|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razlika u simptomima
6.3.2013 22:11:59   
Kazimira
I ja sam koristila clearblue i odmah mi je pokazalo debeli +.......sad sam negdje 4 tj. trudna.....ali tako mi je bilo i s prvom trudnoćom.....isti test.....user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 426
23.4.2013 20:56:22   
anja007
Curke pozdrav...pratim vas vec duze vrijeme al nikak da se javim...Cestitam svima na user posted image ..
Inace bila sam trudilica al svaki mjesec doslauser posted image i nikak,sad prije 3mj dobila sam novi posao i zaboravila na sve to..Zadnju menstruaciju sam imala 18.3. inace su mi sve uredne najvise dan,dva ako kasni a sad vec 23.4. i vjestice nema a bolove u trbuhu malo imam malo ne al kad imam onda stvarno boli i boli me donji dio leđa..prije 5 dana su me bolele i grudi al sad nista vise i inace nemam glavobolje a sad se budim s njima..Još malo cu pricekat s testicem da se ne razocaram opet,a jel bilo kome od vas tako i kaj vi cure mislite oko toga?

Hvala Vam.. user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ribica30)
Neposredna veza do poruke: 427
24.4.2013 7:16:31   
ruwenzor
dobrodošla anja user posted image
svaka čast na čekanju, ja ne bih mogla... savki put kad je kasnila dan, max dva sam trčala u apoteku po test, ali realno bolje je pričekati koji dan pa onda raditi test. i ne ići na uvz prije 7-8tj. sretno, držim fige za pozitivan test

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu anja007)
Neposredna veza do poruke: 428
24.4.2013 9:54:45   
cecilija
Evo da i ja napisem svje simptome, mozda nekome pomogne..
U 1. trudnoći nisam imala gotovo nikakve(prije testa), osim napadaja umora..bas nikakve!

U 2. trudnoći sam imala jako probadanje u jajnicima,bol kao da imam upalu mjehura, tupa bol u donjem djelu leđa,počela sam pridavati paznju mirisima sto prije nikad nisam..npr. radila sam sendvič i nekako sam morala pomirisati sir i bas sam ga intenzivno osjetila user posted image ,dinstala bi meso i bas mi je bilo drugacije..itd. kao da mi se osjetilo mirisa pojačalo.. M mi je ionako kasnila po 15 dana zadnjih 5 mj. pa nisam ni radila test, nego sam isla giniću radi tih bolova dolje,pa je na uzv vidio gest. vrecicu (nekih 5 tj. sam bila)..

Eto, kolika razlika! user posted image user posted image
Sad se nadam trecoj, jer imam slicne simptome kao u 2. trudnoći!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 429
17.5.2013 9:12:22   
elle1
ja sam u svojim trudnocama imala slicne simptome-u prvoj user posted image ,gađenje na kavu ,i to nekoliko dana prije user posted image ,onda nakon potitivnog testa su pocele intenzivnije mučnine,grudi su me bolile za poludit ,zelja za hranom....a u drugoj user posted image nisam imala nikakve simptome prije pozitivnog testa,osim implatacijskog krvarenja koji se zbio bas onaj dan kad sam trebala dobiti menstruaciju,a vecer prije toga malo povisena temperatura...a poslije user posted image je krenulo sve kao i s prvom user posted image ...tako da u sljedecoj cemo vidjeti user posted image

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 430
17.5.2013 21:43:05   
Kazimira
jedini simptomi su bili kaj sam morala stalno piškiti, tako sam znala da sam drugi put trudna....niš drugo user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 431
17.5.2013 21:59:56   
komarac1
U prvoj trudnoći nisam imala nikakve simptome prije testa, a u drugoj, već treći dan nakon ovulacije mučnine, a kasnije i lagano povišena tem. Al čim su počele mučnine znala sam da je to to, tak da sam mm nakon tri dana rekla da ne moram radit test da znam da sam trudna user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 432
19.5.2013 10:49:54   
kisica
Prva trudnoća - samo jaki bolovi u grudima,užas jedan..Nisam mogla dotaknuti sise koliko su boljele + izostanak menstruacije + iscjedak (to su ujedno bili i svi simptomi u 8 mj.)

Druga trudnoća - izostanak menstruacije + mučnina jedno popodne samo + bolne grudi + pospanost popodne (nikad nisam spavala preko dana, ali prve dane zaspala bi sjedeći) + iscjedak

Treća - (za sad mi kasni 8 d) - bolne grudi + nesanica + umor preko dana + napuhanost + iscjedak

Sipmatično je da su me grudi počele boljeti u sve tri trudnoće baš na dan kad sam trebala dobiti

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 433
4.6.2013 16:30:14   
tina02034
mi moze tko pomoci:)
za dva dana trebam dobiti mengu, uglavnom cudno se osjecam, zadnjauser posted image bila 10.05. a ciklusi su mi otprilike 26-29. 14 dan ciklusa imala sam lagano krvarenje, ne bi ni skontala da nisam isla na wc :(, kako doslo tako i proslo, medjutim sad zadnjih 5 dana sigurno imam neki iscjedak, bio je bezbojan, pa bijeli, pa sad opet bezbojan... vise nis ne kuzim, inace nikad nemam nikakvo krvarenje usred ciklusa, a bome ni iscjedak nekih tjedan dana pred mengu... a valjda cu preziviti jos ovih par dana. al vec sam poluluda user posted image user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 434
4.6.2013 17:17:08   
glagla
Draga tina ,moja rodica ima lagano krvarenje uvik kada joj je ovulacija,možda je i kod tebe bila ovulacija user posted image . A taj iscjedak može bit znak trudnoće,ja sam ga sad imala u ovoj trudnoći,pojavio se par dana prije nego sam tribala dobit menzis...

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu tina02034)
Neposredna veza do poruke: 435
4.6.2013 18:06:47   
tina02034
hvala ti na odgovoru:) i čestitam ti
nauser posted image
+user posted image ++user posted image user posted image
inače u svojih 30 nikad nisam imala nikakvo krvarenje usred ciiklusauser posted image tako da nemam pojma koji je to vrag samnom ovaj mjesecuser posted image
a ovaj iscjedak mi najsumljiviji jer bude onaj neki mokri filing dan prije menge, al ovo je drugačije, predugačko je to za moj pms :) pošto me samo dan prije zaboli glava, i onaj filing dobit ću sutra
a sad sam si jednostavno čudna ili je to to ili psiha radi svoje
ali jedno znam iscjedak nisam umislilauser posted image
jucer radila test bio je - a trebala bi dobiti sad za dva dana
javim vam svima kako prošlo :)

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 436
4.6.2013 18:09:03   
tina02034
i da zaboravih reći da user posted image
smo se 5, 6 i 8 dan ciklusauser posted image user posted image :)
a to neko krvarenje bilo 14 dan ciklusa, e sad tko ce znati

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 437
5.6.2013 8:10:54   
perlica55
Tina, dobro došla. Najviše se družimo na temi
odbrojavanje.
Ako želiš, javi nam u odbrojavanju za lipanj
datum kad  ne očekuješ da dođe user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 438
5.6.2013 9:31:30   
glagla
tina hvala....želim ti sriću user posted image ,javi nam rezultate... prijavi svoj datum svoje ne očekivane user posted image u odbrojavanje za lipanj... perlice tvoj datum još malo pa je tu,jedva čekam, želim ti od srca user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
a ti me učiš

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 439
5.6.2013 13:26:43   
tina02034
Hvala vam user posted image
ali meni jutros stigla user posted image user posted image
i to me probudila takva glavobolja i skuzim procurila... nisam htjela piti nis za bolove, sad se smirilouser posted image
i malo mi čudna ta user posted image ali ako pošteno procurim to je to, za di bolje meni došla i dan ranije user posted image
hvala Perlice i Glagla
krećemo u nove pobjedeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 440
5.6.2013 13:28:31   
tina02034
Zaboravila spomenuti glava ubija, došla user posted image a mene ulovi rigoleto user posted image

Neposredna veza do poruke: 441
5.6.2013 14:07:00   
perlica55
Piši nam draga na odbrojavanju, tu ima svakodnevno
cura koje su možda imale sličnih problema, pa ti budu
odgovorile. Žao mi je zbog user posted image , više sreće idući mjesec.
Glagla, hvala draga na lijepim željama user posted image  user posted image ,
ne znam šta da ti kažem, imam filing da ću procuriti.
Ljuti me što mi je danas tek 9dpo, tak da ne znam
kako se ta moja user posted image  ako smo je i napravili, može
namjestiti za kratko vrijeme user posted image  user posted image  user posted image
Javim sve novosti na odbrojavanju user posted image

Neposredna veza do poruke: 442
5.6.2013 16:46:27   
tina02034
sad ko zadnja luda trčim na wcuser posted image svako malo gledati šta se dogadja na mom ulošku... i moj zaključak ako do sutra nestane user posted image user posted image user posted image user posted image
a kako je krenulo moglo bi user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 443
5.6.2013 17:55:26   
mica.maca007
ekipa, ja sam sinoc radila nakon 27 dana i pokazao mi je blijedu drugu crticu, al toliko blijedu, da imam osjećaj da je jedino ja vidim, makar su mi tri frendice potvrdile da i one vide......

Neposredna veza do poruke: 444
5.6.2013 19:11:20   
glagla
draga mica.maca007 i ta blida crtica je crtica user posted image user posted image user posted image user posted image ,moje su bile jedva jedva vidljive sva 4 puta jer sam ih radia dan-dva iza neočekivane user posted image . Čestitam ti draga od srca!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Svu ljubav svoju
a ti me učiš

(Odgovor članu mica.maca007)
Neposredna veza do poruke: 445
5.6.2013 22:51:18   
tina02034

Čestitam mica macauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 446
5.6.2013 22:53:14   
tina02034
Molim vas neki pametan odgovor, danas dobila user posted image
došla još i ranije user posted image
znači curim a temperatura 37,10 zar ona nebi trebala pasti????

Neposredna veza do poruke: 447
5.6.2013 23:11:38   
perlica55
Joj mica maca, pa posijedila sam čekajući
da nam se javiš user posted image
Bilo kakva druga crtića znaci da si nam ti
draga user posted image
Ak te kopka, ponovi za dan/dva testić, al
obavezno prvom jutarnjom mokraćom user posted image

(Odgovor članu mica.maca007)
Neposredna veza do poruke: 448
18.7.2013 15:53:37   
Anoniman
Ovak, curke, mene muči nešto...s dečkom uvijek koristim kondome, ali u zadnjih nekoliko dana sam počela osjećati neke čudne simptome- imala sam neko lagano krvarenje (nije bila m jer je trajalo kraće i bilo je slabijeg intenziteta), konstantno sam umorna i gladna, mučnine nemam a grudi su mi malo osjetljive...kaj mislite?

(Odgovor članu andydea)
  Neposredna veza do poruke: 449
18.7.2013 16:15:59   
perlica55
Pričekaj datum kad očekuješ mengu,
pa piški testić prvom jutarnjom mokraćom!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!