|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
30.1.2012 13:48:46   
mayathebee
user posted image  berny i pinci!

Pcelice i mamino zlateko ljubite svoje bubane curke i što prije se odjavite sa ove teme!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 1576
30.1.2012 13:49:29   
lilia
Ni moj nije cijelu noć spavao kako treba, ni ja skupa s njim.
Ja sam jučer cijeli dan imala temperaturu, kašljem i sva sam začepljena a Mihaelu nos curi i ne može spavati a i kad se konačno malo umiri zakašlje se i opet sve ispočetka.... On barem nema temperaturu. Mama ga je sada odvela pedijatrici, baš je nervozan i grintav.
Bojim se jer to traje od srijede i taj kašalj je užasan.
Neka sva dječica što prije ozdrave.user posted image user posted image user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 1577
30.1.2012 14:08:54   
cuba
Cure, prošlo ljeto mi je pedijatrica na hitnoj (kad mi je R imao temperaturu 40) rekla da se u slučaju kad je temp. 39 i više daje 1,5 čepić  jer ako date samo 1 onda je to kao da djetetu niste ništa ni dale a treba proći 4h do nove ture lijeka. Pa pripazite i na to kod veće temp. Nama je odličan i Ibuprofen sirup u kombinaciji sa čepićem u roku od pola sata mu skine i najveću temp. I jedno i drugo su nam preporučile pedijatrica sa hitne i naša pedica.
U svakom slučaju šaljem bubamarice za što brže ozdravljenje sve bubane dječice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1578
30.1.2012 14:09:34   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ta grozna temp,jel vam dobro skida temp kaj imate doma?
nama je lupocet super zasad,,samo jednom je imao 40..

ja imam ibuprofen sirup i to joj dajem i kod velike i male temp,samo mjenjam dozu...dao bog da nam sad nece ni trebati user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1579
30.1.2012 14:44:39   
pepeljuga
Drzim fige da djecica brzo ozdraveuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1580
30.1.2012 15:01:54   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Drzim fige da djecica brzo ozdraveuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1581
31.1.2012 22:44:34   
maryann01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1582
31.1.2012 23:04:23   
lilia
Moj je dobio amoxicilin 250 jer ima crvene uši pa se pedijatrica valjda prepala da ne dobije upalu uha.
Skoro pa ne kašlje više ali nos mu i dalje curi i to onako gusto, rekla nam je da izvlačimo što češće pumpicom da se ne slijeva u grlo i na pluća koja su za sada čista ali očito je krenulo na uši. I da kapamo operil prije spavanja.
Prošlu noć je već bolje spavao i danas je puno bolji. Samo to buđenje po noći mi je koma.
U 21.30 je išao spavati i probudio se u i 1 i pojeo bočicu, pa sam ja njega u 6 za antibiotik pa je otkunjao do 7 i onda opet ga presvukla i nahranila. I nastavio do 10.
Sve u svemu nije loše, prilično sam se naspavala.user posted image

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 1583
1.2.2012 7:36:34   
mayathebee
O mali Miha, zao mi je kaj si i ti tu! Nadam se da bu uheka ok!
Kod nas cetvrta noc za redom burna. Opet temperatura, i sad mi je to vec puno previse s obzirim da nije dobio nikakvu terapiju od pedice. Neznam, ona je rekla da se javim tek u cetvrtak, a meni to predugo za konstatnu temperaturu. Mozda da ga odvedemo na zaraznu, nisam pametna. I tata nam je bolestan, isto temperatura, a ja bolje da i ne pricam, kuru antibiotika popila, al kasalj, grlo i nos jos zezaju. I jos moram raditi, a dva bolovanja u novcaniku za otvoriti! Bolnica na kraju grada kod nas!

< Poruku je uredio mayathebee -- 1.2.2012 7:38:52 >

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1584
1.2.2012 8:17:58   
mariola
Šaljem puno vibrica da mišići ozdrave brzo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Što se tiče visoke temp., preko 39. Nama je  T prošli tjedan zakuhao i lupocet nije uspio skinut tako visoku, zvali smo hitnu i rekli nam da je najbolje stavit mu voltaren. I stvarno je nakon par minuta djelovao i lijepo je odspavao noć.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 1585
1.2.2012 13:23:19   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1586
1.2.2012 14:05:04   
mamino zlateko
mi se odjavljujemo,kremica pomogla,stanje super..user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1587
1.2.2012 14:06:21   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1588
1.2.2012 14:56:41   
BUMBI
Superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1589
1.2.2012 19:35:27   
berny
user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1590
1.2.2012 20:46:30   
mayathebee
user posted image mz!

Mi dobili klavocin, bili kod pedice, danas je rekla da skripi pa mu dala antibiotik!

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 1591
1.2.2012 22:16:05   
maryann01
user posted image user posted image mz
user posted image user posted image user posted image user posted image nek čim prije ozdrave bubana dječica

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

Neposredna veza do poruke: 1592
1.2.2012 22:53:05   
lilia
Bravo za Tenu.user posted image
Mayo znači ipak je ta temperatura bila znak nekakve upale, šteta da se Ivano tako izmučio, mogla mu je i prije dati antibiotik.
Bit će mu bolje već za koji dan.user posted image user posted image

Moj Miha je bolje, još mu malo nosić curi i zakašlje se tu i tamo ali temperaturu nema uopće. Muka mi je od tog buđenja po noći za antibiotik. Oko 5 i pol je za popiti a on se noćas probudio u 4 za jesti, pa presvukla ga, nahranila i stavila spavati i onda navila sat da se probudim u 5 i pol i utrpam mu taj sirup u usta.
I to nije sve, nego sam i ja zakurila po noći na 38.7 i ujutro otišla jod doktorice i dobila isto antibiotik, imam upalu sinusa i početak bronhitisa. Sva sreća pa mi mama dođe jer ne znam kako bi izdržala sama s malim.
Baš sam se izjadala.

Neposredna veza do poruke: 1593
1.2.2012 23:01:11   
mayathebee
A joj! A to ti je tak! Evo ja kasalj vucem vec mjesec dana, vec i kuru antibiotika popila ali nikako da prizdravim uz sve obaveze od kojih 5 min. ne sjednem. Danas i mm zakurio, a ti muski, neznam kaj da velim, odmah u krevet padnu! A mi zene, majke, kraljice user posted image zaboravimo i reci da smo bolesne! Evo sad me jos i grlo pocelo peci, a bolovanje si nemogu priustiti! Krpamo se na sve strane s cuvanjem malog.

Kaj se pedice tice, vec me par puta iznervirala koliko je povrsna. Nadam se da bu sad Ivano bolje, jos uvijek kuri, kaslje i smrce!user posted image
Drago mi je da je Miha bolje! Jos samo da mama ozdravi!user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1594
1.2.2012 23:09:36   
lilia
Ajme draga znam, to je tako sa muškima, čim je nešto oni odmah maltene umiru a mi sve hodajući prebrodimo.
Žao mi je da se krpate sa čuvanjem, pa gdje mu je baka? Sunce bakino kad se rodio a sad je nigdje nema?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1595
2.2.2012 6:37:07   
berny
Lilija i Maya, držite se! Kraljce majke, vi to možete!user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1596
2.2.2012 7:58:08   
pincirotvajler
uf cure user posted image user posted image user posted image user posted image
ozdravite brzo user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 1597
2.2.2012 8:18:09   
mariola
Ajoooj cure moje, držite se user posted image user posted image user posted image user posted image
Ozdravite nam brzo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lili zašto mu daješ antib. u 5 jutro, što nisi namjestila da je u 7 ili 8 ili kadse već budi?

< Poruku je uredio mariola -- 2.2.2012 8:19:23 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1598
2.2.2012 10:33:40   
lilia
Mariola ne budi se ni u 7, ni u 8. Najranije 9 i pol.
Probudio se noćas u pet, presvukla ga (bio je popišan do vrata), dala mu bocu, dok sam mu presvukla posteljinu taman je bilo 5.20 pa sam mu dala i antibiotik.
Da mu ga dajem u 7 opet bi ga morala buditi. Njemu je u 7 sati još noć.user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1599
2.2.2012 10:49:14   
mala pcelica
maja je od jutros počela da kaslje tj.iskasljava,a do jutros se nije ni jednom zakasljala ovih dana user posted image mozda zato sto sam ju odmah čim je nos počeo curiti počela šopati sljezovim čajem ...nos joj je jos zastopan pa sam joj jutros dala 15 kapi bisolexa,pa cemo viditi kako ce dalje ici,hvala bogu temp nema,al nesto mi je jutros premirna inace nikad nije takva user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!