|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
22.2.2012 13:52:43   
ruwenzor

IZVORNA PORUKA: sretnabeba4
joj, kad bi barem bolest zaobišla te naše bebačeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 1751
22.2.2012 20:09:32   
sretnabeba4
modesty, ako misliš na onaj što ide pomoću usisavača, taj nemam. rekla sam mm da kupi u ljekarni, ali nisu imali.user posted image imam ovaj obični ko epruveta, ali s tim se nesmijem niti približiti noseku!!!! ne samo kaj bebač urla već i svi u kući navaljuju na mene što ga mučim. mislim da mu izbijaju zubići jer nas je krenula i proljev, pa otud i prehlada i šmrkljivost.

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1752
22.2.2012 21:27:38   
.dada.

modesty, ako misliš na onaj što ide pomoću usisavača, taj nemam. rekla sam mm da kupi u ljekarni, ali nisu imali.user posted image imam ovaj obični ko epruveta, ali s tim se nesmijem niti približiti noseku!!!! ne samo kaj bebač urla već i svi u kući navaljuju na mene što ga mučim. mislim da mu izbijaju zubići jer nas je krenula i proljev, pa otud i prehlada i šmrkljivost.

Ja sam imala od dr.Theissa balzam i pomogao mu je kada mu se začepio nosić.Pogledaj ovdje http://www.naturprodukt.hr/respiratorni_sustav.html

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

Neposredna veza do poruke: 1753
22.2.2012 22:42:46   
mala pcelica

pa ne znam bas da je to sve od zuba,ja bi prije rekla da je pokupio neku virozicu...
a sto se tiče aspiratora na usisivač,ako te za malu pumpicu svi u kuci napadaju,onda ce te za ovo razapeti user posted image salim se ,stvarno je učinkovito,jest da gadno zvuci i izgleda,al mi smo puno puta sa tim izbjegli upalu usiju

Neposredna veza do poruke: 1754
23.2.2012 23:24:11   
sretnabeba4
nabavili balzam.. hvala .dada.user posted image user posted image , svake noći na kindač mu stavim mokru gazu koju nakapam s uljem eukaliptusa i to fino miriši i isparava tako da mu je malo lakše. zuberine mu mažem s Calgelom i puuuno mu je lakše. nadam se da će kroz dan-dva nestati i prehladica, danas se čak i smijao i poigrao što jučer nije nikako... i to je napredakuser posted image user posted image

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1755
24.2.2012 8:01:22   
mayathebee
Bolesnici nasi mali ozdravite svi sto prije, neka ova tema malo miruje!

Evo i mi se jos nismo odjavili, a opet se prijavljujemo!user posted image
Cetvrti put u mjesec i pol, odnosno od kad je I krenuo u vrtic!
Poslali ga jucer iz vrtica pedici, pa smo morali otici po potvrdu da je zdrav no...
Nos mu je pun puncat makar mu izvlacimo svakih pola sata, promukao je i jos ima afte u ustima. Jadnicak moj mali, nikako da mi ozdravi!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

Neposredna veza do poruke: 1756
24.2.2012 8:06:31   
mayathebee

Samo ti objasni svima u kuci da je to usisavanje za dobrobit tvog djeteta, da mu nedaj boze ode na usi ili pluca!!!
I ja se borim i sa mm i sa sveki, svi misle da malca to boli pa ne usisavaju kad mene nema! Zato mu je nedavno zaskripilo na plucima i dobio je antibiotik! Sad sam ih postrojila, cak je mm-a pedica oprala! Kaj je najbolje, mali sam nosi crijevo sada, a prije je vristao, jednostavno se vec naviknuo! I nabavite to ta usisavac, nema boljeg!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

Neposredna veza do poruke: 1757
24.2.2012 8:21:30   
modesty blaise
je, je sretnabeba ....ak si u mogućnosti nabavi taj aspirator kaj ide na usisavač jer je fakat odličan i čini mi se da od svih najbolje izvlači...
kak pčelica veli- imala buš problema s ukučanima radi toga jer grozno zvuči i izgleda -al potrpi!
Ja sam mm tjerala van iz sobe kad bi se usisavali jer mi je on pravio više problema neg mali koji se s vremenom ipak navikao na to sauganje. A da si me samo vidla koje sam kečerske zahvate imala dok bi ga na početku ulovila. da me neko vidio pozvo bi mi socijalnu prontno...user posted image

Mayathebee ti je super napisala :"Sad sam ih postrojila, cak je mm-a pedica oprala! Kaj je najbolje, mali sam nosi crijevo sada, a prije je vristao, jednostavno se vec naviknuo! I nabavite to ta usisavac, nema boljeg!
..
user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 1758
24.2.2012 8:21:48   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 1759
24.2.2012 8:30:20   
pincirotvajler
uh maya user posted image
konačno i mi doživjeli da se d sam usisava,do pred mj dana smo ga držali oboje i jedva nekak

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1760
24.2.2012 10:27:12   
danery
potpis za kečerske zahvate sa aspiratorom user posted image
al ja sam već magistrirala solo usisavanje bez pomoćnika....jednostavno bejb natankam,malo pustim da se slinci omekšaju,pa onda nju na krevet,kleknem nad nju tak da joj ruke obuhvatim koljenima,listovima pridržavam i navali miško.....ide ko podmazano....
kad je mm kod kuće,onda je sav bitan što joj kaaaaaaaaao drži glavu da miruje,a mala se bacaka ko barakuda i urla 39x jače i duže nego kad to same odradimo....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1761
24.2.2012 10:35:02   
Tanjica Tanja
Ja isto H. obuhvatim kečerskim zahvatom i piči braleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1762
24.2.2012 13:29:55   
sretnabeba4
znači instrukcije o uporabi sam dobila. sad jedino potjeram mm u Mađariju da kupi jer je tamo jeftinije i piči na nos dok budemo sami doma!!!
ali moram reći da je danas malčice bolja situacija s nosekom. proljev nas napustila, zubići izbijaju donje dvojkice i nadam se da bude do sutra i to prošlo.

svim ostalim bubanim user posted image želim brzo ozdravljenje.

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1763
24.2.2012 22:43:12   
maryann01
mi smo već inventar u kliniciuser posted image
moji dečki su bolesni,stariji ima temp. i kašlje,a malac opet upalu očiju,opet tobrex kapi i mast,za tjedan dana kontrola. to se sve događa isto od nosića makar mu usisavam sa aspiratorom.

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

Neposredna veza do poruke: 1764
24.2.2012 22:48:57   
stars777
dečkima brzi oporavak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 1765
25.2.2012 7:39:38   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu stars777)
Neposredna veza do poruke: 1766
25.2.2012 8:10:47   
mamino zlateko
mi se prijavljujemo najvjerojatnije sa upalom mjehura ali nije sigurno...moramo u ponedjeljak odnesti mokracu na pretrage,a kak bumo to ucinili,to jos neznamo...kupili smo jucer tutu pa se sad ucimo,nekako cemo ju podmitit nadam se da se popisa..

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1767
25.2.2012 8:39:53   
lidac0605
Pa moraš sterilno uzet urin,a ne iz kahlice.Kupi u apoteci par vrećica za uzimanje urina i zalijepi joj,tak maloj djeci se tak uzima urin...
Nek brzo ozdravi!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1768
25.2.2012 8:44:53   
mamino zlateko
imamo i to al nam rekla pedica da vjerojatno necemo s time uspjeti jer je to bolje za muske...vidjet cemo,probat cemo svasta

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1769
25.2.2012 8:47:15   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: danery

potpis za kečerske zahvate sa aspiratorom user posted image
al ja sam već magistrirala solo usisavanje bez pomoćnika....jednostavno bejb natankam,malo pustim da se slinci omekšaju,pa onda nju na krevet,kleknem nad nju tak da joj ruke obuhvatim koljenima,listovima pridržavam i navali miško.....ide ko podmazano....kad je mm kod kuće,onda je sav bitan što joj kaaaaaaaaao drži glavu da miruje,a mala se bacaka ko barakuda i urla 39x jače i duže nego kad to same odradimo....

ahaha...to točno tak i kod nas nekad izgledalo
a da se prijavimo u neki ring d...nas dve ...user posted image user posted image ...još bumo nekaj i zaradile
nek metnu i blato ak buju platili extrauser posted image user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 25.2.2012 8:48:59 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1770
25.2.2012 8:50:39   
lidac0605

IZVORNA PORUKA: mamino zlateko

imamo i to al nam rekla pedica da vjerojatno necemo s time uspjeti jer je to bolje za muske...vidjet cemo,probat cemo svasta

a svašta...da dođeš recimo u bolnicu,ne bi joj nikak neg sa vrećicom uzeli urin.Ak ti se i popiša u kahlicu,možete dobit lažno pozitivan rezultat na neku bakteriju jer kahlica nije sterilna.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1771
25.2.2012 9:12:33   
BUMBI
Mz nadam se da će nalaz biti dobaruser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1772
25.2.2012 11:15:38   
pincirotvajler
i ja mislim ko lidac,nismo morali još to radit ali odkoga god sam čula za nalaz svi moral s tom nekom vrečicom

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1773
25.2.2012 12:04:24   
mala pcelica
najgluplja stvar koju su izmislili je ta vrecica za hvatanje mokrace ,pogotovo za curice,mi nikada nismo uspjeli sa njom user posted image

Neposredna veza do poruke: 1774
25.2.2012 12:51:45   
mamino zlateko
mala pcelice tako i nama rekla pedica da ta vrecica nije za cure i da necemo s time nista postic,jer ce samo nas popisat a u vrecici nece biti nista.

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!