|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
27.12.2011 17:53:20   
danery
danas bili kod pedice,žena se šokirala stanjem,kaže dermatologu,ona ne zna više kako pomoći....
dobro je to što riblja mast bejb malo olakšava,pa se ne dere više za svaku kapljicu koju popiški....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1376
27.12.2011 18:05:02   
pincirotvajler
ajme,pa od čega to danery??

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1377
27.12.2011 18:47:48   
danery
pa nemam pojma,mislim da se zacrvenila od kisele hrane i soka,jer su ju babe i deda natrpali u jednom popodnevu sa svime od naranče,preko soka do kobasice user posted image
a izgrizlo ju je ono plavilo,ja tako mislim jer je 2 dana bilo počelo sušenje,a treći dan već počela koža ličiti na koru drveta od toga....mislim da ju je to izjelo do kraja,a pavlovićka koju sam navečer namazala ujutro stvorila plikove user posted image user posted image user posted image  

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1378
27.12.2011 19:05:57   
mariola
Ajme meni, šta nam je to s bejb?user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1379
27.12.2011 19:13:44   
danery
zagorilo dijete,šta je user posted image user posted image user posted image moram se u svemu smijat kad sam vidjela cinikovu temu user posted image user posted image
ma mislim da će sutra ipak reći što da radimo,možda kakav kortić dobiti....ne znam ni sama više....dobro je jedino što se više ne dere i ne čoha kako se u početku čahala....pa neka je to najveće zlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1380
27.12.2011 19:56:44   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1381
27.12.2011 20:51:22   
BUMBI
A joj,jadna bejbuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1382
28.12.2011 12:20:58   
danery
bejb ima GLJIVICE user posted image izvalila sam 200 kn za pregled kod privatika,i čovjek se isto šokirao jer mi pedica nije prepoznala gljivice i potvrdio mi da je tinta sve dokusurila....uopće ju nije trebalo stavljati user posted image
dobila je travocort 3 dana i daktarin 2 tjedna,pa ako se ne poboljša,onda opet na kontrolu....
najviše me naljutilo što me sestra pitala ZAŠTO sam išla privatno...pa boli te dupe zašto,eto zato user posted image da sam išla a dermu,završila bi u bolnici sa pitaj boga kojom dijagnozom poznavajući naše stručnjake user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1383
28.12.2011 13:08:59   
BUMBI
A joj,jadna,baš mi je žao.nadam se da će brzo proćiuser posted image user posted image
A što se tiče toga što te je sestra pitala zašto ste išli,ne obaziri se.Vidiš da je ipak i  bilo bolje da ste otišli

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1384
28.12.2011 14:58:31   
mare00
Upisivamo se s prvom upalom grla, L dobila antibiotik Zinat, iako ped kao nezna jel virusno ili bakterijsko, skidamo temp stalno.....hmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1385
28.12.2011 15:00:30   
pticica
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 1386
28.12.2011 15:45:34   
pincirotvajler
danery user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mare user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1387
28.12.2011 17:25:48   
ikica84
jao danery sta vas snadje pred ove praznike,valjda ce biti bolje bejb.
mare nadam se da ce L biti bolje kroz par dana pa se vidimo na rodj.user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 1388
28.12.2011 17:30:28   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: mare00

Upisivamo se s prvom upalom grla, L dobila antibiotik Zinat, iako ped kao nezna jel virusno ili bakterijsko, skidamo temp stalno.....hmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sto nije uradila krvne pretrage pa da vidi jel virusno ili bakterijski
da djecica sto prije ozdrave user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 28.12.2011 17:31:07 >

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 1389
28.12.2011 20:23:50   
mare00
ni meni bas nije jasno zasto nas nije poslala vaditi krv...user posted image user posted image user posted image kao sami cemo vidjeti jel virusno, ako je navodno joj taj Zinat nece odgovarati....ja mislim da je njoj vec malo bolje. Temp se malo smirilauser posted image

Ikice nadam se da se vidimouser posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1390
28.12.2011 21:12:49   
danery
mare,nek cura brzo ozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 1391
28.12.2011 22:07:50   
mala pcelica
evo i mi se projavljujemo,maja prošmrcala danas i povratila večeras,sad cekamo daljni razvoj dogadjaja user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1392
28.12.2011 22:09:25   
pincirotvajler

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1393
9.1.2012 7:51:43   
pincirotvajler
d ima upalu desni,danas idemo zubaru a sutra ped tak da opet nejdemo u jaslice user posted image

Neposredna veza do poruke: 1394
9.1.2012 9:25:27   
mariola
Pinči žao mi jeuser posted image user posted image user posted image    Vi ste već pola zime bolesniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I mi se prijavljujemo u kliniku. T je noćas zakuhao. Jutros je imao 38.4 i proljev. Dobre mi je volje, igra se, vozi biciklu, gleda crtani. Popio je rinostop jutros. Nos mu ne curi.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1395
9.1.2012 9:45:43   
mare00
da djecica sto prije ozdrave i ova zima cim prije prodje i ljeto nam dodjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i nama je pun kufer ove zime, lara mi jos nije skroz prizdravila od Bozica, stalno vuce neku prehladu, popili antibiotik e onda pocela kasljucat, sada vec 6 dana pijemo sirup za kasalj Prospan, e sad nos curi....ajmeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1396
9.1.2012 10:08:02   
pincirotvajler
za dječicu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 1397
9.1.2012 13:21:43   
mala99
zao mi je svih bolesnih. Mariola vjerojatno je neki virus, nek brzo prođe.

Za sve bolesne , brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1398
9.1.2012 13:33:41   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 1399
9.1.2012 15:43:40   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

za dječicu user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!