Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razlika u simptomima 6.3.2013 22:11:59
|
|
|
|
Kazimira
|
I ja sam koristila clearblue i odmah mi je pokazalo debeli +.......sad sam negdje 4 tj. trudna.....ali tako mi je bilo i s prvom trudnoćom.....isti test.....
|
|
RE: Razlika u simptomima 23.4.2013 20:56:22
|
|
|
|
anja007
|
Curke pozdrav...pratim vas vec duze vrijeme al nikak da se javim...Cestitam svima na .. Inace bila sam trudilica al svaki mjesec dosla i nikak,sad prije 3mj dobila sam novi posao i zaboravila na sve to..Zadnju menstruaciju sam imala 18.3. inace su mi sve uredne najvise dan,dva ako kasni a sad vec 23.4. i vjestice nema a bolove u trbuhu malo imam malo ne al kad imam onda stvarno boli i boli me donji dio leđa..prije 5 dana su me bolele i grudi al sad nista vise i inace nemam glavobolje a sad se budim s njima..Još malo cu pricekat s testicem da se ne razocaram opet,a jel bilo kome od vas tako i kaj vi cure mislite oko toga? Hvala Vam..
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.4.2013 7:16:31
|
|
|
|
ruwenzor
|
dobrodošla anja svaka čast na čekanju, ja ne bih mogla... savki put kad je kasnila dan, max dva sam trčala u apoteku po test, ali realno bolje je pričekati koji dan pa onda raditi test. i ne ići na uvz prije 7-8tj. sretno, držim fige za pozitivan test
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.4.2013 9:54:45
|
|
|
|
cecilija
|
Evo da i ja napisem svje simptome, mozda nekome pomogne.. U 1. trudnoći nisam imala gotovo nikakve(prije testa), osim napadaja umora..bas nikakve! U 2. trudnoći sam imala jako probadanje u jajnicima,bol kao da imam upalu mjehura, tupa bol u donjem djelu leđa,počela sam pridavati paznju mirisima sto prije nikad nisam..npr. radila sam sendvič i nekako sam morala pomirisati sir i bas sam ga intenzivno osjetila ,dinstala bi meso i bas mi je bilo drugacije..itd. kao da mi se osjetilo mirisa pojačalo.. M mi je ionako kasnila po 15 dana zadnjih 5 mj. pa nisam ni radila test, nego sam isla giniću radi tih bolova dolje,pa je na uzv vidio gest. vrecicu (nekih 5 tj. sam bila).. Eto, kolika razlika! Sad se nadam trecoj, jer imam slicne simptome kao u 2. trudnoći!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.5.2013 9:12:22
|
|
|
|
elle1
|
ja sam u svojim trudnocama imala slicne simptome-u prvoj ,gađenje na kavu ,i to nekoliko dana prije ,onda nakon potitivnog testa su pocele intenzivnije mučnine,grudi su me bolile za poludit ,zelja za hranom....a u drugoj nisam imala nikakve simptome prije pozitivnog testa,osim implatacijskog krvarenja koji se zbio bas onaj dan kad sam trebala dobiti menstruaciju,a vecer prije toga malo povisena temperatura...a poslije je krenulo sve kao i s prvom ...tako da u sljedecoj cemo vidjeti
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.5.2013 21:43:05
|
|
|
|
Kazimira
|
jedini simptomi su bili kaj sam morala stalno piškiti, tako sam znala da sam drugi put trudna....niš drugo
|
|
RE: Razlika u simptomima 17.5.2013 21:59:56
|
|
|
|
komarac1
|
U prvoj trudnoći nisam imala nikakve simptome prije testa, a u drugoj, već treći dan nakon ovulacije mučnine, a kasnije i lagano povišena tem. Al čim su počele mučnine znala sam da je to to, tak da sam mm nakon tri dana rekla da ne moram radit test da znam da sam trudna
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 19.5.2013 10:49:54
|
|
|
|
kisica
|
Prva trudnoća - samo jaki bolovi u grudima,užas jedan..Nisam mogla dotaknuti sise koliko su boljele + izostanak menstruacije + iscjedak (to su ujedno bili i svi simptomi u 8 mj.) Druga trudnoća - izostanak menstruacije + mučnina jedno popodne samo + bolne grudi + pospanost popodne (nikad nisam spavala preko dana, ali prve dane zaspala bi sjedeći) + iscjedak Treća - (za sad mi kasni 8 d) - bolne grudi + nesanica + umor preko dana + napuhanost + iscjedak Sipmatično je da su me grudi počele boljeti u sve tri trudnoće baš na dan kad sam trebala dobiti
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 4.6.2013 16:30:14
|
|
|
|
tina02034
|
mi moze tko pomoci:) za dva dana trebam dobiti mengu, uglavnom cudno se osjecam, zadnja bila 10.05. a ciklusi su mi otprilike 26-29. 14 dan ciklusa imala sam lagano krvarenje, ne bi ni skontala da nisam isla na wc :(, kako doslo tako i proslo, medjutim sad zadnjih 5 dana sigurno imam neki iscjedak, bio je bezbojan, pa bijeli, pa sad opet bezbojan... vise nis ne kuzim, inace nikad nemam nikakvo krvarenje usred ciklusa, a bome ni iscjedak nekih tjedan dana pred mengu... a valjda cu preziviti jos ovih par dana. al vec sam poluluda
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 4.6.2013 17:17:08
|
|
|
|
glagla
|
Draga tina ,moja rodica ima lagano krvarenje uvik kada joj je ovulacija,možda je i kod tebe bila ovulacija . A taj iscjedak može bit znak trudnoće,ja sam ga sad imala u ovoj trudnoći,pojavio se par dana prije nego sam tribala dobit menzis...
|
|
RE: Razlika u simptomima 4.6.2013 18:06:47
|
|
|
|
tina02034
|
hvala ti na odgovoru:) i čestitam ti na + ++ inače u svojih 30 nikad nisam imala nikakvo krvarenje usred ciiklusa tako da nemam pojma koji je to vrag samnom ovaj mjesec a ovaj iscjedak mi najsumljiviji jer bude onaj neki mokri filing dan prije menge, al ovo je drugačije, predugačko je to za moj pms :) pošto me samo dan prije zaboli glava, i onaj filing dobit ću sutra a sad sam si jednostavno čudna ili je to to ili psiha radi svoje ali jedno znam iscjedak nisam umislila jucer radila test bio je - a trebala bi dobiti sad za dva dana javim vam svima kako prošlo :)
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 4.6.2013 18:09:03
|
|
|
|
tina02034
|
i da zaboravih reći da smo se 5, 6 i 8 dan ciklusa :) a to neko krvarenje bilo 14 dan ciklusa, e sad tko ce znati
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 8:10:54
|
|
|
|
perlica55
|
Tina, dobro došla. Najviše se družimo na temi odbrojavanje. Ako želiš, javi nam u odbrojavanju za lipanj datum kad ne očekuješ da dođe
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 9:31:30
|
|
|
|
glagla
|
tina hvala....želim ti sriću ,javi nam rezultate... prijavi svoj datum svoje ne očekivane u odbrojavanje za lipanj... perlice tvoj datum još malo pa je tu,jedva čekam, želim ti od srca
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 13:26:43
|
|
|
|
tina02034
|
Hvala vam ali meni jutros stigla i to me probudila takva glavobolja i skuzim procurila... nisam htjela piti nis za bolove, sad se smirilo i malo mi čudna ta ali ako pošteno procurim to je to, za di bolje meni došla i dan ranije hvala Perlice i Glagla krećemo u nove pobjede
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 13:28:31
|
|
|
|
tina02034
|
Zaboravila spomenuti glava ubija, došla a mene ulovi rigoleto
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 14:07:00
|
|
|
|
perlica55
|
Piši nam draga na odbrojavanju, tu ima svakodnevno cura koje su možda imale sličnih problema, pa ti budu odgovorile. Žao mi je zbog , više sreće idući mjesec. Glagla, hvala draga na lijepim željama , ne znam šta da ti kažem, imam filing da ću procuriti. Ljuti me što mi je danas tek 9dpo, tak da ne znam kako se ta moja ako smo je i napravili, može namjestiti za kratko vrijeme Javim sve novosti na odbrojavanju
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 16:46:27
|
|
|
|
tina02034
|
sad ko zadnja luda trčim na wc svako malo gledati šta se dogadja na mom ulošku... i moj zaključak ako do sutra nestane a kako je krenulo moglo bi
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 17:55:26
|
|
|
|
mica.maca007
|
ekipa, ja sam sinoc radila nakon 27 dana i pokazao mi je blijedu drugu crticu, al toliko blijedu, da imam osjećaj da je jedino ja vidim, makar su mi tri frendice potvrdile da i one vide......
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 19:11:20
|
|
|
|
glagla
|
draga mica.maca007 i ta blida crtica je crtica ,moje su bile jedva jedva vidljive sva 4 puta jer sam ih radia dan-dva iza neočekivane . Čestitam ti draga od srca!!!!! .
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 22:51:18
|
|
|
|
tina02034
|
Čestitam mica maca
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 22:53:14
|
|
|
|
tina02034
|
Molim vas neki pametan odgovor, danas dobila došla još i ranije znači curim a temperatura 37,10 zar ona nebi trebala pasti????
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 5.6.2013 23:11:38
|
|
|
|
perlica55
|
Joj mica maca, pa posijedila sam čekajući da nam se javiš Bilo kakva druga crtića znaci da si nam ti draga Ak te kopka, ponovi za dan/dva testić, al obavezno prvom jutarnjom mokraćom
|
|
RE: Razlika u simptomima 18.7.2013 15:53:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovak, curke, mene muči nešto...s dečkom uvijek koristim kondome, ali u zadnjih nekoliko dana sam počela osjećati neke čudne simptome- imala sam neko lagano krvarenje (nije bila m jer je trajalo kraće i bilo je slabijeg intenziteta), konstantno sam umorna i gladna, mučnine nemam a grudi su mi malo osjetljive...kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 18.7.2013 16:15:59
|
|
|
|
perlica55
|
Pričekaj datum kad očekuješ mengu, pa piški testić prvom jutarnjom mokraćom!!
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!