Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:36:11
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga,evo i tebe Mi kao da znamo kad trebamo doći za kolače i šoping.Šta si kupila seki za Božić? Ja sam danas nećete vjerovati umotala poklone Ja sam se isfenirala na ravno i napravila mi pletenicu(onako od uha do uha)
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:37:44
|
|
|
|
mariola
|
Spavala do 8:20 T nisam mogla nikako u 7 prubudit pa sam zaspala i ja ponovo. Sad mi se opet spava Popila kavu, napravila krevete i išla na frizuru. Kad sam se vratila, skuhala ručak, pojeli, sredila suđe, oprala prozore, prebrisala kauče sredstvom za kožu i prebrisala namještaj sredstvom za drvo Šta si sad kupovala? Meni šogi otišla u zd, dala sam joj karticu i dvi stvari da mi kupi i rekla mi je da će me zvati kad bude tamo ali još se ne javlja.
< Poruku je uredio mariola -- 23.12.2011 13:38:53 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:40:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Dobro si se naspavala A jesi ovako dobro,jučer si govorila da te leđa bole,a i naprijed da te stišće? Ma za kuću još neke sitnice,i nareske za mm da stavi u lokal sutra poslije ponoći Brine te šogi što se ne javlja ,šta si sad opet naručila?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:41:13
|
|
|
|
danery
|
ojla,evo i mene malo....ajme vrijeme mi je da promijenim ulet šta ima? meni se ručak kuha,pa nabadam dok mogu... bile vani,tražile bor,našle krasnu srebrnu jelu za 130 kn,al čekam mm-a da ju dotegli... jeste vi već kupile borove?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:42:35
|
|
|
|
BUMBI
|
Ojla i tebi Super za bor .Jesi tamo kod DZ bila ili?Ja još neki dan kupila srebrni
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:43:27
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: danery ojla,evo i mene malo....ajme vrijeme mi je da promijenim ulet šta ima? meni se ručak kuha,pa nabadam dok mogu... bile vani,tražile bor,našle krasnu srebrnu jelu za 130 kn,al čekam mm-a da ju dotegli... jeste vi već kupile borove? i ja hocu istu srebrenu
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:44:11
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ojla i tebi Super za bor .Jesi tamo kod DZ bila ili?Ja još neki dan kupila srebrni i ti imas?? ma dajte kako kod nas nema
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:45:05
|
|
|
|
cuba
|
Da, da svaki dan se sve tri nađemo u isto vrijeme na rr Bumbi kupila sam joj tajice, dva para naušnica (nedavno ih je gledala, svidile su joj se pa sam zapamtila) i od make-upa sjajilo, maskaru, paletu sjenila, lak za nokte, rašpicu i kremu za ruke jer uvijek mene žica Nadam se da će biti zadovoljna sa poklonom I dat ću joj nešto kunica da ima za van Ajme baš sam nekako umorna, nisam stala cijelo jutro. mariola i ti si bila vrijedna Jeste stavili betlehem? Bumbi super za frizuru tako i ja uvijek napravim kad se idem isfenirati Ma jel moguće da si sve umotala Koliko si papira potrošila
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:45:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Kako nema???Ja ove druge ni nevolim,iglice odmah počnu odpadati E,da ti kažem da sam našla onaj sirup Rinostop
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:46:46
|
|
|
|
cuba
|
Hej naletušice i pticice danery, bor kupljen i okićen ima 3 dana
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:47:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Dobar poklon.Trebalo bi se i sekici svidjeti Samo 2 role papira potrošila,iako nisam D legiće umotala jer su onako u onoj kutiji s poklopcem
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:47:27
|
|
|
|
pticica
|
bas mi je drago stavi sliku pleaseeee, da se bar malo divim
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:48:07
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: cuba Hej naletušice i pticice danery, bor kupljen i okićen ima 3 dana hajd i ti reci da je srebrni
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:50:50
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: cuba Hej naletušice i pticice danery, bor kupljen i okićen ima 3 dana hajd i ti reci da je srebrni Je pticice, srebrni je
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:51:35
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,poludit će sad kad svi imamo srebrni
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:51:45
|
|
|
|
pticica
|
ne dodaji mi so na ranu koja ce onda staviti slikicu da vidim, ali zasto nema kod nas
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:52:23
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Joj,poludit će sad kad svi imamo srebrni
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:53:43
|
|
|
|
pticica
|
ovdje imaju zeleni i bijeli, ali srebrni ne svasta, to sigurno dobro izgleda
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:55:03
|
|
|
|
danery
|
bumbi,gledala sam sve gdje ima tu u naselju,ma nisu normalni šta traže za par dlaka na granama na kraju sam tamo kod one slaste na uglu našla za iste pare ajme bor jesi i ti tu uzela,koliko si platila? aaaaaaa,bejb budna,kako me to dijete najnuši čim se kompu približim odoh,tipkamo se navečer kad se onesvijesti
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 13:56:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Mariolu izgleda šogi nazvala kad je nestala
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 14:01:03
|
|
|
|
mariola
|
Ma nije me nazvala. Nego mi se baterija na laptopu ispraznila pa dok se on ponovo pokrenuo... Mm-u da kupi neku majicu i njegovom bratu neki fini gel za tuširanje, Dior, H. Boss ili nešto slično a o njoj ni traga ni glasa Danery bok, jesi ti kolačala ili si lijena ko Bumbi
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 14:02:47
|
|
|
|
cuba
|
Cure, idem se ja izvaliti na kauč dok mi R spava Popodne nam dolazi moja prija na kavicu i druženje pa se tipkamo večeras, baaaaaj
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 14:11:04
|
|
|
|
mariola
|
Cuba bome si bila i ti vrijedna Ja ću sad tek navaliti na pravljenje kolača. Ptičice ja sam kupila bor prije 5 godina Ni kod nas ne dovoze prirodne srebrne pa smo mi kupili umjetni. Ove godine ga je mm oprao, okupao ga čovjek u dvi vode sa deterdžentom za suđe Nije nešto velik, ali je bogat. Ode mm u nabavku mahovine, večeras će postaviti jaslice. Cuba ja sam se ošišala,bob,bojala,ista boja i feniranje
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 14:18:01
|
|
|
|
pticica
|
Ptičice ja sam kupila bor prije 5 godinauser posted image Ni kod nas ne dovoze prirodne srebrne pa smo mi kupili umjetni. Ove godine ga je mm oprao, okupao ga čovjek u dvi vode sa deterdžentom za suđeuser posted image pa ne mora biti prirodni, ja bih se zadovoljila umjetnim,al da je srebrni
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 23.12.2011 20:11:31
|
|
|
|
cuba
|
Večer cure Kako ste mi? Ja sam cijelu kuću sredila, kolači su gotovi i mame me na degustaciju R mi spava od 20h, ja se upravo otuširala i oprala kosu. Sad je na redu lakiranje noktića i ne radim ništa naredna tri dana
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!