|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kiše jesenje!"
3.12.2012 20:48:48   
cuba
Aha, super, znači još samo razmještaj u sobi i sve je spremno za bracuuser posted image user posted image
Pa da, ja sam isto ogradicu i posteljinu za kinderbet oprala i spremila a mm je stavio u krevetić na dan kad smo izlazili iz rodilišta da se ne kupi prašina.

Ma nema veze draga, hvala tebi na trudu, ja se nadam da će nam doćiuser posted image
Pa nekako se i meni čini nerealno da smo zbilja gotovi sa svimeuser posted image sigurno će još nešto iskrsnutiuser posted image
Slike od svadbe još nisu stigle, trebale bi do Božića. A imam ja par sa svog aparata pa kad napravim album ću ti staviti da vidiš. Te sam ti slala i na mail što nije uspio.
Moram ti ići, evo je R pokupio sve igračke, idem ga okupati i staviti na spavanje.
Ln draga, ljubac šaljem D i L :-*
PS (Znaš da nam ime Dino još uvijek drži prvo mjesto u odabiruuser posted image )

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 376
3.12.2012 20:51:06   
BUMBI
Ajde draga uživajte...user posted image
idem i ja polako pod tuš i pred tv malo...
Aaaaa,super vam je ime na prvom mjestuuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 377
4.12.2012 9:21:12   
danery
ima koga? user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 378
4.12.2012 9:23:39   
mariola
Hej koka, evo mene. L mi zaspala već a ja još malo ljenčarim pa ću ići prat/kuhat i ostalo.
ta vi?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 379
4.12.2012 9:31:17   
danery
ehej user posted image ja niš,još pijem kavicu,malo pospremila po kući,pa nemam puno posla.....ručka za bejb imam,a kad bude pred 3,trknem pizzu peći za moje,ne da mi se nakuhavati...
l spava,ha?uff,kad je moja bila tako mala pa spavala svako malo user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 380
4.12.2012 9:45:14   
mariola
Ja ću neku paštu ili rižot, još ne znam.
Ma nije mi neka spavalica. T mi je stalno spavao a ona nekad dva puta dnevno a nekad jednom.
Ali dok noću spava ne žalim seuser posted image
Jel zima kod vas? Ovdje je napokon, volim ovu hladnoću a ne onu južinu dosadnu i 15 stupnjeva usred zime.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 381
4.12.2012 9:58:41   
anaxx
jutro cure... evo i mene na kavicu, treba mi, danas me čeka dugi dan, a i vikend je bio prilično aktivan....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 382
4.12.2012 10:06:13   
mariola
hej, kako si? Šta ima?
Jel danas slavite ili?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 383
4.12.2012 10:40:36   
anaxx
ej, mariola...
sve se rijeđe "čujemo"...

slavili smo za vikend s prijateljima iz vrtića... bilo je 10-12 klinaca i nešto manje roditelja, bilo je živo!!
ali zabava je uspjela, Gregor zadovoljan (jedino što mu je Teodor uzeo sve poklone i rekao da je to njegovo ... T je veliki šef u našoj kući i zna točno što želi, a što ne... G je puno mekši i jadan stalno nešto popušta...on je moja maza :)
moram staviti slike jer sam jako ponosna na tortu koju sam uspješno napravila, bila je u obliku rakete s prskalicama ubodenim u rep rakete i kad smo ju donjeli samo se čulo: wau....user posted image user posted image

danas slavimo s rodbinom, nona, nonić, stric, bratići... ma opet puna kuća, ali neka, nek se slavi ....

a i u vrtiću danas slavi: natrpala sam onaj plastični kalup za nositi tortu sa slatkišima i na vrh zaljepila malu kutijicu ukrašenu kao torta i na njoj svječice tako da mogu puhati...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 384
4.12.2012 11:00:31   
BUMBI
Heeej,jeste još tu?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 385
5.12.2012 8:58:11   
danery
jutro user posted image ajde na kofi netko user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 386
5.12.2012 9:01:54   
BUMBI
Evo mene,ali nebi kavuuser posted image
Šta ima?jel bejb u vrtiću?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 387
5.12.2012 9:02:53   
modesty blaise
Jutro "babice".... kako ste mi? Bumbi ti pogotovo user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 388
5.12.2012 9:04:02   
cuba
Uf, koliko si kave napravila do Splita mi je zamirisalauser posted image user posted image
Pa di si naletušice, šta ima? Jesu tvoji još kod vas, kako braco?

Mi kući, R mi kašlje ima dva dana. Bili u pedice, kaže ona zdrav, uši, pluća, grlo sve u redu al on svejedno kašlje i iskašljava i bome mu nos dosta slini. Ma čistim sa fiziološkom, dajem mu islandski lišaj i prepisala nam je svejedno Aerius da mu dam uvečer ako bi ga napad kašlja opet uhvatio. Ova noć nam je prošla dobro, hvala Bogu.
Maloprije sam ga izvikala, ma mulac ne pita maramicu za obrisat slinac već ili rukavom ili fino na čiste navlake na kauču ostavlja tragove ko puž balavac user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 389
5.12.2012 9:04:28   
BUMBI
Hej MB,pa di si ti?nema te već dugo?Baš mi drago da si svratilauser posted image
ja sam ok,sve deblja i deblja,a i sad mi je polako sve teško,al ajde izdržat ću još malo.
Kako si ti?S?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 390
5.12.2012 9:04:49   
anaxx
jutro svima.....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 391
5.12.2012 9:07:08   
BUMBI
Ajme koliko nas ima jutrosuser posted image user posted image user posted image user posted image
Cuba vidim da je noć prošla dobro,jesi mu dala Aerius?
Vidim i da je malo zločestuser posted image ,a treba to prvo pitati pa onda sačekati da mu daš,ipak je to dugo,ovo bude bržeuser posted image
Anaxx jutro i tebi.Slavlje za vikend je super prošlo sam pročitala,kako je jučer bilo?
Čekamo slikice i naravno onu tortu što si spominjala

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 392
5.12.2012 9:09:43   
danery
user posted image user posted image user posted image cuba,imam i ja jednu takvu balavicu user posted image user posted image
znaš šta ja napravim?uzmem ju za rukav i kažem joj moram ispuhat nos,i kao tobož u njenu majicu.....eeeee,odmah leti po maramice,nema više baljenja user posted image i na usisavač se sama skopča user posted image
cuba,uči se,klin se klinom izbija user posted image user posted image

hehe,da se pohvalim,rodila moja draga frendica sinoć malog šimuna user posted image user posted image user posted image user posted image baš sam sva hepi user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 393
5.12.2012 9:10:29   
cuba
Jutro ostatku ekipe, stvarno nas se skupilouser posted image
Bumbi pa da, lakše je o rukav obrisati jel dauser posted image user posted image
Dala sam mu Aerius sinoć i vidim da mu je odmah pomogao, cijelu noć nije kašljao, tek jutros oko 5.30h kad se probudio za na wc, onda ga je uhvatio kašalj al ide na bolje.
Mb ženo, pa di si ti, jesi živa??? Kako tvoj mali ljepotan? Mužić kući ili na putu? Curka ide na fax? Vidi mene sa sto pitanjauser posted image
anax, kako si nam ti, jesu gotove rođendanske proslave?

< Poruku je uredio cuba -- 5.12.2012 9:11:09 >

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 394
5.12.2012 9:13:13   
modesty blaise
Anaxx, , najprije sretan ročkas velkom dečku! sorry al nema me baš pa nisam stigla čestitati.

Cuba , pozdrav i tebi i malom slinavcu. Pa rukavi su i napravljeni za brisanje nosa inače čemu služe? user posted image
Muž s nama al uskoro odlazi pa uživamo dok možemo. Malo bolovali i mi al prošlo. Bili za vikend na snijegu i jako je uživao: Nikakva hladnoća nije ga smetala. Nadam se da bumo uskoro ponovili.

A ti Bumbač i moraš bit sve deblja i deblja jer tak ide i po propisu....user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 5.12.2012 9:15:52 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 395
5.12.2012 9:15:00   
BUMBI
Danery super ti je ovo forauser posted image
aaaa,super za frendicu i malog Šimunauser posted image user posted image
Jel to ona što ste ljetos dolazile kod nas u vrtić ili?
Cuba super što mu je pomoglo,daj ti njemu i večeras i još par dana...
Ovaj moj se u 6 probudio,vjerovatno se zabunio da je bio Sv.Nikola jer je pitao jel sutra dolazi,skužio da se zabuniouser posted image ,tako da nam ni sutra ne gine rano buđenjeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 396
5.12.2012 9:15:18   
anaxx
Bumbi, dobro je bilo i jučer i za vikend, G zadovoljan, mama zadovoljna, a onda su valjda i svi ostali...user posted image
staviti ću slikice čim uhvatim vremena... sad je još gužva kod nas: sv. Nikola, pa rođendan maloj od sestrične za vikend, pa sljedeći tjedan još dva rođendana od  Gregorovih prijatelja, a dva smo već odradili prošli tjedan...user posted image  u Gregorovoj grupi u vrtiću ih ima 5-6 koji su rođeni u tjedan dana i od godine dana su svi zajedno krenuli u jaslice i super su prijatelji tako da nam je početak 12. mjeseca uvijek gužva za uhvatiti termin za rođendan...

cuba, ima ih još kojima je puuunooo lakše obrisati nos u rukav ili u navlake na kauču  user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 397
5.12.2012 9:18:38   
danery
e,je,baš ta,bumbi user posted image
njenom mužu danas rođendan,eto najbolji poklon je dobio user posted image user posted image
kaže on danas baš kad smo cure odveli u vrtić kako je ženska šutila sve dok ju nisu trudovi na 5 min počeli drmati,i dok su stigli do bolnice,na minutu došli,odmah u rađaonu i za 10 min eto šimeta user posted image user posted image
još se smije kako mu žena tortu nije "ogletala" user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 398
5.12.2012 9:22:59   
BUMBI
Anaxx super da su svi zadovoljniuser posted image user posted image
Znači imate dosta rođendana u 12 mjesecu.
A dobra ti je legica,šta bi dala i ja za takav poroduser posted image user posted image
Ja moram kasnije skinuti navlaku s D AS i oprati,a i odmah ću oprati s one male AS za bracu,šogi jučer donjela i košaru i to i još neke stvari,moram pregledati kasnije

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 399
5.12.2012 9:24:52   
cuba
Naletušice, probat ću i tu tehniku brisanja slincauser posted image Ajde odma mi je lakše kad vidim da ih ima još a da nije samo moj takavuser posted image user posted image
Bumbi, dat ću mu ja još par večeri, sve dok ne bude bolje. Hahaha, D vas je zeznuo na veliko jutrosuser posted image user posted image tribala si se praviti da je danas sv.Nikola da sutra ostane duže u krevetuuser posted image
Mb, guštajte onda dok ste na okupuuser posted image Moj je tu do 07.01, evo nakon par godina napokon kući za blagdane.

Mene moj mališan u bušici od ranog jutra lupkauser posted image Izgleda da mu paše Nesscafeuser posted image
naletušice, bravo za priju i brz poroduser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!