Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 23.3.2012 13:28:13
|
|
|
|
Bablica
|
neznam više što bi pa da vam se požalim ... od kad sam trudna ovaj put sve nešto naopako oko nas i stalno smo u nekoj strepnji umjesto da se veselimo trudnoći i svemu vezano za nju Da krenemo od ljeta (od kad se dijete začelo valjdatako je krenulo): prvo je svekar završio u bolnici jer se nije dobro osjećao ostao dan-dva na promatranju, onda moj brat slijepo crijevo operirao, u 11. mj na poslu umro mladi kolega (niti 40g) i od svih koji postoje jedna rodica baš mene nazove da me pita što je bilo (doduše nije znala za trudnoću, a ja nisam znala za smrtni slučaj pa se šokirala), pa za badnjak se njegov brat svađao sa ženom skoro kući došao natrag (od duha Božića ni B - svi pokisli 5 dana), pa mm tetka bila u bolnici skoro 20 dana zbog upale mozga (ili tako nečega sličnog više ne pamtim), onda mu baka u 10 dana u krevet legla, počela se gubit, ne prepoznavat, pelene joj stavili i sl. da bi jučer svekrva završila u bolnici na intenzivnoj sa upalom gušterače ... Imam još 20 dana do termina i nadam se da se nitko više neće s nikakvom boleštinom ugurat prije jer mi je dosta svih i svega! Već sam ljuta na svih i sve oko sebe iako znam da nisu krivi!!! Poslije svega nemamo se vremena ni trudnoći ni bebici veselit, baš sam žalosna sva
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 23.3.2012 13:34:00
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 23.3.2012 13:40:15
|
|
|
|
Bablica
|
i da, zaboravila malog nećaka koji je u bolnici završio - sumnjali na neku tešku bolest (sva sreća nisu bili u pravu)
< Poruku je uredio Bablica -- 23.3.2012 13:41:22 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 23.3.2012 15:19:25
|
|
|
|
ikica84
|
uhhh sta te je sve snaslo... nadam se da ces kad rodis pratiti samo dobre stvari!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 23.3.2012 19:23:48
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: ikica84 uhhh sta te je sve snaslo... nadam se da ces kad rodis pratiti samo dobre stvari!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 30.3.2012 10:55:21
|
|
|
|
pincirotvajler
|
draga rodbino,ne,nije uopće sexy da bez najave pokucate na vrata i to u doba kad d spava,stan u kaosu i fridž prazan
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 30.3.2012 12:17:51
|
|
|
|
BUMBI
|
mrzim to...
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 30.3.2012 13:38:01
|
|
|
|
danery
|
cure
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 30.3.2012 14:13:38
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 30.3.2012 17:25:37
|
|
|
|
danery
|
ja bi svoju mudru sovu od sveki u tur sprašila,al me strah.....dimenzije su to,.mogla bih gležanj uganut dakle bejb idući tjedan starta u jasle i pošto su joj šuze koma od ganjanja svega po dvorištu,treba nove papuče i tenisice.... i veli moja mudrica evo dam ti ja 200-300 kn pa joj kupi dobre cicibanke za vrtić....velim ja o pa za te novce joj i cipe i pape kupim.... NE!!!,drekne ona,NE DAM ZA NIŠ DRUGO OSIM CICIJA!!!TO JE KVALITETA.... (i dovrši sa PATIKE SE VIDE....) što drugo reći....nego
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 31.3.2012 9:49:49
|
|
|
|
danery
|
iiiiiiiii danas nastavak:ZNAŠ,veli madam,ONE NOVCE ŠTO SAM TI DALA ZA PAPUČE....TO JE MALOJ I ZA USKRS....
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 31.3.2012 10:02:29
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: danery iiiiiiiii danas nastavak:ZNAŠ,veli madam,ONE NOVCE ŠTO SAM TI DALA ZA PAPUČE....TO JE MALOJ I ZA USKRS.... Ahhahaaaa,odvalila sam sad
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 31.3.2012 13:43:25
|
|
|
|
cuba
|
Eh Bože, mora se vidjeti što je ona unuki kupila
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 6.4.2012 16:23:51
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Nema dovoljno redaka za sve ono što bih se ja požalila Užasno sam tužna
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 6.4.2012 16:25:07
|
|
|
|
pincirotvajler
|
tanjice??
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 6.4.2012 16:27:22
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Ma puno toga Pinči....
< Poruku je uredio Tanjica Tanja -- 6.4.2012 16:34:46 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 6.4.2012 16:35:19
|
|
|
|
pincirotvajler
|
žao mi je
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 6.4.2012 18:47:44
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler žao mi je
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 6.4.2012 20:45:46
|
|
|
|
cuba
|
Tanjice, žao mi je Nadam se da je ipak samo nešto prolazno
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 6.4.2012 22:26:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Tanjice, žao mi je Nadam se da je ipak samo nešto prolazno
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.4.2012 20:58:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Tužim se na mog kuma koji konstantno govori ružno o vrtiću i da je kumić zločest odkada je krenio...ajme toliko me je razljutio da ću poludit Kao prvo nitko ga nije tjerao da ga upiše,a isto tako ga može ispisati kad god hoće. Stalno nešta ružno govori,da su tete ovake i onake,da ih ništa ne nauče,a to što je kumić inače hiperaktivan i nikada se ne druži s djecom nema veze.Govori njemu ružne stvari i da to kaže tetama,užas jedan...baš me razljutio kad je to govorio,šutila sam i jedva se suzdržala da mu svašta ne kažem,a onda bi bilo gadno. kumić amlo dolazi,pa malo ne u vrtić(ide s D u grupu) i to me nimalo nije obradovala.Da ne mislite da ja njega ne volim,daleko od toga..jesu D i on različiti,ali nema veze,vole se i oni.. D je dosta i ružnih riječi pokupio od kumića i dosta mi puta D kaže da kumić u vrtiću ide stalno za njim,da ga koči u igranju....joj,mogla bi do sutra o tome pisati,ali dovoljno je i ovo
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.4.2012 21:02:59
|
|
|
|
cuba
|
Draga žao mi je Ali mislim da si mu ipak trebala nešto reći. Potpuno si u pravu. Ukoliko mu se taj vrtić toliko ne sviđa i misli da mu dijete u niti jednom smislu ne napreduje te da su tete niš koristi onda neka ga fino ispiše ili da u drugi vrtić. To konstantno tužakanje i blaćenje bi i meni išlo na živce.
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.4.2012 21:06:42
|
|
|
|
BUMBI
|
Reći ću mu jednom sigurno,ali sad me toliko izbacio iz takta da sam ostala šokirana
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.4.2012 22:00:39
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 23.4.2012 14:28:15
|
|
|
|
pincirotvajler
|
neznam na koga se tužim,samo moram napisat baš ružan osjećaj kad ti na razgovoru za posao poslodavac kaže da je prijatelj s tvojim bivšim poslodavcem koji ti je dao otkaz pred par godina
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!