|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin - jesen 2013.
16.8.2013 10:49:53   
komarac1
Što se žgaravice tiče, da podijelim iskustvo! Mene su mučile strašne žgaravice i ja bi kao pomoć uzela Gastal! Kaže mi frendica da je ona jela bademe! Bila sam skeptična, al stvarno djeluje! Često mi gastal nije pomogao pa bi se pojavila i glavobolja user posted image za sad bademi djeluju odmah i ne prerastaju u glavobolju a i fini su user posted image . pa eto ako još kome pomogne

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 276
16.8.2013 12:58:27   
ribicatt
Ja sam isto jela bademe i prvi put,pomazu dosta jer ubrzaju probavu i grickajuci ih stvaras slinu u ustima koja tako ublazava podrigivanje i kuhanje zeluca. Jedina mana im je cijena u trgovinama,dnevno sam i po 25kn znala na taj nacin pojesti pa sad malo skrtarim na tome...

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 277
16.8.2013 13:57:08   
komarac1
To s cijenom je stvarno katastrofa! A i zarazni su, kad mm vidi da ih grickam pa i on navali $$$$ user posted image ode plaća

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 278
19.8.2013 17:06:10   
mirtach
Pozdrav nakon godisnjih odmora :D

evo mi odmaramo, nazalost zavrsila na tokolizi i pprovela tj dana u bolnici user posted image i,
al sada sve ok, i trudimo se izdrzat do 37 tj,..danas
napunili tocno 31 :D i u plusu nekih 4 kg...
moram bit na dijeti jer mi je user posted image u 28 tt bio procjenjen na 1800g user posted image ,ogtt uredan, al ga
svejedno sljedeci tj moram ponovit...
polako spremam stvari za rodiliste i robicu za bebaca, pa sam sad u dilemi sta spremit za user posted image ..
posto mi je termin 19.10 vrijeme moze bit svakakvo..
Pripremila sam plisani kombinezonic i tanku jaknicu i kapicu..sad neznam dal bi trebale i stramplice, dal bodi kratkih
il dugih rukavica user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 279
21.8.2013 18:01:13   
ganja
Jooo, ženske!

Pozdrav starima, a novima dobrodošlica i čestitke!! user posted image

Evo i nas, malo uranili s posljednjeg dijela godišnjeg - što zbog buretine koja se digla i ne staje tamo gdje mi imamo kućicu za odmor, a što zbog mojih kontrakcija od jutros...

Puno je bilo postova s razbnoraznim temema zadnje dane pa ne znam odakle da počnem... :)

Ribicatt - pa ti si nam prva na listi!!! Prošlo evo još 10 dana, još vrlo sitno brojiš!!! user posted image Nadam se da je kuća uređenija, a vi spremniji... Nas čeka još prilično posla, starija seka je još u malenom krevetiću, većina stana je još neokrečena, robica za bebu još nije pripremljena, ali nakon ovih jutrašnjih kontrakcija sam skužila da sam totalno kul i psihički spremna za dan D! user posted image Saaamo da s bebačem sve bude ok, a robicu i krevetiće i zidove ćemo lako. user posted image Nego, reci ti meni, kada su tebi počele kontrakcije? I jesi li otvorena? Jer u prošloj trudnoći meni se trbuh nije spustio do zadnjeg dana i nisam imala ovaj tip kontrakcija kao danas, grčenja maternice svakih 5 minuta cca... i mali se opasno počeo namještat i gurat prema dolje... Prvorođena sekica je samo sjedila (DOSLOVNO - rođena na zadak!) i strpljivo čekala! user posted image Bit će da su to te Braxton - Hicksove kontrakcije, tzv. kontrakcije spuštanja bebe...

A sad malko o kilama, ma nevjerojatno mi je (čitaj - zavidna sam! :)) da su neke od vas u ovoj fazi trudnoće na + 4-5 kila, šta je ovo žene?! :D ja se sad osjećam kao balon, a dobivala sam po kg, kg i pol mjesečno što mislim da je skroz u redu... sretnice jedne ;))))

Nitko mi nije ništa spomenuo o načinu poroda, to znači da sve planirate klasičan porod ili o tome još niste razmišljale?

Što se tiče aktivnosti djeteta ja jedva primjećujem da ovaj moj IKADA spava, a što se tiče badema protiv žgaravice - super info, baš ću probat!

Mirtach, baš mi krivo zbog bolnice, ali glavno da je sam sve ok! user posted image I ja sam htjela načeti temu oblekice budući da oko 2.10. kad je meni termin stvarno može biti svakako - i ful toplo i hladno. Ja sam odlučila pripremiti dva bodića - jedan s kratkim i jedan s dugim pa na dan izlaska odlučiti koji ću mu oblačit. Još nisam odlučila hoću li ga ušminkat z aizlazak (traperice, košuljica i to) ili ću ga samo uvalit u neki simpa kombinezon http://farm3.static.flickr.com/2038/1913098243_4f56db05ef.jpg heheheeh... user posted image user posted image Vezano uz štramplice, mislim da mu još ne trebaju krajem listopada, ali nekako si najsigurnija ako uzmeš neku laganu robicu i dekicu, a za izvanredni slučaj pripremiš onaj neki tanji skafander. Ne baš onaj zimski za snijeg, ali neki tipa ovo: http://images49.fotki.com/v572/photos/5/1839535/11509538/Fotografija1175-vi.jpg

E, pa, udavila vas jesam, na vama je red! Nemojte mi šta zamjerit! user posted image

(Odgovor članu mirtach)
Neposredna veza do poruke: 280
21.8.2013 18:05:41   
ganja
Korisno: http://klubtrudnica-split.hr/www1/downloads/spisak_za_rodiliste.pdf

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 281
21.8.2013 19:37:58   
mirtach
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=28676

ovo sam mislila za user posted image

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 282
21.8.2013 22:39:55   
ivana1112
Večer, evo i nas da se javimo nakon dugog godišnjeg odmora. user posted image
Sad smo 28tt, bila sam prije mora na kontroli, samo pregled, bez uzv, nizak tlak i zatvorena sam user posted image , radila briseve, i opet BHSB user posted image user posted image user posted image Tako da smo ovaj put i ja i mm na antibioticima, dok se to ne riješi user posted image
U pon imam uzv na Duhu, pa se nadam da ću konačno vidjeti user posted image . zadnji put sam na uzv bila s 21tt, ja mislim...i nadam se da će mi potvrditi user posted image user posted image user posted image

Ne znam kako vama, ali za ovo vrijeme u Zg-u zadnja 2 dana mogla bih potpisati da bude tako još 3 mjeseca, baš mi odgovara ovo vrijeme. user posted image user posted image

Ja bome još nisam ništa konkretno napravila za doček user posted image , doduše robicu imam od šogorice, a i od mog L, ali najprije moramo urediti L sobu, a zatim novoj user posted image kolica, tako da troškova ima ufff...user posted image

Imate kakvu preporuku za kolica? user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu mirtach)
Neposredna veza do poruke: 283
22.8.2013 21:31:41   
sina
heeej,curke,vidi se da se ljeto bliži kraju,počele smo se skupljati tu. mi nismo uspjeli otići na more(valjda će biti više sreće iduće ljeto),al to mi ni nije više toliko bitno koliko mi je bitno da su prošle one nesnosne vručine. ubijale su me !!
ja ču u ponedjeljak na kontrolu,03.09. sam naručena na vuk vrhovac da provjerimo šećer.
bebač je aktivan sve u 16,baš kao i njegova seka. neuhvatljiva je,zato sam valjda "samo" na +7 kg. ja zadovoljna,s obzirom na to koliko znam jesti,baš kao i sada,ubila sam se u knedlama.
inače,jako se puno krećem,da ne kažem divljam,tako da se uvijek bojim prije kontrole da ne bi bilo kakavih otvaranja.
inače,odlučili smo da će se našuser posted image zvati Ivan.

sa pripremama za grofa još nismo krenuli,čekala sam da prođu ove vručine,pa lagano krećemo sa pranjem robice,pripremom kolica,kolijeveke....treba još i sobu okrečiti.
za izlazak ću mu uzeti bodić sa dugim i kratkim rukavima,neki kombinezončić i dekicu,tako nešto.
kako ćemo se roditi to ne razmišljam pošto nemamo baš nekog izbora,ako će biti sve u redu morat ćemo prirodno. jooj,kak mi se neda kad se sjetim onih bolova i muke,a opet ....ipak stiže još jedna ljubav...

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 284
28.8.2013 1:27:40   
ribicatt
Pozdrav svima! Nisam cesto na netu ugl kad imam MBajte na mobu pa evo da se javim.
GANJA- da,brojim sitno i sutra imam kontrolu,pa cu znati detalje. Ugl kontrakcije pocele one prave ili tzv lazne u 34.tjednu,zato pijem spasmex po potrebi,upravo kad postanu jace i ucestalije,a imam ih svakodnevno,ponekad moram odmah sjesti od bolova. Nisam bila otvorena,ali ipak dr rekao veelika beba,a ja mrsava drugorotka tako da moram bit na oprezu i spremna. Ugl za bebu imam sve spremno i robice dosta od prve bebice al i novi kompletic za izlazak... Sve ostalo (hrpu toga sto se tice preseljenja) ugl moram prepustit dragom i vjerovat da ce stic napraviti,a ja se moram cuvati da nas bebac ne iznenadi...

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 285
28.8.2013 1:31:38   
ribicatt
Sto se tice poroda i moja Anci je fino guzom prvi put izgurala prirodno,tako da i ovaj put sto god bude i bebac kako god okrene, samo nek je prirodno i sa sto manje kemije,ja cu biti happy...

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 286
29.8.2013 8:51:06   
ganja
Da, da i ja se nadam što prirodnijem porodu jer onaj drip me prvi put potpuno uništio..Danas idem na pregled sa 35+2 pa ću odmah pitat dr. uputnice za pretrage potrebne za porod u vodi i da mi napravi bris pa da vidimo zadovoljavam li uopće uvjete za isto. Kontrakcije su mi se od prošlog tjedna ponovile samo jedanput i to ful slabije tako da ne brinem.

Nama evo stigli ormarić i veliki krevet za seku, robica za bracu se upravo vrti u mašini za pranje, a pripremila sam mu i kompletić za izlazak, lagani pamučni, a po potrebi ću imat spremnu i neku tuticu za preko.

mirtach, mislim da ti je kompletić skroz ok s obzirom na termin, još da se nađe dekica za svaki slučaj i to je to. ;)

Javi, ribicatt, kako je prošao pregled i ima li kakvih novosti...

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 287
29.8.2013 9:17:49   
ganja
Evo i našeg kompletića: http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=28680

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 288
29.8.2013 14:42:28   
ribicatt
Dakle,jucer sam na kontroli bila i utvrdeno mi je da je usce za prst prohodno tj da sam otvorena oko 1cm tako rece dr.
Bebac tezi oko 2840g.
Medutim,nocas sam imala ponovo trudove i to dosta jake i duge s osjecajem da me pritisce dole,koji su se smirili negdje oko 5 u jutro kad sam rekla samoj sebi ako ne uspijem zaspati,krecem za rodiliste. Ugl trudovi su ipak stali,ali ja sam opet otisla kod dr.a i dijagnoza je sljedeca: tzv-ni 'Lazni porodaj prije nepunih 37tjedana'
na ctgu nije vise bilo trudova,al pritisak sam i dalje osjecala.
R.dio 2cm (do jucer je pisalo odrzan), usce 2cm, gl. ovoji odrzani...

Rekao mi da pijem spasmex i ako ne pomogne,pravac Rijeka,dao mi uputnicu i to je to!

Sta vi kazete na to,znam da to tako moze potrajati i do termina,al ipak cini se da moram bit spremna na sve...

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 289
29.8.2013 21:49:03   
ganja
Opa, bato! user posted image

Pa izgleda da to tebi stvarno prava uvertira kreće! I čini se da nisu baš samo lažni trudovi kad si i otvorenija nego što si bila dan ranije, ali da žene znaju tako imati tjednima prije poroda - isto istina. Ja u prvoj trudnoći nisam uopće imala lažne trudove pa bih vjerojatno reagirala kao i ti i pohrlila u rodilište. Da imam tvoju dijagnozu, ja bih vjerojatno malo više mirovala, barem da doguram do 38. tjedna, a onda - ako krene - krene! ;) Mislim, bolje je za bebicu da je što veća, ali već je to jedan solidan komad bebe i mislim da bi se super snašao i da se uskoro porodi! user posted image

A ti živiš daleko od RIjeke? Mislim, stigneš li do rodilišta ako ti krene porod ili bi morala doći ranije pa čekati dan D?

I meni je dr danas procijenio težinu bebača (2700 g), kaže da sam potpuno zatvorena, bebač je okrenut naglavačke user posted image i uzeo mi je bris rodnice i dao uputnice za krvne pretrage potrebne za porod u vodi....a ja, biser, zaboravila pitat da mi da uputnicu i za klasičnu krvnu sliku budući da mi se već treći dan za redom zna opasno zamantat, a sad bo'me više nije od vrućine....

I jedna neslavna vijest - u ovom predzadnjem mjesecu dobila sam 3,5 kg!!! Zeznuo me godišjni i jedenje po konobama user posted image ...ima da malo pripazim ovaj zadnji mjesec, kilica, kilica i pol bit će sasvim dovoljne do kraja... user posted image

E, da, našli smo i skafanderčić za izlazak, dodat ću sliku kasnije...

Pozdrav svima, čuvajte bušice!!! user posted image

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 290
29.8.2013 22:04:22   
ganja
Evo i skafandera: http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=28681#imageShow

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 291
29.8.2013 22:38:26   
ribicatt
Pa ugl mirujem i zaista ne radim nista fizicko osim sto sa dragim prosetam i kuham jer moram. Drugo bas nista posebno ne radim,a ipak kontrakcije su prisutne...
Ja sam iz Istre,imam oko 1hipo do Ri, s tim da nemam namjeru bas ni pojurit tamo dok nisam potpuno sigurna da je to to,ali to je tesko procjeniti tako da ni sama ne znam.
Prvi put sam imala otvaranje bez kontrakcija do zadnjeg tjedna i onda tocno na termin je puko vodenjak,al je beba bila zadak. A sad je bebac glavom vec tu i osjecam to dok hodam il nesto kako glavicom upravo radi takav pritisak...pod kojim bi svaki cas mogao popustiti vodenjak. Ugl ja sam mrsavica i dobila sam ukupno samo 6kg tj malo u cice i sve ostalo trbuh, izgledam kao malo veca lubenica i drugdje me nema nigdje a jedem poprilicno. Mozda je bas to razlog ranijim trudovima jer iz prve trudnoce su misici oslabljeni i tijelo mi ocito popusta pod pritiskom...
Kako god bude i ja bi voljela dogurati bar do 37.tjedna da sam u terminu,ali ako zaboli kao nocas-bolje Rijeka,nego problemi u tunelu :) ...

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 292
29.8.2013 22:51:09   
Kazimira
hej drage moje...evo i nas napokon....user posted image

ribicatt - nadam se da bu sve ok....samo polako i smireno....user posted image

nadam se da bum se sjetila svega koliko me dugo nije bilo....

mi nedavno došli s mora, dan prije polaska sam bila na hitnoj jer sam sumnjala na curenje plodne vode ali hvala Bogu sve je ok.....jučer sam bila kod gin, u 31 tjednu smo, beba je 1800 g i 43 dugačka, glava dole, rita se više nego braco.......šečer mi je u granicama ali ipak kao povišen pa moram paziti kaj jedem, a danas mi ročkas i ko bi odolio kolačima i ostaloj klopi......
počela su me leđa boljeti, dižem se rano jer mi se više ne da okretati po kravetu....lagano otičem i tak, samo još 2 mjeseca user posted image user posted image user posted image

mi imamo obleku od brace za van iz bolnice....on to nosio 1 ili 2 put, več nakon tjedan dana nije stao u to....usput moj mrcinić ima 16 mj i 15,5 kg....user posted image user posted image
dobili smo kind samo ga tajo mora prefarbati, robicu sam povadila ali nikako da operem......baš sam nekako lijena....

ak se nečega sjetim pišem.......

sretno svima i pazite se......eeee popis bum popunila kad stignem, nema beda user posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 293
30.8.2013 17:51:22   
komarac1
Ribicatt izdrzi jos bar malo! Za cas ce i taj 37 tjedan! Ja sam se u 28 tt otvorila 1 cm i rekli samo mirovanje i da je to normalno za drugu trudnocu! Iduci tjedan mi je kontrola (tad cu bit punih 32) i bas me zanima sto ce bit! Kontrakcije su ceste a i pritisak!
Ganja kompletic je bas sladak! Slican sam vidjela u h&m-u, Meni se najvise svidio mali rakun, al posto mi je termin 31.10. mislim da bi bio pre tanak!
Iduci tjedan mi N krece u vrtic i sad smo u pripremama. Jel jos nekom klinac il klinceza krece u vrtic?
Za novog clana jos nismo nista pripremili jer prvo moramo N iselit iz kimbaca tj napravit mu sobu! Ufff jos hrpa radova a malo vremena!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 294
31.8.2013 8:17:10   
ganja
Komarac, čitam, u istom smo sosu! user posted image I meni mala kreće u jaslice u ponedjeljak, ali samo po sat/dva dnevno za početak, na prilagodbu. I mi je trebamo iseliti iz krevetića, ali iako je novi krevet već složen u sobi (samo okvir) čekamo plaću da kupimo podnicu i madrac i to je to.... iz ormarića za prematanje (robica) sam je već preselila. Robica za bracu je oprana i sad čeka peglanje i slaganje u ladice. A onda pranje druge ture - švedskih i tetra pelena te platnenih pelena koje smo koristili i za seku.

Znaš šta, lakše je s drugim, tu ćete se sve složit vjerojatno...iako, čini se puno posla dok ne počneš jer na sve istovremeno misliš, ali kad se pomalo krene, realno je potrebno tjedan dana...ali šta kad ja volim sve polako i na vrijeme, a onda sjedit, gledat i divit se! user posted image

Skafanderčić je iz Carter's-a, a kompletić iz h&m-a. Da, taj period je baš nezgodan jer može biti i toplo i ful hladno..

I tako, ženske, vi već otvorene, a kod mene ni naznake otvaranja :D a ja se nadala, druga trudnoća, bit će to prije termina...izgleda da ništa od toga user posted image neka, neka, neka si bebač uzme onoliko vremena koliko mu treba, samo da sve bude ok, izdržat će majka još tih mjesec dana user posted image

A, Kazimira, kad smo kod oticanja, jedva su mi vene pronašli da mi krv izvade prekjučer...ne vide se uopće :DDDD

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 295
2.9.2013 19:31:27   
MKata
Curke, evo i ja s pregleda. Beba 1380g, sad smo 29+4, sve OK. Ja otvorena za prst i nek mirujem...samo ne znam kako ću to izvesti jer mi je muž još na brodu, a dijete mi je prošli tjedan završilo u bolnici (na dva dana, još uvijek idemo na injekcije antibiotika, a dr u biti ne znaju šta je bilo...) i dvije noći sam provela na fotelji uz njegov krevet.

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 296
3.9.2013 14:29:00   
ljeto
Evo i mene,jos jedne trudnice sa terminom 22.10.2013...cure moje kako se osjecate? Meni je do 7 mjeseca sve bilo ok,a sada sam ajme. Bole leda,imam zgaravicu,povremene grceve kao menstruacijske i sva sam nikakva. Imate li vi tegoba? Jos malo...izdrimo...

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 297
3.9.2013 14:50:56   
ljeto
Bog, nasi termini su blizu, citam da si imala probleme, zao mi je zbog toga...I ja sam cijela u strahu,jer imam nekakve kontrakcije,pa se bojim da nebi rifila ranije. Pregled mi je u sljedeci ponedjeljak... Kako se sada osjecas? Ja od robice jos nista nisam pripremila,ali mislim da bi trebala pocet...iako nesto imam od sina,ali treba sve probrati,jer ipak dolazi nam curicauser posted image

IZVORNA PORUKA: mirtach

Pozdrav nakon godisnjih odmora :D

evo mi odmaramo, nazalost zavrsila na tokolizi i pprovela tj dana u bolnici user posted image i,
al sada sve ok, i trudimo se izdrzat do 37 tj,..danas
napunili tocno 31 :D i u plusu nekih 4 kg...
moram bit na dijeti jer mi je user posted image u 28 tt bio procjenjen na 1800g user posted image ,ogtt uredan, al ga
svejedno sljedeci tj moram ponovit...
polako spremam stvari za rodiliste i robicu za bebaca, pa sam sad u dilemi sta spremit za user posted image ..
posto mi je termin 19.10 vrijeme moze bit svakakvo..
Pripremila sam plisani kombinezonic i tanku jaknicu i kapicu..sad neznam dal bi trebale i stramplice, dal bodi kratkih
il dugih rukavica user posted image

(Odgovor članu mirtach)
Neposredna veza do poruke: 298
3.9.2013 15:04:36   
Kazimira

Evo dodajem nove lijepe trudnice....dobrodošleuser posted image ....ako sam nekoga zaboravila ili nekaj ne štima u popisu javite.....user posted image

ribicatt 27.09. user posted image user posted image

inesica 28.09. user posted image user posted image

ganja 02.10. user posted image user posted image

glagla 05.10. user posted image user posted image

buducamam 08.10. user posted image user posted image

andrea0904 19.10. user posted image user posted image

mirtach 19.10. user posted image user posted image

ljeto 22.10. user posted image

sina 22.10. user posted image user posted image

Mariachi 28.10. user posted image

Kazimira 30.10. user posted image

komarac1 31.10. user posted image user posted image

Znaki 04.11. user posted image user posted image

ivana1112 10.11. user posted image user posted image

MKata 14.11 user posted image

Navia 21.11. user posted image

Dite sa škoja 22.11.
user posted image

Kontesa Nera 20.12. user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 299
3.9.2013 18:37:36   
ljeto
Braavo Kazimira...ima nas hvala Bogu! Ima li koga na forumu da mi pisete kako se osjecate? Jer ja san skroz
user posted image ...bole me leda kad sjedin i hodan a cijeli dan ne mogu lezat,ima li tko ovakve probleme?

IZVORNA PORUKA: Kazimira

Evo dodajem nove lijepe trudnice....dobrodošleuser posted image ....ako sam nekoga zaboravila ili nekaj ne štima u popisu javite.....user posted image

ribicatt 27.09. user posted image user posted image

inesica 28.09. user posted image user posted image

ganja 02.10. user posted image user posted image

glagla 05.10. user posted image user posted image

buducamam 08.10. user posted image user posted image

andrea0904 19.10. user posted image user posted image

mirtach 19.10. user posted image user posted image

ljeto 22.10. user posted image

sina 22.10. user posted image user posted image

Mariachi 28.10. user posted image

Kazimira 30.10. user posted image

komarac1 31.10. user posted image user posted image

Znaki 04.11. user posted image user posted image

ivana1112 10.11. user posted image user posted image

MKata 14.11 user posted image

Navia 21.11. user posted image

Dite sa škoja 22.11.
user posted image

Kontesa Nera 20.12. user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!