Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razlika u simptomima 16.12.2011 11:00:18
|
|
|
|
Larisa37
|
Jutrooo! Evo da vam javim, piskila jutros test i negativan! Nisam htjela danas ali sinoc mi je dragi napravio finu vecericu i nakon pola sata mi se zeludac izokrenuo! Tak da je on rekao da napravim test ujutro!! On!! Koji je bio siguran da nisam T! I stvarno... Nisam:( M treba doc 18.12. Mislila sam da smo uspjeli 5.12. Kad je bila akcija cijeli dan. E sad... Trebam vaše mišljenje, iskreno, naravno! Jel mozda bilo prerano za test? Ja si brijem da nije jer da jesam valjda bi pokazao bar slabasnu crticu!? Joooooj......
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 16.12.2011 11:03:47
|
|
|
|
Riza
|
Draga! Nemoj se prije vremena žalostiti jer možda si prerano radila test... još nema tako da opusti se i pričekaj da počne kasniti pa opet napravi testić . Ja vjerujem da će biti ...
|
|
RE: Razlika u simptomima 16.12.2011 11:07:54
|
|
|
|
Larisa37
|
Hvala Riza! I frendica mi sad kaze da cekam. Ma nisam ga trebala poslušati, sad me opet pere tuga :( A sta je -tu je! Cekam jos dva dana...
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 16.12.2011 11:19:49
|
|
|
|
Riza
|
Draga!!!! Nemoj padat u bed..... sve je dobro.... pričekaj jooš malo pa ćeš sve znati.... Ali se nemoj prije vremena žalostiti....Kak sam već negdje napisala...dok god nema ima nade...
|
|
RE: Razlika u simptomima 16.12.2011 11:41:07
|
|
|
|
Larisa37
|
Draga, znam da si u pravu! Hvala ti, srce si! Nist, odoh se malo upicanit i dir do grada, samo da misli odu negdje drugdje! Osjecam da nismo uspjeli ni ovaj mj ali ne smijem se prepustit negativnim mislima,moram se skulirat. Sreća dragi mi putuje ovaj vikend pa me nece gledati zalosnu, a ja cu to vrijeme iskoristiti za sredivanje stana, šetnju sa babama i naravno, druzenje sa vama! Pusek
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 16.12.2011 12:06:43
|
|
|
|
winkica
|
Draga Larisa...moja porukica podrške je na odbrojavanju...draga ne žalosti se...zbog tog stresa i tuge sve će biti još teže...prošla to prošlih 8 mjeseci..no znaš što draga hvala Bogu da imamo mogućnost iz mjeseca u mjesec pokazati još više snage i truda..tako da naši jajnici imaju još puuuuuuuuuuuunoooooooooooo jajnih stanica koje su spremne za bebicu... Znate onu izreku-- "Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje"- E pa ja sam je presložila pa sad glasi- "Svaki mjesec jedno jaje nama novu snagu daje"!!!!!---hehehehehehehe....ne znam kako sam se ovog sjetila
|
|
RE: Razlika u simptomima 16.12.2011 13:55:07
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
IZVORNA PORUKA: winkica Znate onu izreku-- "Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje"- E pa ja sam je presložila pa sad glasi- "Svaki mjesec jedno jaje nama novu snagu daje"!!!!!---hehehehehehehe....ne znam kako sam se ovog sjetila Winkice, zakon si!
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:13:45
|
|
|
|
Lol@
|
Prvo da vas sve pozdravim posto sam nova ovdje :) Malo sam se zamislila ovih dana(ne mora biti nista,a moze buduci da se muz i ja ne cuvamo) Ako netko zna nek pomaze :) Zadnju "mengu" sam imala 9.1. dva dana ranije nego trebala,i bila je sve osim menge...samo jedan dan krvarenje,a sve ostale dane sukrvica(sto je za mene neobicno)... vec par dana mucnine stalne imam,glava mi otpada,bol osjecam u donjem dijelu trbuha,i da neobjasnjivi izljevi suza na bilo sta(u nedjelju sam se rasplakala jer je Ivica pobjedio u skijanju :) )...mozda je glupasto sto ovako pitam,al me ta menga zabrinula najvise.. Hvala unaprijed :)
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:15:55
|
|
|
|
Lol@
|
Eh da i imam laganu temperaturu...mada ne znam zasto
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:17:54
|
|
|
|
Hladna
|
Lol@ ajde ti nama sutra po testic jer ja mislim da se primila i da to nije bila menga več implantacijsko krvarenje jer ono traje samo jedan do dva tri dana i to vise kao sukrvica , a i svi ostali simptomi upucuju na to da se bebica primila, sutra testic i ako si trudna pokazat ce ti i ako ga popiskis u bilo koje doba dana, obavezno nam javi
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:18:53
|
|
|
|
Hladna
|
Lol@ to je to, ma ti si trudna 100 posto, a to nam i javi sutra
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:22:26
|
|
|
|
jess
|
Lol@ dobro nam došla prije svega! Ja bi ti savjetovala da napraviš test i odmah ćeš znati na čemu si. Ponekad se u trudnoći zna dogoditi lagano krvaranje koje se obično poklopi s vremenom kada bi trebala menga stići (implatacijsko krvarenje), ako su tu još i simptomi koje navodiš, moguće je da si trudna. U svakom slučaju napravi testić i znati ćeš, a ja ti želim onako kako si ti želiš
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:23:26
|
|
|
|
Lol@
|
Uh Uh iskreno hvala ti.... vise me zanima jer u prvoj trudnoci nisam imala nikakve simptome osim prestanka nit posebne zelje ..mucnine nijedan dan tako da s tim nemam iskustva.... hajde javim cim otkrijem sta se ovo desava... samo me strah da se ne razocaram nego jel rano za testic?
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:26:25
|
|
|
|
jess
|
Lol@ ajde, sutra čekamo tvoj testić, slažem se s Hladnom, a ako ti je k tome i tempica povišena, to ti je veliki +.
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:28:20
|
|
|
|
Lol@
|
Sad sam opet .. hvala vam puno
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:28:21
|
|
|
|
Hladna
|
Lol@ nije rano nego vec kasnis s testom mogla si ga jos prije par dana napravit
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:29:24
|
|
|
|
jess
|
Mislim da nije rano, ako je ta sukrvica značila implatacijsko krvarenje, onda je već prošlo dosta dana otkako si trebala dobiti i testić bi trebal pokazati
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.1.2012 22:32:58
|
|
|
|
jess
|
Svaka trudnoća je kažu drugačija, nisam još do toga došla, ali sam čula od više njih koje imaju više djece da su svaku trudnoću drugačije doživjele i proživjele, tako da nemora biti sve isto ko i prvi put. Ajde sretno i želim ti ili , ali mislim da tu nema dileme, ženo ti si 100 % trudna!"
|
|
RE: Razlika u simptomima 18.1.2012 12:39:44
|
|
|
|
Hladna
|
Lol@ javi nam se, jesi radila testic?
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 18.1.2012 16:59:41
|
|
|
|
jess
|
Lol@ ....jaaaaaaaaaviiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeee.... jesi radila testić??? Ajde mi nestrpljivo čekamo tvoju potvrdu da je tu veliki +
|
|
RE: Razlika u simptomima 18.1.2012 21:10:10
|
|
|
|
Lol@
|
E zasluzila sam batine Nisam imala hrabrosti uraditi...cijeli dan mislim i mislim i strah me razocarenja... sta ako ne bude ... mozda glupo al bi mi puno znacilo kad bi bilo pozitivno sve...i to je glavni razlog straha ...al moram se usuditi . Mozda sutra skupim hrabrost
|
|
RE: Razlika u simptomima 18.1.2012 21:13:34
|
|
|
|
jess
|
Draga Lol@ sve se mi bojimo razočaranja, doživjele smo to već stotinu puta, al svaki puta smo se hrabro digle i krenule dalje, još jače nego što smo bile prije. Znam da se bojiš razočaranja, al ovdje smo sve uz tebe i kakav god rezultat bio, podijelit ćeš ga s nama i vjeruj mi biti će ti lakše. Hajde draga samo hrabro vibram za plusić
|
|
RE: Razlika u simptomima 18.1.2012 21:17:41
|
|
|
|
Lol@
|
Hajde budem sutra to uradila.. i ja sam nestrpljiva ..uh isto dijete . Hvala na podrsci od Javim se sutra sa rezultatima
|
|
RE: Razlika u simptomima 18.1.2012 21:18:24
|
|
|
|
jess
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 19.1.2012 16:29:26
|
|
|
|
Lol@
|
Nema plusa..opet razocarenje :(
|
|
|
Anketa
Da li imate pomoć oko djeteta??njanjada li vam pomaže u čuvanju mama, tata, svekrva, sestra ili brat...-pričuvaju ga da vi možete odmoriti ili otići nekamo???da, često (
42%)
da, rijetko (
12%)
ne, sve je na meni i mužu (
15%)
ne, sve je na meni (
30%)
Broj svih glasova: 112Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!