|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Vruća čokolada
27.2.2013 8:37:32   
pepeljuga
Jutro, jel ima koga :-)

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 451
5.3.2013 8:31:17   
BUMBI
Heeeej,gdje ste svi???

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 452
5.3.2013 8:35:23   
cuba
Nema nikoga, samo ti i ja user posted image
Dobro jutro dragauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 453
5.3.2013 8:36:44   
BUMBI
E,draga pa di si ti?Nema te danimauser posted image user posted image
Šta ima?Jeste se naspavali?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 454
5.3.2013 8:44:04   
cuba
Da, da jesmo iako su mi tv i grijanje u sobi ostali upaljeni do 2huser posted image Umrla sam od vrućine.
R se igra sa autićima, gleda baby tv, ja capucino popila, moram staviti bijelu robu na pranje.
Poslije idemo na poštu po neki paket što je mm poslao i do mog ginića po onu uputnicu za ogtt. Danas smo kod mojih opet na ručku, mama slobodna pa ne moram kuhatiuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 455
5.3.2013 8:45:13   
pincirotvajler
cure padam tu ko kruška,stavila cubu i bumbi tu za frendove ostale imam na fejsu user posted image
nadam se da ste ok cureee user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 456
5.3.2013 8:49:08   
BUMBI
A,znači opet danas uživate,superuser posted image user posted image
Joj,meni l nočas prvi put plakao malo duže i glasnijeuser posted image ,ali dijete bilo gladno,a mama nije znalauser posted image .
Jutros je bio dosta bljucnio,ali dobro je.Sad spava,ali mi je od jutra neki kmezavuser posted image ,spava pa plače i tako stalno.Nadam se da neće biti takav cijeli dan.
Hej Pinici baš ti napisala da svratiš u bircuser posted image
Hehhehe,opet ti i faceuser posted image
ma i mene to izluđuje,ali šta se može
Šta vi radite?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 457
5.3.2013 8:58:42   
cuba
Evo sam oprala suđe od doručka i malo poredila kuhinju ako se i ima što srediti koliko kuhamuser posted image Idem još staviti i robu na pranje.

Ajoj mišić mali, plakao noćasuser posted image Pa jel inače jede po noći koji obrok ili? Možda mu je danas samo takav dan, držim fige da ipak ne bude cendrav. D u vrtiću?
Ja mislila danas započeti sa pranjem bracine robice ali sinoć oprala mašinu naše šarene robe i sad moram još bijelu pa ću onda krenuti od sutra dok mi se ovo osuši.

Hoćete vi gdje izlaziti? Kakvo vam je vrijeme?
Pinci user posted image user posted image daj navrati u birtiju malo češćeuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 458
5.3.2013 9:12:46   
BUMBI
A inače ne plače,pojede i nastavi spavati ili gleda u svoje mede i pričauser posted image .Neznam šta mu nočas bilo.MM odmah govori nos mu začepljen,bolestan je....ne smije zaplakati njemu je uvijek bolestanuser posted image (ima i na koga takav biti),svekar došao i naravno isto to govori i još nadoda da ga ne vodim van,blalbalauser posted image
Evo se sad bio probudio,presvukla ga,opet malo plakao i popio čaja i opet spava,al istalno nešta stenje i vrti se.nije mi opet kako 2 dana,pa ga možda i stomačić mućiuser posted image .
Jučer sam ga pohvalila tweti u vrtiću kako je dobar i da maltene uopće ne plače(pogotovo glasno),kad evo ga danas,dobor je glasanuser posted image
Mislila sam kasnije ići do vrtića kad djeca izađu,i onda oko pola 3 po D,da vide prijatelji čupavu frizuruuser posted image
I meni se pere veš.Jučer sveki opeglala dobar dio veša,već sam mislila da neće više,hrpa mi počela skoro padati po podu koliko je bilouser posted image
A vani neznam kako je još,nadam se da će kasnije biti toplo.Gledala sam prognozu,trebalo bi dobro zatopliti ovih dana
A onda sutra počni polako.Jesi kupila onaj Chicov omekšivač?Super mi jeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 459
5.3.2013 9:18:20   
cuba
A vjerojatno ga onda stomačić muči kad se nije kakao već 2 danauser posted image Joj, da čim dijete zaplače odmah je bolesnouser posted image Ma samo ti fino s njim u šetnju ako vam je lijepo vrijeme, bolje da je na svježem zraku nego stalo u kući gdje se grije.

Ajde ipak ti je sveki dobra, vidiš moja meni nikada nije ispeglala robuuser posted image
E kupila sam i Chiccov omekšivač kad sam bila u dm-a. Ma on je meni super, ja sam ga za R koristila prvih godinu dana. Evo sam stavila i bijeli veš na pranje, još moram samo krevete napraviti pa sam sve sredila i možemo vaniuser posted image
Sad sam se sjetila da moram i onu veliku vreću robice odnijeti u Caritas, ne znam bili to isto sada.
Šta ti kuhaš danas?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 460
5.3.2013 9:22:18   
BUMBI
A i ja mislim da ga to muči.
Eto vidiš,iapk mi je u nečemu i dobrauser posted image
Ma joj,ne slušam ja njih kad počnu droboti,oni bi samo da je on miran i da ne plače ili čim se počne vrtiti odmah s pitanjima"pa šta ti?,šta te muči?jesi gladan?....."
Više me mm izluđuje kad tako odmah misli da je bolestan(dobro malo ga strah,a i mene kad je već bio u bolnici zbog nosića),ali on malo pretjerujeuser posted image
Imam od jučer juhe i mesa,samo ću kropire ispeći i nešta s tikvicama napraviti meni i mm
Evo ga opet,malo zplače,pa nastaviti spavati....idem i ja nešta napraviti dok moguuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 461
5.3.2013 9:33:08   
cuba
Evo sam i ja napravila krevete u spavaćim sobama i poredila ih tako da sam gotova sa svime. Idemo se sada oblačiti i vani u obavljanje današnjih zadataka i điradu po suncuuser posted image
Poslikala sam ti i posteljinu za bracu i poslala na mobuser posted image
Guštajte draga i vi danas, tipkamo se onda večeras :-**

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 462
5.3.2013 19:51:14   
danery
juuhu,ima koga za spiku user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 463
5.3.2013 20:04:23   
cuba
Večeruser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 464
5.3.2013 20:09:27   
danery
oj cuba,šta ima novo?mene neka groznica hapila,ziiiima mi je,a navukla sam 2 debele vunene veste i umotala se u deku...
bože pomozi sutra sa bejb,ima upalu grla,pa je kod kuće....user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 465
5.3.2013 20:19:13   
cuba
Evo taman popeglala i složila svu robu. Sad još okupat malog hahara i stavit ga na spavanje pa se mogu bacit na gledanje Sulejmanauser posted image
Ajoooj, nećes valjda sad neku virozu/gripu/prehladu navućiuser posted image
Meni je R već drugi tjedan kući ako te to tješi imalouser posted image Od ponediljka će startati u vrtić. Bio bolestan prošli tjedan pa sam ga po preporuci pedice ostavila i ovaj tjedan doma jer je dosta dječice sa virozama sada pa da ne pokupi odmah još nešto čim se vrati.
Jel ti bejb na antibiotiku?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 466
6.3.2013 14:04:21   
mariola
Kad god dođem na vruću čokoladu nigdje nikoga user posted image
A baš bi mi pasalauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 467
6.3.2013 14:39:50   
cuba
Hej draga, jesi još tu ili se spremaš za kući?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 468
7.3.2013 8:13:16   
mariola
Jutrouser posted image
Ima koga?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 469
7.3.2013 8:19:06   
cuba
Dobro jutro user posted image
Kako si mi draga? Napokon da se i u bircu sretnemo user posted image Radiš?
Mi se maloprije ustali, R njupnio duplu porciju pahuljica i sada se igra. Ja si napravila capuccino i uživam u miruuser posted image
Vani nam je oblačno, kiša će, tako da ništa od šetnje...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 470
7.3.2013 8:21:01   
BUMBI
Aaaaa,napokon draga da i ti stiglauser posted image user posted image user posted image
Nemoram ti ni govoriti koliko si mi falilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ste mi?
Cuba draga odkud ti ovdje?user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 471
7.3.2013 8:23:11   
cuba
Posvuduša sam, šta da ti kažemuser posted image user posted image
Kako ste spavali, jel L bio dobar noćas? D u vrtiću?
Moram ti reći da otkako se preko moba tipkamo da mi se baterija prazni svako malo a prije je tjedan dana mogla izdržatiuser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 472
7.3.2013 8:25:09   
BUMBI
Isto ko i jauser posted image
joj,ne spominji mi bateriju,tako i meni,još kad na netu bude,užas
E,L je super spavao,to mu neku noć bilo ko zna šta.Probudio se oko 2,pa oko pola 6user posted image .D u vrtiću.
Kod nas neka kišica pada.
Šta ćete vi sada?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 473
7.3.2013 8:29:11   
cuba
Trenutno pijem capuccino i mozak mi je u zen faziuser posted image
Zezam se, bit ćemo kući vjerojatno zbog vremena. Moram staviti drugu turu bracine robice da se pere a ovu skinuti sa žice i opeglati. Ajme kako mi omekšivač miriši, odmah sam se sjetila R kad je bio maliuser posted image
Jel vi imate kakvih planova?
Super za L i prospavanu noćuser posted image user posted image Jel ti sada spava ili?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 474
7.3.2013 8:33:48   
BUMBI
Još uživašuser posted image
Ja baš popila kavicu,a L je u sobi u krevetiću i svekar došao ga vidjeti i čujem da mu svako malo kaže "mama uzmi me?,Šta si me ovjde samog ostavila?,itd"user posted image ,ali ja naravno ignoriramuser posted image
A još ću vidjeti za priejpodne,nevjerujem da ćemo van,evo sad ne pada kišica.Popodne ćemo kod mojih,moram i do Dm-a po one krpice za kupanje i po Hipp
Gdje nam je mariola opet nestala?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

music
monte

šta najviše volite slušati

ne volim glazbu (6%)

rock (24%)

hip hop (3%)

pop (23%)

klasična (4%)

nešto treće (41%)

Broj svih glasova: 108

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!