Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 11:50:10
|
|
|
|
perlica55
|
Andel draga, šaljem pusicu tvom . Ja sam super, čekam da mi trakice potvrde O, pa onda krećemo MM i ja u pravu akciju ( do sada bi na dan pozitivne trakice pauzirali s keksićem, pa bi sutra dan bili u akciji, al ovaj put idemo u akciju odmah na dan pozitivne trakice, pa sutra ponavljanje gradiva ) Sve nade polažem u ovaj mjesec, i stvarno mislim da će mi biti . Ostale curke, kako ste?? Ikaaa di si??
< Poruku je uredio perlica55 -- 15.3.2013 11:51:34 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 12:14:51
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga oona, tvoj graf stvarno lijepo izgleda. Nadam se da to utječe na njega. Testić još nije ulovio hormon, ali bit će za koji dan. Ljubilica i Reina dobro došle i postale trudnice čim prije! Dodala sam vas na listu pa obavezno javiti rezultat. Reina, moguće da jedan od testića nije dobro pokazao (držim fige da ovaj drugi). Ponovi test ili još bolje odi vaditi betu. To ti je najsigurnije i najtočnije. Postoji i šansa da su oba testića dobro pokazala, ali nećemo o tome sada ... gledat ćemo samo pozitivnu stranu i nadati se najboljemu. Draga angel@, ja sam dobro. Čekam i dalje na O, ali ništa za sada. Puse tebi i mrvici! Draga ikaaa, kakva je situacija danas? Bebac, draga, a kod tebe? Trudilice: jess - ponosna ikaaa - 08.03. inesic@ - 09.03. - ponosna Reina - 12.03. bebac24 - 15.03. oona - 19.03. RIBICA241 - 20.03. *andjela* - 20.03. ninich - 22.03. Ljubilica - 25.03. winkica - 29.03. Bucika001 - 29.03. perlica55 - 30.03. tintin - 31.03. esperancita - 31.03. daxy (Inesica1) - 01.04.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 12:58:27
|
|
|
|
oona
|
Hvala pinky i ja se nadam da je pokusat cu se suzdrzati do pon barem da ne piskim :) ali nista ne obecavam :) imam jos jedan onaj jeftilaner s ebaya :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 13:05:40
|
|
|
|
Ljubilica
|
Drage, hvala svima na podršci. Zajedno smo jače....hihihi.... Meni je noć bila jako bolna, pucali su mi folikuli zbog hiperstimulacije, za ne pozelit nikome!!!!! Pazite ako uzimate ili planirate klormifen, ja sam s najmanjom dozom gadno reagirala. Bila sam u dr. dao mi je uputnicu za vadit betu, kaže da je idem vadit vec u pon, a to mi je 9 dan nakon ovulacije, hm...nije li to malo prerano??? bolje da sačekam bar srijedu, četvrtak? Šta vi mislite? Svima želim visoke bete i ....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 13:22:26
|
|
|
|
bebac24
|
evo ja provela neprospavanu noc a to mi je nekad bio znak da slijedi iako nemam nikakve naznake da cu dobit. trbuh me bolicka al to vec danima. tako da svaki put kad idem piskiti samo molim da ne ugledam vjesticu:-) bas bi htjela da je uspjelo ovaj put da dragom poklonim najljepsi poklon drugu nedjelju curke dobrodosle i da sta prije ugledate skupa sa nama :-)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 13:46:07
|
|
|
|
perlica55
|
Ljubilica, možda da pričekaš barem 12dpo pa onda ideš vadit betu. Ja je nikad nisam vadila, al pretpostavljam da ukoliko se implantacija događa 6-12dpo, nebi trebalo prije. Možda se javi cura s iskustvom!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 14:16:29
|
|
|
|
*andjela*
|
gdje ste cure,vidim imamo novih trudiica reina ma ja misim da je ovaj drugi test pogrjesio.jos ako kazes da su ti menstruacije tacne a sad ti vec kasni 3 dana...sutra prekosutra opet testic pa javi Onaa meni tvoj graf odicno izgleda...i tvoj testic je pogrjesio,da vidis moj graf prvi mjesec pocela da mjerim i imam osjecaj prvi put u zivotu da uopste nemam ovulacije..grafikon mi je vec 2-3 puta pokazivao ovuaciju a ona nakon toga opet padne i to nije to .grudi me bole uvjek od sredine ciklusa sad apsoutno nista a za 5 dana trebam dobiti nikad mi s to nije desio totalno sam zbunjena,kod mene je cisti poremecaj Ikaa imai kod tebe ista novo il pinky kakva je situacija kod tebe kad ces nam se pridruziti miley31.gif]gel perlice navijam da rasturis ovu istu pa dosta je vise
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 14:45:51
|
|
|
|
perlica55
|
Slažem se andjela, ovo nam je 12 ciklus pokušavanja, i pun mi je k c glupe . a pravo vrijeme za .
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 15:05:55
|
|
|
|
Ljubilica
|
Hvala ti perlice na odgovoru, slazem se da je prerano, sacekat cu malo, rade neizvjesnost nego opet razocaranje.... Nadam se da ce ti ovaj mjesec bit pun pogodak...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 16:26:00
|
|
|
|
daxy
|
Ljubilica i Reina dobro nam došle! Navijam za vas i da vam ovo prvo odbrojavanje bude uspješno. Reina,pričekaj još 2 dana pa ponovi test ili odi izvadit betu. To ti je moj savjet. Ljubilica,ti pričekaj još koji dan za betu,bojim se da je rano. Perlice,ja imam osječaj da je ovaj mjesec tvoj! Pinky pošto si ti dežurni savjetnik,imam pitanjce za tebe. Ako koja druga cura zna,nek pomogne. Ti piješ marulju,ja sam ovaj mjesec počela s njom. Danas sam dobila LH trakice,da isprobam jednu odmah ili da čekam dok mi ne krene "plodna sluz"? Nemam pojma šta da napravim... Help Danas mi je 14 dan ciklusa.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 17:00:25
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga daxy, ovisi koliko imaš trakica. Ja sam si naručila 100 kom preko eBaya pa mogu pišati kad mi puhne. Ajde sad ozbiljno, pošto ti je već 14 DC smatram da bi trebala pišnuti već danas jednu (ako ti je slučajno druga faza ciklusa duža). Osobno smatram da je bolje početi ranije nego prekasno. A za sluz ti je dosta individualno. Puno cura je reklo da njima vrkuta pojačava sluz, ali meni ne. Marulja mi je potaknula sluz, ali vidjet ćeš dal i kod tebe djeluje isto tako ili ne.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 17:07:05
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy koliko ti traju ciklusi? Mislim da bi (bez obzira na sluz) trebala već danas piškiti trakicu. Meni su ciklusi 23-26 dana, ja ih od 10.dc počmem koristiti. Pozitivna trakica mi bude 12-13 dc. P.s. Od kad pijem Vrkutu sluz mi krene već 9.dc. Držim fige draga Trakicu ne piškiti prvom jutarnjom mokraćom, nego dnevnom. I približno u isto vrijeme, svaki dan.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 18:21:42
|
|
|
|
daxy
|
Neznam kako da vam kažem ovo na pristojan način ali probat ću. Već mi "djeluje" marulja,vlažnija sam tjekom odnosa nego prije. Ali po danu,odnosno kad nemamo odnose nema nekog iscjetka koji bi ukazivao na ovulaciju. Sad je to meni čudno,jer zaista pokušavam bar to popratit jer BT nemogu mjerit i bude taj iscjedak oko sredine ciklusa,dva tri dana prije ili kasnije,ciklusi mi traju (zadnja 4 mjeseca bar) po 30,32, i 34 dana. Nije nešto obilan,ali ga primjetim. Danas ću pišnit jednu pa ćemo vidit. Naručila sam ih 20,za sada. Da ih trošim po 6,7 po ciklusu imam za 3 ciklusa. Jesam pametna. Ako sam razumila,ovulacija bude dan +- koja ura iza pozitivne trakice? Perlice,Pinky hvala na savjetima.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 20:40:07
|
|
|
|
tintin
|
Ljubilica i Reina dobro nam dosle i zelim vam da što prije ugledate Daxy moji su ciklusi duzine kao i tvoji, npr. mene je danas doktorica gledala na ultrazvuk i izracunala da će mi folikul puknit za tri dana, meni je danas 15 dan ciklusa i ja sam ti lh trakice prosli ciklus pocela koristiti negdi 14 dan ciklusa i onda svaki drugi dan, eto dragicka., sretno. Ikaa di si nam
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 20:47:52
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy mila sve si ti nama fino objasnila najkasnije 14.dc počni piškit da ti ne "pobjegne" O!! O slijedi za najviše 36 sati nakon poz. trakice. Tako da kad vidiš bacajte se u akciju!! Tintin, nije te strah da ćeš kad piškiš trakice svako drugi dan preskočiti pozitivnu trakicu
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 21:48:18
|
|
|
|
tintin
|
Je u pravu si Perlice tribalo bi svaki dan piskit trakice, ja sam ih koristila samo prosli ciklus ovaj put nisam.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 23:01:58
|
|
|
|
daxy
|
Evo,radila sam sve po uputama. Pokazalo mi kontrolnu crticu nakon par sekundi,a druga ništa. Tek nakon 8 minuta pojavila se slabašna druga crtica. Po uputama,to je negativan rezultat. Piše i da se treba čekati 15 minuta. Pošto se ipak pojavila ta druga crtica,iako dosta dosta svjetlija,znači li to da se "bliži" dan pozitivne trakice? Čak i kontrolna crtica je svjetla (svjetlija nego sam mislila da treba biti). Valjda je to normalno.. Još nešto,sluz je krenila lagano. . Ako sam u pravu,bliži se dan O. Tintin,jesi ti isto naručila trakice? Znam da su u ljekarni skupe za poludit,ne isplati se nikako! Di nam je ikaaa? Moram nadodat da nam je lista stvarno prekrasna! Ajmo ju popunit sa . Trudilice moje sretno!
< Poruku je uredio daxy -- 15.3.2013 23:11:30 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 15.3.2013 23:23:53
|
|
|
|
tintin
|
Daxy naručila ih preko njuskala, bile skroz jeftine, skupe su u ljekarni, ja sam isto tako kao ti skuzila te crte kao kontrolna može biti i svjetlija ali testna mora biti jednake jacine kontrolnoj, valjda je to tako, ja sam ih koristila samo jedan ciklus pa nemam baš iskustva velika.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 16.3.2013 7:52:21
|
|
|
|
oona
|
ljudi jutros je pala My Ovulation Chart ne izgleda mi dobro i upućuje na .... ikaaa, bebac kakvo je stanje kod vas? prije mene ste pa čekam da prvo vas pogodi plusić kao dobar znak
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 16.3.2013 10:08:13
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy meni se prošli mjesec dogodilo da je npr. danas bila svijetla kontrolna crta, testne nije bilo. Ali dan iza, testna je bila jača od kontrolne. Tek kad vidiš da su obe linije jednake boje, il da je testna jača, to je pozitivana trakica. Oona žao mi je zbog pada BT. Više sreće na idućoj listi!! Di ste curke? Ima li simptomića?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 16.3.2013 10:41:10
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga daxy, i ja sam primijetila da su na LH trakicama kontrolne crtice svijetlije dosta nego na trudničkim testićima, ali ne znam zašto. U ljekarni su LH trakice nekih 100 kn za 5 kom tako da je to preskupo. Čim vidiš da su ti crtice jednake jačine bacaj se u akciju. Spermići mogu poživjeti do 72h, a O će ti nastupiti unutar 36h tako da je bolje čim prije zaskočiti mužića. I još si napisala da ti se pojavi slaba druga crtica ... to ti je normalno čak i za skoro cijeli ciklus. Ja imam stalno povišen LH (koji utječe na policistične jajnike) tako da mi cijeli ciklus druga crtica dobro vidljiva, ali je još uvijek slabija od kontrolne sve do prije O. I inače imaš LH u tijelu, ali je nizak sve do skoka koji utječe na odpuštanje jajne stanice. Perlice, draga kako si mi ti? Što ti misliš, dal ćemo popuniti ovu prekrasnu listu s ? Draga Oona, na žalost graf ne izgleda obečavajuće. Žao mi je, ali evo da ti dam još malo nade: ako sutra ponovno temperatura poraste može biti da je noćeš došlo do ugnježđenja bebice i da je zato bio pad (neki kažu da temperatura može malo pasti na taj dan). Ili kao što znamo reći: dok nema sve je moguće.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 16.3.2013 11:58:39
|
|
|
|
perlica55
|
Pinky draga držim fige za tvoj skoru O, i šaljem veliki Taman sam piškila trakicu. Obe linije su jaakooo svijetle, čini mi se da su iste boje. Sad sam u dvojbi pauzirati s keksićem il ne? Sinoć smo bili u akciji, pa ne znam ni sama. Pomagajte savjetima!! Možda da večeras opet piškim trakicu, možda bolje odredim boje, pa onda u akciju?!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 16.3.2013 12:47:50
|
|
|
|
Ljubilica
|
Dobar dan svim trudilicama. perlice po meni bi trebala odma u akciju, bolje prije nego zakasnit. Ja nikako da shvatim tu temperaturu, mjerim je prvi put, rekli su mi da je najbolje vaginalno jer su osilacije skoro nikakve. Prvo mi je bila oko 35 sada je 37, 37,1, 37,2. Ne znam jel pad treba biti velik ili je dovoljno malo da se smatra padom temp i da nije doslo do trudnoce?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 16.3.2013 13:13:59
|
|
|
|
perlica55
|
Ljubilice, vezano za bazalnu tempicu, ovisi sve od žene do žene. Ali ako ti tempica nakon O do dana očekivane ostane visoka u tvom slučaju oko 37, vrlo vjerojatno je došlo do oplodnje. Ali ako tempica pred očekivanu padne za npr. 0,5 vjerojatno će stići glupa menga. Pogledaj malo graf koji je oona postavila. Lijepo se vidi nagli pad trmpice, pa skok, što označava O, i tu se križa crvena linija. Nakon O joj je tempica ostala visoka, na žalost se pred mengu spustila, tako da je može očekivati za koji dan.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2013. 16.3.2013 13:30:30
|
|
|
|
oona
|
Hvala cure na utjehi. Osim pada temp. Danas sam se probudila s prehladom glavoboljom i lice mi se osulo kao u tinejdzera do prije dva mjeseca sam imala cist ten i onda su mi nakon prestanka dugogodisnjeg uzimanja yasmina izbili pristevi! Citam po forumima da nisam jedina kojoj se to dogodilo.
|
|
|
Anketa
ljepše ime?suzana29Noa (
88%)
Aron (
12%)
Broj svih glasova: 107Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!