Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 15.1.2012 21:24:51
|
|
|
|
mariola
|
Ajme koliko bebica Iskrene čestitke mamama i obiteljima.Dobrodošlicu dječici želim. Brzo se oporavite i vratite doma. Puno pozdrava svima
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 15.1.2012 22:05:45
|
|
|
|
maryann01
|
čestitke svim curama na njihovim bebicama i želim im što brži oporavak i da stignu čim prije doma
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 15.1.2012 22:21:57
|
|
|
|
stars777
|
IZVORNA PORUKA: maryann01 čestitke svim curama na njihovim bebicama i želim im što brži oporavak i da stignu čim prije doma
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 15.1.2012 22:28:45
|
|
|
|
ninolina
|
Čestitam mamicama a bebicama sretno i sigurno neka koračaju kroz život. Vama koje se tek spremate dočekati svoje bebice sretno i da vam dani idu jako, jako brzo
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 15.1.2012 22:35:38
|
|
|
|
mariola
|
Ninuška, ja zahvaljujem u ime onih koje čekaju. A ti nam malo češće svrati na rr, fališ
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 8:17:42
|
|
|
|
natali2610
|
Hvala ninolina !!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 9:32:19
|
|
|
|
marinazg
|
elven cestitamo i brz oporavak zelimo ninolina hvala ti jaooo mariola i ja smo zadnje nas ceka jos vise od mjesec dana ufff nadam se da ce sto prije proc i da napokon ugledamo svoje bebace
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 9:40:19
|
|
|
|
mariola
|
Joj Marina,ja i ti ćemo se načekati još... Jesi spremila sve za bebu? Imate ime?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 9:50:08
|
|
|
|
marinazg
|
sve je kupljeno za bebu ali moj muz zeli kinderbet sastavit i sve uredit kad ja odem u bolnicu, ja kad sam to cula sam poludila ali on ne odustaje tako da vjerovatno sprema neko iznenadenje (osim komode i robice to je vec sve cisto,speglano i spremno). torbu za bolnicu jos nisam spremila ali mislim da bi vec trebala a ti? nas decko ce se zvat Ivan a vasa curka?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 10:07:50
|
|
|
|
natali2610
|
Marina ,Mariola možda vam se i ja pridružim ,meni je termin 08.02 a budući da sam Davida rodila dva tjedna kasnije ,znači sa točno 42 tjedna ne nadam se da će ovaj bebach doći prije ...moja torba je spremna i čeka ..
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 10:23:07
|
|
|
|
Martyna
|
Cure cestitam!!!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 10:36:40
|
|
|
|
mariola
|
Curka još nema ime. Valjda će ga dobiti do rođenja Robicu cu danas speglat do kraja i pospremit u komodu a i torbu ću kroz par dana. Ovih dana mi trebaju doći i ugovori za pohranjivanje matičnih stanica. Natali mogla bi nas pričekati da ne budemo same Imate vi ime?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 11:36:25
|
|
|
|
marinazg
|
ja sam ih zvala da ih pitam za info o darivanju stanica ali nikad mi se nitko ne javlja na taj telefon, oces pomoc i na kraju nemres zbog njih glupo totalno. probat cu jos par puta ako se nitko ne javi onda necu ni darovat. mozda dobi ime osim ako se princeza ne pozuri van natali ako bebac produzi 2 tjedna onda si taman tu sa nama jaooo osjecam se ko stara baba stalno nekaj kukam a kaj mogu kad me stalno nekaj boli
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 11:56:29
|
|
|
|
natali2610
|
Curke vidjet ćemo ..meni je već sad koma i 08.02 mi se čini daleko a kad razmislm još onda +2tj uf uf ....mi smo se oko imena konačno dogovorili ,čak u rezervi imamo ime i za curku (nikad se ne zna )...dečkić Bono , a curka Sara Elena...
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 12:21:18
|
|
|
|
dianchy
|
Ajme, nema me par dana i već izašla 3 bebacha! Čestitam mamama i što brži oporavak želim! Za sve tri! marina ti ćeš darovati matične stanice u javnu banku? Onda odi na stranicu zaklade Ana Rukavina, tamo si isprintaj ugovore (malo pronjuškaj, naći ćeš ih) i odnesi na sljedeću kontrolu u bolnicu kad ćeš ići. Ne trebaš ništa njih posebno zvati. Ispintaš ugovore, ispuniš i odneseš u bolnicu na sljedeći pregled i kaže doktoru, a on će ti reći dalje. Ja danas idem sve popeglati do kraja, spremiti torbu, iako mi fale papuče ali sve ostalo je spremno, a ja najviše. Danas smo ušle u 36.tj. Nadam se da će se požuriti van prije termina. Ja nemam problema sa prehladama, ali me zato kičma malo boli i dolje isto pritisak koma. I zadnjih par dana mi je dosta slabo, mučnine imam neke i trbuh boli kao kad pojedeš nešto loše pa imaš grčeve...ne znam kak je to povezano... Jel kod vas koje ste bile na tečaju, već bila doma patronažna sestra? Kod mene prošli tjedan...i ona ima svoje mišljenje o njezi pupka...Ona je protiv octenisepta, a ZA prašak tirosur (umjesto bivacyna). E sad ga ti znaj i odluči...ah... Jel ima novih beba danas??
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 12:54:32
|
|
|
|
marinazg
|
natali neobicna su imena , vise mi se svida ime za curku ali to je samo moje iskreno misljenje dianchy hvala ti puno ma zato sam ih i htjela dobit na telefon i pitat za proceduru, na televiziji rekli slobodno nazovite i pitajte ako vas nekaj zanima i ja zvala i nitko nis zato sam malo i ljuta dianchy mozda imas bh kontrakcije, makar nemam pojma mozda ih imam i ja pa neznam prepoznat ja osjecam jednom dnevno kao malo lupkanje po istom mjestu 1-2 minute i onda prestane, mozda je to to a ja nemam pojma sorry,nadam da ce ti neka druga curka moc vise o tome rec
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 13:12:02
|
|
|
|
dianchy
|
Nema na čemu, frendica me baš na to podsjetila. I ja ih moram isprintati i ispuniti. Skroz sam zaboravila na to. Vrlo vjrovatno da jesu bh kontrakcije, ali neke slabe no dovoljne da se osjećam čudno i neraspočoženo. Ništa mi se ne da. Sve čekam da me uhvati faza gniježđenja pa da se uhvatim malo pospremanja A ja taman operem i speglam svu robicu i onda mi još netko nešto donese. Ne da mi seeee više prati i peglati! baš sam nezahvalna marina, to lupkanje ti je navjerovatnije štucanje Ja osjetim po 2-3 puta dnevno. Uopće ne znam kaj joj je i zašto toliko štuca. Mala proždrljivica se valjda napije plodne vode pa štuca. Meni je sad malo posato problem ležati na bokovima. Brzo mi se ukoče i noge i bok i kičma, pa se premjesti, pa za 15 min opet isto...uf! A kad legnem na lijevi bok onda osjetim njenu glavicu i bojim se da ju ne pritišćem pa se premjestim na desni pa me tu šuta i lupa. Imam osjećaj kao da gurne ruku kroz kožu, pa mi je i tak nelagodno...uglavnom, okrećem se ko odojak na ražnju!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 13:24:43
|
|
|
|
marinazg
|
aa to stuca moj evo upravo pocelo to stucanje hahahhaha i ja se osjecam ko prasica sa 19 kila vise, bas kak si rekla ko odojak na raznju haha jao danas sam tak ljenaaa uopce mi se neda dic i ic malo pocistit ili nekaj radit bas sam trula danas a kad se sjetim da 25.1 moram na pregled a to znaci 24-og sljedi brijanje ooodma mi muka dode haha
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 13:37:16
|
|
|
|
dianchy
|
ja sam prije 2 tj.bila na zadnjem vaganju i glupača je pokazivala +16 kg...e pošto odbijam kupiti kućnu vagu,uopće ne znam koliko sam još dobila od tada. Saznat ću na slj.pregledu, next week. Ja sam naručena 26.tog na pregled gore. Baš me zanima jesam kaj orvorena, koliko sam još kila dobila... Svaki me put nasmiješ s tim depiliranjem! I meni se niš ne da...a trebala bi spremiti torbu, još malo peglati...baš sam i ja trula. ALI...MOŽE NAM BITI!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 14:09:18
|
|
|
|
mariola
|
Natali sviđaju mi se imena Dianchy nemoj mi reć da i vi imate spremno ime. Svi osim nas Ni meni se ne da peglati, popodne možda Ali sam bila vrijedna pa sam cijeli stan sriktala. Sad čekam da mi se kolač speče pa da ću se malo ispružit na kauč prije nego mi dečki dođu. Marina i ja sam 25. tog naručena na pregled i prvi ctg. Prije dva dana sam sanjala da sam dobila 30kg. Možda i jesam, prošli put me zaboravila vagati a doma ju zaobilazim
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 14:18:22
|
|
|
|
marinazg
|
haha ak ovak nastavim morat cu na stocnu vagu hahahaha evo ja objesila ves i to je to i vise od ocekivanog haha al ajde trula sam al bar imam inspiracije za valjat gluposti i ja umirem od smjeha svaki put kad se sjetim toga, prosli put kad sam se brijala ja u kupaoni psujem i dode moj muz i pita jel sve u redu samnom, a ja mu velim " da trebala sam slusat dianchy, iducu trudnocu idem na to koja sam ja glupaca". moj muz je izasao iz kupaone sa veeelikim upitnikom iznad glave hahahaha da si mu vidla facu umrla bi od smjeha e a jel se to ide tamo gdje je i trudnicki ultrazvuk i ako si vec bila gore kolko si cekala i kaj su ti sve delali meni na uputnici pise: kompletan pregled
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 14:21:06
|
|
|
|
marinazg
|
mariola ako ovak nastavimo jos bumo skupa i rodile posto se dianchy i meni nis neda evo toplog srca se preporucujemo za degustaciju kolaca i svega dianchy jel ti se svida ideja?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 14:24:53
|
|
|
|
mariola
|
Samo dolazite, napravila sam duplu smjesu Ipak ja mogu puno pojest A i mogle bi znaš? Nadam se da ću koji dan prije, a mm navija za 29.2 Jel i ti 25. ideš na ctg?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 16.1.2012 14:30:07
|
|
|
|
marinazg
|
hahaha a mom dragom 25.2 rodendan pa on navija za 25-i supeeer kaj se hrane tice nemora mi se dva puta rec ili pitat haha draga nemam pojma ovo mi je prvi pregled u bolnici a na uputnici mi pise: "kompletan pregled" sad neznam kaj to znaci jel tu i ctg i brisevi ili ne
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!