Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.10.2012 12:05:08
|
|
|
|
RIBICA241
|
Pozdrav svima! Evo i mene k vama! Moj slučaj je sljedeći. Mengu sam imala 7.10., ciklus mi traje redovito 28 dana. Prema mom izračunu oko 17.10. su bili najbolji dani i iskoristili smo ih. U nedjelju 21.10. odjednom jaka bol u lijevom jajniku, ponedjeljak jedva hodam, srijeda odoh giniću. Na uzv se vidi da je bila ovulacija ali je neka cista ostala pa još nije puknula, a trebala bi do sljedeće menge. Boli me i dalje. Naime, malo sam se promatrala i bradavice su malo potamnile i one točkice okolo, ne jako. Imam ponekad gusto bijeli iscjedak, a nekada vodenasti kao da sam se popiškila . Užasno napuhnuta bez razloga. Čokoladu mlatim ko luda (nikad prije nisam toliko jela odjednom - u jednom danu cijeli paket mini banana) Trebala ili nebi trebala dobiti 3.11. Hm.
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.10.2012 12:17:13
|
|
|
|
seraphyme
|
hm. 10.11. napravi test ako ne dobiješ pa ćeš znati
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.10.2012 12:30:38
|
|
|
|
beba7
|
ribice , ja ti to imam najmanje 3 put u godini ,to su ti ciste menga oče doć ali ima smetnje zbog ciste , a slatko ti traži to ti je prije menge tako ,pojedem čokoladu pa posljee slano ,kad bi me pratijo reklo bi se da sam trudna
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.10.2012 12:49:12
|
|
|
|
RIBICA241
|
Hvala curke, inače nikad nisam imala ovakav slučaj da me toliko boljelo. Osjetim svaki put ovulaciju i prođe, a ovo... A ništa ako ne bude ništa novog, ponovno ispočetka!!!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.10.2012 13:49:58
|
|
|
|
beba7
|
glavu gore, ja ti samo mogu reč čuvaj se hladni nogu utopli ,pit čaj za žene ,postoje mješavine protiv cista, pazi da su ti križa pokrita ,jer moraš mislit jer si sklona tome ,ja sam ti isto bila u takvoj situaciji
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.10.2012 14:02:30
|
|
|
|
RIBICA241
|
Hvala na savjetima. Pijem Evin čaj, odličan mi je. Hvata me nostalgija jer ću uskoro u 3. desetljeće
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 30.10.2012 20:54:40
|
|
|
|
ribicatt
|
Cure drage,nadam se da sam na pravom mjestu Citala sam malo vase postove od prije,naime prosli mj mi je kasnila 3 dana zbog neke viroze,pa nisam bas nesto ocekivala una toc svemu,ali ovaj mj prije 3-4 dana cijeli sam dan imala vrtoglavicu poput mamurluka, vec pet dana tj od ovulacije imam bolove u ledima i vratu kao da je od propuha al malo cudno Od prekjucer kad me presjeklo u bradavicama,bole me vec konstantno na dodir Jutros sam primjetila bijeli vodenasti iscjedak i lagano plavkaste vene po grudima Sutra bi znaci trebala dobiti...znam da se svasta moze umisliti jer sam prosla 6 MJ pokusavanja I rodila curicu prije dve godine.. Ali ipak...znam da nisam jedina,ali...tako bi rado htjela I ponovo dozivjeti
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 31.10.2012 8:57:47
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga sretno! I obavezno javi kakav je rezultat.
|
|
RE: Razlika u simptomima 21.12.2012 10:02:24
|
|
|
|
winkica
|
Pinky obavezno nam javljaj svoje simptome...
|
|
RE: Razlika u simptomima 21.12.2012 10:31:47
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Simptomi su se od ovulacije do testića malo pojavljivali pa nestajali tako da je teško reći što je stvarno simptom, ali kako se bližio dan testića sve više me bolio želudac i sve sam jače imala žgaravicu. Trenutno imam osjećaj neke težine u želucu i kao da mi stoji želudac u grlu. Bude mi lagana mučnina dok nešto ne pojedem i moram umjereno jesti jer ako imalo pretjeram opet mi je muka. Lagani grčevi su se negdje nekad pojavili, a sad su većinu vremena prisutni. Inače se dobro snalazim u prostoru, ali u zadnje vrijeme si uopće ne mogu u glavi posložiti gdje sam i kud trebam ići - totalna smušenost. Ok, sise bole, ali one i inače bole do menge. Žedna sam skoro cijelo vrijeme. I da, ne znam dal se to ikome desilo, ali ako se navečer jako najedem onda me usred noći probude užasni bolovi (i to bi ja rekla da me maternica boli jer su valjda crijeva zatrpana i stišću povećanu maternicu) pa moram isprazniti crijeva dok me para bol i tek nakon 10-tak minuta bol prestane. Ali ta bol je prestrašna - ko da me netko reže. To mi se desilo jednom dok još nisam pravila testić, ali i noćas. I još jedino iscjedak ... od O je presušio pa se počeao lagano javljati onako nekako kremast da bi sve bliže testiću bio sve više mliječan i sve više sam se osjećala ko da sam se upiškila u gaće. Što se tiče mirisa ne smeta me ništa posebno, a i kavicu mogu piti bez problema (ali sam ju smanjila sa 1 šalice dnevno na pola). Ako se sjetim još nečega napišem.
|
|
RE: Razlika u simptomim 21.12.2012 13:28:08
|
|
|
|
winkica
|
Pinky mila,a tempica ?kolika je?
|
|
RE: Razlika u simptomima 21.12.2012 13:43:41
|
|
|
|
winkica
|
ja upravo na poslu sa 8 malih bebica od godine dana....i tako iako ne mogu imati svoje,svaki dan imam nečiju dječicu uz sebe...he he pa vidim da si na RR pa se htjela javit.evo ja sam u totalno zbunjenom stanju.kod mene je sve onako ko da bi tek trebala dobiti mengu a ne ko da je već bila. moj iscjedak je kremast ali sa još vrlo malo svijetlo smeđeg iscjetka,sve to popraćeno laganim bolovima koji traju skoro cijeli dan..ja ne znam što se događa.danas ću opet raditi test jer ovo je sve totalno zbunjujuće. vjerojatno nije trudnoća,moja pretpostavka.no nešto se sigurno događa u mojem tijelu
|
|
RE: Razlika u simptomima 21.12.2012 13:48:21
|
|
|
|
winkica
|
pod ovim da vidim da si na RR mislim na tebe draga naša Pinky
|
|
RE: Razlika u simptomima 21.12.2012 14:03:58
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja, temperatura mi je već tri dana 36,8. Možda i bolje da nije i viša jer mislim da bi me totalno iscrpilo. Baš sam si zamislila tebe kako si sretna okružena s tim malim kikačima. Moj posao je vezan uz komp pa zato cijelo vrijeme dok radim visim na RR.
|
|
RE: Razlika u simptomima 21.12.2012 14:07:27
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Da, što se tiče tvojih simptoma ... pa moguće je da si trudna. Držim fige i navijam iz sveg srca da i ti čim prije postaneš okrugla i sretna trudnica.
|
|
RE: Razlika u simptomima 13.1.2013 22:47:05
|
|
|
|
*andjela*
|
evo drage moje ja bi trebala dobiti iducu nedelju...mada se nadam da necu....ovih dana me grudi uzasno bole da grudnjak jedva zakopcam,nemogu se ni dodirnuti,a pogotovo spavati na toj stomaku,kao da osjecam vatru u njima...e sad inace uvjek prije me bole grudi i povecaju se pa sad neznam da li se uopste mogu oslonuti na taj simptom...sto se tice ostalog mozda cesce mokrim i 2-3 dana zadnja sam osjecala neku bol u donjem djelu stomaka vise kao ukocenost....pomislila sam da je mozda u pitanju neka upala al evo danas i ne osjecam to toliko
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 24.2.2013 23:08:15
|
|
|
|
ribicatt
|
Evo napokon u 9.tjednu i ja mogu potvrditi svoje simptome.. Jednako- intuicija grudi broj vece i bolne zgaravica blaga na pun zeludac bol kada kihnem zubobolja,isti zub na isti nacin,navecer boli,a cijeli dan nista nema mucnina apetit,oogrooman Razlicito u drugoj- bolovi kao menstrualni i sad se pojave pristici i masna koza smetaju mi cigare sve vise mi smrde placljiva,osjetljiva u obje sam dobila dodatak tab za cuvanje utrice,a sad duphaston zbog tih bolova i pritiska dalje molim da sve bude uz 100simptoma ok!
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.2.2013 13:36:38
|
|
|
|
supergirlzg
|
Drage cure, znam da smo ovu temu prozvakale vec 100 puta, ali treba mi vase misljenje, jer ludim i umisljam.. znaci, prije 3 dana radila sam digitalni test ovulacije, ujutro je bio negatovan, navecer pozitivan i ostao je pozitivan do jucer (znaci 2 i pol dana). Danas sam opet napravila test i bio je negativan. Prekjucer smo MM i ja imali spolnu odnos nakon kojeg sam valjda pola sata bila u polozaju s podignutom guzom, tj. prakticki u svijeci.. Od jucer se osjecam lagano PMSasto, iako bi vjestica trebala stici tek za tjedan i pol, boli me donji dio trbuha (ali ne i ledja), ali grudi mi nisu ni osjetljive ni povecane. Primijetila sam jos da imam bijeli iscjedak (nekako mlijecne boje, ali vise kremast), isto od jucer.. i sad ne znam sto da mislim. Umisljam li si da imam neke simptome koje nemam ili postoji neka mogucnost da sam ? Znam da je ovo po 100000000 put vjerojatno isto pitanje, ali malo sam zbunjena, jer nikad ne dobijem PMS ovako rano. Ali opet, ne zelim se nadati i onda razocarati.. nekak mi je sve skupa sumnjivo jer ne vjerujem da se bilo kakvi simptomi mogu javiti 2 dana iza potencijalne oplodnje?? Puno pozdrava i pusa, i svima koje se nadate i iscekujete zelim jedan veliki !!!
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.2.2013 13:53:38
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Supergirlzg dobrodošla! U pravu si, nekako je prerano na 2 dpo osjetiti simptome trudnoće, ali opet s druge strane neke žene to osjete od dana začeća ... tako da je sve moguće. Za bijeli gusti iscjedak, on je simptom trudnoće, ali moguće i da je candida (gljivice) - da li imaš ikakvo peckanje, crvenilo ili preosjetljivost dolje (npr. iritacija nakon odnosa sa tm)? Meni je candida buknula 4 dpo kada sam zatrudnila i u roku par dana me svrbilo za izluditi. Nadam se da to kod tebe nije slučaj (candida, a ne trudnoća ). Za sada nemoj vjerovati nikakvim simptomima (lakše reći nego učiniti, zar ne ) i pričekaj još tjedan dana pa ćemo vidjeti kakvi su simptomi. I reci datum do kojeg odbrojavaš da te stavimo na listu?
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.2.2013 14:00:53
|
|
|
|
supergirlzg
|
Hvala , Pinky :) Eh, ne znam, ovulacija je ako cu vjerovati testu bila jucer ili prekjucer, a vjestica bi prema mom iPhone app-u trebala doci 08.03.. Sigurna sam da iscjedak nije candida (zasad bar..) je stalno imam problema s candidom, i bas sam uzela kuru Canestena par dana prije ovulacije. Osim toga tada drugacije izgleda i ima nekakve komadice, i neugodan miris..sto sad nema..ali iscjedak moze biti i normalna stvar nakon ovulacije, jel?
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.2.2013 14:18:25
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Da, može biti. Koliko se dugo trudite? Dal si promatrala iscjedak kroz par ciklusa? Možda ti je svaki put tako pa nisi do sada obraćala pažnju. Dal ste radili koje testove (briseve, spolne hormone i sl.) ili ste tek krenuli? Ispričaj nam malo svoju priču da te bolje upoznamo. Moj iscjedak je većinu ciklusa neki bjelkast jedino postane proziran, obilan i rastezljiv za O pa nakon toga opet slab i bjelkast. Kad sam zatrudnila prvi put onda je bio baš obilan bijel zbog candide (završilo biokemijskom ) i sad nedavno je nakon O postajao sve sličniji kremi (nekako mliječni) i ispalo je da sam trudna (završilo spontanim ). Dodam te na listu odbrojavanja za 08.03., ali nam obavezno javi dal si dobila plusić!
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.2.2013 14:38:38
|
|
|
|
supergirlzg
|
OK- dakle ovako :) ja imam 33 godine, prestali smo paziti prije ca 10-11 mjeseci, ali posto MM ide na zivce biti pod pritiskom oko biljezenja dana, nisam nikad obracala paznju na to kako sto izgleda u kojem dijelu ciklusa. nisam ni radila testove ovulacije do prije 3 dana- i ispalo je da je peak bio dan i pol nakon sto je moj app predvidio. Znaci, moze biti da smo jednostavno do sada svaki put fulali ispravne dane... ovo je sad prvi put da smo nesto radili na "pozitivne " dane (osim ako je i test fulao, ali navodno bi trebao biti 99% pouzdan. A sad ovo sa iscjetkom, ne znam- posto cesto imam gljivicne upale, malo mi je i tesko pratiti kakav je kad, sad jedino znam da je mlijecno-kremast (ali ne bas jako gust), nema nikakav neugodan miris niti je pracen bilo kakvim crvenilom, svrbezom ili slicno.. Ono sto jesam uocila je da inace (kad nemam gljivicnu upalu :) ) nekak skoro nikakav iscjedak, tak da recimo da je ovo sad utoliko drukcije.. iako nema toga ni sada na litre, ali vise nego inace. ne znam ima li smisla otici do Dr na ultrazvuk ili vadjenje HCG, pretpostavljam da se to vidi tek za nekin tjedan dana od oplodnje, ako je do nje doslo.. sto se grudi tice, nista posebno.. eto.. ako ima dodatnih pitanja, rado cu odgovoriti :)
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 26.2.2013 15:12:56
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga, mislim da onda nije candida u pitanju tako da se možeš opustiti. Prerano ti je da ideš na UZV ili vađenje bete. Najbolje da pričekaš 08.03. pa nakon toga vidiš što i kako dalje ako bude pozitivan testić. Ja držim fige i navijam da dobiš dvije deeebeeeele crte ili ogromni plus! Evo te na listi: http://www.ringeraja.hr/forum/odbrojavanje-ozujak-2013/m_835408/mpage_1/tm.htm#835421
|
|
RE: Razlika u simptomima 27.2.2013 18:04:01
|
|
|
|
supergirlzg
|
Hvala!! Kod mene ništa novog, jos se osjećam PMSasto ali ništa posebno.. Osim kaj imam čudan osjećaj u donjem dijelu trbuha, kao da ću za koji dan dobiti, ali imam jos 11 dana. To je jedino čudno jer se tako inače pocnem osjećati 4-5 dana prije. Eto..
|
|
|
|
RE: Razlika u simptomima 1.3.2013 18:02:26
|
|
|
|
supergirlzg
|
evo novosti od mene- bila kod ginekologice i ona zbog simptoma posumnjala na izvanmaternicnu trudnocu iz proslog ciklusa i zbog toga me poslala na vadjenje beta hCG iz krvi. test pokazao da je trenutno kolicina 0,4 (znaci, nije vanmaternicna). Ali za ovaj ciklus je rekla da je jos prerano bilo sto vidjeti jer se hCG pocinje luciti nakon implantacije u maternicu, a tesko da se to desilo 5 dana nakon ovulacije. ona kaze da je obicno 9-12 dana. nisam tocno shvatila sto to znaci- da s obzirom na trenutno negativnu betu nisam trudna ni ovaj ciklus, ili da trebam provjeriti ponovo za nekih tjedan dana? jel mogu ce da je beta toliko niska ako postoji sansa da se nesto dogadje u ovom ciklusu? hvala na odgovoru, cure..
|
|
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!