|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2013.
15.3.2013 11:50:10   
perlica55
Andel draga, šaljem pusicu tvom user posted image .
Ja sam super, čekam da mi trakice potvrde O,
pa onda krećemo MM i ja u pravu akciju user posted image user posted image
( do sada bi na dan pozitivne trakice pauzirali
s keksićem, pa bi sutra dan bili u akciji, al ovaj put
idemo u akciju odmah na dan pozitivne trakice,
pa sutra ponavljanje gradivauser posted image user posted image )
Sve nade polažem u ovaj mjesec, i stvarno mislim da će mi biti user posted image .

Ostale curke, kako ste?? Ikaaa di si??

< Poruku je uredio perlica55 -- 15.3.2013 11:51:34 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 251
15.3.2013 12:14:51   
PinkyFunkyBirdy
Draga oona, tvoj graf stvarno lijepo izgleda. user posted image Nadam se da to user posted image utječe na njega. user posted image Testić još nije ulovio hormon, ali bit će za koji dan. user posted image
Ljubilica i Reina dobro došle i postale trudnice čim prije! user posted image user posted image user posted image Dodala sam vas na listu pa obavezno javiti rezultat. user posted image
Reina, moguće da jedan od testića nije dobro pokazao (držim fige da ovaj drugi). Ponovi test ili još bolje odi vaditi betu. To ti je najsigurnije i najtočnije. user posted image Postoji i šansa da su oba testića dobro pokazala, ali nećemo o tome sada ... gledat ćemo samo pozitivnu stranu i nadati se najboljemu. user posted image
Draga angel@, ja sam dobro. user posted image Čekam i dalje na O, ali ništa za sada. user posted image Puse tebi i mrvici! user posted image user posted image user posted image
Draga ikaaa, kakva je situacija danas? user posted image Bebac, draga, a kod tebe? user posted image

Trudilice:

user posted image jess - ponosna user posted image
user posted image ikaaa - 08.03.
user posted image inesic@ - 09.03. - ponosna user posted image
user posted image Reina - 12.03.
user posted image bebac24 - 15.03.
user posted image oona - 19.03.
user posted image RIBICA241 - 20.03.
user posted image *andjela* - 20.03.
user posted image ninich - 22.03.
user posted image Ljubilica - 25.03.
user posted image winkica - 29.03.
user posted image Bucika001 - 29.03.
user posted image perlica55 - 30.03.
user posted image tintin - 31.03.
user posted image esperancita - 31.03.
user posted image daxy (Inesica1) - 01.04.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 252
15.3.2013 12:58:27   
oona
Hvala pinky user posted image i ja se nadam da je user posted image pokusat cu se suzdrzati do pon barem da ne piskim :) ali nista ne obecavam :) imam jos jedan onaj jeftilaner s ebaya :)

Neposredna veza do poruke: 253
15.3.2013 13:05:40   
Ljubilica
Drage, hvala svima na podršci. Zajedno smo jače....hihihi....user posted image Meni je noć bila jako bolna, pucali su mi folikuli zbog hiperstimulacije, za ne pozelit nikome!!!!! Pazite ako uzimate ili planirate klormifen, ja sam s najmanjom dozom gadno reagirala. Bila sam u dr. dao mi je uputnicu za vadit betu, kaže da je idem vadit vec u pon, a to mi je 9 dan nakon ovulacije, hm...nije li to malo prerano??? bolje da sačekam bar srijedu, četvrtak? Šta vi mislite? Svima želim visoke bete i user posted image ....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 254
15.3.2013 13:22:26   
bebac24
evo ja provela neprospavanu noc a to mi je nekad bio znak da slijedi user posted image iako nemam nikakve naznake da cu dobit. trbuh me bolicka al to vec danima. tako da svaki put kad idem piskiti samo molim da ne ugledam vjesticu:-) bas bi htjela da je uspjelo ovaj put da dragom poklonim najljepsi poklon drugu nedjeljuuser posted image
curke dobrodosle i da sta prije ugledate user posted image skupa sa nama :-)

(Odgovor članu Ljubilica)
Neposredna veza do poruke: 255
15.3.2013 13:46:07   
perlica55
Ljubilica, možda da pričekaš barem 12dpo
pa onda ideš vadit betu. Ja je nikad nisam vadila,
al pretpostavljam da ukoliko se implantacija događa
6-12dpo, nebi trebalo prije.
Možda se javi cura s iskustvom!!!

Neposredna veza do poruke: 256
15.3.2013 14:16:29   
*andjela*
gdje ste cure,vidim imamo novih trudiica
reina ma ja misim da je ovaj drugi test pogrjesio.jos ako kazes da su ti menstruacije tacne a sad ti vec kasni 3 dana...sutra prekosutra opet testic pa javi user posted image
Onaa meni tvoj graf odicno izgleda...i tvoj testic je pogrjesio,da vidis moj graf prvi mjesec pocela da mjerim i imam osjecaj prvi put u zivotu da uopste nemam ovulacije..grafikon mi je vec 2-3 puta pokazivao ovuaciju a ona nakon toga opet padne i to nije to user posted image .grudi me bole uvjek od sredine ciklusa sad apsoutno nista a za 5 dana trebam dobiti nikad mi s to nije desio totalno sam zbunjena,kod mene je cisti poremecaj user posted image
Ikaa imai kod tebe ista novo user posted image il user posted image
pinky kakva je situacija kod tebe kad ces nam se pridruziti
user posted image miley31.gif]geluser posted image
perlice navijam da rasturis ovu istu user posted image user posted image user posted image pa dosta je vise user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 257
15.3.2013 14:45:51   
perlica55
Slažem se andjela, ovo nam je 12 ciklus
pokušavanja, i pun mi je kuser posted image c  glupe
user posted image .
a pravo vrijeme za user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 258
15.3.2013 15:05:55   
Ljubilica
Hvala ti perlice na odgovoru, slazem se da je prerano, sacekat cu malo, rade neizvjesnost nego opet razocaranje....user posted image Nadam se da ce ti ovaj mjesec bit pun pogodak...user posted image

Neposredna veza do poruke: 259
15.3.2013 16:26:00   
daxy
Ljubilica i Reina dobro nam došle! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Navijam za vas i da vam ovo prvo odbrojavanje bude uspješno. Reina,pričekaj još 2 dana pa ponovi test ili odi izvadit betu. To ti je moj savjet. Ljubilica,ti pričekaj još koji dan za betu,bojim se da je rano.

Perlice,ja imam osječaj da je ovaj mjesec tvoj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinky pošto si ti dežurni savjetnik,imam pitanjce za tebe. Ako koja druga cura zna,nek pomogne. Ti piješ marulju,ja sam ovaj mjesec počela s njom. Danas sam dobila LH trakice,da isprobam jednu odmah ili da čekam dok mi ne krene "plodna sluz"? Nemam pojma šta da napravim... Help user posted image user posted image Danas mi je 14 dan ciklusa.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 260
15.3.2013 17:00:25   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, ovisi koliko imaš trakica. user posted image Ja sam si naručila 100 kom preko eBaya pa mogu pišati kad mi puhne. user posted image user posted image user posted image
Ajde sad ozbiljno, pošto ti je već 14 DC smatram da bi trebala pišnuti već danas jednu (ako ti je slučajno druga faza ciklusa duža). Osobno smatram da je bolje početi ranije nego prekasno. user posted image A za sluz ti je dosta individualno. Puno cura je reklo da njima vrkuta pojačava sluz, ali meni ne. Marulja mi je potaknula sluz, ali vidjet ćeš dal i kod tebe djeluje isto tako ili ne. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 261
15.3.2013 17:07:05   
perlica55
Daxy koliko ti traju ciklusi? Mislim
da bi (bez obzira na sluz) trebala već danas piškiti
trakicu. Meni su ciklusi 23-26 dana,
ja ih od 10.dc počmem koristiti.
Pozitivna trakica mi bude 12-13 dc.

P.s. Od kad pijem Vrkutu sluz mi
krene već 9.dc.
Držim fige draga user posted image user posted image
Trakicu ne piškiti prvom jutarnjom
mokraćom, nego dnevnom. I
približno u isto vrijeme, svaki dan.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 262
15.3.2013 18:21:42   
daxy
Neznam kako da vam kažem ovo na pristojan način ali probat ću. Već mi "djeluje" marulja,vlažnija sam tjekom odnosa nego prije. user posted image user posted image Ali po danu,odnosno kad nemamo odnose nema nekog iscjetka koji bi ukazivao na ovulaciju. Sad je to meni čudno,jer zaista pokušavam bar to popratit jer BT nemogu mjerit i bude taj iscjedak oko sredine ciklusa,dva tri dana prije ili kasnije,ciklusi mi traju (zadnja 4 mjeseca bar) po 30,32, i 34 dana. Nije nešto obilan,ali ga primjetim. Danas ću pišnit jednu pa ćemo vidit. Naručila sam ih 20,za sada. Da ih trošim po 6,7 po ciklusu imam za 3 ciklusa. user posted image user posted image Jesam pametna.user posted image Ako sam razumila,ovulacija bude dan +- koja ura iza pozitivne trakice? Perlice,Pinky hvala na savjetima. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 263
15.3.2013 20:40:07   
tintin
Ljubilica i Reina dobro nam dosle i zelim vam da što prije ugledate user posted image
Daxy moji su ciklusi duzine kao i tvoji, npr. mene je danas doktorica gledala na ultrazvuk i izracunala da će mi folikul puknit za tri dana, meni je danas 15 dan ciklusa i ja sam ti
lh trakice prosli ciklus pocela koristiti negdi 14 dan ciklusa i onda svaki drugi dan, eto dragicka., sretno.
Ikaa di si nam

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 264
15.3.2013 20:47:52   
perlica55
Daxy mila sve si ti nama fino objasnila user posted image
najkasnije 14.dc počni piškit da ti
ne "pobjegne" O!!
O slijedi za najviše 36 sati nakon poz.
trakice. Tako da kad vidiš user posted image bacajte
se u akciju!!
Tintin, nije te strah da ćeš kad piškiš
trakice svako drugi dan preskočiti pozitivnu
trakicu user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 265
15.3.2013 21:48:18   
tintin
Je u pravu si Perlice tribalo bi svaki dan piskit trakice, ja sam ih koristila samo prosli ciklus ovaj put nisam.

Neposredna veza do poruke: 266
15.3.2013 23:01:58   
daxy
Evo,radila sam sve po uputama. Pokazalo mi kontrolnu crticu nakon par sekundi,a druga ništa. Tek nakon 8 minuta pojavila se slabašna druga crtica. Po uputama,to je negativan rezultat. Piše i da se treba čekati 15 minuta. Pošto se ipak pojavila ta druga crtica,iako dosta dosta svjetlija,znači li to da se "bliži" dan pozitivne trakice? Čak i kontrolna crtica je svjetla (svjetlija nego sam mislila da treba biti). Valjda je to normalno.. user posted image
Još nešto,sluz je krenila lagano. user posted image . Ako sam u pravu,bliži se dan O.

Tintin,jesi ti isto naručila trakice? Znam da su u ljekarni skupe za poludit,ne isplati se nikako!

Di nam je ikaaa? user posted image

Moram nadodat da nam je lista stvarno prekrasna! user posted image user posted image user posted image user posted image Ajmo ju popunit sa user posted image user posted image user posted image user posted image . Trudilice moje sretno! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 15.3.2013 23:11:30 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 267
15.3.2013 23:23:53   
tintin
Daxy naručila ih preko njuskala, bile skroz jeftine, skupe su u ljekarni, ja sam isto tako kao ti skuzila te crte kao kontrolna može biti i svjetlija ali testna mora biti jednake jacine kontrolnoj, valjda je to tako, ja sam ih koristila samo jedan ciklus pa nemam baš iskustva velika.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 268
16.3.2013 7:52:21   
oona
ljudi jutros je pala user posted image

user posted image
My Ovulation Chart

ne izgleda mi dobro i upućuje na user posted image ....

ikaaa, bebac kakvo je stanje kod vas? prije mene ste pa čekam da prvo vas pogodi plusić kao dobar znak user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 269
16.3.2013 10:08:13   
perlica55
Daxy meni se prošli mjesec dogodilo da je
npr. danas bila svijetla kontrolna
crta, testne nije bilo. Ali dan iza,
testna je bila jača od kontrolne. Tek
kad vidiš da su obe linije jednake boje,
il da je testna jača, to je pozitivana trakica.
Oona žao mi je zbog pada BT. Više
sreće na idućoj listi!!
Di ste curke? Ima li simptomića?

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 270
16.3.2013 10:41:10   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, i ja sam primijetila da su na LH trakicama kontrolne crtice svijetlije dosta nego na trudničkim testićima, ali ne znam zašto. user posted image U ljekarni su LH trakice nekih 100 kn za 5 kom tako da je to preskupo. Čim vidiš da su ti crtice jednake jačine bacaj se u akciju. user posted image user posted image user posted image Spermići mogu poživjeti do 72h, a O će ti nastupiti unutar 36h tako da je bolje čim prije zaskočiti mužića. user posted image user posted image I još si napisala da ti se pojavi slaba druga crtica ... to ti je normalno čak i za skoro cijeli ciklus. Ja imam stalno povišen LH (koji utječe na policistične jajnike) tako da mi cijeli ciklus druga crtica dobro vidljiva, ali je još uvijek slabija od kontrolne sve do prije O. I inače imaš LH u tijelu, ali je nizak sve do skoka koji utječe na odpuštanje jajne stanice.

Perlice, draga kako si mi ti? Što ti misliš, dal ćemo popuniti ovu prekrasnu listu s user posted image ? user posted image

Draga Oona, na žalost graf ne izgleda obečavajuće. user posted image Žao mi je, ali evo da ti dam još malo nade: ako sutra ponovno temperatura poraste može biti da je noćeš došlo do ugnježđenja bebice i da je zato bio pad (neki kažu da temperatura može malo pasti na taj dan). Ili kao što znamo reći: dok nema user posted image sve je moguće. user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 271
16.3.2013 11:58:39   
perlica55
Pinky draga držim fige za tvoj skoru O,
i šaljem veliki user posted image user posted image
Taman sam piškila trakicu. Obe linije
su jaakooo svijetle, čini mi se da su
iste boje. Sad sam u dvojbi pauzirati s
keksićem il ne? Sinoć smo bili u akciji,
pa ne znam ni sama. Pomagajte savjetima!!
Možda da večeras opet piškim trakicu,
možda bolje odredim boje, pa onda u
akciju?!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 272
16.3.2013 12:47:50   
Ljubilica
Dobar dan svim trudilicama. perlice po meni bi trebala odma u akciju, bolje prije nego zakasnit.
Ja nikako da shvatim tu temperaturu, mjerim je prvi put, rekli su mi da je najbolje vaginalno jer su osilacije skoro nikakve. Prvo mi je bila oko 35 sada je 37, 37,1, 37,2. Ne znam jel pad treba biti velik ili je dovoljno malo da se smatra padom temp i da nije doslo do trudnoce?

Neposredna veza do poruke: 273
16.3.2013 13:13:59   
perlica55
Ljubilice, vezano za bazalnu tempicu, ovisi
sve od žene do žene. Ali ako ti tempica
nakon O do dana očekivane user posted image ostane
visoka u tvom slučaju oko 37, vrlo
vjerojatno je došlo do oplodnje. Ali
ako tempica pred očekivanu user posted image
padne za npr. 0,5 vjerojatno će stići
glupa menga. Pogledaj malo graf koji je
oona postavila. Lijepo se vidi nagli pad
trmpice, pa skok, što označava O, i
tu se križa crvena linija. Nakon O
joj je tempica ostala visoka, na žalost
se pred mengu spustila, tako da je može
očekivati za koji dan.

Neposredna veza do poruke: 274
16.3.2013 13:30:30   
oona
Hvala cure na utjehi. Osim pada temp. Danas sam se probudila s prehladom glavoboljom i lice mi se osulo kao u tinejdzera user posted image do prije dva mjeseca sam imala cist ten i onda su mi nakon prestanka dugogodisnjeg uzimanja yasmina izbili pristevi! Citam po forumima da nisam jedina kojoj se to dogodilo.

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ivf
mayica01

koliko vas je uspjelo zatrudnit iz prve nakon ivf-a?

nakon prvog pokusaja (72%)

nakon drugog ili vise (28%)

Broj svih glasova: 60

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!