|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Selimo se
15.2.2012 13:42:09   
mala pcelica
e pa to je super konačno nekakav pozitivan pomak u vasem zivotu ... zavidim ti na tome i ja bi odavde što dalje user posted image sretno!!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 26
15.2.2012 13:43:08   
mariola
Ajme znam kako ti je. I ja se s jednim susjedom borim jer mi hoće na terasu nabit  ziduser posted image
Ja mu ne dam suglasnost a on navalio ko sivonja i ne odustaje, non-stop me gnjavi, bježim od njega ko vrag od tamjanauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 27
15.2.2012 13:46:18   
natalijax
IZVORNA PORUKA: mariola

Ajme znam kako ti je. I ja se s jednim susjedom borim jer mi hoće na terasu nabit  ziduser posted image
Ja mu ne dam suglasnost a on navalio ko sivonja i ne odustaje, non-stop me gnjavi, bježim od njega ko vrag od tamjanauser posted image
user posted image stvarno si ljudi umisle svašt e al ta baba je skroz navaljivala da proda i njena cjena je 20000eura i još kaže bolje njoj nego da proda nekoj budali pa da joj pravi probleme,a mm njj da mi sad daš 300000eura nebi ti prodao i odonda baba više nezoveuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 28
15.2.2012 13:50:37   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image sretno Nato i da vam bude sve onako kako ste zamislili. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 29
15.2.2012 13:56:18   
adryosijek

IZVORNA PORUKA: natalijax

pošto imam školu slastičara,i radila bi ko pomočni to mi još nije rekao taj čovjek ,ko konobarica ni to nezna jedino sobarica 3500 do dva se radi,za to prek zime neznam za čiščenje apartmana,al rekla mi je žena koja je susjeda nama jer se mm i njegovi znaju godinama da ima neka žena koja pomaže tim starijim ić u trgovinu,počistit kuću 50kn sat,dobro nemislim prat babske guzeuser posted image user posted image

user posted image i ti si slasticar.. bez brige i ja sam ali radim ko kuhar sve ove godine,lakse je a placa je prava... jednostavno volim raditi kao kuhar ,kao slasticar ne ...jos ima nesto ako radis ,i imas viska sati to skupljas,pa ti i zimi stize placa,neznam tocno u istri tako rade,ja nisam radila u hotelima vec po restoranima samo .... nade se posla i van hotela,place su vece user posted image

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 30
15.2.2012 13:59:56   
malizia
nato sretno.....molim te tipkaj otamo.....user posted image user posted image user posted image user posted image .....želim da uspijete  jer ti to zaslužuješ, a i mnogo više, ljubi klinca.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 31
15.2.2012 14:10:00   
anaxx
IZVORNA PORUKA: mariola

Nato ona ne smije imati nikakav zid najmanje tri metra od granice s vašim terenom. Ako ti smeta zovi inspekciju, morat će ga srušit.
Iznimno, može zid biti bliži od 3m uz vašu suglasnost.

potpisujem!
idi na katastar i provjeri granice parcela i vlasnike

i bravo za odluku, čestitam user posted image , sretno!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 32
15.2.2012 14:17:58   
krijesnica3
želim vam sreću u novoj sredini da se dobro snađete i maknete od svih. svi mi priželjkujemo neki kutak da se malo sakrijemo od svih, mi si more nemožemo priuštiti al zato idemo na bazene nekoliko puta ljeti. valjda će biti kad taj loto zgoditak da si kuću napravim, sretno!!!!

Neposredna veza do poruke: 33
15.2.2012 14:18:03   
natalijax
IZVORNA PORUKA: malizia

nato sretno.....molim te tipkaj otamo.....user posted image user posted image user posted image user posted image .....želim da uspijete  jer ti to zaslužuješ, a i mnogo više, ljubi klinca.
hoću naravno,čim nam prikljuće internet

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 34
15.2.2012 14:26:55   
Nika 24052006
E,Nato,kad sam ovo pročitala poradovala sam se kao da se ja selim...Toliko mi je drago zbog tebe i tvoje obitelji,jer si mi strašno draga...Želim vam svu sreću u novom početkuuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 35
15.2.2012 14:53:09   
ruwenzor
čestitam i držim vam fige da se dobro snađete u novoj srediniuser posted image
user posted image user posted image za novi početak

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 36
15.2.2012 21:18:43   
Wukovarka
Želim vam svu sreću ovog svijeta

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 37
15.2.2012 22:13:09   
CallamityJane
Bravo nato, ovo je prekrasna vijest user posted image user posted image user posted image user posted image Ja prvo pomislila kada sam procitala da idete tamo, o cemu smo vec se dopisivale user posted image
Nemoj da nas zaboravis kada odes, i obavezno nam javi kako ti je..
Ja vec slutim tvoje postove u vezi te babe susjede i tvojih zalopojki na nju user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 38
15.2.2012 22:51:02   
maryann01

IZVORNA PORUKA: ruwenzor

čestitam i držim vam fige da se dobro snađete u novoj srediniuser posted image
user posted image user posted image za novi početak

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 39
15.2.2012 23:08:19   
lilia
Sretno vam bilo i javi se ali kao natalijax a ne kao tamo neka da ne znamo koja si.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 40
15.2.2012 23:10:07   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajme kak mi je drago bravo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 41
16.2.2012 9:10:47   
cuba
Nato, baš mi je drago zbog vasuser posted image user posted image user posted image user posted image
Svaka čast na odvažnosti, treba imati hrabrosti ostaviti sve i otići sa djetetom u nepoznato.
Samo da ti javim da ćemo u 7mj ići na ljetovanje na Pelješac, točno u Orebić pa se nadam da ćemo uspjeti bar jednu kavicu popiti. Nije Trpanj daleko od Orebićauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 42
16.2.2012 9:38:30   
Tanjica Tanja
Čestitam Nato, svaka čast što si se izborila za bolji život svoje obitelji!user posted image user posted image user posted image Znam da ti nije lako u ovoj prip...ini gdje sad živiš, nadam se da ćeš na moru imati puno ispunjeniji život. I zdraviji! Nadam se da ćeš nam ubrzo pisati, kad se budeš smjestila da doznamo prve dojmove.user posted image Kad točno selite? 

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 43
16.2.2012 19:04:25   
natalijax

IZVORNA PORUKA: cuba

Nato, baš mi je drago zbog vasuser posted image user posted image user posted image user posted image
Svaka čast na odvažnosti, treba imati hrabrosti ostaviti sve i otići sa djetetom u nepoznato.
Samo da ti javim da ćemo u 7mj ići na ljetovanje na Pelješac, točno u Orebić pa se nadam da ćemo uspjeti bar jednu kavicu popiti. Nije Trpanj daleko od Orebićauser posted image

to bi bilo super,tanjice u četvrtom bi več trebali biti tamo

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 44
21.3.2012 22:48:38   
natalijax
evo malo novosti od mene,muž je već tjedan dana radovi u tjeku,ajme jedva čekamuser posted image selidbu,ajme liam nije svjestan da tate nema kad netko otvori vrata a on iiiii mama ide tata,a onda kad vidi kaže nije tatauser posted image kad ga netko pita di je tata on kaže tata na moru pupa se ,a neki dan pita ga moja mama di ti tata a on na moru pita ga mama što radi a miškec odgovori baca kamenuser posted image i neki dan je na bumbi bila cvjetaća a on kaže cvitaćauser posted image user posted image user posted image ko mali dalmoš,sad još moram odlučit što ču radit strah me mraka kad budem išla s posla i nih čagalja što zavijajuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 45
22.3.2012 8:15:04   
Bebys
user posted image user posted image pravi slavonci pricaju ikavicom...bas kao i dalmatinci...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sretno bas mi je drago...nista ne brini....sve ce biti ok

samo nedaj da ti se nasade svi kada dodjes...sretno

Neposredna veza do poruke: 46
22.3.2012 9:08:23   
ribica1
Baš mi je drago zbog vas!!!
Sretno i uživajte!!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 47
22.3.2012 14:08:40   
stars777

IZVORNA PORUKA: ribica1

Sretno i uživajte!!

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 48
22.3.2012 15:42:18   
anonno17

IZVORNA PORUKA: stars777

IZVORNA PORUKA: ribica1

Sretno i uživajte!!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu stars777)
Neposredna veza do poruke: 49
22.3.2012 16:09:53   
ruwenzor

IZVORNA PORUKA: natalijax

kad ga netko pita di je tata on kaže tata na moru pupa se ,a neki dan pita ga moja mama di ti tata a on na moru pita ga mama što radi a miškec odgovori baca kamenuser posted image i

ovo me baš nasmijalo user posted image user posted image user posted image user posted image
kad se selite?

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!