Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 3.12.2011 9:46:52
|
|
|
|
pticica
|
aj tiny nemoj tako, vjerujem da ti je tesko s njom,al je to sve tm dopustio, znaci da i njemu odgovara sve sto ona radi, inace bi se drugacije postavio
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 3.12.2011 9:53:26
|
|
|
|
tiny
|
znam ja dobro da je on kriv sto joj dopusta sve to,ali sad ja prelazim na njenu taktiku sve dok ga ne dozovem pameti,sad cu ja nju odje... na fin nacin.
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 3.12.2011 10:45:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 6.12.2011 11:03:00
|
|
|
|
mala pcelica
|
prvo zalim se na spor internet kojeg u ovoj vukojebini dobro da ga ima i ikako! drugo zalim se na moja 3 usisivaca i mamin 1 jer ni jedan ne vuče sta god da mu napravila(OČISTIM SVE MOGUĆE NA NJIMA I OPET NIŠTA)! onda sam otisla kod svekra po macolu i sva 3 iznjela na dvoriste i rascopala u komadiće! stvarno mi je vise puko film..ovaj mamin sam postedila jer je njen,a on me najvise iznervirao,2 minute usisava,pa 15 nece da upali valjda dok se ne ohladi i sve tako...jednu prostoriju 4x4 usisavam od 9 sati i jos ju nisam uspjela usisati,kud ne vuče tu jos se i gasi svake 2 minute totalno me iznerviralo!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 6.12.2011 11:20:02
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.12.2011 7:45:40
|
|
|
|
mamica29
|
Tužim se na samu sebe jer mi je Jan po noći pao s kreveta. cijelu noć se krevelji po krevetu i na kraju se prebacio na rub kreveta (jer je muž zaspao na kauču). Tak je zaružilo u pol tri a on jadan vrisnuo i na kraju neznam kud se udario jer mi nije htio reći, al ja mislim da je i u glavu. Grozno se osjećam. Nadam se da nebude nikakvih posljedica
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.12.2011 7:55:29
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ma nebude mu ništa,samo se uplašio malo
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.12.2011 9:32:52
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ma nebude mu ništa,samo se uplašio malo potpisujem
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.12.2011 10:03:33
|
|
|
|
mamica29
|
Hvala cure
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.12.2011 10:09:36
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.12.2011 15:08:23
|
|
|
|
cuba
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 14.12.2011 9:07:47
|
|
|
|
tiny
|
evo opet se ja moram potuziti,a na koga drugog nego na onog IDIOTA od mm!!! cim imamo nesto para u kuci,on sve,ali sve ulupa u nekakve nadstresnice i stale na selu,ulaze u gluposti koje mu uopce nisu potrebne i od kojih uopce nema koristi,a njegova idiotska mater to sve podrzava jer oni imaju plan da cemo se mi jednog dana tamo preseliti,a meni ne pada na pamet tamo ziviti.imamo svoju kucu u gradu,iznajmljujemo 3 stana,imamo jedan prazan u koji sam ja predlozila da preselimo jer je puno bolji od ovog u kojem smo sad.svi su stanovi u jednoj kuci,i sad bi taj prazni trebalo malo srediti, a to je mozda desetak dana posla i nesto malo love,ali stvarno malo.i sad kad smo imali te pare,on je sve potrosio u te jebene gluposti na selu jos mi jutros kaze da kao necemo imati ni za bozic.i tako je uvijek,kad smo god imali neke pare,ja sam tupila i tupila da sredi stan da preselimo,ali ne moze on mene poslusati ili nece.stalno on govori da ce kao srediti stan,ali to traje vec 2 godine,a stan nije ni poceo sredivati.malo je reci da sam popizdila,ali vise mu necu ni spomenuti taj stan,sto se mene tice ja mogu i u ovome ziviti,a na selu necu NIKAD preseliti,NIKAD.radije cu se vratiti svojima,pa nek se on misli hoce li imati zenu i dijete i normalan zivot ili ce zivjeti sa svojom idiotskom materom,jer ja necu zaklela sam se.a svojima sam rekla da ako oni nastave ovako da cu ja doci kod njih s malom,i oni me podrzavaju jer vide koliko ja patim i sta oni meni rade.najradije bih se jos danas pokupila i otisla.
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 14.12.2011 9:50:14
|
|
|
|
mala99
|
Draga moja, jako mi je žao da imaš ovakvih problema, a mislim da su stvarno ozbiljni. Jer ti i tvoj m nemate zajedničke interese. Iskreno ču ti reći iz svog iskustva da ovakva situacija dugoročno ne vodi nikamo. Moraš porazgovarati sa mužem i da postavite si zajedničke interese i zajednički cilj i da idete prema tome tj.da svoje novce ulažete tamo gdje zajednički želite. Mislim da tvoj muž ima problema sa mamom (zaključujem iz prethodnih postova) i planira budućnost i ulaže u dogovoru s njom, a ne s tobom. I mislim da je problem u njemu, i treba si postaviti prioritete u životu, a to je njegova obitelj (ti i djete), a ne mama. Vrijeme mu je da odraste...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 14.12.2011 10:23:55
|
|
|
|
tiny
|
pokusavala sam ja sto puta razgovarati,ali ni to ne vodi nikamo,uvijek je zakljucak da smo mu mi najvaznije,ali da ja ne zelim s njim podjeliti obaveze i odgovornost prema braku ,a to bi trebalo znaciti da se ja podlozim njemu i radim samo ono sto on zeli i ocekuje i da pritom sutim i zahvaljivam bogu sto sam nasla tako divnog muza.a da ne spominjem da ja vodim brigu oko nase kuce,u kucanskim poslovima mu ne pada na pamet da bi mi mozda mogao pomoci,ne,to je moja obaveza,o maloj se brinem iskljucivo i samo ja,o skoli o roditeljskim sastancima,mala je sad drugi razred,a on nije ni na jednim informacijama bio,nijednu zadacu s njom nije uradio,i uz sve to ja moram uklopiti njega i njegovu mater i ciscenje njene kuce,a cak i to dok radim,ipak nije dovoljno,uvijek se moze bolje. a sto se tice odrastanja,draga moja,njemu je 40 godina,sto je odrasto,odrasto je.ne znam samo vidim da mi zivot prolijece ispred ociju,a ja ga i ne zivim.
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 14.12.2011 14:57:55
|
|
|
|
Tarina
|
Moj šef je luđački izvrijeđao mladog dečka koji nam je pomagao u firmi preko student servisa, stvarno se dečko trudio, nije bio niti lijen niti spor, ništa. Da imam para ja bih ga odmah zaposlila za stalno. Ali taj moj šef... neko vrijeme mu nisam bila ja na tapeti, i eto... dečko je pogriješio u nekoj malenkosti a šef ga je tako divljački oprao, bilo je užasno... Dečko se zacrvenio ko paprika i otišao, a šta će drugo. I onda je još šef pola sata meni urlao kako nikada ništa neće biti iz njega, što je sa tom nesposobnom današnjom mladeži... A meni je tako žao tog dečka.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 14.12.2011 15:16:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.12.2011 12:02:15
|
|
|
|
ikica84
|
tuzim se na starijeg sina A koji je postao nemoguc,dere se za sve sto mu se ne da,nista ne moze da ga zabavi duze od 2min...slabo jede,samo se naliva vodom... sve to prepisujem nekoj fazi al izludi me...ignoriram ga al dzabe!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.12.2011 12:04:46
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.12.2011 12:15:32
|
|
|
|
mare00
|
ikice da ga sto prije prodje ta faza...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.12.2011 13:09:14
|
|
|
|
BUMBI
|
ikice nadam se da će ga ta faza brzo proći
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.12.2011 13:12:55
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI ikice nadam se da će ga ta faza brzo proći I ja isto
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.12.2011 18:02:12
|
|
|
|
danery
|
kupili novi auto....stari dali u zamjenu i nešto love.... i ofkors moja pametna i presveta svekrva odmah pozelenila od muke jer MI imamo novca za nešto....i jer nismo OD NJE posudili.... posrala na pasja kola i mm-a i auto i kako će ga rasturit,kako se ONA naplaćala njegovih auta i popravaka ( a ni u jedan taj auto nije maltene sjela) i kako nam (joj) je samo još novi krš trebao.... nije mi vrag dao mira pa sam onak zlobno blebnula A VI SE BAŠ STVARNO NE MOŽETE NIMALO VESELIT ŠTO MI NEŠTO IMAMO? instant tišina.... vražje babetibe,tko ih samo izmisli takve lude
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.12.2011 18:15:33
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.12.2011 18:16:00
|
|
|
|
artur
|
joj babe su nam grozne!!! i mi muku mučimo ali s mojom mamom. ista situacija, nedo bog nešto novo u kuću već suze teku kako je ona sirota i niš nema a mi tako rastrošni umjesto da njoj pomognemo i bla bla... htjela sam si kupiti perilicu suđa ali ću to odgoditi iza božića jer nam ona dolazi na božićni ručak pa da gospođu ne nasekiram kad vidi ( jer što će nam takva glupost u kući kad se može i ručno oprati ) tak da znam kak ti je
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 21.12.2011 18:21:24
|
|
|
|
danery
|
mene moja spopala neki dan da što će meni sušilica rublja,bolje je iznijet van (aha,po zimi naročito,poznato je da bakterije crknu na - ) a tuka svaki,al SVAAAAAKI put pokupi veš neocijeđen iz mašine (jer ju je smrdala tak bistra) i objesi i ujutro em briše lokve sa laminata,em grinta kako joj zid u sobi vlaži.... a ti madam onda nosi van (btw,ne treba nam sušilica jer ju misli kupit mm....sve što ne kupi ona,to je shit )
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!