zutica.
Zatrudnila bez problema prvi put prije 17 god,2 put prije 15,5,
Eto sad se intenzivno mucimo vise od godine dana i svaki mjesec svi moguci simptomi osim povracanja i jos se nikaj nije primilo do sad....
Eto mozda nekom pomogne i ovo
Kisiccc

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 316
5.7.2012 12:42:33   
Annabel 86 Lee
Lijep pozdrav svim mamama i budućim mamicama, ja sam ovdje nova, ali evo ako mi možete malo pomoći. Imam jedno dijete, curicu, nedavno smo ja i M radili na drugoj bebi, stvari bi mi trebale doći sad 10.7., a ja sam naravno bila nestrpljiva pa sam danas uradila test jer su mi sise narasle, apetit se odjednom dosta povećao i boli me ona hrskavica u donjoj kičmi. Naravno, to ne mora ništa značit ,ali prije stvari mi dosad nikad sise nisu rasle (jedino prije prve trudnoće). Test možda nisam dobro upotrijebila, najprije sam išla piškit na nj, ali su bile dvije, tri kapi (nije mi se baš piškilo haha) i nije se pojavilo ništa ne testu unutar par minuta. Kad mi se opet piškilo, na testu se pojavila jedna manja crtica, a druga- veća nije se nikako pojavila, dakle po tome nema trudnoće. Sad, nisam pametna, znam da sam tribal čekat stvari da dođi il' da ne dođu, al' eto....Sad, što mislite o ovome svemu?user posted image pozz drage moje i hvala unaprijed

Mamin dišpetić-mala Danica rođena 23.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 317
5.7.2012 19:43:49   
Annabel 86 Lee
majke ti, ovdi ko da su svi 'pomrli' pa niko ne odgovara....user posted image

(Odgovor članu Annabel 86 Lee)
Neposredna veza do poruke: 318
5.7.2012 19:59:45   
cmok
ukoliko nema ni druge crte na testu znači da je negativan tj nisi trudna.. ali s obzirom da si 2 puta piškila na njega moj ti je savjet da napraviš još jedan i budeš 100 posto sigurna

Neposredna veza do poruke: 319
5.7.2012 22:03:27   
Annabel 86 Lee
fala na odgovoru hehe ovaj sam platila 50 kn (Prima Stick), a drugi ću tek ako mi stvari ne dođu na vrijeme s obzirom da je ovaj danas pokaza negativno hehe hvala ,pozzz

(Odgovor članu cmok)
Neposredna veza do poruke: 320
5.7.2012 22:49:22   
svrcica
Annabel 86 Lee s obzirom na to da ti menga treba doći tek za 5 dana i još ak nisi radila test s prvom jutarnjom mokraćom, teško da će ti pokazat trudnoću čak i ako jesi trudna. Ipak je malo prerano. Pričekaj mengu, pa ako bude kasnila, probaj opet. Koliko sam čitala po forumu zna se desit da test pokaže negativno i kad menga kasni, a žene su bile trudne, pa moguće da i jesi trudna. Sretno user posted image user posted image user posted image .

20.09.2011. - Mateo - mamina mala ljubav

Neposredna veza do poruke: 321
5.7.2012 23:00:10   
Annabel 86 Lee
hvala Svrcice :) ma stvar je u tome da su mi se sise povećale i apetit (zaista ne umišljam jer donedavno sam jela ko vrabac, mogla sam dulji period izdržat gladna i nenaspavana, a sad drijemam popodne s malom, jedem svako malo nešto pa makar jabuku, itd.), a mokraća nije bila jutarnja jer na testu je pisalo da se može uzet mokraća u bilo kojem dijeli dana za testiranje...a vidit ćemo onda za 5,6 dana...taman tad idem na more pa će možda bit frke hehe pozzz user posted image

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 322
6.7.2012 9:08:11   
PinkyFunkyBirdy
U potpunosti se slažem sa Svrcicom: prerano je za test.
Ponovi test kad ti menga zakasni. Sretno! user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 323
7.7.2012 21:12:52   
svrcica

IZVORNA PORUKA: Annabel 86 Lee

hvala Svrcice :) ma stvar je u tome da su mi se sise povećale i apetit (zaista ne umišljam jer donedavno sam jela ko vrabac, mogla sam dulji period izdržat gladna i nenaspavana, a sad drijemam popodne s malom, jedem svako malo nešto pa makar jabuku, itd.), a mokraća nije bila jutarnja jer na testu je pisalo da se može uzet mokraća u bilo kojem dijeli dana za testiranje...a vidit ćemo onda za 5,6 dana...taman tad idem na more pa će možda bit frke hehe pozzz user posted image

Eto... vrlo moguće da je test krivo pokazao. Držim fige da drugi bude user posted image .

20.09.2011. - Mateo - mamina mala ljubav

Neposredna veza do poruke: 324
8.7.2012 15:08:21   
alzina
bok svima :) ja imam par pitanja vezano uz simptome :) dakle. dan mogućeg začeća je 1.7... odmah dva dana nakon su me boljela ledja i donji dio trbuha.. protekla dva dana sam visila na wc-u non stop... i imam tempicu 37 vec tri dana... malo mi je mukica i podriguje mi se.. povremeni imam previse sline... Mogu li to biti simptomi ili je prerano?

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

rad u trudnoći
Bebač i ja

do kad ste radili u trudnoći?

nisam radila (30%)

do 3.mj.trudnoće (24%)

do 6.mj.trudnoće (25%)

do obaveznog porodiljnog (22%)

Broj svih glasova: 106

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!