|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2013.
16.3.2013 13:30:35   
Ljubilica
Hvala perlice na odg. nastavit cu je pratit pa cemo vidit, ali mislim da nista ovaj mjesec, nekako sam bas sigurna da nije upalilo. A ti u akciju....user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 276
16.3.2013 14:02:34   
winkica
evo da se malo javim svojim curama...pa kako ste milene moje...Pinky kako mi se ti držiš???

evo kod mene je danas dan D..što znači vjerojatno sutra nastupa ovulacija...bojala sam se da ni ovaj mjesec ništa od ovulacije ali ipak stiže...heheheh...mi se keksamo sve u šesnaest ...ne nadam se ničemu...ali eto idemo naprijed pa kud puklo...

sad trenutno proživljavam probleme sa gazdaricom stana i čini mi se da nas opet kači to glupo glupo seljenje i već mi je toga puna kapa...kada ćemo se napokon negdje ukopati i živjeti ko ljudi...ma koma...stalno neka seljenja i podstanarstvo...stvarno bi rado negdje pustila korjenje i osjećala se željeno i kao doma...stalno životarimo i stalno neki stresovi...ma užas...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Ljubilica)
Neposredna veza do poruke: 277
16.3.2013 15:52:40   
perlica55
Winky draga, pa di si ti? Nekidan sam
baš mislila kako nam se ne javljaš.
user posted image za keksić i O. Žao mi je
za probleme oko podstanarstva, i mi smo
živili godinu prije braka u unajmljenom
stanu kod jedne user posted image ,
nakon toga smo imali sreću nać super
stan i još boljeg gazdu.
Nadam se da ćete sve riješiti uskoro, sa
što manje nerviranja. Želim ti sreću
na odbrojavanju!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 278
16.3.2013 20:57:01   
daxy
oona draga,kad prestanu s pilulama mnoge cure imaju sličnih problema. Ja kad sam ih prestala pit,ciklus poslije imala sam najgori PMS u životu. Prije sam mislila da je cijela ta stvar oko PMSa pretjerana. Ali me razuvjerilo na najgori način. Imala sam teški problem s prištićima (a preživila sam cili pubertet bez njih,tu i tamo koji,al nikad ništa ozbiljnije),a sad u 24 godini sam išla išla u dermatologa... Grozota teška. A raspoloženje mi se tako brzo i neobjašnjivo mjenjalo,da sam sama sebi išla na živce. Bila sam stalno nervozna i živčana,grozno! Nisam više znala šta ću od sebe i jedva sam čekala da to sve prođe. I prošlo je. Proći će i tebi. user posted image user posted image [sm=smiley1.

winkice znam kako ti je. Ja sam isto podstanar. user posted image user posted image Želim ti sreću i da se što prije preseliš i skrasiš negdje gdje će ti biti lijepo. user posted image user posted image user posted image user posted image

perlice jesi piškila drugu trakicu? Ima li akcije večeras? user posted image user posted image user posted image

Meni je i danas trakica negativna,iako se druga crta pojavila brže nego jučer,za 5 min. Isto je dosta dosta svjetlija. Međutim nije me to spriječilo da zaskočim dragog. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 279
16.3.2013 21:22:04   
perlica55
Daxy, evo taman sam piškila trakicu,
sad se fino vidi da je kontrolna jača
od testne. Al MM lumpuje sa dečkima
večeras, tako da ništa od akcije user posted image
žao mi je, jer smo do sada na dan
pozitivne trakice preskakali keksić, pa
nam nije upalilo.
Ah, šta mogu, zaskočiti ću ga ujutro,
čim oći otvorim user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 280
16.3.2013 23:42:54   
daxy
Znači,ipak misliš da je prva bila pozitivna? Ujutro odmah u akciju i ne skidaj se s njega! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ja stvarno imam osjećaj da je ovo tvoj mjesec i da će na kraju bit user posted image user posted image user posted image . Sretno draga! user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 281
17.3.2013 10:50:31   
perlica55
Hvala daxy i svim ostalim dragim curama
na podršci user posted image user posted image user posted image
Super je što zadnja 3 mjeseca imam O,
al nije dobro što smo opet preskočili
keksić na dan pozitivne trakice.
Ma nema veze, ak ne uspijemo, družimo
se na idućem odbrojavanju!!!

A di su nam trudilice?? Slabo se javljate
ovaj mjesec.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 282
17.3.2013 11:01:40   
oona
daxy i kod mene je upravo tako! Drugi ciklus nakon pilule tako sam se osula da nisam vjerovala i to i lice i leda i dekolte a isto nisam prije imala problema s tenim ( par pristica u pubertetu), samo da prodje! Svi su me na poslu cudno gledali a ja sam mjslila da je to znak trudnoce ( prosli mjesec sam imala nenormalne simptome ali to je ocito bilo sve zbog pilula a ne user posted image . Drzim fige za uspjesno zaskakanje muzica user posted image winkice i ja sam podstanar tako da dobro znam kako ti je i kakav stres je to natezanje s vlasnicima i seljenje. Sad sam trenutno u ok stanu vec godinu i pol bez problema. Drzi se.

Neposredna veza do poruke: 283
17.3.2013 12:50:14   
ikaaa
evo i mene drage moje...testići jučer i prekjučer negativni...a danas ujutro user posted image stigla...pošto sam imala puno cistica danas mi to sve puca i bol je katastrofalana..user posted image user posted image user posted image ali ipak to je dobro...jedva čekam peti dan ciklusa da počnem sa klomifenom....možda što i uspijeuser posted image ...
ljubilica i reina dobro nam došle i što prije nam postale user posted image ....
perlice mila držim figice za user posted image ....
a kakvo je stanje kod ostalih trudilica?ima kakvih naznaka za user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu oona)
Neposredna veza do poruke: 284
17.3.2013 16:50:14   
oona
ikaaa zao mi je zbog user posted image dabogda ne dosla iduci mjesec
perlice sretno i uspjesno zaskakanje muzica.
moja tempica se jutros popela na 37, pa sad ne znam sta da mislim. Ako sutra ostane gore, mislite li da je realno za očekivati da user posted image ne dođe 19.? Danas sam opet piškila testić (ebay) koji je nazalost negativan pa mi to ne daje neku nadu s obzirom da mi je danas 13 DPO.

user posted image
My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 285
17.3.2013 18:16:06   
*andjela*
Ikaa draga zao mi je zbog user posted image ,kako ne shvata da je nepozeljna...
kod mene danas 27 dc opet neka blaga sukrvica....kao sto se pojavila na sredini ciklusa..stvarno neznam sta se to samnom desava ovaj mjesecuser posted image grudi ne bole pred user posted image al nimalo po prvi put u zivotu...totalno sam poremecena ovaj mjesec,nikakvog simptoma ni za user posted image ni za user posted image osim sto bi samo mogla spavati i jesti user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu oona)
Neposredna veza do poruke: 286
17.3.2013 18:43:32   
perlica55
Ikaaa žao mi je zbog user posted image , držim
fige da klomifen pomogne.
Oona, nestrpljivice jedna, čekaj 19.
pa ponovi testić prvom jutarnjom mokraćom.
Andjela, nadam se da user posted image neće doći.
Daxy draga, stiže li tvoja O?

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 287
17.3.2013 19:46:36   
tintin
Ikaa draga baš mi je zao šta je stigla, zelim ti svu sricu s klomifenom i da nam ugledas pozitivan test sljedece odbrojavanje.
Perlice ja ti držim fige da ti uspije ovaj ciklus i da nam javis sretnu vijest.
Ostale cure svima zelim uspijeh što prije, saljem veliki zagrljaj.
Šta se mene tice doktorica mi je izmirila kad će mi biti dan d pa smo jutros bili u akcijiuser posted image , i za sedam dana da pocnem stavljat utrogestane toliko od mene.

Neposredna veza do poruke: 288
17.3.2013 19:57:21   
perlica55
Tintin draga i meni je danas dan d,
mi smo isto jutros bili u akciji user posted image user posted image
Sad treba smireno dočekati kraj mjeseca.
Sretnoooo nam user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 289
17.3.2013 20:42:01   
tintin
Perlice user posted image user posted image user posted image
Tako je sretno nam

Neposredna veza do poruke: 290
17.3.2013 22:07:58   
jess
Drage moje hvala vam puno što ste uz mene. Ja sam dobro, osim mučnina koje su me opasno počele mučiti, a i nervozna sam, možda od utrogestana. Ne znam dal je to od njih ili mi samo hormoni divljaju.
Ljubilica i Reina dobro nam došle i čim prije ugledale + na testiću !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Reina jesi li ponovila test? Što kaže?
Ljubilica navodno se beta može vidjeti već i dan nakon začeća, al sigurnije ju je izvaditi na dan izostanka user posted image tad se već puno više može očitati, a i najbitnije je ponoviti je za dva dana i vidjeti da li se pravilno dupla
Oona draga graf ti izgleda prilično dobro i tu je definitivno bilo ovulacije. Jel znaš koliko ti traje lutealna faza? Meni je obično dan dva prije nego sam trebala dobiti pala i to je bio znak da user posted image stiže. Ja sam po mojim izračunima piškila na taj jeftini sa interneta 16dpo i pokazala se druga crtica, slabija, ali je bila tu i imala sam još jedan pa sam i sljedeći dan i crtica se vidjela malo jače. Tak da mislim da su i ti testići dosta pouzdani. Uzela sam u apoteci još jedan jer se još uvijek ne mogu uvjeriti i pišnula ga 29dpo i na tom (Clearblue Compact-mislim da se tak zvao) je isto testna bila slabija od kontrolne.
Popis nam jako lijepo izgleda i ajde user posted image user posted image razveselite svoje mamice da nas čim više ima ponosnih user posted image Navijam za sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uglavnom ja sutra idem na prvi pregled i onda vam tipkam. Naručena sam oko 17h. Nadam se da je sve u redu i da malo user posted image kuca naveliko. Pišemo se sutra, a sad vas sve pozdravljam i šaljem svima puno user posted image i pozitivnih vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image Držite mi palčeve sutra da sve bude u redu.

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 291
17.3.2013 22:18:04   
jess
*andjela* ta sukrvica na sredini ciklusa je mogla biti od O., a sad na 27dc bi mogla biti implantacija. Jel znaš koji ti je dan poslije O? I ja sam primijetila tu sukrvicu ovaj ciklus i to negdje 9dpo i to je bilo samo taj dan. Inače sve te simptome koje opisuješ sam i ja imala i točno se tak osjećala i sad imam user posted image u buši. Mila nadam se da je i kod tebe isto, držim fige, a ti sad opušteno i za koji dan ćeš znati. Drži se, šaljem ti user posted image user posted image user posted image
Ikaaa žao mi je zbog user posted image koja nije trebala doći, al navijam za sljedeći ciklus, nadam se da će biti uspješan.

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 292
17.3.2013 23:21:28   
*andjela*
Jess grafikon mi je pokazao dva tri puta ovulaciju pa je sklone al temp je bila haos poraste,padne...a i ja sma je mjerila u razlicito vrjeme krenula u pola 10 svako jutro onda malo malo prespavam pa kasnije a sad zadnji dana oko 7- 8 hjer idem na vjezbe svako jutro.tako da nije pouzdano
..sad je oznacio da je bila 20 dc a sad je 27 juce i danas mao te sukrvice,na gacicama se ne primjeti,samo kad se obrisem primjetim trag na papiru...pomjesan sa guscim bjelim iscjedkom...eto jedin sto sto me grudi ovaj mjesec ne bole nimalo za razliku od mojih uobicajnih ciklusa...ti si spomenula da nisu ni tebe
jesu tebe inace bolile prije user posted image
eto ja nema nikakvog drugog simptoma da cu user posted image ni za user posted image osim sto sam stalno gladna a tako mi je i preduser posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 293
17.3.2013 23:25:58   
daxy
Cure,hitno mi je. Piškila sam trakicu,ali je druga crta postala iste boje kao kontrolna nakon 3 min,,pa je potamnila i bila je tamnija od kontrolne.. Šta je vrijeme dalje teklo,bivala je tamnija sve do isteka 15 min. Jel mi onda sutra O? Jeli pozitivna trakica samo ako se pokaže u prvih 30 sekundi,kako piše na uputama ili? user posted image user posted image user posted image pomozite. Malo sam kasnila danas s testom jer smo bili na večeri s prijateljima.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 294
18.3.2013 7:42:04   
perlica55
Daxy, kad je pozitivna trakica,
O slijedi za najviše 36 sati.
Nadam se da sta bili u akciji jučer, al
danas svakako ponovite gradivo!!!
Sretnooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*andjela* bazalnu tempicu mjeri kak spada,
il je ne mjeri.
Znači svako jutro približno u isto vrijeme,
prije ustajanja izmjeri tempicu, ako ne možeš,
bolje je ne mjeri, jer ćeš samu sebe izluditi!!
Držim fige za  user posted image .

< Poruku je uredio perlica55 -- 18.3.2013 7:46:53 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 295
18.3.2013 8:05:33   
oona
Ljudi imam user posted image user posted image ! Naravno da nisam izdrzala do sutra i morala sam i jutros piskit, kad ono gledam pojavljuje se i druga crtica, mislim da umisljam i zovem mm kaze on je :) test je onaj s ebaya ( one step pregnancy test) i druga crtica je puno svjetlija ali jasno se vidi! Tempica je jutros malo pala ali je i dalje gore! Cure tako sam sretna i iznenadjena!

Neposredna veza do poruke: 296
18.3.2013 8:16:29   
perlica55
Jupiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image  imamo još jednu user posted image .
oona čestitam ti draga user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovaj mjesec lista nam je predivnaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu oona)
Neposredna veza do poruke: 297
18.3.2013 9:21:14   
PinkyFunkyBirdy
Idem ja čitati što sam sve propustila i bacim pogled na Oonin graf i vidim plusić i ostala sam u šoku (pozitivnom) i sve s nestrpljenjem čitam postove dok nisam došla do njezinog gdje je napisala da ima user posted image ! Draga moja, ma čestitam ti od srca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajme, baš mi je drago da imamo još jednu trudnicu. user posted image Svim ostalim trudilicama želim da slijede ovaj primjer! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Perlice, oprosti nisam vidjela tvoje pitanje na vrijeme (imala sam dosta posla ovaj vikend pa se nisam više spajala na net), ali nadam se da ste pokrili barem jutro nakon pozitivne LH trakice. user posted image

Winkice draga, i ja sam podstanarka, ali na svu sreću vlasnike niti ne viđam ... samo dobivam preko mail-a račune. No, grozno je kad se moraš seliti. user posted image Drži mi se draga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy, nisi samo ti imala problema nakon prestanka s pilulama. Meni je nakon jednih odpala valjda trećina kose, a nakon drugih mi je između obrva izbilo hrpa podkožnih prišteva koji su mi na 2 mjeseca totalno izdeformirali lice ... izgledala sam ko s nekog drugog planeta. user posted image user posted image user posted image Zato sam se i okrenula prirodnim preparatima. user posted image I, da, to ti je pozitivna LH trakica ... prvi put čujem da neka se očitava za 30 sec user posted image ... obično su u roku 10 min. user posted image

Draga ikaaa, žao mi je zbog glupe user posted image , ali gledaj to s pozitivne strane ... kreće novi DOBITNI ciklus! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Andjela* moguće da se to mala bebica ugnjezdila i da zato imaš sukrvicu. user posted image Navijam za to! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Tintin, držim fige da se mala user posted image smjesti fino u buši! user posted image user posted image user posted image

Jess moja draga, drži mi se i obavezno javi što je doktor rekao. Sigurna sam da je sve dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 298
18.3.2013 9:54:51   
andydea
Jess drago mi je da si super i da trudnoća lijepo ide user posted image
Svim novim trudnicama čestitamuser posted image user posted image user posted image ...i želim školsku trudnoću punu predivnih trenutakauser posted image
Pinky kako si ti draga,kada napadaš testićeuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 299
18.3.2013 9:56:24   
tintin
Oona cestitam draga, super bas sam sretna zbog tebe, jjjjeeee imamo jos jednu trudnicu

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Maša
yoko

Da li vam se sviđa ime Maša

Da (45%)

Ne (55%)

Broj svih glasova: 101

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!